Mysen i Viken

Nye Kolshus

Velkommen til Nye Kolshus - et helt nytt boligprosjekt i landlige og barnevennlige omgivelser!

Priser

4.250.000,- til 4.400.000,-

Meld deg på visning
  • Bruksareal
    128m2 - 128m2

Boligene har en god beliggenhet i utvidelse av et godt etablert boligfelt på Trømborg. Feltet er omkranset av skog og flott natur hvor man virkelig kan kjenne på roen og nyte stillheten.

Feltet er godt etablert og har et koselig bomiljø med gangavstand til Trømborg skole og barnehage på feltet. Kjører man 5 min med bil kommer man til Mysen som har et godt aktivitets- og idrettstilbud, og det er planer om å oppgradere Mysen idrettspark med idrettsanlegg, flotte parkområder og svømmehall. Oppgraderingen vil gi hele sentrum et løft, og det legges vekt på fleksible løsninger som åpner for både idrett, lek, konserter og arrangementer. Idrettsparken har allerede to idrettshaller, tennisbane, fotballbane, frisbeegolfbane, friidrettsanlegg og skatepark for å nevne noe. Mysen Rackethall er et populært sted å farte til med baner for tennis, squash, badminton og bordtennis. For de kulturinteresserte har man Festiviteten i Mysen med flere kulturinnslag og egen kino.

For friluftsinteresserte er Trømborgfjella et yndet sted med turopplevelser tilpasset store og små, og gode fiskemuligheter. Turstiene er mange og kan benyttes hele året med merkede løyper. Det er opparbeidet parkeringsplasser ved Dynjan og Brattfoss i Trømborg.

Det er også flotte, oppgraderte turstier langs Mysenelva, og lys- og skiløyper ved Høytorp fort. Om vinteren er området et regionalt senter for langrenn, og det legges løyper med kunstsnø så snart muligheten tilsier det. Høytorp fort arrangerer også vårdager, førjulsdaget og treff for militærhistoriske kjøretøy.

Lundebyvannet i Hærland er kommunens foretrukne badeplass med barnevennlig sandstrand, store gressletter og kiosk. Det er også kort vei til Askim med Sprett, innendørs minigolfbane og populære Østfoldbadet, med bl.a. stupebasseng, boblebad, bølgebasseng og sklier.

Det går jevnlig buss fra fra boligfeltet i Trømborg og inn til Mysen. Her har man ca 1 time med tog inn til Oslo S.