Klikk for galleri

Nybygd, stilren og påkostet hytte med eneboligstandard - Båtplass - Innlagt strøm og VA

X
Viken – Fredrikstad - Bossum/Manstad/Lervik

Golfsvingen 47

Viken – Fredrikstad - Bossum/Manstad/Lervik

Golfsvingen 47

Prisantydning
3.990.000,-
Primærrom
89m2
Bruksareal
91m²
Visning
Etter avtale!
Meld deg på visning
Visning
Etter avtale!
Meld deg på visning
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF / Partner
99 00 07 17
Salgsoppgave/dokumenter
Lukk

Raymond Bøhn

Eiendomsmegler MNEF / Partner
PrivatMegleren Sarpsborg
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

193-19-0292

Eier

Vital Prosjekt AS

Eiendomstype

Hytte

Eierform

Selveier

Betegnelse

Gnr. 100 Bnr. 58 i Fredrikstad kommune

Byggeår

2018

Areal

Primærrom: 89 kvm, Bruksareal: 91 kvm
Rom som er P-rom: Entré, gang, tre soverom, bad, kjøkken og stue.

Antall rom

4

Tomtetype/areal

Festet tomt / 896 kvm

Beliggenhet

Onsøytoppen hyttefelt er beliggende på Manstad ved siden av kjente Onsøy Golfklubb. Området er det nyeste av to fritidsboligområder ved golfbanen. Golfklubben anses å ha en av Norges beste baner med flere utfordrende hull.

Det er, for de to nybygde hyttene, reservert rett til båtplass i båthavnen Skjæløy Slipp AS. Utbygger dekker kjøpers kostnad for bryggeleie(småbåt) i 2020. Med båt er det ikke lange veien til Engelsviken, Hankøsundet eller over fjorden til Vestfoldsiden. En litt lengre tur kan tas om man ønsker seg inn til Fredrikstad sentrum eller Hvalerøyene.

I kort kjøreavstand fra boligen ligger sjarmerende Engelsviken med anerkjente Engelsviken Brygge Fiskrestaurant, velkjent for sin fiskesuppe, samt den hyggelige fiskehandelforretningen Brødrene Skogen. På Engelsviken finner man blant annet matbutikken Joker, og for den badeglade er det en flott badestrand i Solviken.

En liten kjøretur fra hytteområdet ligger Hankøsundet med blant annet Hankø Marina, Fredrikstad seilforening og Hankø Hotell og Spa.

Tidsavstander i bil:
1 minutt - Onsøy Golfklubb
2 minutter - KIWI Elingaardkilen
3 minutter - Maxbo (Huseby)
3 minutter - Onsøy Planteskole og hagesenter
4 minutter - Skontorp handelsgartneri
5 minutter - Kjærre blomster
7 minutter - Engelsviken frisør
7 minutter - Joker Engelsviken
7 minutter - Brødrene Skogen Fiskehandel og Engelsviken Brygge Fiskerestaurant
9 minutter - Solviken badeplass(Sandbukta)
12 minutter - Hankø Marina
12 minutter - Fredrikstad seilforening
16 minutter - Fredrikstad sentrum med bryggepromenaden
20 minutter - Gamlebyen
50 minutter - Nordby kjøpesenter
56 minutter - Strømstad
71 minutter - Oslo sentralstasjon

Byggemåte

Hyttene har støpt plate på mark med ringmur i isolerte grunnmurselementer. Det er lagt radonsperre og radonbrønn mot grunnen. Yttervegger i elementer. Stående ubehandlet låvepanel. Vindsperre, asfaltplate. 148mm bindingsverk, og med innsatte vinduer ferdig fra fabrikk. Yttervegger er isolert med 20 cm mineralull. Innvendige skillevegger leveres med 68mm bindingsverk, med isolasjon og hvitbeiset furu panel på begge sider. Vegger for føring av tekniske installasjoner er tykkere. Innvendige vegger på våtrom leveres med flislagte vegger. Hytta har isolert pulttak tekket med takshingel.

Vinduer leveres ferdigbehandlet i hvit farge. Ytterdører og balkongdører leveres ferdigbehandlet i hvit farge. Hyttene leveres med stålpipe med vedovn plassert i stuen.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 89 kvm, Bruksareal: 91 kvm
Rom som er P-rom: Entré, gang, tre soverom, bad, kjøkken og stue.

Innhold

1. etasje: Hall, tre soverom, bad, vaskerom, stue og kjøkken. Bod i gangen.

Standard

I hytta kommer man inn i en romslig hall med god plass til garderobeløsninger. Her er det flislagt gulv med varmekabler, mens det på vegger og himling er det hvitbeiset panel av type Saltdalshvit 2. De samme overflater på vegger og i himling er gjennomgående for de øvrige oppholdsrom i hytta.

Videre inn fra hallen er det en gang som knytter soverom, bad og stue/kjøkken sammen. I gangen, og de øvrige oppholdsrommene, er det lagt et meget pent enstavs hvitlakkert parkettgulv.

Hytta inneholder totalt tre soverom, hvorav hovedsoverommet er plassert for seg selv, rett overfor gangen. Her er det god plass til stor garderobeløsning på veggen mot badet. Rett ved siden av dette soverommet er det et praktisk bodrom/kontorkrok. De to andre soverommene ligger videre bort gangen, på venstre side. Begge er av god størrelse og har plass til garderobeskap. Med familiekøyer på de to minste soverommene får man samlet inntil 8 sengeplasser.

Badet holder god standard med mørkegrå gulvfliser. I dusjsonen er det mosaikkfliser på gulvet. På veggene er det stilrene hvite fliser i størrelse 30x60 cm. Fin baderomsinnredning med heldekkende servant, to skuffer i servantskapet samt et overskap med speilfronter. Badet er utstyrt med vegghengt klosett, dusjnisje med innfellbare glassvegger og en praktisk innredning med nisje for vaskemaskin, to skap og en stor benkeplate.

Den åpne stue- og kjøkkenløsning har moderne og stilfulle løsninger. Det er blant annet valgt liggende vinduer over kjøkkenbenken og over den naturlige plassen for sofagruppen. De øvrige vinduer strekker seg fra gulv til tak og gir meget godt med naturlig lysinnslipp til rommet. Den gode planløsningen gir flere muligheter for møblering, blant annet med spisestue og hyggelig sittegrupper. Fra stuen er det skyvedør ut til den solrike og innbydende terrassen på hele 30 kvm.

Kjøkkeninnredningen av type Sand fra Sigdal har tidsriktige slette fronter i en dus gråfarge, samt en laminert benkeplate. Benkeplassen er meget god og innbyr til matlaging. Vinduene over oppvaskbenken gir godt, naturlig lys inn. Innredningen er utstyrt med integrert komfyr, induksjonstopp, oppvaskmaskin og kombiskap fra Siemens.

Utstyr

- Kjøkkeninnredning fra Sigdal.
- Integrert komfyr, induksjonstopp, oppvaskmaskin og kombiskap fra Siemens.
- Varmekabler på bad og entré.
- 120 liter varmtvannsbereder.
- Frostfri utekran.
- Peisovn type Ild 9 med sort stålpipe.
- Trekkerør for fiber ligger klart til hytta. Kjøper må selv påregne tilkoblingsavgifter mv.

Oppvarming

Peisovn i stuen. Varmekabler på bad og entré. For øvrig elektrisk oppvarming.

Beskrivelse av tomt/hage

Hytta har en romslig tomt med gruslagt innkjørsel/gårdsplass med god plass til flere biler. Rundt hytta er det en kombinasjon av påfylte masser og naturtomt med blankskurte fjell i dagen. Det er gode muligheter for å anlegge gressplen, blomsterbed eller lignende for den som måtte ønske.

Tilliggende fasiliteter

Båtplass - utbygger har opsjon på båtplass(småbåt) for ett år i Skjæløy Slipp AS. Kjøper må selv avgjøre om det er ønskelig med videre leie av båtplass. Ett års leie av båtplassen er inkludert i prisen dersom bestilling av båtplass finner sted innen 31.12.19. Plassen er tilgjengelig for kjøper i 2020.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Det er adkomst fra privat vei. Privat vann og avløp. Området har eget vei- og vannlag. Vedlikeholdskostnader til vei, vann og avløp skal dekkes inn via velforeningsavgiften.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Ferdigattest skal foreligge før overlevering til ny eier.

Verdi ved skattefastsetting

Ligningsverdi er p.t. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om fastsettelse av ligningsverdi.

Reguleringsforhold

Eiendommen omfattes av:
Kommuneplan Fredrikstad 2011-2023. Formål: Fritidsbebyggelse. Godkjent: 06.12.2012.
Reguleringsplan 589 Hytteområde 0, Onsøy golfpark AS. Formål: Fritidsbebyggelse. Godkjent: 03.09.2009.
Det følger reguleringsbestemmelser til planen.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D

Faste, løpende kostnader

Strøm, hytta har ikke vært i bruk og utbygger har ikke erfaringstall for energiforbruk.
Kommunale avgifter Kr. 12 666 pr. år Eiendomsskatten utgjør kr. 7 119,- pr. år og er inkludert i de kommunale avgiftene.
Utbygger holder eiendommen fullverdiforsikret frem til overlevering til ny eier.
Årlig festeavgift kr. 7 500
Velforeningsavgift, kr. 2 000,- pr. år. Denne skal blant annet dekke kostnader til vei, vann og avløp for hyttefeltet. I tillegg kommer en engangsbetaling ved innflytting stor kr. 2 500,-.

Oppgjør

Det forutsettes at kjøper innbetaler full kjøpesum og omkostninger innen overtagelse finner sted.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

3 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) -------------------------------------------------------- 15 122,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 005 122,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Festeavtale

Festeavgift 7 500,- Festetiden er 40 år fra 1988. Fester har rett til forlengelse på like vilkår i nye 40 år. Festeavgiften reguleres hvert 5. år iht. konsumprisindeksen. Første regulering 5 år etter førstegangs inngåelse av fremfestekontrakt.

Annen nyttig informasjon

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Møbler og løsøre i hyttene medfølger ikke i handelen. Arealer er ikke kontrollmålt, og avvik vil kunne forekomme.

Adgang til utleie (boligformål)

Det foreligger ingen restriksjoner for utleie av hytta.

Konsesjon / Odel

Det er ikke konsesjon eller odel på eiendommen.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 1400,- / 2100,- / 3100,- pr tegnet forsikring.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Det følger av avhendingsloven § 3-1 at der det ikke er avtalt noe særskilt etter avhendingsloven § 1-2, gjelder § 3-2 til § 3-6. I dette tilfellet selges eiendommen "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Lovens normalordning, som beskrevet i avhendingsloven § 3-2 til § 3-6, fravikes. En "som den er" klausul overfører risikoen for skjulte feil og mangler fra selger til kjøper. Selger er likevel ansvarlig dersom eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn det kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhendingsloven § 3-9 annet punktum. Ved omsetning av nyoppført bolig skal det lite til for at nevnte vesentlighetskrav anses oppfylt. Det antas at en "som den er" klausul normalt ikke vil ha nevneverdig betydning for mangelsvurderingen ved omsetning av ny bolig. Eiendommen har likevel mangel dersom det er gitt mangelfulle eller uriktige opplysninger om forhold ved eiendommen, som selgeren kjente eller måtte kjenne til og som kjøperen hadde grunn til å regne med å få, dersom det har virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt.

Meglers vederlag og utlegg

kveldfoto/drone (Kr.3 500) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 3 990 000,-) (Kr.43 750) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.525) Bestilt kommunale avgifter (Kr.297) Totalt kr. (Kr.48 072)
Dersom eiendommen ikke omsettes, faktureres selger kr. 4 500,- + mva. pr. enhet.

Finn.no: Lokalområde

Onsøytoppen hyttefelt / Manstad