Klikk for galleri

Tomannsbolig under oppføring | Nydelig utsikt mot vest | Carport m/bod | 3 soverom | 2 bad+vask

X
Viken – Nordre Follo - Langhus

Dalsstubben 8 & 10

Viken – Nordre Follo - Langhus

Dalsstubben 8 & 10

Prisantydning
6.200.000 - 27.000.000,-
Primærrom
137m2
Bruksareal
141m²
Visning
Etter avtale!
Meld deg på visning
Visning
Etter avtale!
Meld deg på visning
skjema her?
Eiendomsmeglerfullmektig
93 08 33 84
skjema her?
Eiendomsmegler / Fagansvarlig
92 49 05 25
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF
48 05 12 20
Salgsoppgave/dokumenter
Lukk

Benjamin Schrøder

Eiendomsmeglerfullmektig
PrivatMegleren Ski-Ås

Joakim Belseth

Eiendomsmegler / Fagansvarlig
PrivatMegleren Ski-Ås
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

Frontline Follo AS / Benjamin Schrøder

Selger/Utbygger

Dalsstubben 6 AS v. Terje Lindstad

Betegnelse

Gnr. 125 Bnr. 49 i Nordre Follo kommune

Byggeår

2019

Beliggenhet

Boligen ligger i et hyggelig og etablert boligområde på Langhus med nærhet til kollektivtilbud og innfartsvei til Ski og Oslo, og en god intern beliggenhet i blindvei.

Eiendommen ligger i et veletablert, barnevennlig og sentralt boligområde på Langhus i Ski kommune, med nærhet til skoler, barnehager, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Det er kort gangavstand til nærsenter med Coop Extra, frisør, tannlege mm. Vevelstad stasjon er kun noen minutter å gå unna og gir deg tilgang til Oslo S på ca. 27 min.

Langhus idrettspark med kunstgressbaner og stor idrettshall mm. er også innen kort gangavstand. På Langhus er gang- og sykkelstinettet godt opparbeidet, slik at det sikrer trygge skoleveier.

Til tross for sin landlige beliggenhet er det kort vei til påkjøringen til E6 med ca. 25 min til Oslo og det er god offentlig kommunikasjon til blant annet Oslo med buss og tog. I 2021 åpner Follobanen, noe som vil gi en betydelig kortere reisetid til Oslo.

Informasjon om prosjektet

Byggherre for prospektet er Dalsstubben AS
Entreprenør er abchus
Boligtype - "Hedda"
Tomannsbolig med carport

Hedda:
Hedda er boligen som gir deg følelsen av å bo i et moderne hus, men som samtidig har tatt vare på det tradisjonelle uttrykket. Store vindusflater gir både et tiltalende preg og en følelse av mye luft. Huset har nøye utvalgte løsninger og en smakfull fargepalett. Hovedetasjen består av en åpen stue/kjøkkenløsning og spisestue, samt entré, bad og vaskerom. Soverommene er tilbaketrukket i overetasjen sammen med TV-stue og bad. Boligen leveres nøkkelferdig.

KARDIA Smarthus løsning:
Gir deg muligheten til styre fasiliteter, som varmestyring, lysregulering, adgangskontroll, luftkvalitet osv, rett fra din smart-telefon!

Fordeler med nybygg:
- Boligen er i forskriftsmessig stand med 5 års reklamasjonsfrist.
- Svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.

Byggemåte

Tomannsbolig med èn plass i felles carport, med egen tilhørende bod.
Boligen bygges på støpt plate på mark med radonsikring. Bindingsverk med 200 mm mineralull og liggende kledning. Pulttak grå takpapp.
For utfyllende leveransebeskrivelse, se vedlegg eller kontakt megler.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 137 kvm, Bruksareal: 141 kvm
Rom som er P-rom: Arealer er hentet bra arkitekttegninger og vil kunne avvike.

1.Etasje: Entre, gang, vaskerom, bad, stue og kjøkken.
2.Etasje: TV-stue, 3 soverom og bad.

Innhold

Boligen går over to etasjer og består av entré med direkte adkomst til praktisk vaskerom/teknisk rom. Videre inn i hallen er det adkomst til bad og stue/kjøkken i åpen løsning, samt trapp opp til 2. etasje. I 2. etasje finnes en luftig tv-stue, et delikat bad og 3 soverom, samt garderoberom/bod i sammenheng med hovedsoverom.

I hovedetasjen er det flislagt entré og hall med 3-stavs eikeparkett. Videre domineres etasjen av en svært romslig stue- kjøkkendel, og med store vindusflater på to av sidene blir dette et svært lyst og godt oppholdsrom for hele familien. Her er det plass til å møblere med flere sittegrupper. I tillegg er det balkongdør ut fra stuen, som gir en god romforlengelse på sommerhalvåret.

I 2. etasje finnes boligens 3 soverom. Hovedsoverommet har god størrelse og har praktisk sammenheng med garderoberom/bod. Badet i 2. etasje er ment som boligens hovedbad og har lekre fliser og mosaikk i dusjsonen. Tv-stuen har en hyggelig og god plassering med gode møbleringsmuligheter.

Det er utgang til markterrasse fra stuen, og det følger carport med sportsbod til begge enheter.

Entré/hall:
Entreen er meget innbydende med god plass for skap, kommoder eller lignende. Rommet har delikate, grå fliser (30x60) på gulv med lun gulvvarme, samt slette vegger malt i en tidløs lys farge. Alle veggoverflater er slette og listefrie. Entreen og hallen har videre adkomst til bad, et romslig og praktisk vaskerom/teknisk rom - begge flislagte, samt en sosial stue i åpen løsning med kjøkken. Fra hallen går trappen videre opp til boligens loftstue, 3 soverom, bod/garderoberom og bad.

Kjøkken:
Boligen har et lekkert kjøkken med en åpen løsning inn mot stuen, som gir en luftig og sosial romfølelse. Rommet innredes i en tidsriktig stil, med tre-stavs eikeparkett på gulv med varmekabler og malte, slette vegger i moderne farger. Innredningen leveres fra Kvik og har slette lyse fronter og matchende mørk benkeplate. Benkeplaten har nedfelt oppvaskkum i kompositt og et høyt, sort blandebatteri. Av integrerte hvitevarer følger komfyr,
platetopp med avtrekksvifte, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap.

Det er godt med skapplass på kjøkkenet, og gode arbeidsområder på kjøkkenbenk. Som en naturlig overgang til stue er det god plass for spisestue mellom stue og kjøkken, som gjør denne sonen særdeles sosial og hyggelig med gode vindusflater.

Stuer:
Stuen er i tilknytning til den åpne løsningen med kjøkken og fremstår meget innbydende og romslig med god plass for møblement. Store vindusflater sørger for rikelig med naturlig lysinnslipp og fra overgang stue/kjøkken er det er også direkte utgang til boligens terrasse og uteplass. Det er montert en stemningsfull vedovn i stuen som sørger for effektiv oppvarming i tillegg til varmekabler i hele etasjen. Stuen har tre-stavs eikeparkett på gulv, samt listefrie vegger malt i moderne farger.
Tv-stuen i 2. etasje er en sosial og hyggelig del i boligen hvor man trekke seg behagelig tilbake.

Bad og vaskerom:
Det er to delikate bad med dusj i boligen i tillegg til et stort og praktisk vaskerom/teknisk rom. Badet i 1. etasje har hjørnestilt dusjssone med utslagbare glassdører, vegghengt toalett og stilren 60 cm. servantinnredning med skuffer og speil med lys over. Her er det grå 30x60 veggfliser og grå 30x60 gulvfliser med behagelig gulvvarme og downlight-belysning.

Hovedbadet i 2. etasje er romslig og delikat innredet med hjørnestilt dusjssone med utslagbare glassdører, vegghengt toalett og en stor 90 cm. servantinnredning med skuffer i hvit høyglans og speil med lys over. Flisene er smakfulle 30x60 cm. På både gulv og vegger, med gulvvarme og downlight belysning i himling.

Vaskerommet er stort og praktisk og leveres med vaskeromsinnredning med undeskap og benk over og nedfelt vaskekum. Her er det rikelig med plass for oppbevaringsmøbler og diverse innredning for vaskerom. Videre er det montert nisje med opplegg og plass for vaskemaskin og tørketrommel. Gulvene er flislagte med grå 30x30 fliser og varmekabler.

Soverom:
Boligen har 3 romslige soverom - alle med tre-stavs eikeparkett på gulv og slette, malte vegger. Rommene er malt i behagelige og moderne farger. Det er god plass for seng og tilhørende møblement i alle rom, samt garderobeskap og oppbevaringsløsninger av klær og utstyr. Boligen vil ellers ha lagringsmuligheter i bod/garderoberom i 2. etasje. Vinduene er store for god utlufting og lysinnslipp. Fra det største soverommet er det utgang til solrik balkong.

Terrasse/Uteplasser:
Det er utgang til pent opparbeidet uteplass med steinlagt terrasse og planert hage.

Standard

Boligen holder en høy standard og fremstår meget moderne med gjennomgående eikeparkett, flislagte bad og vaskerom, varmekabler i hele 1. etasje samt bad i 2. etasje, sort Kvik-kjøkken? og moderne fargevalg i alle rom. Boligen leveres med standard smarthus-pakke som gjør det enkelt å styre belysning, klima og adgangskontroll, samt kodelås, nøkkelbrikker og styring av dør via app.

Gulv:
Det leveres Eik Savanna 3-stavs eikeparkett
Entrè med lysegrå 30*60 fliser
Vaskerom og teknisk rom med lysegrå 30*30 fliser
Baderom 1. etg med lysgrå 30*60 gulvfliser og mosaikk i dusjsone
Baderom 2. etg med lysgrå 30*60 gulvfliser og mosaikk i dusjsone

Vegger og himling:
Leveres glatte, malte gipsvegger og hvitmalt takhimling av gips
Baderom 1. etg med lysgrå veggfliser 30*60
Baderom 2. etg med lysgrå veggfliser 30*60

Veggfarger Leilighet 1:
-Stue og kjøkken: 1624 Letthet & 6350 Soft Teal
-Entre: 5030 St.Pauls Blue
-Gang: 1624 Letthet
-Vaskerom: 5030 St.Pauls Blue
-TV-stue/gang: 12078 Comfort Grey
-Soverom 1: 5030 St.Pauls Blue
-Soverom 2: 6350 Soft Teal
-Soverom 3: 12078 Comfort Grey
Veggfarger Leilighet 2:
-Stue og kjøkken: 1624 Letthet & 20120 Organic Red
-Entre: 6350 Soft Teal
-Gang: 1624 Letthet
-Vaskerom: 6350 Soft Teal
-TV-stue/gang: 12078 Comfort Grey
-Soverom 1: 6350 Soft Teal
-Soverom 2: 2078 Comfort Grey
-Soverom 3: 20120 Organic Red?

Trapp og innerdører:
-Trapp: Salvi hvit med hvit håndløper og trinn
-Innerdører: Slett kompakt med dempelist

Vinduer og ytterdør:
Vinduer og ytterdør levers med alubekledning og 3-lags energiglass. Ytterdør av type Vera Hvit.

Kjøkken:
Boligen vil leveres med et topp moderne Kvik-kjøkken med tilhørende hvitevarer fra Bosch - bortsett fra takviften som er fra italienske EICO. Benkeplaten er av 20 mm laminat, med underlimt vaskekum i kompositt. Kjøkkenets utførelse er i grepsfritt design, med supermatt finish på fronter av MDF.
-Front: 271, Linea New White
-Sokkel: 50 - Matt hvit
-Sokkel høyde: 120 mm.
-Frisider: 50 - Matt hvit
-Grep: Håndtaksløs design
-Benkeplatetype: DFI - Laminat - ABS
-Benkeplate tykkelse: 20 mm
-Benkeplate topp høyde: 940 mm
-Benkeplate farge: 6256 Nature Cali
-Benkeplate forkant type: ABS
-Hvitevaremerke: Bosch & EICO

Sanitærutstyr:
Anlegget utføres som rør-i-rør-system. Som standard blir det levert med vegghengt toalett, innfelt fordeler skap, dusjvegger i glass samt dusjgarnityr, blandebatteri til vasken samt servantskap, hjørnesluk og 4 stk downlights med dimmer.
Badene blir helflisede og begge får gulvvarme. Rommene får veggfliser i størrelse 30*60 cm, og gulvfliser i størrelse 30*60 cm samt mosaikkfliser i dusjsone. Hvert rom får veggmontert toalett, ettgreps blandebatteri, servantskap og veggspeil og dusjvegger i herdet glass.
Vaskerom blir levert med opplegg til vaskemaskin med kran og avløp, vaskekar i benk inkl. kran og kum, underskap og benkeplate.

Elektrisk anlegg
Det elektriske anlegget vil bli utført av autorisert installatør etter gjeldende forskrifter. Varmekabler i stue, kjøkken, entré, gang, begge bad, vaskerom og teknisk rom.

Ventilasjon
Huset vil få balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Ventilasjonssystemet tilfører filtrert, ren og frisk luft til soverom og oppholdsrom, og trekker ut luft fra våtrom og kjøkken.

Tilvalgsmuligheter
Det er ikke mulighet for tilvalgsmuligheter.

Utstyr

- Waterguard
- Rør i rør system
- Komfyrvakt
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
- Varmekabler i hele 1. etasje samt bad i 2. etasje
- 3-lags glass
- Integrerte hvitevarer i kjøkken
- Vaskerom/teknisk rom med innredning
- Downlights
- Peisovn, Duo 5
- Platting
- Carport m/sportsbod

Smarthus Kardia

Styr fasilitene i din bolig fra mobilen!

Varmestyring:
Bra for deg, bra for miljøet!  Et smarthus kan automatisk senke temperaturen om natten, når du går på jobb eller hvis et vindu er åpent i samme rom. Både miljøvennlig og økonomisk!

Lysstyring:
Med smarthus kan du enkelt sette den riktige stemningen i ditt hjem.

Adgangskontroll:
Mist nøklene dine for siste gang! Med digital dørlås lever du i et nøkkelfritt hjem, hvor du kan betjene låsen med pin-kode og brikker. Har du koblet døren opp mot appen kan den fjernstyres fra hvor som helst i verden via din smarttelefon.

Luftkvalitet:
Sikre at luften i huset bidrar til et sunnere hjemmemiljø.  Med luftkvalitetssensorer og styring av ventilasjon kan du optimalisere luftkvaliteten. Denne integrasjonen er ikke opperativ ennå, men vil lanseres ila året.

Oppvarming

I stuen er det satt inn en behagelig vedovn fra Nordpeis av modellen Duo 5 for god oppvarming av hele boligen. Videre er det gulvvarme i hele 1. etasje samt på bad i 2. etasje.

Det er balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner i boligen. Ventilasjonssystemet tilfører filtrert, ren og frisk luft til soverom og oppholdsrom, og trekker ut luft fra våtrom og kjøkken.

Parkering / Garasje

Egen plass i felles carport med tilhørende bod, i tillegg til biloppstillingsplass på gårdspalss.
Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se kartutsnitt.
Det vil bli skiltet med Privatmeglerens visningsskilt ved annonserte fellesvisninger.

Beskrivelse av tomt/hage

Tomten levers med gruset gårdsplass og planert hage. Bearbeiding av utomhus arealene med eventuelt hekk, trær, leker etc. inngår ikke i leveransen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

1927/900105-1/6  Bestemmelse om bebyggelse  
07.04.1927 
Bestemmelse om veg
Bestemmelse om gjerde
Bestemmelse om generende virksomhet

2000/14123-1/6  Best. om vann/kloakkledn.  
24.10.2000 
rettighetshaver:Knr:3020 Gnr:125 Bnr:49

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Ferdigattest vil fremlegges før overtagelse.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert ti frittliggense småhusbebyggelse ihht til reguleringsplan for DEL AV LANGHUS, FELT O, ID 63, vedtatt 20.02.1974.
Området er avsatt til nåværende bolibebyggelse ihht KOMMUNEPLAN  NORDRE FOLLO  2019-2030 AREALDEL SKI, ID 0213KPLAN2019 vedtatt 12.06.2019.
Reguleringsplaner under arbeid i nærheten (500 meter): G/S-VEG LANGS OPPEGÅRDVEIEN NORD, Planlegging igangsatt. ID 201904.
For mer info, se vedlagt reguleringsplaner i prospekt eller kontakt megler.

Faste, løpende kostnader

Strøm, ca kr. 20 000,- per år (estimert av megler, og vil variere)
Kommunale avgifter, ca kr 10 000,- per år (estimert av megler, og vil variere)
Villaforsikring, ca kr 6000,- per år (estimert av megler, og vil variere)
Innboforsikring, ca kr 2 000,- per år (estimert av megler, og vil variere)
TV/Internett, ca kr 8 000,- per år (estimert av megler, og vil variere)


Oppgjør

Det forutsettes at kjøper innbetaler 10% av kjøpesummen ved signering av kjøpekontrakt/innen fem virkedager etter kontraktsignering. Delinnbetalingen må være fri egenkapital, dvs. at det ikke kan tas pant i kjøpt bolig for dette beløpet. Beløpet skal tjene som kjøpers sikkerhet etter bustadoppføringsloven § 46 annet ledd, og kjøper vil ikke ha råderett over beløpet. Rentene på innbetalingen vil tilfalle kjøperen. Beløpet avregnes mot restkjøpesummen i forbindelse med overtagelse og innbetaling av kjøpers sluttoppgjør.

Utbygger kan også stille forskuddsgaranti etter § 47 for innbetalingen, og beløpet kan da fritt disponeres av selgeren. Kjøper vil få skriftlig varsel dersom utbygger velger å stille § 47-garanti for innbetalingen. Rest kjøpesum og omkostninger overføres før overtagelse. Utbygger tar forbehold om å kunne stille § 47-garanti også for sluttoppgjøret i perioden fra overtagelse til overskjøting.

Kjøper bærer risiko for eventuelle endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

kr 6 200 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
kr 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
kr 199,50 (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
kr 37 500,- (Dokumentavgift, beregnet av tomteverdien (kr 9 000 000,-) delt på 6 (enheter)
--------------------------------------------------------
kr 52 769,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
kr 6 252 769,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Annen nyttig informasjon

Det gjøres oppmerksom på at illustrasjonsmateriell/prospekt kan og vil avvike noe i forhold til virkelig utførelse, både utvendig og innvendig. Fargevalg på utvendig kledning i prospektet vil nødvendigvis ikke samsvare med farge på utvendig kledning som leveres til boligen. Tegninger og 3D bilder i prospektet er å anse som en illustrasjon og kan/vil avvike noe i forhold til den endelige utførelsen. Utsyn gjennom vinduer er kun illustrasjon. 

Utbygger forbeholder seg retten til å gjøre endringer på konstruksjoner og evt. materialer som er hensiktsmessige og nødvendige uten at den generelle standarden eller verdien forringes eller medfører endring i pris eller kvalitet. Kasser og nedforing der det er hensiktsmessig ift. ventilasjon og rørføringer.

Husets ytre grenser er gitt og er endelig. Arealer kan dog variere på grunn av tykkelser av isolasjon/rørgjennomføringer og lydvegger, dette gir ikke rett til prisavslag. Forbehold om mulige feil ved tegningsmaterialet og beskrivelse. Alle opplysninger i denne salgsoppgave er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, forutsatt at det ikke reduserer den generelle standard vesentlig. Det tas forbehold om mindre justering av størrelse av enheten. Kjøper aksepterer uten prisjustering at utbygger har rett til å foreta slike endringer. Eksempler på slike endringer kan være innkassing av teknisk anlegg, i forbindelse med nye isoleringskrav, plassering og størrelse på trappegang etc., mindre endring av boligens areal eller liknende. Dersom den endelige godkjennelsen for tiltaket slik det er beskrevet ikke blir gitt kan utbygger velge å fratre avtalen uten videre. Kjøper vil i så tilfelle få tilbakebetalt ev. innbetalt forskudd. Plantegninger i prospekt samsvarer nødvendigvis ikke med leveransebeskrivelsen.

Det kan ikke gjøres konstruksjonsmessige eller eksteriørmessige endringer.
Kjøper kan kreve endringer, og partene kan kreve justering av vederlaget, i henhold til bustadoppføringslovas regler.

Partene er enige om at alle endringer, tillegg eller tilvalg (kalt "Endringer" som fellesbetegnelse) til kontrakten skal skje skriftlig og med kopi til eiendomsmegler, også etter inngåelsen av kjøpekontrakten. Kjøper kan ikke kreve endringer/tilvalg som endrer vederlaget mer enn 15 %. Det kan kun gjøres endringer etter produktguide fra ABChus for dette prosjektet.

Endringene blir en del av kjøpekontrakten, på samme måte som de opprinnelig avtalte hovedytelsene. Endringene innebærer at beskrivelsen av salgsobjektet i punkt 1, med vedlegg, justeres i henhold til de avtalte endringer og tilvalg. Det er også etter Endringene selger som er ansvarlig for hele leveransen av boligen, og kjøper kan forholde seg til selger ved eventuell forsinkelse eller mangler knyttet til Endringene. Kjøper er ansvarlig for å betale hele kjøpesummen, inkludert betaling for Endringene, til eiendomsmeglers klientkonto. Selgers forpliktelse til å stille garantier etter denne kontrakten og bustadoppføringslova § 47 vil gjelde tilsvarende for Endringene.

Transport av kjøpekontrakt før overtagelse skal på forhånd aksepteres av utbygger og kan nektes på fritt grunnlag. Ved eventuell transport av kontrakt fra kjøpers side etter bud/aksept vil det påløpe administrasjonsgebyr på kr 75.000,-. Eventuell endring krever utbyggers samtykke.

Kontrakts dokument vedlagt salgsoppgave forutsettes gjennomgått før bud gis. Selger tar forbehold om å foreta justeringer i kontrakten som følge av offentlige krav m.m.. Det forutsettes at skjøtet tinglyses i kjøpers navn, hvis interessent mot formodning ikke ønsker tinglysning av skjøte, må det tas forbehold om dette i midlertidig kjøpsavtale/ bud. Dersom en klage fører frem hos Fylkesmannen, vil utbygger forbeholde seg retten til å omprosjektere boligene og partene vil da erklære seg fri fra alle rettigheter og forpliktelser under inngått kjøpsavtale (terminere). Kjøper vil da få tilbakebetalt forskudd sammen med opptjente renter. Ut over dette skal ingen av partene kunne reise krav om kostnadsdekning eller annet overfor den annen part.

Selger tar forbehold om at oppgitte kvadratmeter kan avvike det faktiske målet.

Boligen leveres ryddet og bygge-rengjort. Dette innebærer at det vil kunne være rester av finstøv etter at det er vasket. 

Treverk/plateprodukter er levende materialer som påvirkes av temperatursvingninger og luftfuktighet. Dette vil medføre at det kan oppstå sprekkdannelser på vegg, gulv og takflater, glipper mellom tak/list kan forekomme. Vegger leveres sparklet, grunnet og malt med to strøk.

"Selger tar ikke ansvaret for skjeggkre i boligen. Skjeggkre er et beslektet insekt av sølvkre. Det lever kun innendørs og trives best ved høy fuktighet, men sammenlignet med sølvkre kan de klare seg også i tørrere miljøer. Skjeggkre er observert i bygg over hele landet, og mange av funnene er fra nyere og moderne boliger. Selv om det per i dag ikke er en kjent metode for å utrydde skjeggkre, finnes det tiltak som bringer forekomst av skjeggkre ned på et akseptabelt nivå. Anbefalte tiltak er bl.a. bruk av limfeller og hypping renhold for å fjerne næringstilgangen. Skjeggkre gjør liten skade, men kan virke sjenerende."

Det gjøres oppmerksom på at det etter oppgjørs- og overtagelsesdato fortsatt kan foregå byggearbeider på eiendommen, herunder arbeider med ferdigstillelse av de øvrige boligene, fellesarealer, tekniske installasjoner og utomhusarbeider.

AVBESTILLING
Kjøper kan avbestille i henhold til reglene i bustadoppføringslova §§ 52 og 53. Slik avbestilling kan gi selger rett til økonomisk kompensasjon.

Adgang til utleie (boligformål)

Boligen er en selvstendig boenhet og har således ingen egen utleiedel.
Boligen kan leies ut helt eller delvis til boligformål.

Planlagt overtagelse

Planlagt overtagelse overgangen Q2-Q3 2020

Selger skal med ca. 3 måneders varsel angi antatt periode for overtakelse innenfor et tidsintervall på ca. 30 dager. Perioden gjelder ikke som bindende og dagmulktsbelagt frist. Endelig tidspunkt for overtakelse (dato og klokkeslett) vil bli gitt med ca. 30 dagers varsel. Kopi av varselet sendes meglerforetaket. Dette tidspunktet vil være en dagmulktsbelagt frist i henhold til bustadoppføringslova.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.
 
Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Meglers vederlag og utlegg

Innhenting av informasjon (Kr.5 500)
Inndekning av garantiforsikringspremie (Kr.4 350)
Meglerprovisjon (Kr.40 000)
Tilretteleggingshonorar (Kr.9 900)
Overtagelse (Kr.3 000)
Markedspakke (Kr.23 300)
Dersom eiendommen ikke omsettes, faktureres selger kr 15.000,- pluss utlegg

Forretningsfører

Det vil bli opp til nye eiere hvorvidt man ønsker å engasjere forretningsfører.

Energimerking

Energi- og oppvarmingskarakter foreligger ikke p.t. Energiattester vil bli utarbeidet av selger i samarbeid med utførende entreprenør etter at detaljprosjekteringen er gjennomført. Etter dette vil energiattester for den enkelte bolig kunne innhentes hos megler.