Klikk for galleri

Familievennlig bolig i flotte omgivelser | 3(4) sov | Gangavstand til Sogsti skole | Kun 35 min til Oslo!

Familievennlig bolig i flotte omgivelser | 3(4) sov | Gangavstand til Sogsti skole | Kun 35 min til Oslo!

Som kunde hos PrivatMegleren får du en skreddersydd prosess tilpasset dine behov og ønsker

Viken - Frogn - Drøbak

ODALSPARKEN 17 B

Prisantydning7.390.000,-Primærrom136.8m2Bruksareal145.6m2Soverom3 - 4Rom5
Meld interesse
VisningEtter avtale!
bilde fra galleri

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

Frontline Follo AS / Silje Roksvåg Byman

Selger/Utbygger

Awsm Home Utvikling AS

Betegnelse

Gnr. 83 Bnr. 41 i Frogn kommune
Ideell andel: 1/1
Tomannsboligen vil få felles eiet tomt på ca 1200 kvm.

Byggeår

2022

Velkommen til Odalsparken!

Privatmegleren Ski & Ås v/ Silje Byman har gleden av å presentere Odalsparken 17 A & B - En familievennlig tomannsbolig over to plan, i kort vei fra det du måtte trenge i hverdagen!

Det er gangavstand til Sogsti skole og fantastiske turområder - sommer som vinter. Skiphellebukta badeplass og Torkilstranda kan anbefales som søndagstur i fint vær. På vinterstid er lysløpa i Seierstensmarka å foretrekke.

Prosjektet er planlagt ferdigstilt og innflyttingsklart Q3/Q4 2022!

Verdt å merke seg:
- Prosjektert tomannsbolig, utført i moderne og tidsriktige farger og materialer.
- Baderom i begge etasjer.
- Separat vaskerom, i tilknytning entrè.
- Store vindusflater & flotte lysforhold.
- Smarthus-system.
- 3 soverom (med mulighet for 4).
- Sørvendt beliggenhet.

Det er mulig å komme på visning da boligene straks er ferdigstilt. Ta kontakt med megler.

Fastpris

Boligene selges til fastpris, med "førstemann-til-mølla"-prinsippet. Budgivning gjøres ved å trykke seg inn på den boligen du ønsker, og deretter trykke på "gi bud"-knappen. Ta kontakt med megler for spørsmål.

Beliggenhet

Odalsparken ligger idyllisk til i et barnevennlig og rolig område. Det er kort gangavstand til Sogsti Skole og fantastiske turområder. Et perfekt sted for deg med små eller store barn!

I Drøbak er avstanden kort og utvalget godt blant gallerier, museer, badeplasser, caféer og restauranter. Drøbak er sjarmerende og bokstavelig talt blomstrende. Foruten en liten kjøretur til Drøbak sentrum er avstandene relativt korte til kjøpesenter, større dagligvareforretninger og Drøbak Golfklubb. Egne pendlerbusser til Oslo sentrum bruker ca 45 min. fra hovedvei, mens kjøreavstand til Oslo, Drammen og Asker er ca. 35 min. Gardermoen tar ca. 1 time.

Skiphellebukta badeplass og Torkilstranda kan anbefales som søndagstur i fint vær. Skiphelle badestrand ligger i gangavstand og er ca. 150 meter lang med fin natursand både på land og i vann. Mot nord er det det en steinpromenade langs fjellet som er et populært sted for de mindre å fange småkrabber. Det er også muligheter for stangfiske ute på odden. Fine skyggefull gressletter bakenfor stranda med kiosk og toalett.

Drøbak golfbane med sine 18-hull ligger på Belsjø, banen åpner nomalt i mai og stenges en gang i september. Vinterstid er banen preparert med langrennsløyper i tillegg til lysløpa i Seierstensmarka. Like ved golfbanen finner du handlesenteret Amfi Drøbak City med et godt utvalg avbutikker.

Bygninger

- Byggherre for prosjektet - AWSM Home utvikling AS
- Hovedentreprenør - ABC Hus
- Igangsettingstillatelse er godkjent.
- Planlagt overtakelse Q4 2022.

Byggemåte

Boligen vil bli bygget etter TEK 17.
Se leveransebeskrivelse for flere detaljer.

Grunnmurselementer:
• Fundament for bærende bygningsdeler
• Støpt betonggulv med isolasjon og radonsikring mot grunn iht. forskriftskrav
• Fiberplate over terreng
• Isolerte ringsmurselementer

Oppbygging av utvendig vegg:
• Kledning
• Utlekting for lufting av kledning
• Vindtettplate og vindsperreduk
• Bindingsverk 36x198mm
• 200mm mineralull

Komplettering av innsiden av utvendig vegg:
• Plastfolie som innvendig diffusjonssperre
• 50mm utlekting med mineralull
• Gipsplate

Yttertakkonstruksjon for takvinkel over 17 grader:
• Betongtakstein
• Sløyfer og lekter for lufting under takstein
• Vindsperreduk
• Impregnert trefiberplate, 18mm, montert på overkant sperrer
• Sperretak, alternativt takstoler på utvalgte modeller, som bærende takkonstruksjon
• Det leveres stigetrinn på tak opp til pipe
• Det leveres snøfanger på tak

Komplettering på innsiden av yttertak:
• Mineralull 300mm
• Dampsperre
• Nedforingslekte
• Gipsplate

Utvendig behandling:
- Kledning leveres med et strøk hvit grunning og fabrikkmalt med farge.
- Siste malingsstrøk på plassen er ikke en del av leveransen og boligen er ikke å anse som ferdig malt. Siste strøk maling må påføres av tiltakshaver innen påfølgende sommer.
- Impregnerte materialer leveres umalt.

Innvendig behandling:
- Tak og vegger leveres sparklet og malt.
- Standard innervegger er isolert med 70mm isolasjon.
- Listverk behandlet fra fabrikk vil ha synlige spikerhoder.
- Innvendige dører leveres ferdig overflatebehandlet med flat terskel. Døren leveres med låskasse og vrider. Alle dører mellom entré/gang og stue samt alle tofløyede dører leveres m/glass.

Arealer og fordeling pr. etasje

Primærrom: 136,80 kvm, Bruksareal: 145,60 kvm
Rom som er P-rom: 1.etasje: Entrè/gang, baderom, sportsbod/teknisk/vaskerom, stue og kjøkken. 2.etasje: Gang, 3 soverom, baderom og stue.
Arealene kan avvike da det ikke er blitt foretatt oppmåling, og er beregnet ut ifra tegninger fra ABChus.

Innhold

Boligens planløsning blir leken og funksjonell med blant annet 3 soverom (mulighet for 4), baderom i begge etasjer, romslig stue og kjøkken i åpen løsning i 1.etasje, samt loftsstue i 2.etasje. Fra hovedsoverommet i 2.etasje er det utgang til balkong. I 1.etasje finner du også vaskerom/teknisk rom som også gir gode lagringsmuligheter.

Entrè
Boligens entre blir romslig og innbydende med lekre 60x60 fliser på gulv med gulvvarme, og god plass for entrémøblement. Her er det avsatt plass for garderobeløsning. Herfra er det videre inngang til baderom og vaskerom.

Kjøkken
Kjøkkeninnredningen leveres av Drømmekjøkken, av typen "Bistro". Kjøkkenet er i tidsriktig lys/hvit farge med mørke laminerte benkeplater. Videre vil kjøkkenet få Siemens komfyr, platetopp, oppvaskmaskin og kombiskap. Åpen løsning mot spisestuen som gjør det enkelt å kommunisere med sultne middagsgjester.

Stue
Stuen i 1.etasje er lys og romslig med en innbydende atmosfære. Det er store vindusflater som slipper inn godt med naturlig lys. Herfra er det utgang til uteplassen som fungerer fint som en forlengelse av stuen om sommerhalvåret. Det finnes også stue i 2.etasje, som med enkle grep kan omgjøres til et fjerde soverom.

Soverom
Det er til sammen 3 romslige soverom i boligen. Det er god plass til seng, garderobe og annet møblement på alle tre soverom. Dersom du har behov for et ekstra soverom, kan loftsstuen enkelt gjøres om. Det vil ikke bli levert med garderobeskap.

Baderom/Vaskerom
Det er to fullverdige baderom, i hver etasje, i tillegg til separat vaskerom. Baderommene blir levert med 60x60 lysgrå fliser med gulvvarme og 60 cm baderomsinnredning. Det er gulvvarme på begge baderom. Innredet med servant, dusjhjørne og vannklosett.

Vaskerommet leveres med 30x30 cm lysgrå fliser på gulv, med gulvvarme. Her er det opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, samt teknisk rom. Vaskerommet gir også gode lagringsmuligheter.

Standard

Boligen vil få moderne og smakfull innredning.

Det vil bli gjennomgående pene overflater i boligen, med 3-stavs eikeparkett på alle gulv bortsett fra i entré og på baderom, malte, slette flater på vegger og i himling som selvklart leveres listefritt og stilrent. Utvendig kledning leveres grunnet og malt ett strøk fra fabrikk. Siste strøk maling må påføres av kjøper innen påfølgende sommer.

Det leveres kjøkken fra Drømmekjøkkenet med hvitevarer fra Siemens, i moderne slett utførelse og med laminerte benkeplater. Kjøkkenet vil gå langs to vegger.

Balansert ventilasjonsanlegg for godt inneklima. Videre blir det gulvvarme i hele 1. etasje, samt i stue, kjøkken og baderom i 2. etasje. Boligen leveres også med Smarthus-pakke som gjør det enkelt å styre belysning, klima og adgangskontroll, samt kodelås, nøkkelbrikker og styring av dør via app.

Smarthus-system - Styr din bolig fra mobilen!

Varmestyring:
Bra for deg, bra for miljøet!  Et smarthus kan automatisk senke temperaturen om natten, når du går på jobb eller hvis et vindu er åpent i samme rom. Både miljøvennlig og økonomisk!

Lysstyring:
Med smarthus kan du enkelt sette den riktige stemningen i ditt hjem.

Adgangskontroll:
Mist nøklene dine for siste gang! Med digital dørlås lever du i et nøkkelfritt hjem, hvor du kan betjene låsen med pin-kode og brikker. Har du koblet døren opp mot appen kan den fjernstyres fra hvor som helst i verden via din smarttelefon.

Luftkvalitet:
Sikre at luften i huset bidrar til et sunnere hjemmemiljø. Med luftkvalitetssensorer og styring av ventilasjon kan du optimalisere luftkvaliteten. Denne integrasjonen er ikke operativ ennå, men vil lanseres ila året.

Tilvalg

Selgers intensjon er å levere en god standard, og har allerede oppgradert boligene fra standardleveranse med blant annet downlights-pakke, kjøkkenutførelse, gressplen og platting.

Det er ikke lenger mulig å gjøre tilvalg, da alt av materialer er bestilt.

Telefon/Data/TV

Det legges tomme trekkerør for Data/kabel-TV fra tomtegrense til utvendig el-skap i hver bolig. Kabel, tilknytningsavgift og øvrige kostnader relatert til oppkobling betales av kjøper som selv er ansvarlig for installasjon av TV og internett i boligen. Kjøper oppfordres til å kontakte ønsket leverandør (f.eks. Canal Digital, Viken Fiber/Altibox) for å avklare prosess og kostnader relatert til oppkobling. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenestene.

Søppel / Post

Kjøper er selv ansvarlig for bestilling av Renovasjonsdunker fra Ås kommune, og plassert ihht retningslinjer fra renovasjonstjenesten.
Postkasse må beskaffes av kjøper og plassers ihht retningslinjer fra Posten

Leveransebeskrivelse

Betongarbeid
Fundamentering - Plate på mark

Utvendig utforming
Liggende smal kledning
Fabrikkmalt 1-strøk.
Farge: Bomull.

Vindu og ytterdør
3-lags energiglass m/alubekledning
Farge vindu innvending: NCS S0500-N (Klassisk hvit)
Farge vindu utvendig: RAL 9011 (Sort)
Farge vannbrettbeslag: RAL 9010 (Hvit)

Innvendige overflater
Lyd hvitpigmentert 3-stavs eikeparkett.
60x60 lys grå fliser i entrè og baderom.
30x30 fliser på vaskerom.

Trapp
Hvitmalt furutrapp med åpne trinn.
Farge håndløper: Hvit
Farge trinn: Hvitmalt furu.

Pipe og ildsted
Ildsted med glass.
Type pipe: Stål.
Farge pipebeslag og piperør: Sort.

Teknisk
Balansert ventilasjon
Sentralstøvsuger
Smarthus

Utvendig behandling
Utvendig kledning leveres grunnet og malt ett strøk fra fabrikk. Siste strøk maling må påføres av kjøper innen påfølgende sommer.
Materialene er behandlet på 3 sider. Etterbehandling av baksiden på forkantbord, vindskibord, og synlige kuttflater er ikke en del av leveransen.
Impregnerte materialer leveres umalt, for eksempel rekkverk og søyler, det samme gjelder synlige konstruksjonsmaterialer.

Sparkling og maling
Tak og vegger leveres sparklet og malt.

Isolasjon innervegger
Standard innervegger er isolert med 70mm isolasjon.

Veggfarger innvendig
Entre - Curious Mind
Stue og kjøkken - Washed Linen
Stue 2. etasje - Form
Soverom 1 - Grå skifer
Soverom 2 & 3 - Washed Linen
Se vedlagt fargekart.

Parkering / Garasje

Gruset gårdsplass og avsatt plass for parkering.

Adkomst

Fra Vestbyveien: Ta til venstre etter gården. Følg veien til du får tomten på venstre hånd.

Det vil bli skiltet med Privatmegleren visningsskilt under felles annonserte visninger.

Beskrivelse av tomt

Tomannsboligen vil få felles eiet tomt på 1200 kvm.

Det vil bli gruset innkjørsel og lagt ferdiggress, samt markterrasse.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

1946/3437-3/5  Bestemmelse om gjerde  
09.11.1946 
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3022-83/8
Gjelder denne registerenheten med flere
(Dokumentet er ikke mulig å innhente da det er eldre enn 01.01.1951).

2019/162570-2/200  Bestemmelse om veg 07.02.2019 21:00 
rettighetshaver:Knr:3022 Gnr:83 Bnr:30  
Overført fra: 3022-83/8
Gjelder denne registerenheten med flere
Rett på vei inn til eiendommen.

2019/1085102-1/200  Bestemmelse om vann/kloakk 17.09.2019 21:00 
Kan ikke slettes uten samtykke fra:FROGN KOMMUNE  
Org.nr: 963999089
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger

2021/70437-1/200  Opprettelse av realsameie 19.01.2021 21:00 
Denne matrikkelenhet har andel i: 
Knr:3022 Gnr:83 Bnr:8  1/12 
 
2021/70437-1/200  Opprettelse av realsameie 19.01.2021 21:00 
Denne matrikkelenhet har andel i: 
Knr:3022 Gnr:83 Bnr:33  1/12 
 
2021/70437-1/200  Opprettelse av realsameie 19.01.2021 21:00 
Denne matrikkelenhet har andel i: 
Knr:3022 Gnr:83 Bnr:34  1/12

Forslag til realsameiet er vedlagt.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen skal tilknyttes offentlig vann og avløp, via private stikk- og fellesledninger.
Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning.

Offentlig til privat vei (fra hovedvei). Det er de som har rett på vei som må bekoste den.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Selger er ansvarlig for at det foreligger ferdigattest på boligen senest på overtakelsesdagen. Det kan imidlertid bli aktuelt at overtagelse skjer på bakgrunn av midlertidig brukstillatelse fordi arbeider ikke er ferdigstilt. Av midlertidig brukstillatelse skal det fremgå hvilke arbeider som må ferdigstilles før ferdigattest kan gis. For å sikre ferdigstillelse av gjenstående arbeid har kjøper rett til å deponere en tilpasset andel av kjøpesummen på meglers klientkonto inntil ferdigattest foreligger. Det kan ikke holdes tilbake mer enn det som er nødvendig for å sikre ferdigstillelse av avtalte arbeider.

Kjøper kan ikke ta boligen i bruk dersom ferdigattest/midlertidig brukstillatelse ikke foreligger og har rett til å nekte overtagelse frem til den er utstedt.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan for Røysepytten og Øierudbråten, ikraftsatt 14.11.2011.

Området er under utvikling og det vil bli bygget i området i årene som kommer. Det er allerede bygget en enebolig på sørsiden av eiendommen, og det skal bygges en ny tomannsbolig på østsiden (inngangssiden).

Området er avsatt til boligbebyggelse i henhold til kommuneplanens arealdel Frogn 2013-2025, ikraftsatt 17.06.2013.

Faste, løpende kostnader

Kjøper må påregne kostnader til:
- TV og internett
- Privat strømforbruk
- Kommunale avgifter
- Forsikringer
- Andre normale utgifter
- Eiendomsskatt
- Velavgift

Det skal opprettes et vel som skal dere driktskostnader på brøyting, vei, gatelys og pumpestasjon, som blir opprettet i god tid før overtakelse. Årlige kostnader for dette er ikke satt. Så langt er det ca 15 enheter som skal være med i vellet.

Det er ikke innhentet kostnadsoverslag på ovennevnte. Kommunale avgifter ligger historisk i størrelse omfang +/- kr 12 000,- pr. husstand, og strømforbruket i størrelse omfang +/- kr 20 000,- i året. Oppgitt strømforbruk avhenger av antall personer i husholdningen og bruken av eiendommen. Strøm- og forsikringskostnader vil variere ut fra valg av leverandør og avtaletype.

Øvrige kostnader må kjøper undersøke selv.

Vedrørende felles innkjøring/adkomst må nye eirene selv bli enige om en fremtidig vedlikeholdsplan, snømåking og lignende.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.

Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted.

Kjøper bærer risiko for eventuelle endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

7 390 000,- (
NB: prisen er fast)
Omkostninger
50 000,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 2 000 000,-)) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
51 369,50 (Omkostninger totalt)
7 441 369,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument.

Selger krever 10% av kjøpesum før overtakelse. Selger påser at  § 47 garanti er inne, før innbetaling på meglers klientkonto. Innbetalingen kreves inn straks § 47 garantien er stilt, og fortløpende etter kjøpekontrakt er signert. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Annen nyttig informasjon

Det gjøres oppmerksom på at illustrasjonsmateriell/prospekt kan og vil avvike noe i forhold til virkelig utførelse, både utvendig og innvendig. Fargevalg på utvendig kledning i prospektet vil nødvendigvis ikke samsvare med farge på utvendig kledning som leveres til boligen. Tegninger og 3D bilder i prospektet er å anse som en illustrasjon og kan/vil avvike noe i forhold til den endelige utførelsen. Utsyn gjennom vinduer er kun illustrasjon. 

Husets ytre grenser er gitt og er endelig. Arealer kan dog variere på grunn av tykkelser av isolasjon/rørgjennomføringer og lydvegger, dette gir ikke rett til prisavslag. Forbehold om mulige feil ved tegningsmaterialet og beskrivelse. Alle opplysninger i denne salgsoppgave er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, forutsatt at det ikke reduserer den generelle standard vesentlig. Det tas forbehold om mindre justering av størrelse av enheten. Kjøper aksepterer uten prisjustering at byggherre har rett til å foreta slike endringer. Eksempler på slike endringer kan være innkassing av teknisk anlegg, i forbindelse med nye isoleringskrav, plassering og størrelse på trappegang etc., mindre endring av boligens areal eller liknende. Dersom den endelige godkjennelsen for tiltaket slik det er beskrevet ikke blir gitt kan byggherre velge å fratre avtalen uten videre. Plantegninger i prospekt samsvarer nødvendigvis ikke med leveransebeskrivelsen.

Transport av kjøpekontrakt før overtagelse skal på forhånd aksepteres av utbygger og kan nektes på fritt grunnlag. Ved eventuell transport av kontrakt fra kjøpers side etter bud/aksept vil det påløpe administrasjonsgebyr på kr 75.000,-. Eventuell endring krever utbyggers samtykke. 

Boligen leveres uten utvendig rengjøring. Tomten leveres ryddet. 

Treverk/plateprodukter er levende materialer som påvirkes av temperatursvingninger og luftfuktighet. Dette vil medføre at det kan oppstå sprekkdannelser på vegg, gulv og takflater, glipper mellom tak/list kan forekomme.

Eiendommen er under seksjonering og vil være seksjonert før overtakelse. Forslag vedtekter vedlegges salgsoppgaven. Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet, eierseksjonsloven og disse vedtektene. Seksjonseieren har enerett til å bruke sin bruksenhet. Seksjonseierne har enerett til å bruke bestemte deler av felles uteoppholdsarealene i tretti år i tråd med vedlagt illustrasjon.

Adgang til utleie

Eiendommen kan i sin helhet fritt leies ut til boligformål.
Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, så fremt arealet er godkjent for varig opphold iht. plan- og bygningsloven og har forsvarlig radonnivå.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Planlagt overtagelse

Selger skal med ca. 3 måneders varsel angi antatt periode for overtakelse innenfor et tidsintervall på ca. 30 dager. Perioden gjelder ikke som bindende og dagmulktsbelagt frist. Merk at endelig tidspunkt for overtakelse (dato og klokkeslett) vil bli gitt med ca. 30 dagers varsel. Kopi av varselet sendes meglerforetaket. Dette tidspunktet vil være en dagmulktsbelagt frist i henhold til bustadoppføringslova.

Selgers forbehold

Selger forbeholder seg retten til å gjøre endringer på konstruksjoner og evt. materialer som er hensiktsmessige og nødvendige uten at den generelle standarden eller verdien forringes eller medfører endring i pris eller kvalitet. Kasser og nedforing der det er hensiktsmessig ift. ventilasjon og rørføringer.

Selger tar forbehold om at oppgitte kvadratmeter kan avvike det faktiske målet.

"Selger tar ikke ansvaret for skjeggkre i boligen. Skjeggkre er et beslektet insekt av sølvkre. Det lever kun innendørs og trives best ved høy fuktighet, men sammenlignet med sølvkre kan de klare seg også i tørrere miljøer. Skjeggkre er observert i bygg over hele landet, og mange av funnene er fra nyere og moderne boliger. Skjeggkre gjør liten skade, men kan virke sjenerende."

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Selger krever 10% av kjøpesum før overtakelse. Selger påser at  § 47 garanti er inne, før innbetaling på meglers klientkonto. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.        
 
Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.
 
Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Meglers vederlag og utlegg

Provisjon (forutsatt salgssum: 7 390 000,-) (Kr.73 900) Tilrettelegging (Kr.12 000) Totalt kr. (Kr.85 900)
Dersom eiendommen ikke omsettes, faktureres selger tillegg og utlegg for den tid og kostnad som er påløpt.