Klikk for galleri

Fire nybygde halvparter av tomannsbolig - God standard - Bad og vaskerom - 3 soverom - Sydvendte terrasser - 2 solgt!

X
Østfold – Greåker

Østre Greåkervei 39 B - E

Østfold – Greåker

Østre Greåkervei 39 B - E

Prisantydning
3.290.000 - 3.390.000
Primærrom
87m²
Bruksareal
89m²
Visning
Etter avtale!
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig
99 00 07 17
Salgsoppgave
Lukk

Raymond Bøhn

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig
PrivatMegleren Sarpsborg
 

Informasjon om prosjektet

Eier

Vestengveien eiendomsutvikling as

Betegnelse

Gnr. 2078 Bnr. 451 i Sarpsborg kommune

Byggeår

2018

Beliggenhet

Velkommen til Østre Greåkervei 39 B - E!

Eiendommen består av 4 nye halvparter av tomannsbolig, beliggende i et hyggelig nabolag. Området består i stor grad av eneboliger. Et barnevennlig, rolig område med trygg gangavstand til Tindlund barne- og ungdomsskole. Boligen ligger innerst på tomten og det er gode solforhold fra formiddag til ettermiddag.

Sentralt beliggende er et viktig stikkord i beskrivelsen av denne eiendommen. Her bor du i nærheten av det meste. Det er kort vei til både Sarpsborg og Fredrikstad, kort gangavstand til idrettsanlegg og svømmehall. Greåker VGS ligger også innen gangavstand. I tillegg har området et godt utvalg av butikker og kjøpesentre. Adkomsten til E6 er enkel, det gjør at byene Halden, Moss og også Oslo er innenfor akseptabel rekkevidde. Hvis du skal til det nye næringsområdet på Grålum, eller til det nye Østfoldsykehuset på Kalnes, er det fin sykkelavstand hit. Bussforbindelsene er gode til både Sarpsborg og Fredrikstad.

Innenfor gangavstand:

300 meter - Barne- og ungdomsskole

750 meter - Barnehage

1.100 meter - Dagligvareforretning

Estimerte tidsavstander i bil:

3 minutter - På/avkjøring E6 Alvim

7 minutter - Sarpsborg sentrum

7 minutter - Sykehuset Østfold på Kalnes i Sarpsborg

11 minutter - Fredrikstad sentrum

64 minutter - Oslo sentrum

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 87 kvm, Bruksareal: 89 kvm

Rom som er P-rom: Entré, toalettrom, stue, kjøkken i første etasje. Tre soverom, bad og gang i andre etasje.

Innhold

1. etasje: gang, bad/toalett, stue og kjøkken. Teknisk rom under trapp.

2. etasje: tre soverom, bad og gang.

Standard

Entré/hall:

I boligene kommer man inn i en innbydende entré med flislagt gulv. Det er varmekabler i gulv. Vegger og himling har ferdigmalt mdf-panel. Under trappeløpet er det innredet et praktisk bodrom hvor de tekniske installasjonene er plassert. Fra gangen er det adkomst til toalettrom, stue samt hvitmalt trapp som leder opp til andreetasje.

Stue og kjøkken:

Lys stue med delvis åpen løsning mot kjøkkenet. Alle vinduer strekker seg ned til gulvet, noe som gir en ekstra dimensjon av lys inn i rommet. Rommet har et fint enstavs laminatgulv. Vegger har smartpanel som er malt i en dus gråfarge, mens himlingen har hvitmalt mdf-panel. Det er montert varmepumpe mellom stue og kjøkken.

Kjøkkenet er levert av Mesterkjøkken og er tilpasset boligen. Her er det lagt vekt på rene og praktiske løsninger med blant annet takhøye overskap. Innredningen har integrert komfyr med koketopp, innfelt ventilator, kombiskap og oppvaskmaskin. Fine hvite fliser mellom benk og overskap. Innfelte LED-downlights i himling over kjøkkenet gir godt arbeidslys.

Bad og toalettrom:

Hovedbadet ligger i andreetasjen og dette er flislagt med grå gulvfliser og hvite veggfliser. Himlingen har mdf-panel med innfelte LED-downlights. Badet er utstyrt med en stor baderomsinnredning med hvite slette fronter på skuffene, heldekkende servant og et speiloverskap med belysning. Det er satt inn et fint dusjkabinett på badet samt at det er varmekabler i gulvet.

Toalettrommet i førsteetasjen har de samme flisene på vegger og gulv. Det er varmekabler i gulvet. Det er her satt inn et tilsvarende innredning som på hovedbadet, men i en litt mindre størrelse. Her er det opplegg for vaskemaskin, og det er sluk i gulvet.

Soverom:

De tre soverommene ligger i andreetasje. Hovedsoverommet er på ca. 11 kvm, mens de to mindre er på ca. 8 kvm. Soverommene har det samme fine enstavs laminatgulvet som i stuen, mens veggene har smartpanel malt i duse gråtoner. I himlingen er det hvitmalt mdf-panel.

Utstyr

- Varmekabler i flislagte gulv.

- Varmepumpe i stuen.

- Kjøkken fra Mesterkjøkken.

- Integrert komfyr med koketopp, oppvaskmaskin og kombiskap.

- Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.

- Isolerte, støydempende innervegger

- Kompakte innerdører med dempelist

Oppvarming

Varmepumpe i stuen. Varmekabler på begge bad og i entré.

Parkering / Garasje

Biloppstillingsplass på egen eiendom.

Beskrivelse av tomt/hage

Sameiets fellestomt er på ca. 865 kvm, og har en stor gruslagt gårdsplass med biloppstillingsplass til de enkelte boligene. Det er lagt bark på området foran terrassen til boligene.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 31.10.2018.

Verdi ved skattefastsetting

Ligningsverdi er p.t. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om fastsettelse av ligningsverdi.

Reguleringsforhold

Eiendommen omfattes av:

Kommuneplanens arealdel 2015-2026 m/tilhørende temakart. Formål: bebyggelse og anlegg. Godkjent: 18.06.2015.

Uregulert område.

Annet: Arealplanen er under rullering. Rulleringen kan resultere i endringer av både kart og bestemmelser.

Energimerking

Energi- og oppvarmingskarakter foreligger ikke p.t.

Faste, løpende kostnader

Eiendommene er nybygde og det foreligger ikke erfaringstall for energiforbruk.

Kommunale avgifter er estimert til ca. kr. 8 000,- pr. år. Det er for nybygg i Sarpsborg kommune fritak for eiendomsskatt de første 3 år. Kjøper må påregne at eiendomsskatten gjør seg gjeldende fra siste halvdel av 2021.

Oppgjør

Det forutsettes at kjøper innbetaler full kjøpesum med omkostninger senest to virkedager før overtagelse finner sted.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

3 290 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 8 750,- (Dokumentavgift) 172,- (Pantattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 23 872,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 313 872,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Annen nyttig informasjon

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Seksjonene består av én boenhet og denne kan fritt leies ut i sin helhet.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr. 1.400,- pr. formidlet Boligkjøperforsikring. Dette øker til kr. 2.400,- pr. formidling fra 1. mai 2019.. I tillegg mottar meglerforetaket ytterligere kr. 1.000,- pr. formidlet Boligkjøperforsikring PLUSS.

Overtagelse

Eiendommen er under seksjonering og overtagelse kan finne sted når denne er tinglyst. Avtales nærmere med megler.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Det følger av avhendingsloven § 3-1 at der det ikke er avtalt noe særskilt etter avhendingsloven § 1-2, gjelder § 3-2 til § 3-6. I dette tilfellet selges eiendommen "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Lovens normalordning, som beskrevet i avhendingsloven § 3-2 til § 3-6, fravikes. En "som den er" klausul overfører risikoen for skjulte feil og mangler fra selger til kjøper. Selger er likevel ansvarlig dersom eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn det kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhendingsloven § 3-9 annet punktum. Ved omsetning av nyoppført bolig skal det lite til for at nevnte vesentlighetskrav anses oppfylt. Det antas at en "som den er" klausul normalt ikke vil ha nevneverdig betydning for mangelsvurderingen ved omsetning av ny bolig. Eiendommen har likevel mangel dersom det er gitt mangelfulle eller uriktige opplysninger om forhold ved eiendommen, som selgeren kjente eller måtte kjenne til og som kjøperen hadde grunn til å regne med å få, dersom det har virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt.