X
Viken – Skiptvet

Finlandsstubben 9 - 19

Viken – Skiptvet

Finlandsstubben 9 - 19

Prisantydning
2.350.000 - 2.800.000,-
Primærrom
66.4m2 - 83m2
Bruksareal
68.5m² – 85.8m²
Visning
Etter avtale!
Meld deg på visning
Visning
Etter avtale!
Meld deg på visning
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF / Partner
99 00 07 17
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF
48 28 92 85
Salgsoppgave/dokumenter
Lukk

Raymond Bøhn

Eiendomsmegler MNEF / Partner
PrivatMegleren Sarpsborg

Magnus Skinnarmo

Eiendomsmegler MNEF
PrivatMegleren Sarpsborg
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

Kursiv Eiendomsmegling AS / Raymond Bøhn

Selger/Utbygger

AD Utvikling AS

Betegnelse

Gnr. 56 Bnr. 459 i Skiptvet kommune

Byggeår

2020

Beliggenhet

Prosjektet har en fin og god beliggenhet i Meieribyen, i Skiptvet sentrum. Området er et attraktivt og etablert nabolag med flere eneboliger, leiligheter og rekkehus. Det er gangavstand til alle sentrumsfasilitetene i Skiptvet. Noe av det du finner i umiddelbar nærhet til eiendommen er Rema 1000, Europris, Kiwi, treningssenteret Spenst, legekontor, idrettsanlegg, barne- og ungdomsskole, barnehager, frisør, lysløype, m.m.

Ikke langt fra prosjektet har man møteplassen i byen, Baker'n. Her får du ferske brød, kaffe og andre bakverker. Dette er også en naturlig møteplass for mange hvor man kan ha hyggelige sosiale sammenkomster.

Skiptvet ligger sentralt til i Østfold med kort vei til flere byer på Østlandet. Det tar ca. 25 minutter å komme seg til Sarpsborg og sentralsykehuset i Østfold på Kalnes. Fra Skiptvet tar det ca. 13 minutter å kjøre til Askim sentrum, hvor man kan ta toget som går hver halvtime til Oslo i rushtidene. Om man ønsker å ta bilen til hovedstaden tar det ca. 50 minutter. For tiden jobbes det med å få utbygget firefelts vei på e18 som vil gjøre reisetiden enda kortere.

Gangavstand:
100 meter - Finlandsskogen barnehage
250 meter - Europris
250 meter -  Kiwi
350 meter - Rema 100
350 meter - Spenst Treningssenter
400 meter - Kollektivtrafikk
450 meter - Skiptvet legekontor
550 meter - Frisør

Tidsavstander i Bil:
13 min - Askim sentrum
20 min - Spydeberg sentrum
22 min - Mysen sentrum
25 min -  Sarpsborg sentrum
25 min - Råde sentrum
34 min -  Handelsområde på Ski
50 min - Oslo sentrum
1t 15 min -  Gardermoen

Byggemåte

Bygget blir sålefundamentert /direktefundamentert med gulv på grunn. Yttervegger over grunn oppføres som bindingsverksvegger av tre. Yttervegger er kledd med liggende og stående kledning. Yttervegger blir isolert med 170 mm + 45 mm + 45 mm isolasjon. Kledning leveres grunnet og malt med ett strøk. Sameiet må selv besørge toppstrøk. Skillevegger mellom leilighetene oppføres med dobbelt bindingsverk i tre, med avskilt stender. Yttertak bygg, boder og eventuelle carporter blir tekket med takpapp.

Alle konstruksjoner utføres i henhold til TEK17 med relevante energiberegninger.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 66,40 kvm - 83 kvm, Bruksareal: 68,50 kvm - 85,80 kvm

Innhold

2-roms leilighet: gang, stue, kjøkken, bad og soverom.
3-roms leilighet: gang, stue, kjøkken, bad og to soverom.
4-roms leilighet: gang, stue, kjøkken, bad og tre soverom.

Alle leilighetene får innvendig bod, samt utvendig sportsbod.

Standard

Velkommen til Finlandshagen - Et nytt boligprosjekt i midten av Skiptvet!

Prosjektet vil bestå av 30 leiligheter fordelt på 6 bygninger. Leilighetene vil ha gode, moderne løsninger og vil variere fra 66,4 til 83 kvadratmeter i p-rom. Leilighetene blir oppført i fire- og seksmanns boliger, med fin uteplass, tilhørende parkering med mulighet for lader av elbil og moderne kjøkkeninnredninger. Leilighetstypene varierer fra 2 til 4-roms leiligheter, hvor 4-roms leilighetene blir bygget i firemannsboliger og 2- og 3-romsleilighetene blir bygget i seksmannsbolig. Et spennende, nytt prosjekt med fin beliggenhet i hjertet av Meieribyen. Et sted å trives!

KJØKKEN
Kjøkkeninnredningen leveres fra Ballingslöv(Drømmekjøkken) eller tilsvarende leverandør. Som standard leveres innredning med hvite slette fronter. Det blir levert laminert benkeplate som standard. Videre leveres det ettgreps kjøkkenarmatur med tilkobling for oppvaskmaskin.

De integrerte hvitevarene vil ha god kvalitet og blir levert av Siemens, eller tilsvarende leverandør. Vi kan nevne stekeovn, platetopp med induksjon, kombiskap, oppvaskmaskin og kjøkkenventilator i stålutførelse.

BAD/TEKNISK ROM
Det skal leveres baderomsinnredning med hvitt servantskap med skuffer, speil og belysning med stikkontakt. Dusjhjørne 90x90 cm (2 hengslede glassdører). Til servant leveres ettgreps armatur. Det leveres dusjarmatur type Oras Saga. Alle sanitærprodukter leveres i hvit utførelse. Vegghengt klosett type Alterna Nika. Det leveres opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. (Forutsetter kondenstørketrommel).

Det følger ingen innredning til teknisk rom. Rommet leveres med gulvbelegg. Vegger og himling leveres med sparklet og malte gipsplater. Det monteres ikke sluk i rommet. Ventilasjonsaggregat, varmtvannsbereder, vannfordelingsskap og sikringsskap vil bli plassert på teknisk rom.

SOVEROM/GANG
Det leveres ikke garderobeskap. Dette kan velges som tilvalg.

OVERFLATER
Gulv:
I alle oppholdsrom legges det 3-stavs eikeparkett på gulvene. På badet leveres det grå gulvfliser i størrelse 20x20 cm. På teknisk rom/innvendig bod blir det lagt gulvbelegg. Det leveres ferdigmalte hvite gulvlister. Det må forventes synlige spikerhull.

Vegger og tak:
I alle oppholdsrom leveres vegger og tak med sparklet og malt gips. Vegger i oppholdsrommene males i en lys gråtone, på teknisk rom/bod males vegger i hvitt. Alle himlinger får sparklede og hvitmalte overflater. På badet blir det flislagt med hvite veggfliser i størrelse 20x50 cm. Det leveres ferdigmalte hvite taklister. Det må forventes synlige spikerhull.

DØRER OG VINDUER
Innvendige dører:
Innerdører leveres i hvit med ett speil og dørvrider/håndtak i stål, fra Diplomat. Det leveres med hvitmalte karmlister. Det må forventes synlige spikerhull.

Vinduer:
Alle vinduer skal leveres som ferdigbehandlede vinduer i tre som er utvendig beslått med aluminium i farge basaltgrå. Alle vinduer i boligrom skal leveres med U-verdi 1,0. Det skal være noen åpningsbare vinduer i leilighetene.

Hovedinngangsdør:
Hoveddør leveres som isolerte, kompakte dører av type Stella i fargen grå med sylinderlås og vrider. U-verdi etter energiberegning. Yale Doorman kan velges som tilvalg mot tillegg.
Alle dører skal tilfredsstille relevante brann- og lydkrav i henhold til TEK17.

Terrassedører:
Dørene leveres med vrider. Låsbare i begge etasjer. Leveres ferdigbehandlet, tilsvarende som for vinduer.

TEKNISKE KVALITETER
Det leveres balansert ventilasjonsaggregat med varmegjennvinning av typen Flexit Uni2. Leilighetene leveres med varmekabler på bad. I stuen blir det montert pipeløp. Det kan som tilvalg velges peisovn. Det leveres stikkontakter og brytere av type Elko eller tilsvarende i hvit utførelse. Det leveres taklampe i gang, soverom, bad, stue, kjøkken, teknisk rom og sportsbod.

SPORTSBODER
Dør til sportsbod leveres uisolert med lås og vrider. Utvendig sportsbod leveres i uisolert bindingsverk. Bodene får et areal på ca. 5 kvm. Sportsbodene leveres med stikk og taklampe.

TILPASS TIL DINE ØNSKER
Standarden som er lagt til grunn er god, men ofte er det ønskelig med egne fintilpasninger. Utover hva som er angitt her vil det være tilvalg og endringer boligkjøperne kan gjøre for å tilpasse boligen sin slik man ønsker. For ytterligere detaljer og spesifiseringer henvises det til kvalitetsbeskrivelsen i prospektet.

Utstyr

- Balansert ventilasjonsaggregat med varmegjennvinning.
- Integrerte hvitevarer fra Siemens, eller tilsvarende leverandør. Det vil bli levert stekeovn, nedfelt induksjonstopp, oppvaskmaskin og kombiskap. Avtrekkshette over induksjonstopp.
- Mulighet for vedovn i stuen. Pipeløp blir montert.
- Mulighet for tilkobling av el-billader på biloppstillingsplass som tilvalg.
- Varmekabler på badet.
- Det leveres taklampe i gang, soverom, bad, stue, kjøkken, teknisk rom og sportsbod.

Oppvarming

Varmekabler på bad. For øvrig elektrisk oppvarming med panelovner. Leilighetene leveres med pipeløp og vedovn kan velges som tilvalg.

Parkering / Garasje

Hver leilighet vil bli tildelt egen biloppstillingsplass. Det vil bli lagt trekkerør for strøm til ladepunkt til EL-bil for 30 biloppstillingsplasser. Kjøper kan som tilvalg få montert el-billader på sin biloppstillingsplass. I samråd med elektriker må det velges ladeløsning tilrettelagt for sameie/borettslag.

Beskrivelse av tomt/hage

Alle kjørearealer, p-plasser og gangarealer utvendig, leveres med asfalt. Opparbeidelse av grøntområde tilsås med gress og generell beplantning. Lekeområdet tilsås med gress og det vil bli levert sandkasse og huskestativ med sklie. Illustrasjonene viser et eksempel til utforming av lekeareal med flere lekeapparater enn hva som leveres ved ferdigstillelse.

Endelig utomhusplan er ikke ferdigbehandlet, og er kun å betrakte som retningsgivende. Det tas forbehold om endelig utforming og materialvalg.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Vann og avløp er offentlig tilknyttet. Det tas forbehold om etablering av pumpekum dersom det er nødvendig på grunn av fallforhold, samt pumpekum på grunn- og dreneringsvann. Dette er i så fall inkludert i kontrakten. Serviceavtale og vedlikehold for sameiet må påregnes. Vannmålere for varmt- og kaldtvann monteres ved siden av fordelerskap i hver leilighet. Plassering av "rør i rør" koblingsskap til den enkelte leilighet bestemmes av utbygger.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Selger er ansvarlig for at det blir utstedt ferdigattest/midlertidig før overtagelse. Manglende ferdigattest er allikevel ikke til hinder for overtagelse dersom de gjenstående arbeidene er av en slik karakter, for eksempel knyttet til ferdigstillelse av utomhusarbeider, at kommunen finner det ubetenkelig å utstede midlertidig brukstillatelse. I midlertidig brukstillatelse skal det fremgå hvilke arbeider som gjenstår og en frist for ferdigstillelse.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Eiendommen omfattes av:
Sentrumsplan 2015-2026, vedtatt 24.02.2015.

Faste, løpende kostnader

Stipulerte kommunale avgifter, inklusiv eiendomsskatt Kr. 13 500 pr. år

Det er stipulerte kostnader til sameiets fellesutgifter på hhv. kr 1 645,- for 2-roms leilighet, kr 1 756,- for 3-roms leilighet og kr 1 954,- for 4-roms leilighet pr. måned. Fellesutgiftene vil kunne bli justert avhengig av hva sameiet vedtar at skal inkluderes i disse.

De stipulerte fellesutgiftene inkluderer: Drift av sameiet, forretningsførsel, revisjon, felles strøm, bygningsforsikring og kabel-tv/internett.

Kjøper må påregne å innbetale kr. 16 000,- i oppstartskapital for å sikre sameiet nødvendig likviditet. Oppstartskapitalen skal dekke etablering av sameiet(forretningsførsel), avsetning til maling mv.

Den enkelte seksjonseier må selv betale kommunale avgifter.

Seksjonene selges uten fellesgjeld i Sameiet.

Seksjonseier må i tillegg påregne kostnader til eiendomsskatt, strøm og innboforsikring.

Noen av kostnadene vil bli fordelt etter sameiebrøk og noen likt på hver seksjon. Det understrekes at nevnte kostnader baserer seg på en stipulering og vil endres i takt med sameiets faktiske kostnader.

Utvendig vedlikehold av hus og fellesareal er sameiets ansvar, likeledes forsikring av bygningsmassen, regnskaps-/forretningsførsel, snørydding og andre driftsutgifter. Månedlige fellesutgifter vil være avhengig av hvilke tjenester sameierne ønsker utført i felles regi, og fordeles etter antall seksjoner og dels etter sameiebrøken som fastsettes etter seksjonenes størrelse (BRA). Se estimert kostnadsoverslag fra forretningsfører.

Finlandshagen vil av utbygger være fullverdiforsikret frem til overtagelse. Selger vil for Sameiets regning besørge bygningsforsikring fra og med overtagelse. Kjøper må selv besørge innboforsikring.

Oppgjør

Det forutsettes at kjøper innbetaler 10% av kjøpesummen for leiligheten til meglers klientkonto senest 14 dager etter at utbygger har stilt garanti etter bustadoppføringslova §12. Beløpet skal tjene som sikkerhet for kjøpers gjennomføring av handelen, jf. buofl. § 46 (2) og vil renteberegnes til fordel for kjøper. Utbyggeren kan fritt velge å stille forskuddsgaranti etter § 47 og få hele eller deler av beløpet utbetalt. Ved garantistillelse etter § 47, vil beløpet ikke lenger renteberegnes til fordel for kjøperen. Utbygger forbeholder seg også retten til å stille § 47-garanti for inntil hele kjøpesummen i perioden fra sluttoppgjør innbetales til meglers klientkonto, og frem til overskjøting har skjedd.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

Ved kjøp av ny bolig får du gunstig, lav dokumentavgift. Dokumentavgiften er 2,5% og beregnes kun av anslått tomteverdi for hver seksjon. De totale kostnadene for kjøper er beregnet til å være ca. kr 20.000,-. Dette til dekning av dokumentavgift til staten og tinglysingsgebyrer.

Ved overtagelse skal det i tillegg innbetales kr. 16 000,- i oppstartskapital for å sikre sameiet nødvendig likviditet. Oppstartskapitalen skal blant annet dekke etablering av sameiet(forretningsførsel), avsetning til maling mv.

Adgang til utleie (boligformål)

Alle seksjoner bygges med én boenhet. Eier har full råderett over boligen, og kan fritt leie ut hele eller deler av denne.

Planlagt overtagelse

Prosjektets første byggetrinn er planlagt ferdigstilt i første halvår 2020.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.        
 
Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.
 
Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Meglers vederlag og utlegg

Faktura finn (10 enheter) (Kr.4 375) Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (prosjekt) (Kr.525) Markedspakke - prospekter (Kr.3 160) Markedspakke - prospekter (Kr.3 160) Totalt kr. (Kr.11 220)