Klikk for galleri

Ny tomannsbolig | Moderne materialvalg & god planløsning | Solrikt | Barnevennlig innerst i blindvei

Ny tomannsbolig | Moderne materialvalg & god planløsning | Solrikt | Barnevennlig innerst i blindvei

Som kunde hos PrivatMegleren får du en skreddersydd prosess tilpasset dine behov og ønsker

Viken - Ås - Vinterbro

Toveien 46 & 48

Prisantydning5.690.000,-Primærrom105m2Bruksareal111m2Soverom3Rom5
Meld interesse
VisningEtter avtale!
bilde fra galleri

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

Frontline Follo AS / Benjamin Schrøder

Selger/Utbygger

Eiendom & Design AS

Betegnelse

Gnr. 113 Bnr. 39 i Ås kommune

Byggeår

2020

Velkommen til Toveien 44 F og G!

Benjamin Schrøder v/Privatmegleren Ski - Ås har gleden av å presentere Toveien 44 (hus 2) - en stilren og luftig tomannsbolig under oppføring. Huset vil få et moderne uttrykk med utgangspunkt i et Noelle XL-hus, som er en stilren og sosial bolig over to etasjer med lekkert kjøkken, innredet vaskerom, en luftig loftstue, integrert sportsbod med utvendig adkomst og egen carport. Her kan du flytte rett inn i og nyte tilværelsen i en helt ny bolig. Toveien 44 ligger i et veletablert boligområde på Vinterbro, med gode kollektivforbindelser og umiddelbar nærhet til innfartsvei til Oslo.
Boligen leveres med moderne løsninger og fremstår meget attraktiv med en god planløsning. Her kan du nyte livet i en topp moderne bolig hvor de fleste krav til komfort er ivaretatt.

Verdt å merke seg:
- Ny tomannsbolig (2020) under oppføring
- Moderne og smakfulle materialvalg
- Kjøkken- og vaskeromsinnredning fra Ikea
- 2 flislagte bad
- 2 stuer
- Sportsbod med utvendig adkomst
- Balansert ventilasjon
- Gangavstand til skole, barnehage og buss

Entré/hall:
Entreen er meget innbydende med god plass for skap, kommoder eller lignende. Rommet vil få delikate, lys grå fliser (60x60) på gulv med lun gulvvarme, samt slette vegger malt i farge Lys antikkgrå. Alle veggoverflater blir slette og listefrie, og entreen og hallen har videre adkomst til bad, et romslig og praktisk vaskerom - begge flislagte, og en sosial stue i åpen løsning med kjøkken. Fra hallen går trappen videre opp til boligens loftstue og videre soverom og bad.

Kjøkken:
Boligen vil få et lekkert kjøkken med en åpen løsning inn mot stuen, som gir en luftig og sosial romfølelse. Rommet innredes i en tidsriktig stil, med 3-stavs eikeparkett på gulv med gulvvarme og malte, slette vegger i farge NCS S 2502-B. Innredningen leveres av Ikea og har slette hvite fronter i kombinasjon med partier i lys eik og lys benkeplate med nedfelt oppvaskkum og armatur med hånddusj. Av integrerte hvitevarer følger komfyr, platetopp med avtrekksvifte, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap.

Det blir godt med skapplass på kjøkkenet, og gode arbeidsområder på kjøkkenbenk. Kjøkkenet får også en praktisk kjøkkenøy som gir et naturlig skille mellom stue og kjøkken. Det er også god plass for spisestue mellom stue og kjøkken, som gjør denne sonen særdeles sosial og hyggelig med gode vindusflater.

Stuer:
Stuen vil bli i tilknytning til den åpne løsningen med kjøkken og fremstår meget innbydende og romslig med god plass for møblement. Store vindusflater vil sørge for rikelig med naturlig lysinnslipp og fra overgang stue/kjøkken blir det er også direkte utgang til boligens uteplass. Det vil bli montert en stemningsfull vedovn i skillet mellom stue og kjøkken som sørger for effektiv oppvarming i tillegg til gulvvarme. Stuen vil få 3-stavs eikeparkett på gulv, samt vegger malt i farge NCS S 2502-B. 

Loftstuen i 2. etasje blir et hyggelig oppholdsrom i boligen hvor man enkelt kan trekke seg tilbake. Skrå himling og takvinduer gir en intim men samtidig luftig romfølelse med mye naturlig lys.

Bad og vaskerom:
Det blir to delikate bad i boligen i tillegg til et stort og praktisk vaskerom. Badene vil få lys grå 30x60 veggfliser og 60x60 gulvfliser med behagelig gulvvarme og downlight-belysning. Badet i 1. etasje får hjørnestilt dusjssone med utslagbare glassdører, vegghengt toalett og stilren 60 cm. servantinnredning med skuffer i hvit høyglans og speil med lys.

Hovedbadet i 2. etasje blir romslig og delikat innredet med hjørnestilt dusjssone med utslagbare glassdører, vegghengt toalett og en stor 90 cm. servantinnredning med skuffer i hvit høyglans og speil med lys.

Vaskerommet vil bli stort og praktisk og leveres med vaskeromsinnredning fra Ikea med benk, underskap og vaskekum. Her er det rikelig med plass for oppbevaringsmøbler og diverse innredning for vaskerom. Gulvene blir flislagte med 30x30 fliser og varmekabler.

Soverom:
Boligen får 3 romslige soverom - alle med 3-stavs eikeparkett på gulv og slette, malte vegger. Rommene vil bli malt i behagelige og moderne farger, med god plass for seng og tilhørende møblement i alle rom, samt garderobeskap og oppbevaringsløsninger av klær og utstyr. Vinduene er store for god utlufting og lysinnslipp. Boligen vil ellers få lagringsmuligheter i sportsbod i 1.etasje.

Terrasse/Uteplasser:
Det vil bli utgang til fremtidig uteplass fra stuen, og tomten leveres grovplanert uten platting/terrasse.
Gruset adkomst vei og biloppstillingsplasser. Carport kan bygges (tilvalg, kr 95 000,-)

Tilvalg

Sett ditt eget preg på din bolig med en rekke tilvalgsmuligheter.

Se vedlagt tilvalgsliste, eller kontakt megler.

Beliggenhet

Boligen ligger på Togrenda på Vinterbro - et veletablert og barnevennlig boligområde med kort vei til barnehager, skoler, kollektivtilbud, Vinterbro kjøpesenter og innfartsvei til Oslo. Vinterbro ligger i Ås kommune, og dette er et familievennlig boligområde som byr på en attraktiv kombinasjon av kort vei til Oslo og umiddelbar nærhet til store natur- og friområder. På Vinterbro finner du barnehager og barneskoler, samt Nordbytun Ungdomsskole som er innenfor sykkelavstand på gang- og sykkelveier helt frem til skolegården.

I nær tilknytning til Nordbytun ligger også idrettsanlegget som er hjemmearena for Nordby IL, et fler-idrettslag som organiserer både fotball, håndball, vannpolo, ski og turn. Ved ungdomsskolen ligger i tillegg idretts- og svømmehall med 25 meters svømmebasseng. Her trener bl.a. Ås svømmeklubb som tilbyr alt fra svømmeopplæring for barn til trening for svømmere på elitenivå.

Like i nærheten finner du Vinterbro Senter som inneholder et stort utvalg av forretninger, treningssenter, spisesteder samt vinmonopol. For barn i alle aldre er det også verdt å merke seg at en av Nordens største fornøyelsesparker Tusenfryd ligger i umiddelbar nærhet.

De store naturområdene som omgir Vinterbro gir deg utallige turmuligheter både til fots, på sykkel og ski. På Breivoll finner du populær badestrand, fotballbane og store gressbakker. Fra den store båthavnen og marinaen ved Nesset innerst i Bunnefjorden har du et ypperlig utgangspunkt for utflukter på fjorden sommerstid.

Med bil har du svært enkel tilgang både til E18 og ny E6 som møtes ved Vinterbro, noe som gjør beliggenheten spesielt attraktiv for deg som pendler. Kjøretiden til Oslo er cirka 25 minutter utenom rushtid. Et godt utviklet tilbud av bussforbindelser gjør området lett tilgjengelig også med offentlige transportmidler, med en rekke direkteruter til både Ski, Ås, Drøbak og Oslo. I rushtid er det ekspressbussavganger mot bussterminalen i Bjørvika hvert syvende minutt, og til bussholdeplassen går du på noen minutter.

Byggemåte

Tomannsbolig med 2 etasjer.
Boligen bygges på støpt plate på mark med randomsikring mot grunn. Bindingsverk med 200 mm mineralull og liggende dobbelfals kledning. Kledning leveres fabrikkmalt 1-strøk med farge Dempet sort (NCS S8500-N). Saltak med sort betongtakstein, dobbeltkrum overflatebehandlet.

For utfyllende leveransebeskrivelse se vedlegg, eller kontakt med megler.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 105 kvm, Bruksareal: 111 kvm
[Rom som er P-rom:
1.Etasje: Entré/hall, bad, gang m/trapp, stue/kjøkken.
2.Etasje: Loftstue, gang m/trapp, 3 soverom, bad.

Innhold

Huset går over to etasjer og består av en generøs entré og hall som leder videre inn til bad/vaskerom og en romslig og praktisk integrert sportsbod som også har utvendig adkomst. Videre har 1. etasje en luftig og sosial stue i åpen løsning med kjøkken. Trappen leder videre opp til 2. etasje og en luftig loftstue, her finnes også 3 soverom og et delikat flislagt bad. Det er utgang til fremtidig uteplass og hagedel fra stuen i 1. etasje, og tomten leveres grovplanert med gruset gårdsplass.

Standard

Boligen vil holde en høy standard og fremstå meget moderne med gjennomgående eikeparkett, flislagte bad og vaskerom, utstrakt bruk av varmekabler og topp moderne Ikea-kjøkken med integrerte hvitevarer. Kjøkkenets utførelse blir slett hvitt med partier i lys eik som står godt til eikeparketten på boligens gulv. Boligen vil få et stilfullt uttrykk hvor fargetonene er lyse med en støvete fargepalett. Vaskerommet får også innredning fra Ikea og tak kommer listefritt og gir et stramt og moderne uttrykk til boligen.
Utvendig kledning leveres med et strøk hvit grunning og fabrikkmalt med farge Dempet sort (NCS S8500-N). Siste malingsstrøk på plassen er ikke en del av leveransen og boligen er ikke å anse som ferdig malt ved ferdigstilling. Siste strøk maling må påføres av tiltakshaver innen påfølgende sommer.

Gulv:
Det leveres Lys hvitpigmentert, 3-stavs eikeparkett
Entrè med lys grå 60*60 fliser
Sportsbod med lys grå 30*30 fliser
Vaskerom med lys grå 30*30 fliser
Baderom 1. etg med lys grå 60*60 gulvfliser og mosaikk i dusjsone
Baderom 2. etg med lys grå 60*60 gulvfliser og mosaikk i dusjsone

Vegger og himling:
Leveres glatte, malte gipsvegger og slett malt takhimling av gips. Se Veggfarger for nærmere fargebeskrivelser.
Baderom 1. etg med lys grå 30*60 veggfliser
Baderom 2. etg med lys grå 30*60 veggfliser

Veggfarger:
-Stue/kjøkken: NCS S 2502-B
-Entre/gang: Lys antikkgrå
-Trapp: NCS S 2502-B
-Vaskerom: Lys antikkgrå
-Sportsbod: Lys antikkgrå
-Loftstue: NCS S 2502-B
-Gang 2: NCS S 2502-B
-Soverom 1/4: Lys antikkgrå
-Soverom 2/5: Lys antikkgrå
-Soverom 3/6: Grå skifer

Trapp og innerdører:
-Trapp: Salvi, med hvitmalte furutrinn og hvit håndløper
-Innerdører: Utførelse: kompakt med dempelist.

Vinduer og ytterdør:
Vinduer og terrassedør levers med hvit alubekledning og 3-lags energiglass. Ytterdør av type Oslo Dempet Sort med klart glass.

Kjøkken:
Boligen vil leveres med et moderne Ikea-kjøkken i slett hvit utførelse med partier i lys eik og integrerte hvitevarer, underlimt vaskekum, armatur med hånddusj. Kjøkkenets utførelse er i håndtaksløst design.

Sanitærutstyr:
Anlegget utføres som rør-i-rør-system. Som standard blir det levert med vegghengt toalett, innfelt fordeler skap, dusjvegger i glass samt dusjgarnityr, blandebatteri til vasken samt servantskap, hjørnesluk og downlights med dimmer. Videre leveres toalettpapirholder og håndklekrok.

Badene blir helflisede og begge får gulvvarme. Rommene får veggfliser i størrelse 30*60 cm, og gulvfliser i størrelse 60*60 cm samt mosaikkfliser i dusjsone. Hvert rom får veggmontert toalett, ettgreps blandebatteri, servantmøbel og veggspeil og dusjvegger i herdet glass.
Vaskerom/tekn.rom blir levert med opplegg til vaskemaskin med kran og avløp, benkeplate med vaskekum inkl. kran og underskap. Innredningen er fra Ikea.

Elektrisk anlegg
Det elektriske anlegget vil bli utført av autorisert installatør etter gjeldende forskrifter. Varmekabler i hele 1. etasje samt bad i 2. etasje.

Ventilasjon
Huset vil få balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Ventilasjonssystemet tilfører filtrert, ren og frisk luft til soverom og oppholdsrom, og trekker ut luft fra våtrom og kjøkken.

Utstyr

- Waterguard
- Rør i rør system
- Komfyrvakt
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
- Varmekabler i hele 1. etasje + bad i 2. etasje
- Integrerte hvitevarer i kjøkken
- Vaskerom/teknisk rom med innredning
- Downlights
- Peisovn i stue, Duo 5

Oppvarming

I stuen i 1. etasje er det satt inn en behagelig vedovn fra Nordpeis av modellen Duo 5 for god oppvarming av hele boligen. Ovnen leveres med gulvplate i klart glass. Videre er det gulvvarme i sportsbod/teknisk, entré, stue/kjøkken og bad.

Parkering / Garasje

Boligene leveres med 2 grusede biloppstillingsplass per enhet.

Carport kan bygges (tilvalg, kr 95 000,-)

Adkomst

Se kartutsnitt. Det vil bli skiltet med Privatmeglerens visningsskilt ved annonserte fellesvisninger.

Beskrivelse av tomt/hage

Tomten leveres grovplanert med gruset adkomstvei og biloppstillingsplass.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vann og avløp med private stikkledninger.
Offentlig adkomstvei med private internveier.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Kjøper godtar overtagelse ved fremvisning av brukstillatelse. Ved overtagelse mot fremvisning av brukstillatelse vil kjøper kunne instruere megler om et forholdsmessig tilbakehold av innbetalt kjøpesum fram til gjenstående arbeid er ferdigstilt. Selger er ansvarlig for å fremskaffe ferdigattest så snart det kan la seg gjennomføre.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til bolig ihht Reguleringsplan med reguleringsbestemmelser for Leirofeltet. Vedtatt 20.03.1964. ID 004
og Reguleringssplal med reguleringsbestemmelser for Askehau- og Bølstadfeltet. Vedtatt 14.06.1989. ID 093.

Området er avsatt til boligbebyggelse ihht Kommuneplanens arealdel 2015-2027. Vedtatt 03.02.2016. ID KPL_15.27

Reguleringsplaner under arbeid: Planforslag for områderegulering foro småhusbebyggelse. ID 328

Reguleringsplaner under arbeid i nærheten (500M): Planforslag for omregulering av Tømrernes feriehjem og Askehaugåsen. Planlegging igangsatt. ID 307.

Faste, løpende kostnader

- Strøm, ca kr 15 000,- per år (estimert og vil kunne avvike)
- Villaforsikring, ca kr 8 000,- per år (estimert og vil kunne avvike)
- Innboforsikring, ca kr 1 500,- per år (estimert og vil kunne avvike)
- TV/internett, ca kr 6 000,- per år (estimert og vil kunne avvike)
- Felles vedlikehold av adkomstvei, ca kr 1 000,- per år (estimert og vil kunne avvike)
- Kommunale avgifter (historisk +/- 7.500,- pr. husstand)
Kommunale avgifter varierer etter forbruk.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.

Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

5 490 000,- (Prisantydning)


Omkostninger
31 250,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 250 000,-))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)

32 499,50 (Omkostninger totalt)

5 522 499,5 (Totalpris inkl. omkostninger)


NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Annen nyttig informasjon

Det gjøres oppmerksom på at illustrasjonsmateriell/prospekt kan og vil avvike noe i forhold til virkelig utførelse, både utvendig og innvendig. Fargevalg på utvendig kledning i prospektet vil nødvendigvis ikke samsvare med farge på utvendig kledning som leveres til boligen. Tegninger og 3D bilder i prospektet er å anse som en illustrasjon og kan/vil avvike noe i forhold til den endelige utførelsen. Utsyn gjennom vinduer er kun illustrasjon. 

Utbygger forbeholder seg retten til å gjøre endringer på konstruksjoner og evt. materialer som er hensiktsmessige og nødvendige uten at den generelle standarden eller verdien forringes eller medfører endring i pris eller kvalitet. Kasser og nedforing der det er hensiktsmessig ift. ventilasjon og rørføringer.

Husets ytre grenser er gitt og er endelig. Arealer kan dog variere på grunn av tykkelser av isolasjon/rørgjennomføringer og lydvegger, dette gir ikke rett til prisavslag. Forbehold om mulige feil ved tegningsmaterialet og beskrivelse. Alle opplysninger i denne salgsoppgave er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, forutsatt at det ikke reduserer den generelle standard vesentlig. Det tas forbehold om mindre justering av størrelse av enheten. Kjøper aksepterer uten prisjustering at utbygger har rett til å foreta slike endringer. Eksempler på slike endringer kan være innkassing av teknisk anlegg, i forbindelse med nye isoleringskrav, plassering og størrelse på trappegang etc., mindre endring av boligens areal eller liknende. Dersom den endelige godkjennelsen for tiltaket slik det er beskrevet ikke blir gitt kan utbygger velge å fratre avtalen uten videre. Kjøper vil i så tilfelle få tilbakebetalt ev. innbetalt forskudd. Plantegninger i prospekt samsvarer nødvendigvis ikke med leveransebeskrivelsen.

Det kan ikke gjøres konstruksjonsmessige eller eksteriørmessige endringer.

Tilvalgsmuligheter avgjøres av vedlagt tilvaglsliste. Se vedlagt tilvalgsliste eller kontakt megler.

Transport av kjøpekontrakt før overtagelse skal på forhånd aksepteres av utbygger og kan nektes på fritt grunnlag. Ved eventuell transport av kontrakt fra kjøpers side etter bud/aksept vil det påløpe administrasjonsgebyr på kr 75.000,-. Eventuell endring krever utbyggers samtykke.

Kontrakts dokument vedlagt salgsoppgave forutsettes gjennomgått før bud gis. Selger tar forbehold om å foreta justeringer i kontrakten som følge av offentlige krav m.m.. Det forutsettes at skjøtet tinglyses i kjøpers navn, hvis interessent mot formodning ikke ønsker tinglysning av skjøte, må det tas forbehold om dette i midlertidig kjøpsavtale/ bud. Dersom en klage fører frem hos Fylkesmannen, vil utbygger forbeholde seg retten til å omprosjektere boligene og partene vil da erklære seg fri fra alle rettigheter og forpliktelser under inngått kjøpsavtale (terminere). Kjøper vil da få tilbakebetalt forskudd sammen med opptjente renter. Ut over dette skal ingen av partene kunne reise krav om kostnadsdekning eller annet overfor den annen part.

Selger tar forbehold om at oppgitte kvadratmeter kan avvike det faktiske målet.

Boligen leveres ryddet og bygge-rengjort. Dette innebærer at det vil kunne være rester av finstøv etter at det er vasket. 

Treverk/plateprodukter er levende materialer som påvirkes av temperatursvingninger og luftfuktighet. Dette vil medføre at det kan oppstå sprekkdannelser på vegg, gulv og takflater, glipper mellom tak/list kan forekomme. Vegger leveres sparklet, grunnet og malt med to strøk.

AVBESTILLING
Kjøper har rett til å avbestille leveransen før overtakelse har funnet sted, jf. buofl. §§ 52-54.
Ved avbestilling etter at bygging er igangsatt vil selger ha krav på full erstatning for sitt økonomiske tap i henhold til bustadoppføringslova kapittel VI.

Adgang til utleie (boligformål)

Boligen er en selvstendig boenhet og har således ingen egen utleiedel.
Boligen kan leies ut i sin helhet til boligformål.

Planlagt overtagelse

Estimert ferdigstillelse vil fremlegges så fort den første enheten er solgt. Ca 6 mnd etter salg av første enhet.

Selgers forbehold

Det tas forbehold om at èn av enhetene selges før prosjektet vil igangsettes.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.        
 
Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.
 
Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Meglers vederlag og utlegg

Dersom eiendommen ikke omsettes, faktureres selger kr 9 900,- pluss utlegg.