Klikk for galleri

1 IGJEN! Flott og moderne enebolig med tre soverom, varmekabler i 1.etg.,carport, stor balkong og gode solforhold

X
Østfold – Sarpsborg - Klavestadhaugen

Bodals vei 13

Østfold – Sarpsborg - Klavestadhaugen

Bodals vei 13

Prisantydning
4.000.000,-
Primærrom
107m2 - 107m2
Bruksareal
112m²
Visning
Etter avtale!
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF / Partner
48 40 70 70
Salgsoppgave
Lukk

Thor-Martin Frøyland

Eiendomsmegler MNEF / Partner
PrivatMegleren Sarpsborg
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

Kursiv Eiendomsmegling AS / Thor-Martin Frøyland

Selger/Utbygger

Eriksen Eiendom Øst AS v. Thomas Eriksen Stig Eriksen

Betegnelse

Gnr. 1028 Bnr. 62 i Sarpsborg kommune

Byggeår

2020

Beliggenhet

Eneboligene ligger på Bodalsjordet, et område i utvikling. Eneboligene har en tomt med flat utforming og gode solforhold fra morgen til kveld. Området består i all hovedsak av villabebyggelse fra 1970 -og 80-tallet, og er meget barnevennlig. Det er gangvei til Sandbakken skole, og for øvrig gangavstand både til dagligvareforretning, barnehager og idrettsanlegg. Det går offentlig transport fra Skjebergveien med mange avganger til sentrum.

I nærområdet ligger også Isesjø, med flotte tur - og rekreasjonsområder. I sydenden av Isesjø ligger Bodalsstranda. Her er det fint opparbeidet med en turløype langs med Isesjøen samt at det på selve Bodalsstranda er opparbeidet grillplasser, sittegrupper og en nybygd gapahuk. Her finnes med andre ord både picnic-, bade -og fiskemuligheter.

Eiendommen ligger ca. 6 km fra Sarpsborg sentrum, og det er enkel adkomst til E6 via Stasjonsbyen.

Estimerte tidsavstander i bil:
1 minutt - Kiwi på Sandbakken
5 minutter - Handelsområdet ved Iseveien
10 minutter - Sarpsborg sentrum
10 minutter - Høysand, et av mange flotte badesteder i Sarpsborgs vakre skjærgård
16 minutter - Sykehuset Østfold på Kalnes
16 minutter - Riksgrensen ved Svinesund
21 minutter - Fredrikstad sentrum
71 minutter - Oslo sentrum

Byggemåte

Støpt gulv mot grunnen i ringmur, isolert og fuktsikret. Yttervegger oppført i isolert bindingsverk. Saltak konstruert i tre. Yttertak i blir tekket med takstein.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 107 kvm, Bruksareal: 112 kvm
Rom som er P-rom: 1. etasje: Vindfang/hall, tre soverom og bad. 2. etasje: Stue, kjøkken og toalettrom.

Innhold

1. etasje: Vindfang/hall, tre soverom, bad og bod.
2. etasje: Stue, kjøkken, tekniskrom og toalettrom.

Standard

Velkommen til en eneboligene i Bodals vei 13 A og B. Eiendommene får moderne og pene løsninger de aller fleste vil sette pris på. Boligene ligger i en stille og rolig gate med egen hage og lite innsyn. Her har du store og mange vindusflater som gir godt med naturlig lys inn i boligen. Utvendige fasader blir moderne og gir et pent inntrykk. Innvendig er det tidsriktig farger gjennomgående i hele boligen. Det er balansert ventilasjonsanlegg, varme i alle gulv i første etasje, god takhøyde i stuen og mange flere detaljer. Dette er boligene du bør ta en titt på dersom du ønsker en enebolig med god standard i et barnevennlig og populært boområde.

Vindfanget/hallen er romslig og har plass til et stort garderobeskap. Dette er en fin plass til å kunne henge fra seg ytterklær og annet. I dette rommet er det fliser på gulvet og malte gipsplater på vegger. Vindfanget er rommet som først og fremst leder deg videre til trappen, soverommene, badet og boden. I trappeoppgangen er det satt opp et stort vindu som gir godt med lys inn i hallen. Rommet vil gi et god inntrykk med sine 17 kvm.

I første etasje er det tre soverom. Hovedsoverommet er romslig med hele 11 kvm. Her er det god plass til både dobbeltseng, garderobeskap og annet. De to andre soverommene er også til å betrakte som romslige med ca. 8 kvm. Det vil si at man har plass til både seng, garderobeskap og skrivepult. I alle soverommene er det laminat på gulv og malte gipsplater på vegger.

Badet ligger i 1. etg. Her er det en god standard med fliser både på gulv og vegger. Flisene som er valgt er moderne med grå-farget 60*60-flis. Det er lagt varme i gulv på dette rommet. Ellers er det en pen løsning med dusj på flis, vegghengt toalett og baderomsinnredning i lyse fine farger. Baderomsinnredningen er i en hvit glanset farge og har to store skuffer og helstøpt servant over. På badet vil det være opplegg til vaskemaskin.

Både kjøkkenet og stuen ligger i andre etasje. Kjøkkenet er fra kvalitetsprodusenten Mesterkjøkken Halden. Her er det lyse profilerte fronter, laminat benkeplate og dobbel kum i stål. Det er integrert komfyr, oppvaskmaskin og induksjonskoketopp. Det er godt med skap- og benkplass på kjøkkenet. Kjøkkenet har en åpen løsning ut mot stuen, for ekstra nærhet til gjester.

Stuen gir god romfølelse med god takhøyde og store vindusflater som gir godt med naturlig lys. Himlingen er trukket helt opp til taket. Rommet har god plass til både spisestue og TV-stue. Det er den samme laminaten på gulvet og malte overflater som i resten av boligen. Fra stuen er det utgang til en stor sør/vest-vendt balkong på ca. 25 kvm. Her har du meget gode solforhold hele dagen. Boligen ligger høyt og fint i terrenget som gjør at solen treffer fint inn.

I andre etasje er det også et tekniskrom for ventilasjon og oppbevaring. Rett ved dette rommet er det et praktisk toalettrom. Dette rommet vil bli utstyrt med toalett og servant.

Ved carporten blir det laget en utvendig bod på ca. 5,3 kvm.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med varmekabler i hele 1. etasje og elektriske ovner.

Parkering / Garasje

Carport og parkeringsplass i gårdsplass.

Beskrivelse av tomt/hage

Fint opparbeide tomt med gruslagt gårdsplass, hage og tuja hekk som skiller deler av tomtegrensen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen vil bli tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse skal foreligge før innflytting.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Eiendommen omfattes av:
Kommuneplanens arealdel 2015-2026 m/tilhørende temakart. Formål: Bebyggelse og anlegg. Godkjent: 18.06.2015.

Reguleringsplan: Værnåsen (27006). Formål: Bolig, fareområde - høyspentledning. Godkjent: 28.10.1966. Endret: 25.05.1984.

Annet: Arealplanen er under rullering. Rulleringen kan resultere i endringer av både kart og bestemmelser.

Faste, løpende kostnader

Kommunale avgifter er ikke fastsatt, men kan anslås til kr 12 000,- pr. år.

Boligene vil få vannmåler, og avgiftene vil variere etter forbruk.

Det er for nybygg i Sarpsborg kommune fritak for eiendomsskatt de første 3 år. Kjøper må påregne at eiendomsskatten gjør seg gjeldende fra ca. 2024. Kjøper gjøres oppmerksom på at kommunen årlig kan vedta endringer på slike fritaksordninger.

Oppgjør

Kjøper skal innbetale 10% av kjøpesum som depositum, snarest etter at garanti jmfr bustadoppføringslova §12 foreligger. Kjøper varsles av megler i forbindelse med innbetaling av forskudd. Resterende kjøpesum og omkostninger skal innbetales senest to virkedager før overlevering finner sted.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

4 000 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 500,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 500 000,-))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
--------------------------------------------------------
13 749,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 013 749,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra arkitekttegninger.

Boligene har ingen egne utleieenheter, men kan leies ut i sin helhet.

Enkelte illustrasjoner i tegningsmaterialet kan vise forhold som ikke er i samsvar med leveranse, så som møblering, fargevalg, dør- og vindusform, bygningsmessige detaljer, f.eks. fasadedetaljer, detaljer på fellesarealer, materialvalg, blomsterkasser, beplantning etc.

Det vises til godkjente reguleringsbestemmelser for området og kjøper kan ikke på noen måte klage på bygging/utforming på tomten.

Stiplet innredning samt møbleringsforslag etc., er ikke inkludert i leveransen.

Det vil bli foretatt en generell byggevask før overtagelse.

Adgang til utleie (boligformål)

Eiendommen kan leies ut i sin helhet til boligformål.

Planlagt overtagelse

Etter nærmere avtale. Utbygger vil varsle kjøper ca. 4 måneder før endelig overtagelsesmåned. Endelig overtagelsesdato vil bli gitt med senest 6 ukers varsel.

Selgers forbehold

Generelt/forbehold:
Salgsprospektet og teknisk beskrivelse er ment som en orientering om boligprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen og fargevalg av bebyggelse og de enkelte enheter. Alle opplysninger er gitt med forbehold om retten til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, uten at den generelle standarden forringes.

Selger tar forbehold om endelige tillatelser samt pålegg fra offentlige myndigheter som kan få betydning for prosjektets utforming og fremdrift. Selger tar også forbehold om tilstrekkelig salg før igangsetting av prosjektet, samt at byggelånet innvilges. Kjøper er klar over at utbygger ikke vil sette i gang byggearbeider eller ta den endelige avgjørelse om prosjektet skal gjennomføres, før alle nødvendige tillatelser fra offentlige myndigheter foreligger. Kjøper vil være bundet av inngått avtale i 6 måneder fra tidspunkt for signert kjøpekontrakt. Dersom utbygger på dette tidspunkt ikke har avklart alle forbehold og varslet oppstart av byggearbeidet kan partene trekke seg fra avtalen.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Salgsprisene er faste og kan ikke justeres etter kontraktsinngåelse. Selger står fritt til når som helst å regulere prisene på usolgte enheter.      
 
Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.
 
Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.