Klikk for galleri

Eksklusiv leilighet på Tordenskiold brygge - Kvalitetsinnredninger fra Strai - Uteplasser på ca. 60 kvm - Garasje

X
Viken – Fredrikstad - Cicignon

Tordenskiolds gate 9 B

Viken – Fredrikstad - Cicignon

Tordenskiolds gate 9 B

Prisantydning
11.990.000,-
Primærrom
146m2
Bruksareal
154m²
Visning
Tirsdag 07.04 – 12:00-13:00
Tirsdag 07.04 – 17:30-18:30
Meld deg på visning
Visning
Tirsdag 07.04
12:00 - 13:00
Tirsdag 07.04
17:30 - 18:30
Meld deg på visning
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF / Partner
99 00 07 17
Salgsoppgave/dokumenter
Lukk

Raymond Bøhn

Eiendomsmegler MNEF / Partner
PrivatMegleren Sarpsborg
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

193-19-0202

Eiendomstype

Selveierleilighet

Eierform

Selveier

Betegnelse

Gnr. 300 Bnr. 1312 Snr. 44 i Fredrikstad kommune

Byggeår

2019

Areal

Primærrom: 146 kvm, Bruksareal: 154 kvm
Rom som er P-rom: 4. etasje: gang, vaskerom, to bad, fire soverom, stue og kjøkken.

Tomtetype/areal

Fellestomt / 2644 kvm

Beliggenhet

Sentrum i den ene retningen, med alle dets fine fasiliteter, ligger i behagelig gangavstand fra boligen. Det kan blant annet nevnes at gangavstanden er kort til mange fine restauranter langs bryggepromenaden og i Storgata, gågaten med fine sentrumsbutikker, Torvbyen kjøpesenter, matbutikk, treningssenter mv.. Et lite kvartal opp fra Tordenskiold Brygge kommer man til Fredrikstad Domkirke og Kirkeparken. Videre derfra er det gangavstand til Cicignon som kan by på rolige smågater og hyggelige kafeer. Med byfergen kommer man seg enkelt fra Cicignon og over til sjarmerende Gamlebyen.

Kulturtilbudet i sentrum er i tillegg godt med gangavstand til blant annet Litteraturhuset, Fredrikstad kino, Blå Grotte og Båthusteateret. I Gamlebyen kan man vandre langs vollgravene eller benytte seg av de brosteinslagte smågatene man finner der. Gamlebyen byr blant annet på flere fine spisesteder, kafeer, hyggelig butikker samt en fin lekeplass med nye lekeapparater og en liten innhegning med geiter. Gangbroen over til Glasshytta er et populært for de minste hvor de kan mate endene.

Byfergen kan man ta fra flere stoppesteder i byen og med denne kan man enkelt og hyggelig komme seg til blant annet Gamlebyen. Høgskolen, Værste-området med Helsehus, matbutikk, apotek mv. kan nås til fots over gangbru eller med bil.

I gangavstand fra boligen:
0 meter - Bryggepromenaden
550 meter - Gågaten
650 meter - Kiwi og Extra på Kråkerøy
750 meter - Fergeleie for byfergen til Gamlebyen
850 meter - Torvbyen kjøpesenter
850 meter - Fredrikstad bussterminal
1 000 meter - Rema 1000 Evjekaia
1 100 meter - Høgskolen i Fredrikstad
1 200 meter - Fredrikstad stadion

Tidsavstander i bil:
1 minutt - Nærmeste dagligvareforretning
3 minutter - Torbyen kjøpesenter og bussterminal
5 minutter - Fredrikstad stasjon
6 minutter - Fredrikstadmarka
10 minutter - Handelsområdet ved Østfoldhallene
21 minutter - Sarpsborg sentrum
32 minutter - Riksgrensen ved Svinesund
80 minutter - Oslo sentrum

Byggemåte

Bygningen med bærekonstruksjoner av stål og betong. Etasjeskillene utføres i betong eller betongelementer. Parkeringskjeller er plasstøpt betong og betongelementer. Fasadene bygges opp som isolerte stendervegger, kledt med trekledning og zinkplater. Innvendig bekledt med gips som males. Balkong gulv og svalganger er utført i prefab betong med kant- og underbekledning av zink/tre. Innbygde terrasser av bærende stål/betong isolert og tekket, med oppbygg for terrassebord (type kebony). Rekkverk på balkonger mot Tordenskioldsgate er som fasadevegg, øvrige rekkverk er i glass med stålstendere. Rekkverk på svalganger er av stål. Vegger mellom leiligheter utføres primært som dobbelte stålstender med dobbelt gips. Enkelte stabiliserende vegger er betongelementer, men med foring og gips. Skråtak oppbygges av tre/stål, isolert og kledd med zink. Flate tak er betongelementer, isolert og med tekket overflate samt sedum. Felles takterrasse utføres i tre og sedum.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 146 kvm, bruksareal: 146 kvm
Rom som er P-rom: 4. etasje: gang, vaskerom, to bad, fire soverom, stue og kjøkken.

Standard

Velkommen opp til denne meget flotte og luksuriøse leiligheten beliggende på bryggepromenaden i Fredrikstad. Fra leilighetens store oppholdsrom, balkonger og innbydende terrasse har man flott utsikt ut mot elven. Leiligheten har gode tekniske løsninger med blant annet fjernvarmeanlegg med vannbåren gulvvarme i alle oppholdsrom og elektronisk solskjerming med screens på enkelte vinduer.

Man kommer inn i gangen fra et stort åpent fellesareal med inngang kun til denne leiligheten. I gangen er det en flott, plassbygd garderobeløsning av type Hardanger fra Strai. Garderoben har profilerte fronter i farge Aske. Leiligheten har to-veis porttelefon med kameravisning plassert i gangen. Til høyre for gangen er det et praktisk vaskerom/teknisk rom med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Videre inn fra gangen kommer man inn i den meget romslig stue- og kjøkkenløsning på ca. 60 kvm. Kjøkkenet har en meget stilfull løsning med stor kjøkkenøy med barløsning og fine taklamper over benken. I tillegg er det godt med innredning som er bygget inn i egen nisje hvor blant annet den sorte vaskekummen og induksjonstoppen er plassert. Komfyren og mikrobølgeovnen er plassert i mellomhøye skap. I nisjen over kjøkkenbenken er det innfelt LED-belysning. Innredningen fra Strai er av type Svalbard med slette fronter i fargen Aske, og har en fin kombinasjon av skap- og skuffeløsninger med sorte håndtak, Cosmic grey høyglans laminert benkeplate og en stilfull sort kjøkkenventilator fra Røros Metal. Kjøkkeninnredningen er i tillegg utstyrt med kombiskap, vinskap, induksjonstopp og oppvaskmaskin. Alle hvitevarer er fra AEG. 

Stuen og kjøkkenet har store vindusflater på langveggen og ut mot takterrassen. Ved spisestuen er det terrassedør ut til luftebalkong som deles med det ene soverommet, mens det i stuen er to utganger til terrassen. Det er god plass til å møblere med stor spisestue ved siden av kjøkkenet, samt med stor salong i den delen av stuen som vender ut mot takterrassen. Rommet har det samme fine enstavs hvitlakkerte parkettgulvet som i de øvrige oppholdsrommene, mens det er sparklede og malte overflater på vegger og i himlingen. I kjøkkennisjen, på veggen mot hovedsoverommet og på veggen ved spisestuen er det malt i en mørk kontrastfarge. I stuedelen er det innfelte LED-downlights i himlingen.

Hovedbadet, som ligger i tilknytning til gangen, har tidsriktige grå gulvfliser i størrelse 60x60 cm på gulvet, hvite blanke veggfliser i størrelse 30x60 cm og hvitmalt himling med innfelte LED-downlights. Moderne og stilfull baderomsinnredning fra Strai av type Svalbard med slette fronter i fargen Aske. Innredningen er 120 cm bred og har to store skuffer og fire åpne hylleløsning, samt heldekkende Evermite servant i hvit gloss. Vegghengt rundt speil med bakgrunnsbelysning i LED. Dusjen er plassert i egen nisje med glassdør. I dusjsonen er det mosaikkfliser på gulv(10x10cm) av samme type som for resten av badet. Dette badet har opplegg og plass til både vaskemaskin og tørketrommel, samt at det er installert vegghengt klosett med skjult cisterne. På motsatt side for badet er det et teknisk rom/bod på hele 5,5 kvm.

I leiligheten er det tre eller fire soverom, avhengig av hvordan man ønsker å bruke leiligheten. De tre soverommene som ligger på rekke og rad på venstre side fra gangen, er på hhv. ca. 13, ca. 10 og ca. 13 kvm. Fra alle tre soverommene er det tilgang til luftebalkonger. Både soverommene og gangen har et stilfullt enstavs hvitlakkert parkettgulv. Rommene har sparklede og malte overflater på vegger og i himlingen. De to første soverommene er malt i fargen Solid fra Jotun, mens det tredje soverommet er malt i fargen Daydream fra Jotun.

Det siste soverommet ligger innerst i leilighetene, vis-a-vis stuen, og er et rom på hele 23 kvm med et privat bad på ca. 4 kvm. På dette soverommet er det fransk balkong som vender ut mot atriumet samt at det er egen utgang til den meget romslige terrassen. Her kommer ut i den takoverbygde delen av terrassen, med en praktisk bod på høyre side. Soverommet er malt i fargen Wisdom fra Jotun, mens det på gulv er den samme stilfulle eikeparketten som på de øvrige rommene i leiligheten. På badet til soverommet er det tidsriktige grå gulvfliser i størrelse 60x60 cm på gulvet, hvite blanke veggfliser i størrelse 30x60 cm og hvitmalt himling med innfelte LED-downlights. Dusjhjørne med glassvegger. Det er mosaikkfliser på gulv(10x10cm) av samme type som for resten av badet. Innbydende og moderne baderomsinnredning fra Strai i farge ask. Innredningen er 60 cm bred, har to store skuffer med heldekkende porselenservant samt et vegghengt speilskap med belysning. Det er vegghengt klosett på badet.

En av mange gode kvaliteter ved leiligheten er takterrassen som vender ut mot den fine utsikten mot elven. Takterrassen og den ene luftebalkongen er totalt på ca. 50 kvm og er åpen mot syd og sydvest. Terrassen har god utsikt takket være det flotte glassrekkverket mot elven. På terrassen er det terrassebord i Møre Royal, mens vegger har stående trekledning. Alt av beslag er i sink. En liten del av terrassen, rett utenfor soveromsdøren, har et praktisk takoverbygg. På siden av denne utgangen er det en lukket bod på ca. 5 kvm. I tillegg har leiligheten to andre luftebalkonger, en på utsiden av de to første soverommene, samt en som deles av det siste soverommet og spisestuen.

Det er heis direkte opp fra garasjekjeller/inngangsparti og opp til trappegangen i etasjen. Denne leiligheten har medfølgende garasjeplass i kjeller, samt at det i tillegg er separat bod og stor sykkelparkering i egen etasje i bygget. Det er mulighet for å installere elbillader ved garasjeplassen etter nærmere avtale.

Utstyr

- Integrert komfyr, mikrobølgeovn, kombiskap, vinskap, induksjonstopp og oppvaskmaskin.
- Balansert ventilasjonsaggregat med varmegjennvinning.
- LED-downlights i stue, i nisje på kjøkken, gang og begge bad.
- Medfølgende takpendler over kjøkkenøy, samt på to soverom. Taklamper på de to øvrige soverom.
- Elektrisk solskjerming på faste vinduer mot terrasse og mot Kronprinsens gate.
- Kabel-tv og internett fra Viken Fiber/Altibox.

Oppvarming

Leiligheten har vannbåren varme fra fjernvarmeanlegg. Varmtvann og fyring er inkludert i fellesutgiftene.

Parkering / Garasje

Det følger med én garasjeplass til leiligheten. Det betales garasjeandel pr. garasjeplass stor kr. 100,- pr. mnd. Dette er inkludert i fellesutgiftene for leiligheten, og dekker felles strøm i garasjeanlegg, strøm lading el-bil, vedlikehold ventilasjon i garasje og vedlikehold årlig feiing.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest skal foreligge innen overtagelse. Dersom det kun foreligger midlertidig brukstillatelse ved overtagelse, er det utbyggers ansvar å besørge ferdigattest. Kjøper gjøres oppmerksom på at ferdigattest kan bli å foreligge en tid etter overtagelse (avhengig av f.eks årstid og ferdigstillelse av utenomhusareal), og at dette ikke skal være til hinder for utbyggers oppgjør ved overtagelsestidspunkt.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Eiendommen omfattes av:
Reguleringsplan Tordenskioldsgate 9-13(01061081). Formål: Sentrumsformål. Godkjent: 20.03.2015, endret: 22.05.2017.
Det følger reguleringsbestemmelser til planen.

Faste, løpende kostnader

Månedlige fellesutgifter for leiligheten er oppgitt å være kr. 5 285,- pr. mnd. Opplyste fellesutgifter er et estimat og kjøper må kunne påregne endringer i de endelige fellesutgiftene. Forretningsfører opplyser at følgende er tenkt inkludert i fellesutgiftene: Regnskap, revisjon, bygningsforsikring, løpende vedlikehold fellesarealer, fjernvarme, kommunale avgifter, styrehonorar, vedlikehold heis, felles strøm, vaktmester. Garasjeandel kr. 100,- pr. mnd. er inkludert i fellesutgiftene.

I tillegg må kjøper påregne at det tilkommer eiendomsskatt.

Det foreligger p.t. ikke et endelig regnskap eller budsjett for sameiet. Budsjett vil bli utarbeidet av selger i samarbeid med forretningsfører. Driftsbudsjett og fellesutgifter vedtas av styret og fremlegges til orientering på sameiets generalforsamling.

Oppgjør

Det forutsettes at kjøper innbetaler full kjøpesum med omkostninger innen overtagelse finner sted.

Oppgjør

Det forutsettes at kjøper innbetaler full kjøpesum og omkostninger innen overtagelse finner sted.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

11 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 299 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 11 990 000,-)) 4 600,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER) -------------------------------------------------------- 315 892,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 12 305 892,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra opprinnelig prospekt. Megler tar forbehold om arealavvik da eiendommen ikke er og kontrollmålt.
 
Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper". Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 3. ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Konsesjon / Odel

Det er ikke konsesjon eller odel på eiendommen.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Planlagt overtagelse

Etter nærmere avtale.

Garantier

§12-garanti:

Garantiplikt for nyoppførte boliger gjelder for avtaler som inngås fra og med 1. januar 2019 og dersom det er mindre enn 6 måneder siden boligen ble ferdigstilt. Bestemmelsen retter seg mot salg fra person som gjør avtalen som ledd i næringsvirksomhet, og der kjøperen gjør avtalen som forbruker. Garantiforpliktelsen fremgår av avhendingsloven § 2-11 jf. bustadoppføringsloven § 12. Det vil stilles en garanti tilsvarende 3 % av kontraktssummen umiddelbart etter budaksept. Garantien trappes opp til 5 % av kontraktssummen fra overtagelsen. Selger kan alternativt deponere et tilsvarende beløp, jf. bustadoppføringsloven § 12. Dersom kjøper ikke anses å være forbruker, oppstår det ingen garantiforpliktelse for selgeren.

Forsikring

Sameiet har bygningsforsikring som dekkes via fellesutgifter. Kjøper må selv sørge for innboforsikring.

Budgiving

Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for eiendommen.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.
 
Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Meglers vederlag og utlegg

Tilretteleggingshonorar (Kr.5 000) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjør - SELGER (Kr.4 600) Markedspakke - KLiKK Eksklusiv (Kr.13 900) Markedspakke - prospekter (Kr.1 832) Annonse Fr.stad Blad (Kr.9 062,50) Annonse Finansavisen (Kr.6 875) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 11 990 000,-) (Kr.30 000) Totalt kr. (Kr.71 854,50)

Finn.no: Lokalområde

Fredrikstad sentrum