Klikk for galleri

Romslige eneboliger med god standard - familievennlig planløsning - dobbelgarasje - solrike uteplasser

Romslige eneboliger med god standard - familievennlig planløsning - dobbelgarasje - solrike uteplasser

Som kunde hos PrivatMegleren får du en skreddersydd prosess tilpasset dine behov og ønsker

Vestfold og Telemark - Skien - Strømdal, Gulset

Strømdalvegen 24 - 26

Prisantydning6.950.000,- - 7.950.000,-Primærrom168m2 - 181.8m2Bruksareal228.8m2 - 231m2Soverom4
Meld interesse
VisningEtter avtale!
bilde fra galleri

Informasjon om prosjektet

Eier

Ibsen Gruppen AS

Betegnelse

Gnr. 1 Bnr. 844 og Gnr. 1 Bnr. 845 og Gnr. 1 Bnr. 846 i Skien kommune

Byggeår

2022

Beliggenhet

På toppen av Strømdal er det nå oppført nye eneboliger. Strømdalsvegen 24 og 26 er nå klare for salg. Plasseringen er sentralt i et rolig boligfelt på toppen av Gulsetringen, ved Dyreklinikken. Velkommen til Gulset bydel. Den første av disse er nå til salgs.

Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Gulset er den største bydelen i Skien.

Gulset grenser til marka med flotte turområder, hvor et populært utfartssted er Vestre Gulset. Herfra er det turstier til idylliske Åletjern med bade- og fiskemuligheter. For hundeeiere er området ideelt med egen inngjerdet hundepark. Vinterstid finner man også lysløype. Det er for øvrig kort vei til fotballbane og ballbinge, og det er ballplass ved barneskolen og et helårs hoppanlegg.

Ellers har Gulset IF et vel av medlemmer, samt et sportslig tilbud innen fotball, håndball, ski og turn. Idrettsanlegget ligger i nærområdet, og det samme gjør den populære svømmehallen. En liten biltur unna ligger Skien fritidspark - et stort og innholdsrikt badeland med velværeavdeling og treningssenter. Her finnes også idrettshall, flerbrukshall og ishall. I tillegg har fritidsparken tennisbaner, fotballbaner, frisbeebane og mingolf på sommeren, samt utendørs isbane på vinteren.

Boligen ligger i gangavstand midt mellom Gulsetsenteret og handelsområdet på Myren. Disse nærområdene gir deg tilgang til et rikt dagligvaretilbud, helsetjenester (lege, tannlege), apotek, frisør, jernvarehandel, Plantasjen og Burger King m.m.

Det er kort vei til Skien sentrum, Skien fritidspark, Herkules storsenter og arbeidsplasser som sykehuset Telemark, Skien kommune og fylkeskommunen, ABB og Skiens mangfoldige forretningsliv.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass er like ved husene, på hver side av Gulsetringen. Her er det hyppige bussavganger til og fra sentrum.

Ved å benytte bil tar det ca. 5 min til Skien sentrum, 15-20 min til Porsgrunn, 20-25 min til Stathelle, 35 min til Larvik og under 60 min til Sandefjord lufthavn.

Eiendommen har gangavstand til Kollmyr barneskole og Gulset ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Boligen er veldig godt tilrettelagt for den moderne barnefamilien, hvor planløsning, romslige rom og gode uteplasser har vært i fokus.

Nærheten til barnehager, skoler og butikker er også en annen meget positiv faktor.

Husene ligger skjermet fra innsyn, og kan by på gode solforhold.

Gulsetmarka er kun en kort rusletur unna, og her finner man uante turstier, badevann og lysløpe. Noe for en hver sesong.

Arealer og fordeling pr. etasje

Primærrom: 168 kvm, Bruksareal: 231 kvm

1.Etasje: Bra 127 kvm, P-rom 66,5 kvm, S-rom 60,5 kvm

2.Etasje: Bra 104 kvm, P-rom 102,1 kvm

Sport/teknisk rom, bod/garderobe og garasje anses som S-rom. Øvrige rom er P-rom. Det opplyses om at beregningen av P-rom kun er gjort ut fra arkitektens tegninger og opplysninger, da boligene ennå ikke er ferdigstilt for eksakt oppmåling.

Innhold

Boligene er over to plan.

I første etasje er dobbelgarasje med adkomst inn i huset, entré/hall, vaskerom, bad, bod og 3 soverom (hvorav det ene har utgang til hage og kan også fint fungere som en TV-stue).

I boligens andre etasje er det en meget romslig stue med åpen kjøkkenløsning og storslagen takhøyde, i tillegg er det master bedroom med garderobe og eget bad.

Standard

Entré/hall
Entreen får fliser på gulv av type Konkrete cenere fra Megaflis i størrelse 60x60 cm. Veggene i hele huset blir malt i fargen comfort grey. Det er også varmekabler i alle flislagte gulvsoner.

Soverom
Boligen har inntil fire gode soverom (det ene er angitt som tv-stue, da det har utgang til terreng). 3 av rommene ligger i første etasje. Hovedsoverommet, hvor det også er eget garderoberom og bad, ligger i andre etasje.

Det blir ellers rikelig med lagringsplass i kott og bodrom i boligen.

Stue og kjøkken
Stuen og kjøkken er plassert i andre etasje. Her er det åpen kjøkkenløsning og skaper sammen en sosial arena. Taket er strukket helt opp, slik at du får en grandios takhøyde i dette rommet, som totalt er på ca. 75 kvm. Det er også store vindusflater i stuedelen, slik at mye naturlig lys slipper inn og man har hyggelig utsikt mot horisonten. I stuen blir det også montert ildsted i stuen med pipegjennomføring i tak.

Kjøkken
Kjøkkenet dekker hele den ene veggen i rommet, og er innredet med sort matt innredning fra Systemkjøkken. Her er det intergrerte hvitevarer som komfyr, steketopp med integrert ventilator og oppvaskmaskin. Det er også avsatt nisje i innredning for kjøleskap. Benkplaten er i materialet dekton.

Gulvene i alle oppholdsrom er har lys, enstavs parkett med bredde på 27 cm.

Bad/wc/vaskerom
Boligene inneholder to bad og eget vaskerom. Badene blir levert med fliser av type Konkrete cenere 60x60 cm og mosaikkflis i dusjsonen. Dusjarmaturene leveres med rainshower fra Frøya i sort matt utførsel. Håndvasken er utstyrt med Embla høy type servantbatteri i sort matt farge. Selve baderomsinnredningen er fra Lind Explorer. Det blir levert gulvmonterte wc fra Laufen.

Det er også et separat vaskerom i første etasje med direkte utgang til terreng.

Utstyr

- Grandios takhøyde i stue og kjøkken
- Sort Elko pluss stikkontakter og brytere.
- Parkering i integrert dobbelgarasje.
- Hage og solirke uteplasser.
- Pen entré med fliser på gulv.
- Kjøkken fra Systemkjøkken m/integrerte hvitevarer. (untatt kjøleskap)
- Stue med utgang til stor, vestvendt terrasse.
- To flissatte bad med dusjhjørne.
- Vaskerom/bod med direkte utgang.
- Inntil fire soverom, tre på samme plan.
- Balansert ventilasjonsanlegg.

Oppvarming

Det er gjennomgående elektriske varmekabler i gulvene i første etasje, med unntak av bod. Alle bad har varmekabler.

I stuen blir det også montert ildsted.

Videre leveres boligen med komplett ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. Dette anlegget plasseres i bod/teknisk rom.

Parkering / Garasje

Det blir parkering i integrert garasje, med direkte adkomst inn i huset. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Beskrivelse av tomt

Utearealet opparbeides med steinsatte uteplasser og plenareal pent avsluttet mot kantstein. Felles adkomstveier blir asfalterte.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig tilknyttet anlegg.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det vil foreligge ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse ved overtakelse. Selger er iht. plan- og bygningslovens bestemmelser ansvarlig for at det blir utstedt ferdigattest før overtakelse. Manglende ferdigattest er likevel ikke til hinder for overtakelse dersom de gjenstående arbeid er mindre vesentlige, for eksempel knyttet til ferdigstillelse av  utomhusarbeider, og kommunen finner det ubetenkelig å utstede midlertidig brukstillatelse. I midlertidig brukstillatelse skal det fremgå hvilke arbeider som gjenstår og en frist for ferdigstillelse. Kommunen kan kreve at det stilles sikkerhet for at gjenstående arbeid blir rettet. For overtakelse som gjennomføres i vinterhalvåret må det påregnes utstedelse av midlertidig brukstillatelse og ikke ferdigattest ettersom utomhus arbeider som planering, tilsåing, beplantning etc. ikke kan gjennomføres før klimatiske forhold gjør det mulig. Ved overtakelse på bakgrunn av midlertidig brukstillatelse bortfaller kjøpers krav på dagmulkt for dette forhold. I tillegg vil det bli holdt tilbake et forholdsmessig beløp til sikkerhet for de gjenstående arbeidene som må utføres for at ferdigattest skal bli utstedt.

Verdi ved skattefastsetting

Formuesverdien på eiendommen er p.t. ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk Sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Formuesverdien er ulik for primærbolig og sekundærbolig. For primærbolig (der boligeier er folkeregistrert pr 1. januar) utgjør formuesverdien 25% av kvadratmeterprisene og 90 % for sekundærboliger (alle andre boliger).

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i et område som er reguler til boliger, under reguleringsplan for Strømdal gård (18.05.2006).

Reguleringsformål er: byggeområder, offentlige trafikkområder, landbruks-, natur-, og friluftsformål, spesialområder, hensynssone, fellesområder og kombinerte formål.

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen er avsatt til: boligbebyggelse - fremtidig, bevaring naturmiljø, byggegrenser, utbyggingsvolum og funksjonskrav.

Maksimalt tillatt bebygd areal BYA er 25 %. Åpent parkeringsareal skal ikke inngå i beregningen av BYA.

Andre faste løpende kostnader

Oppgitt strømforbruk avhenger av antall personer i husholdningen og bruken av eiendommen. Strøm- og forsikringskostnader vil variere ut fra valg av leverandør og avtaletype.
Øvrige kostnader som f.eks. internett, alarm, kabel-TV kommer i tillegg.

Oppgjør

Kjøpesum + omkostninger Innbetales i sin helhet ved overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

7 950 000,- (Prisantydning)


Omkostninger
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
25 000,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 000 000,-))

26 342,- (Omkostninger totalt)

7 976 342,- (Totalpris inkl. omkostninger)


NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra arkitektens tegning.
 
Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen. Det er ikke foretatt undersøkelse av det elektriske anlegget.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Adgang til utleie

Hele eiendommen kan leies ut om ønskelig. Det er ingen egen utleiedel i boligen.
Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, så fremt arealet er godkjent for varig opphold iht. plan- og bygningsloven og har forsvarlig radonnivå.


Konsesjon / Odel

Det er ikke krav til konsesjon ved erverv av eiendommen. Det hefter ikke odel på eiendommen.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Kjøpsforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Kjøpsforsikring fra If.  Produktet inneholder boligkjøperforsikring,  hus-/hytteforsikring med superdekning og innboforsikring med superdekning. Les mer om Kjøpsforsikring  i vedlagte materiell.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Garantier

Dersom boligen selges innen 6 måneder fra ferdigstillelse, plikter Selger å stille garanti iht. Bustadoppføringsloven §12.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag og utlegg

Meglerprovisjon (Kr. 62 500)
Godtgjørelse oppgjør (Oppgjørskostnad) (Kr. 6 000)
Visninger + overtagelse  (Kr. 4 375)
Totalt kr. (Kr. 72 875)

Dersom eiendommen ikke omsettes, faktureres selger kun for avtalte tillegg og utlegg.