Klikk for galleri

1 AV 2 SOLGT! Ny & pen 1/2 tomannsbolig m/carport | Landlig beliggenhet | Opparbeidet gårdsplass m/hage, gjerde & hekk

X
Viken – Ås - Vinterbro

Sneisveien 25 og 27

Viken – Ås - Vinterbro

Sneisveien 25 og 27

Prisantydning
4.490.000,-
Primærrom
96m2 - 96m2
Bruksareal
96m²
Visning
Onsdag 08.07 – 17:00-18:00
Meld deg på visning
Visning
Onsdag 08.07
17:00 - 18:00
Meld deg på visning
skjema her?
Eiendomsmeglerfullmektig
93 08 33 84
skjema her?
Eiendomsmegler / Fagansvarlig
92 49 05 25
Salgsoppgave/dokumenter
Lukk

Benjamin Schrøder

Eiendomsmeglerfullmektig
PrivatMegleren Ski-Ås

Joakim Belseth

Eiendomsmegler / Fagansvarlig
PrivatMegleren Ski-Ås
 

Informasjon om prosjektet

Eier

Tore Vedvik

Betegnelse

Gnr. 97 Bnr. 26 i Ås kommune

Byggeår

2020

Forretningsfører

Det er p.t. ikker etablert organisert sameie. Det blir opp til ny eier hvorvidt det skal etableres.

Beliggenhet

Boligen ligger på et boligfelt på Vinterbro under utvikling med umiddelbar nærhet til innfartsvei til Oslo. Vinterbro ligger i Ås kommune, og dette er et familievennlig boligområde som byr på en attraktiv kombinasjon av kort vei til Oslo og umiddelbar nærhet til store natur- og friområder. På Vinterbro finner du barnehager og barneskoler, samt Nordbytun Ungdomsskole som er innenfor sykkelavstand på gang- og sykkelveier helt frem til skolegården.

I nær tilknytning til Nordbytun ligger også idrettsanlegget som er hjemmearena for Nordby IL, et fler-idrettslag som organiserer både fotball, håndball, vannpolo, ski og turn. Ved ungdomsskolen ligger i tillegg idretts- og svømmehall med 25 meters svømmebasseng. Her trener bl.a. Ås svømmeklubb som tilbyr alt fra svømmeopplæring for barn til trening for svømmere på elitenivå.

Like i nærheten finner du både Ski Storsenter og Vinterbro Senter som inneholder et stort utvalg av forretninger, treningssenter, spisesteder samt kino og bibliotek. For barn i alle aldre er det også verdt å merke seg at en av Nordens største fornøyelsesparker Tusenfryd ligger i umiddelbar nærhet.

De store naturområdene som omgir boligområdet gir deg utallige turmuligheter både til fots, på sykkel og ski. På Breivoll finner du populær badestrand, fotballbane og store gressbakker. Fra den store båthavnen og marinaen ved Nesset innerst i Bunnefjorden har du et ypperlig utgangspunkt for utflukter på fjorden sommerstid.

Med bil har du svært enkel tilgang til E18 som møter E6 ved Vinterbro, noe som gjør beliggenheten spesielt attraktiv for deg som pendler. Kjøretiden til Oslo er cirka 25 minutter utenom rushtid. Ønsker man å benytte seg av kollektivtransport er nærmeste bussholdeplass Holstad og Nygård - med hyppige avganger til både Ski, Vinterbro og videre til Oslo.

Byggemåte

Boligen er oppført på støpt betongsåle (plate på mark) antatt fundamentert til faste/stabile masser. Yttervegger i bindingsverk av tre med utvendig malt trekledning. Antatt isolert med mineralull etter byggeårets skikk. Saltak med oppført i treverkskonstruksjon tekket med betongstein. Vinduer og dører med isolerglass. Trebjelkelag i etasjeskille. Støpt såle på antatt komprimerte masser. Yttervegger bestående av tradisjonell bindingsverk av tre med utvendig malt trekledning. Antatt isolert med mineralull etter byggeårets skikk. Saltak i trekonstruksjoner med undertak. Undertak med opplektet betongstein. Boligen har ikke loft.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 96 kvm, Bruksareal: 96 kvm, Bruttoareal: 110 kvm
1.Etasje:Gang, bad, stue/kjøkken. Teknisk rom/vaskerom.
2.Etasje: Trapperom, stue, bad, 3 soverom.

Innhold

Boligen er en halvpart tomannsbolig over to etasjer med en innholdsrik og effektiv planløsning hvor entré, gang, bad og stue/kjøkken finnes i 1. etasje, og boligens andre stue samt bad og 3 soverom finnes i 2. etasje. Fra stue i 2. etasje er det utgang til balkong, og stuen i 1. etasje har utgang til boligen vestvendte terrasse og uteplass som er pent opparbeidet med skjermvegg mellom boenhetene, hekk, gjerde, plen og gruset innkjørsel. Eiendommen ligger på en felles tomt på 1541,6 kvm. med gode solforhold, og det er satt opp støy/skjerm-vegg ut mot veien. Hver del har også enkel carport med bod i bakkant, samt avsatt plass til parkering i innkjørsel.

Entré/gang:
Entreen er meget innbydende med god plass for skap, kommoder eller lignende. Rommet har delikate, grå fliser (60x60) på gulv med lun gulvvarme, samt slette vegger malt i en lys grå farge. Alle veggoverflater er slette og listefrie, og gangen har videre adkomst til bad, et romslig og praktisk vaskerom/teknisk rom - begge flislagte, og en sosial stue i åpen løsning med kjøkken. Fra hallen går trappen videre opp til boligens andre stue, og videre soverom og bad.

Kjøkken:
Boligens kjøkken ligger i åpen løsning med stue i 1. etasje. Kjøkkeninnredningen har hvite slette fronter, mørke laminerte benkeplater med nedfelt oppvaskkum og avtrekksvifte av børstet stål. Innredningen består av takhøye overskap, underskap, høyskap og en sosial og praktisk kjøkkenøy. Videre har kjøkkenet integrerte hvitevarer, som oppvaskmaskin, komfyr, platetopp og kjøl/fryseskap.

Det blir godt med skapplass på kjøkkenet, og gode arbeidsområder på kjøkkenbenk. I overgang fra kjøkken til stue er det naturlig rom for spisestue.

Stuer:
Stuen ligger i åpen løsning med kjøkken, men grunnet rommets vinklede planløsning er sonene godt trukket fra hverandre og fremstår meget innbydende med god plass for møblement. Store vindusflater sørger for rikelig med naturlig lysinnslipp og fra overgang stue/kjøkken blir det er også direkte utgang til boligens terrasse og uteplass på 38/39 kvm. Det er også en stemningsfull vedovn innerst i stuen som sørger for effektiv oppvarming i tillegg til gulvvarme. Stuens overflater vil for øvrig bestå av pent laminatgulv, malte slette vegger og himling med downlights.

Stuen i 2. etasje blir et hyggelig oppholdsrom i boligen hvor man enkelt kan trekke seg tilbake. Her er det også utgang til balkong gjennom stor terrassedør som sørger for mye naturlig lys inn i rommet.

Bad & Vaskerom:
Boligen har to delikate bad, samt vaskerom/teknisk rom. Alle rom har balansert ventilasjon og downligts i himling. Badet i 1-etasje har fliser på vegger, og på gulv med gulvvarme. Av innredning finnes det enkel servantinnredning med vask og blandebatteri, skuffer og speil over. Badet har også badekar med garnityr av vegghengt dusjhode og blandebatteri og vegghengt toalett.

Badet i 2-etasje har fliser på vegger, og på gulv med gulvvarme. Av innredning finnes det en stor servantinnredning med vask og blandebatteri, skuffer og speil over vask. Dusj er plassert i hjørne og har innfellbare dører av herdet glass, garnityr av vegghengt dusjhode og blandebatteri. Videre er det vegghengt toalett på badet.

Vaskerommet/teknisk rom har malte slette flater på vegger og fliser på gulv med sokkelfliser og gulvvarme. Rommet er innredet med skap, benkinnredning og utslagsvask med blandebatteri. Det er også opplegg for vaskemaskin og tørketrommel med vannkran og avløpstrakt.

Soverom:
Boligen har 3 soverom - alle med pent laminatgulv, slette vegger i moderne farger og listefrie overganger i himling og rundt vinduer. Rommene har god plass for seng og tilhørende møblement og vinduene er store for god utlufting og lysinnslipp. Boligen har videre lagringsmuligheter i utvendig bod.

Terrasse/Uteplasser:
Tomannsboligen ligger på felles tomt på 1541,6 kvm. Tomten er planert ved inngangsparti med avsatt plass til parkering og det er satt opp en enkel carport med bod i bakkant til hver enhet. Videre er eiendommen pent opparbeidet med støy/skjerm-vegg ut mot veien, hekk, gjerde, plen og treterrasse. Det er gode solforhold.

Fra stue er det utgang til terrasse på 39/38 kvm. med levegg/skjermvegg til nabo. Det er også utgang til balkong fra stue i 2-etasje på 2,1 kvm.

Standard

Boligen er en nyoppført (2020) tomannsbolig som holder en høy standard etter siste teknisk forskrift (TEK 17) som innebærer at alle de nyeste kravene til isolasjon, vinduer, luftbehandling, elektrisitet osv. er ivaretatt. Boligen fremstår meget innbydende og moderne med gjennomgående laminatgulv, 2 flislagte bad, en lys og støvete fargepalett og et stilrent kjøkken med god plass. Det er gulvvarme i hele 1. etasje, samt på bad i 2. etasje og det er satt inn vedovn med glassfelter i dør på glassplate i stue. Teknisk rom/vaskerom er innredet med praktisk vaskeromsinnredning. Videre har boligen balansert ventilasjon med varmegjenvinner, utstrakt bruk av downlights i himling og listefrie overganger i himling.

Utvendig kledning leveres med et strøk hvit grunning og fabrikkmaling/beis. Det anbefales å male et strøk til om ca 12 måneder, da konstruksjonen fortsatt er i bevegelse. Dette må gjøres av kjøper.

Takstmanns vurdering/konklusjon av tilstand

Takstmann Øyvind Støles konklusjon på boligens tilstand, ref. tilstandsrapport med datert befaring 04.05.2020:
Nyoppført vertikaldelt tomannsbolig med Carport og bod. Boligen er bygget etter siste teknisk forskrift (TEK 17) som innebærer at alle de nyeste kravene til isolasjon, vinduer, luftbehandling, elektrisitet osv er ivaretatt. Boenhetene er helt nye uten bruksslitasje.
Alle bygningsdeler som er undersøkt er gitt tilstandsgrad 1 grunnet alder, observasjoner og normalt forventet brukstid/levetid.
For utfyllende opplysninger, så henvises det til rapportens enkelte poster. Da det er under de enkelte poster er foretatt omtale, ut over det som står i sammendraget, er det viktig at hele rapporten leses i sin helhet.

Ventilasjon

Boligen har balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner. Ventilasjonssystemet tilfører filtrert, ren og frisk uteluft til sove og oppholdsrom, og trekker ut forurenset luft fra våtrom og kjøkken. Varmen i den brukte luften gjenvinnes i ventilasjonsaggregat. Systemet styres fra egen styringsbryter som er plassert tilgjengelig i bolig.

Oppvarming

Boligen har gulvvarme i hele 1-etasje, samt på bad i 2-etasje. Ellers varmes boligen opp med panelovner og vedfyring. I stuen i 1. etasje er det satt inn en pen vedovn med glassfelter i dør, plassert på glassplate.

Parkering / Garasje

Hver enhet har carport med bod i bakkant oppført på støpt plate i treverkskonstruksjon. Øvrig parkering gjøres på gruset gårdsplass/innkjørsel.
Ellers parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se kartutsnitt. Det vil bli skiltet med Privatmeglerens visningsskilt ved annonserte fellesvisninger.

Beskrivelse av tomt/hage

Tomtearealet på 700kvm er et estimat, da eiendommen ennå ikke er seksjonert.
Nøyaktig tomteareal vil spesifiseres så fort eiendommen er seksjonert.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Kjøper godtar overtagelse ved fremvisning av brukstillatelse. Ved overtagelse mot fremvisning av brukstillatelse vil kjøper kunne instruere megler om et forholdsmessig tilbakehold av innbetalt kjøpesum fram til gjenstående arbeid er ferdigstilt. Selger er ansvarlig for å fremskaffe ferdigattest så snart det kan la seg gjennomføre.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til "Frittliggende småhusbebyggelse" ihht "Reguleringsplan med reguleringsbestemmelser for Sneissletta. Vedtatt 26.02.1979. ID 028
Området er avsatt til "Boligbebyggelse, Nåværende" ihht "Kommuneplanenes arealdel 2015-2027. Vedtatt 03.02.2016. ID KPL_15-27.

Reguleringsplaner under arbeid i nærheten:
Planforslag: Områderegulering for frittliggende småhusbebyggelse. ID 328.

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting.
Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Det er p.t ikke etablert noe organisert sameie. Det blir opp til ny eier å avgjøre hvorvidt det skal etableres eller ikke.

Faste, løpende kostnader

- Strøm, ca kr 15 000,- per år (estimert og vil kunne avvike)
- Villaforsikring, ca kr 8 000,- per år (estimert og vil kunne avvike)
- Innboforsikring, ca kr 1 500,- per år (estimert og vil kunne avvike)
- TV/internett, ca kr 6 000,- per år (estimert og vil kunne avvike)
- Felles vedlikehold av adkomstvei, ca kr 1 000,- per år (estimert og vil kunne avvike)
- Kommunale avgifter (historisk +/- 7.500,- pr. husstand)
Kommunale avgifter varierer etter forbruk.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.

Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

4 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
31 250,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 250 000,-))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
--------------------------------------------------------
32 499,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 522 499,5 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Annen nyttig informasjon

Husets ytre grenser er gitt og er endelig. Arealer kan dog variere på grunn av tykkelser av isolasjon/rørgjennomføringer og lydvegger, dette gir ikke rett til prisavslag. Forbehold om mulige feil ved tegningsmaterialet og beskrivelse. Alle opplysninger i denne salgsoppgave er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, forutsatt at det ikke reduserer den generelle standard vesentlig. Det tas forbehold om mindre justering av størrelse av enheten. Kjøper aksepterer uten prisjustering at utbygger har rett til å foreta slike endringer. Eksempler på slike endringer kan være innkassing av teknisk anlegg, i forbindelse med nye isoleringskrav, plassering og størrelse på trappegang etc., mindre endring av boligens areal eller liknende. Dersom den endelige godkjennelsen for tiltaket slik det er beskrevet ikke blir gitt kan utbygger velge å fratre avtalen uten videre. Kjøper vil i så tilfelle få tilbakebetalt ev. innbetalt forskudd. Plantegninger i prospekt samsvarer nødvendigvis ikke med leveransebeskrivelsen.

Selger tar forbehold om at oppgitte kvadratmeter kan avvike det faktiske målet.

Boligen leveres ryddet og bygge-rengjort. Dette innebærer at det vil kunne være rester av finstøv etter at det er vasket. 

Treverk/plateprodukter er levende materialer som påvirkes av temperatursvingninger og luftfuktighet. Dette vil medføre at det kan oppstå sprekkdannelser på vegg, gulv og takflater, glipper mellom tak/list kan forekomme. Vegger leveres sparklet, grunnet og malt med to strøk.

Selger tar ikke ansvaret for skjeggkre i boligen. Skjeggkre er et beslektet insekt av sølvkre. Det lever kun innendørs og trives best ved høy fuktighet, men sammenlignet med sølvkre kan de klare seg også i tørrere miljøer. Skjeggkre er observert i bygg over hele landet, og mange av funnene er fra nyere og moderne boliger. Selv om det per i dag ikke er en kjent metode for å utrydde skjeggkre, finnes det tiltak som bringer forekomst av skjeggkre ned på et akseptabelt nivå. Anbefalte tiltak er bl.a. bruk av limfeller og hypping renhold for å fjerne næringstilgangen. Skjeggkre gjør liten skade, men kan virke sjenerende.

Vi ønsker å gjøre oppmerksom på at kjøper må regne med spikerhull, merker etter møbler og etc pga styling og visninger.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Adgang til utleie (boligformål)

Boligen er en selvstendig boenhet og har således ingen egen utleiedel.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 1400,- / 2100,- / 3100,- pr tegnet forsikring.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

§ 12 Garanti

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Det følger av avhendingsloven § 3-1 at der det ikke er avtalt noe særskilt etter avhendingsloven § 1-2, gjelder § 3-2 til § 3-6. I dette tilfellet selges eiendommen "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Lovens normalordning, som beskrevet i avhendingsloven § 3-2 til § 3-6, fravikes. En "som den er" klausul overfører risikoen for skjulte feil og mangler fra selger til kjøper. Selger er likevel ansvarlig dersom eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn det kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhendingsloven § 3-9 annet punktum. Ved omsetning av nyoppført bolig skal det lite til for at nevnte vesentlighetskrav anses oppfylt. Det antas at en "som den er" klausul normalt ikke vil ha nevneverdig betydning for mangelsvurderingen ved omsetning av ny bolig. Eiendommen har likevel mangel dersom det er gitt mangelfulle eller uriktige opplysninger om forhold ved eiendommen, som selgeren kjente eller måtte kjenne til og som kjøperen hadde grunn til å regne med å få, dersom det har virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt.

Meglers vederlag og utlegg

Godtgjørelse oppgjør (Oppgjørskostnad) (Kr.5.500)
Innhenting av info fra kommunen (Kr.5 800)
Markedspakke (Kr.28 000)
Pantattester/ grunnbok fra St.kartverk (Kr.808)
Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585)
Tilretteleggingshonorar (Kr.19 900)
Meglerprovisjon (fastpris) (Kr.40.000)
Visnger (Kr.2.000) per stk.
Dersom eiendommen ikke omsettes, faktureres selger kr 9 900,- pluss utlegg.

Finn.no: Visningstekst

HUSK Å MELD DEG PÅ VISNING. Dette gjør du i sort boks med meglers kontaktinformasjon lengre ned på siden, enten i knappen "Visningspåmelding", eller på eiendommens hjemmeside på privatmegleren.no. Dette gjør vi for å minske risiko for smitte ved å vise boliger til én og én interessent med sitt eventuelle følge om gangen.
 
NB! Gjennomfører kun avtalte visninger. Unngå derfor å komme uanmeldt til visning grunnet risiko for smitte.