Klikk for galleri

VINTERBRO - NY PRIS! 3 av 4 SOLGT - Ny tomannsbolig | Kort vei til skole, barnehage, buss og kjøpesenter!

X
Viken – Ås - Vinterbro

Nordskogenveien 19

Viken – Ås - Vinterbro

Nordskogenveien 19

Prisantydning
5.200.000 - 5.490.000,-
Primærrom
105m2
Visning
Etter avtale!
Meld deg på visning
Visning
Etter avtale!
Meld deg på visning
skjema her?
Eiendomsmeglerfullmektig
93 08 33 84
skjema her?
skjema her?
Eiendomsmegler / Partner
97 00 67 09
Salgsoppgave/dokumenter
Lukk

Benjamin Schrøder

Eiendomsmeglerfullmektig
PrivatMegleren Ski-Ås

Ibrahim Can

Eiendomsmegler / Partner
PrivatMegleren Ski-Ås
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

Frontline Follo AS / Benjamin Schrøder

Selger/Utbygger

Kongholm Boligutvikling v. Terje Lindstad Kongholm boligutvikling as Terje Lindstad

Betegnelse

Gnr. 108 Bnr. 109 i Ås kommune

Byggeår

2019

Velkommen til Nordskogenveien 19!

Benjamin Schrøder ved Privatmegleren har gleden av å presentere Nordskogenveien 19 - en moderne og nøkkelferdig halvpart tomannsbolig du kan flytte rett inn i og nyte tilværelsen i et moderne og åpent ferdighus. Nordskogenveien 19 ligger i et veletablert boligområde på Vinterbro, med gode kollektivforbindelser både til Oslo og Ski. Huset er et Noelle XL-hus fra ABChus, som er et stilrent og sosialt hus over to etasjer. Boligens generøse entré leder inn til en åpen og luftig hall med direkte adkomst til bad med dusj og et romslig og praktisk vaskerom. Det er utvendig adkomst til en romslig sportsbod. Videre inn i boligen er det en sosial stue i åpen løsning med kjøkken. Her er det også utgang til uteplass. Trappen i hallen leder videre opp til 2. etasje og boligens andre stue, samt finnes tre romslige soverom og et delikat flislagt bad med dusj. Loftstuen har store takvinduer som sørger for en lys og luftig atmosfære i rommet.
Huset leveres med moderne og delikate materialvalg og fremstår meget attraktivt med gode møblerings- og innredningsmuligheter. Her kan du nyte livet i en topp moderne bolig hvor alle krav til komfort er ivaretatt.

- Halvpart av tomannsbolig under oppføring
- Familievennlig hjem over to etasjer
- Fine uteplasser og vestvendt hage
- Mulighet for å sette opp en dobbelt-garasje inntil 36 kvm (1 plass per enhet)
- Moderne kjøkken med integrerte hvitevarer
- Peisovn i stuen
- Varmekabler i hele 1.etg og på bad i 2.etg.
- Balansert ventilasjon 
- Gangavstand til skole, barnehage og Vinterbro senter


Ditt nye hjem!

Entré/hall:
Entreen er meget innbydende med god plass for skap, kommoder eller lignende. Rommet har delikate, grå fliser (60x60) på gulv med lun gulvvarme, samt slette vegger malt i en tidløs lys antikkgrå farge. Alle veggoverflater er slette og listefrie. Entreen og hallen har videre adkomst til bad, et romslig og praktisk vaskerom - begge flislagte, en sosial stue i åpen løsning med kjøkken. Fra hallen går trappen videre opp til boligens loftstue og videre soverom og bad.

Kjøkken:
Boligen har et lekkert kjøkken med en åpen løsning inn mot stuen, som gir en luftig og sosial romfølelse. Rommet innredes i en tidsriktig stil, med tre-stavs eikeparkett på gulv og malte, slette vegger. Innredningen leveres fra Ikea og har hvite, slette fronter i kombinasjon med eikefarget kjøkkenøy og overskap. Benkeplaten er lys med nedfelt oppvaskkum og et høyt blandebatteri. Av integrerte hvitevarer følger komfyr, platetopp med avtrekksvifte, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap.
Det er godt med skapplass på kjøkkenet, og gode arbeidsområder på kjøkkenbenk. Som en naturlig overgang til stue er det god plass for spisestue mellom stue og kjøkken, som gjør denne sonen særdeles sosial og hyggelig med gode vindusflater.

Stuer:
Stuen er i tilknytning til den åpne løsningen med kjøkken og fremstår meget innbydende og romslig med god plass for møblement. Store vindusflater sørger for rikelig med naturlig lysinnslipp og fra overgang stue/kjøkken er det er også direkte utgang til boligens uteplass. Det er montert en stemningsfull vedovn i skillet mellom stue og kjøkken som sørger for effektiv oppvarming. Stuen har tre-stavs eikeparkett på gulv, samt vegger malt i tidløse og lyse farger. 

Opp trappen til 2. etasje finner vi en luftig loftstue med flotte takvinduer. Loftstuen gjør seg utmerket som barne/ungdomsavdeling med TV, spill og annet moro.

Bad og vaskerom:
Det er to delikate bad i boligen i tillegg til et stort og praktisk vaskerom. Her er det lys grå 30x60 veggfliser og lys grå 60x60 gulvfliser med behagelig gulvvarme og downlight-belysning. Badet i 1. etasje har hjørnestilt dusjssone med utslagbare glassdører, vegghengt toalett og stilren 60 cm. servantinnredning med skuffer i hvit høyglans og speil med lys over.

Hovedbadet i 2. etasje er romslig og delikat innredet med hjørnestilt dusjssone med utslagbare glassdører, vegghengt toalett og en stor 90 cm. Servantinnredning med skuffer i hvit høyglans og speil med lys over.

Vaskerommet er stort og praktisk og leveres med vaskeromsinnredning med benk over opplegg for vaskemaskin, skap og nedfelt vaskekum. Her er det rikelig med plass for oppbevaringsmøbler og diverse innredning for vaskerom. Gulvene er flislagte med lys grå 30x30 fliser og varmekabler.

Soverom:
Boligen har 3 romslige soverom på henholdsvis 12,8 8,5 og 7 kvm - alle med tre-stavs eikeparkett på gulv og slette, malte vegger. Rommene er malt i behagelige og moderne farger. Det er god plass for seng og tilhørende møblement i alle rom, samt garderobeskap og oppbevaringsløsninger av klær og utstyr. Vinduene er store for god utlufting og lysinnslipp. Boligen vil ellers ha lagringsmuligheter i bod i 1.etasje.

Terrasse/Uteplasser:
Det er utgang til fremtidig uteplass og hagedel fra stuen, tomten leveres grovplanert uten platting/terrasse.

Beliggenhet

Nordskogenveien 19 ligger i en hyggelig småhusbebyggelse på Vinterbro i Ås kommune. Dette er et familievennlig boligområde som byr på en attraktiv kombinasjon av kort vei til Oslo og umiddelbar nærhet til store natur- og friområder. Her finner du både Sjøskogen barnehage og Sjøskogen barneskole med SFO. På skolen er det også fine lekeplasser, ballbinge og grusbane som kan benyttes utenom skoletid. Nordbytun Ungdomsskole er ca. 3 kilometer unna og innenfor sykkelavstand på gang- og sykkelveier helt frem til skolegården.

I nær tilknytning til Nordbytun ligger også idrettsanlegget som er hjemmearena for Nordby IL, et fler-idrettslag som organiserer både fotball, håndball, vannpolo, ski og turn. Ved ungdomsskolen ligger i tillegg idretts- og svømmehall med 25 meters svømmebasseng. Her trener bl.a. Ås svømmeklubb som tilbyr alt fra svømmeopplæring for barn til trening for svømmere på elitenivå.

Like i nærheten finner du Vinterbro Senter som inneholder et stort utvalg av forretninger, treningssenter, spisesteder samt vinmonopol. For barn i alle aldre er det også verdt å merke seg at en av Nordens største fornøyelsesparker Tusenfryd ligger i umiddelbar nærhet.

De store naturområdene som omgir Vinterbro gir deg utallige turmuligheter både til fots, på sykkel og ski. På Breivoll finner du populær badestrand, fotballbane og store gressbakker. Fra den store båthavnen og marinaen ved Nesset innerst i Bunnefjorden har du et ypperlig utgangspunkt for utflukter på fjorden sommerstid.

Med bil har du svært enkel tilgang både til E18 og ny E6 som møtes ved Vinterbro, noe som gjør beliggenheten spesielt attraktiv for deg som pendler. Kjøretiden til Oslo er cirka 25 minutter utenom rushtid. Et godt utviklet tilbud av bussforbindelser gjør området lett tilgjengelig også med offentlige transportmidler, med en rekke direkteruter til både Ski, Ås, Drøbak og Oslo. I rushtid er det ekspressbussavganger mot bussterminalen i Bjørvika hvert syvende minutt, og til bussholdeplassen går du på noen minutter.

Tilvalg

Det er ikke anledning for tilvalg.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 105 kvm, Bruttoareal: 116 kvm

1.Etasje:
Entré, bad, vaskerom, hall m/trapp, stue/kjøkken.

2.Etasje:
Loftstue, hall m/trapp 3 soverom, bad

Standard

Nordskogenveien 19 er en moderne og nøkkelferdig tomannsbolig på Vinterbro du kan flytte rett inn. Boligen holder en høy standard og fremstår meget moderne med gjennomgående eikeparkett, flislagte bad og vaskerom med varmekabler, Ikea-kjøkken og moderne fargevalg i alle rom. Huset går over to etasjer og består av en generøs entré og hall som leder videre inn til bad og et romslig og praktisk vaskerom, en sosial stue og et baderom med dusj. Trappen leder videre opp til 2. etasje og en luftig loftstue med flotte takvinduer. Her finnes også tre romslige soverom og et delikat flislagt bad. Det er utgang til fremtidig uteplass og hagedel fra stuen, tomten leveres grovplanert uten platting/terrasse.

Oppvarming

Gulvvarme i hele 1. etasje.
Gulvvarme på bad i 2. etasje.

Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Parkering / Garasje

Det er avsatt 2 stk. biloppstillingsplasser per halvpart.
Videre er det avsatt 18kvm meter per enhet til fremtidig garasje. (medfølger ikke)

Adkomst

Se kartutsnitt. Det vil bli skiltet med Privatmeglerens visningsskilt.

Beskrivelse av tomt/hage

Tomten leveres grovplanert med stedliggende masser.

Byggemåte

Plate på mark
• Fundament for bærende bygningsdeler
• Støpt betonggulv med isolasjon og radonsikring mot grunn iht. forskriftskrav
• Fiberplate over terreng
• Isolerte ringsmurselementer

Oppbygging av utvendig vegg
• Kledning
• Utlekting for lufting av kledning
• Vindtettplate og vindsperreduk
• Bindingsverk 36x198mm
• 200mm mineralull

Komplettering av innsiden av utvendig vegg
• Plastfolie som innvendig diffusjonssperre
• 50mm utlekting med mineralull
• Gipsplate

Yttertakkonstruksjon for takvinkel over 17 grader
• Betongtakstein
• Sløyfer og lekter for lufting under takstein
• Vindsperreduk
• Impregnert trefiberplate, 18mm, montert på overkant sperrer
• Sperretak, alternativt takstoler på utvalgte modeller, som bærende takkonstruksjon
• Det leveres stigetrinn på tak opp til pipe
• Det leveres snøfanger på tak

Komplettering på innsiden av yttertak
• Mineralull 300mm
• Dampsperre
• Nedforingslekte
• Gipsplate

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Dispensasjon

1. Med hjemmel i plan- og bygningsloven (pbl.) § 19-2/§19-3 gir bygningsmyndighetene dispensasjon fra reguleringsplan for Homannskollen og Pollenga § 3c vedrørende grad av utnytting på gnr. 108, bnr. 109. Begrunnelsen fremkommer av saksutredningen.
 
2. Med hjemmel i pbl. §20-3 jf. § 20-1 gir bygningsmyndigheten tillatelse for oppføring av tomannsbolig (hus 1) nord på gnr. 108, bnr. 109. Tillatelsen gis på grunnlag av innkommet søknad. Vurdering fremkommer av saksutredningen. 
 
3. Høydeplassering for overkant ferdig gulv 1. etasje/hovedplanet. Tiltaket fastsettes til kote + 70,89 m.o.h. for hus nr. 1 relatert til NN2000.

Se vedlegg for mer informasjon.

Seksjonering

Utbygger jobber med å få prosjektet seksjonert. Dette må være på plass før overtagelse finner sted.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vei, vann og avløp. Det tas forbehold vedrørende prosjektering av vei/vann og kloakk, slik at dette gjennomføres riktig og forsvarlig. Drift og eventuell serviceavtale bekostes av eier av bolig.

Ferdigattest

Kjøper godtar overtagelse ved fremvisning av brukstillatelse. Ved overtagelse mot fremvisning av brukstillatelse vil kjøper kunne instruere megler om et forholdsmessig tilbakehold av innbetalt kjøpesum fram til gjenstående arbeid er ferdigstilt. Selger er ansvarlig for å fremskaffe ferdigattest så snart det kan la seg gjennomføre.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Boligene berammes av "Reguleringsbestemmelser i tilknytning til reguleringsplan for Nedre Sjøskogen og Grimsrudjordet.
Området er regulert til følgende:
- Byggeområde for boliger.
- Byggeområde for offentlige bygninger (skole, barnehage, eldresenter)
- Trafikkområder (kjøreveier, gangveier, annet veiareal)
- Friområder (turvei, lekeplass)
- Spesialomrpder (frisiktsone, bevaring/forrminne, kommunalteknisk virksomhet/trafo)
- Fellesområder (felles avkjørsler)

Faste, løpende kostnader

- Strøm, ikke stipulert.
- Forsikringskostnader, ikke stipulert.
- TV/internett, ikke stipulert.
- Alarm, ikke opplyst.
- Kommunale avgifter (historisk +/- 7.500,- pr. husstand)
Kommunale avgifter varierer etter forbruk.
Fordeling:
Abonnement vann: kr. 625,-
Abonnement avløp:  kr. 937,50,-
Vann:  kr. 13,71,- pr. kubikkmeter etter forbruk.
Avløp:  kr. 23,09,- pr. kubikkmeter etter forbruk.
Renovasjon:  kr. 2520,- pr. abonnement ordinær.
Sommerrenovasjon: kr. 1260,- pr. abonnement ordinær.
Feie og tilsynsgebyr: kr. 550,- (275,- +275,-)
Det er enda ikke montert vannmåler her og renovasjon er ikke bestilt. (men er tatt med i estimert årlig kommunal avgift).


Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.

Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

5 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
43 750,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 750 000,-))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
--------------------------------------------------------
44 999,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
5 534 999,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Annen nyttig informasjon

Det gjøres oppmerksom på at illustrasjonsmateriell/prospekt kan og vil avvike noe i forhold til virkelig utførelse, både utvendig og innvendig. Fargevalg på utvendig kledning i prospektet vil nødvendigvis ikke samsvare med farge på utvendig kledning som leveres til boligen. Tegninger og 3D bilder i prospektet er å anse som en illustrasjon og kan/vil avvike noe i forhold til den endelige utførelsen. Utsyn gjennom vinduer er kun illustrasjon. 

Utbygger forbeholder seg retten til å gjøre endringer på konstruksjoner og evt. materialer som er hensiktsmessige og nødvendige uten at den generelle standarden eller verdien forringes eller medfører endring i pris eller kvalitet. Kasser og nedforing der det er hensiktsmessig ift. ventilasjon og rørføringer.

Husets ytre grenser er gitt og er endelig. Arealer kan dog variere på grunn av tykkelser av isolasjon/rørgjennomføringer og lydvegger, dette gir ikke rett til prisavslag. Forbehold om mulige feil ved tegningsmaterialet og beskrivelse. Alle opplysninger i denne salgsoppgave er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, forutsatt at det ikke reduserer den generelle standard vesentlig. Det tas forbehold om mindre justering av størrelse av enheten. Kjøper aksepterer uten prisjustering at utbygger har rett til å foreta slike endringer. Eksempler på slike endringer kan være innkassing av teknisk anlegg, i forbindelse med nye isoleringskrav, plassering og størrelse på trappegang etc., mindre endring av boligens areal eller liknende. Dersom den endelige godkjennelsen for tiltaket slik det er beskrevet ikke blir gitt kan utbygger velge å fratre avtalen uten videre. Kjøper vil i så tilfelle få tilbakebetalt ev. innbetalt forskudd. Plantegninger i prospekt samsvarer nødvendigvis ikke med leveransebeskrivelsen.

Det kan ikke gjøres konstruksjonsmessige eller eksteriørmessige endringer.

Transport av kjøpekontrakt før overtagelse skal på forhånd aksepteres av utbygger og kan nektes på fritt grunnlag. Ved eventuell transport av kontrakt fra kjøpers side etter bud/aksept vil det påløpe administrasjonsgebyr på kr 75.000,-. Eventuell endring krever utbyggers samtykke.

Kontrakts dokument vedlagt salgsoppgave forutsettes gjennomgått før bud gis. Selger tar forbehold om å foreta justeringer i kontrakten som følge av offentlige krav m.m.. Det forutsettes at skjøtet tinglyses i kjøpers navn, hvis interessent mot formodning ikke ønsker tinglysning av skjøte, må det tas forbehold om dette i midlertidig kjøpsavtale/ bud. Dersom en klage fører frem hos Fylkesmannen, vil utbygger forbeholde seg retten til å omprosjektere boligene og partene vil da erklære seg fri fra alle rettigheter og forpliktelser under inngått kjøpsavtale (terminere). Kjøper vil da få tilbakebetalt forskudd sammen med opptjente renter. Ut over dette skal ingen av partene kunne reise krav om kostnadsdekning eller annet overfor den annen part.

Selger tar forbehold om at oppgitte kvadratmeter kan avvike det faktiske målet.

Boligen leveres ryddet og bygge-rengjort. Dette innebærer at det vil kunne være rester av finstøv etter at det er vasket. 

Treverk/plateprodukter er levende materialer som påvirkes av temperatursvingninger og luftfuktighet. Dette vil medføre at det kan oppstå sprekkdannelser på vegg, gulv og takflater, glipper mellom tak/list kan forekomme. Vegger leveres sparklet, grunnet og malt med to strøk.

AVBESTILLING
Kjøper har rett til å avbestille leveransen før overtakelse har funnet sted, jf. buofl. §§ 52-54.
Ved avbestilling etter at bygging er igangsatt vil selger ha krav på full erstatning for sitt økonomiske tap i henhold til bustadoppføringslova kapittel VI.

Adgang til utleie (boligformål)

Boligen er selvstendig boenhet, og har således ingen egen utleiedel.
Boligen kan leies ut helt eller delvis til boligformål.

Planlagt overtagelse

Q1-Q2, 2020.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.        
 
Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.
 
Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Meglers vederlag og utlegg

Meglerhonorar (Kr.41 175) Tilretteleggingshonorar (Kr.9 900) Markedspakke (Kr.23 300) Oppgjørskostnad (Kr.4 850) Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (prosjekt) (Kr.585) Totalt kr. (Kr.79 810)
Dersom eiendommen ikke omsettes, faktureres selger ca kr 15 000,- pluss utlegg.

Finn.no: Prosjektets beskrivelse

Vinterbro - Sjøskogen

Finn.no: Prosjektets ferdigstillelse

Boligene ferdigstilles Q1-Q2, 2020