Klikk for galleri

Her er det mye snø og flott skiføre. Ny hytte til vinteferien m/ 4 soverom, 2 bad m.m.

X
Viken – Eggedal

Nordnatten 13

Viken – Eggedal

Nordnatten 13

Prisantydning
4.950.000,-
Bruksareal
130m²
Visning
Etter avtale!
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Daglig leder/Eiendomsmegler/Partner
90 85 97 35
Salgsoppgave
Lukk

Morten Thøgersen

Daglig leder/Eiendomsmegler/Partner
PrivatMegleren Thøgersen & Partnere
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

119-19-0059

Eier

Sverre Kolbjørnsrud Kari L Kolbjørnsrud

Eiendomstype

Fritidseiendom

Eierform

Selveier

Betegnelse

Gnr. 143 Bnr. 320 i Sigdal kommune

Byggeår

2019

Areal

Bruksareal: 130 kvm, Bruttoareal: 148 kvm

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 1003 kvm

Beliggenhet

Hytta ligger like på nedsiden av Tempelseter og inn i Nordnatten, en liten stikkvei inn til venstre i siste svingen før Tempelseter. Eiendommen ligger høyt og fritt med fin utsikt over Eggedal og Eggedalsfjellene i vest. Tomten har meget gode solforhold.

Fra hytta er det kort vei opp i høyfjellet med et fantastisk turterreng både sommer og vinter. På vinterstid er er flotte oppkjørte skiløyper rundt hele Norefjellsplatået, bla. opp til Høgevarde (1.459 m.o.h) som er et yndet turmål både sommer og vinter og hvor det er servering i høstferien, vinterferien og i påsken. I flott høyfjellsterreng kan man gå vestover til Fiskeløysingen og Haglebu, eller man kan gå østover til Djupsjøen og Norefjellsstua, som er et lett og hyggelig turterreng.

På Tempelseter er det et mindre alpinanlegg, ideell familiebakke, eller man kjører til alpinanlegget på Norefjell og Bøseter. På Tempelseter er det et hyggelig servicbygg med servering.
Det er ca. 8 km ned til Eggedal sentrum ned stor og fin dagligvareforretning (Spar) samt Jernia og andre hyggelige forretninger, bensinstasjon m.m.

Bygninger

Nyoppført, meget solid, innholdsrik og velutstyrt hytte med gjennomgående høy kvalitet og standard.
Se vedlagte byggebeskrivelse.

Hytta er oppført  på støpt såle med varmekabler i alle rom, men ikke i soverom.
Utvendig tak tekkes med torv.
Alle vegger i panelt bindingsverk, ferdig beiset både ute og inne.

Arealer og fordeling per etasje

Bruksareal: 130 kvm, Bruttoareal: 148 kvm

Innhold

Overbygget inngangsparti med vindfang, vaskerom, bod, teknisk rom, 4 soverom, 2 dusjbad/wc hvorav det ene med direkte inngang fra hovedsoverom, stor stue med røstetak samt romslig velutstyrt kjøkken med spiseplass.
Utgang til stor, delvis overbygget solrik terrasse.

Standard

Det er parkett på alle gulv i boligrom og fliser på bad.
Utvendig er hytta mørkbeiset.
Listverk ute og inne ferdig malt.

Det leveres senger i alle soverom samt garderobeskap.
Komplett og velutstyrt kjøkken med hvitevarer.
Ferdig innredet bad med baderomsmøbler.

Oppvarming

Det er lagt varmekabler i gulv i hall, stue, kjøkken og baderom. Panelovner på soverom.
Det leveres lecapipe ferdig pusset og utvendig beslag, klar for montering av peis. Oppføring av peis kan avtales med selger.

Parkering / Garasje

Det er bilvei inn til hytta og med  ferdig gruset oppstillingsplass.

Adkomst

Fra Eggedal sentrum tar man Tempelseterveien opp til høyre når man kommer fra Oslo og Drammen. Følg denne veien oppover og gjennom bommen. Deretter videre opp i retning Tempelseter og tar inn til venstre i siste sving før Tempelseter. Dette er en bomvei. Hytta ligger ca. 400 m inn i veien og på høyre side.

Beskrivelse av tomt/hage

Eiet tomt - 1.002,9 m2. Tomten leveres grovplanert med tilstedeværende masser. Tomten ligger lunt til og med flott utsikt over Eggedal. Gode solforhold.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Ingen heftelser registrert.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er  tilknyttet Tempelseter Vann og Avløpsselskap hvor man betaler årlig avgift.
Det betales en årlig avgift til Tempelseterveien.
Nordnatten er en privat bomvei hvor man betaler en årlig avgift til grunneier som forestår måking.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Hytta leveres ferdig oppsatt og med ferdigattest fra Sigdal kommune.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien fastsettes når eiendommen er ferdig bygget.

Reguleringsforhold

Se vedlagte reguleringsplan.

Faste, løpende kostnader

Kommunale avgifter inkl. renovasjon.
Årlig avgift til Tempelseter Vann & Avløpsselskap for vann og kloakk.
Bomavgift både til Tempelseterveien samt den private veien i Nordnatten.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

4 950 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 25 000,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 000 000,-)) 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) -------------------------------------------------------- 40 149,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 990 149,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Annen nyttig informasjon

NB! Det betales kun dokumentavgift av tomteverdi da dette er første gangs overføring av en nyoppført bygning som ikke er tatt i bruk.

Selger stiller garanti etter bustadsoppføringslova § 12 da eiendommen blir solgt innen 6 mnd etter ferdigstillelse/midl. brukstillatelse er gitt.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.
 
Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Konsesjon / Odel

Hytten er ikke konsesjonspliktig og det er ikke odel på eiendommen.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2200 / kr 3200,- pr tegnet forsikring. I tillegg mottar meglerforetaket ytterligere kr. 1.000,- pr. formidlet Boligkjøperforsikring PLUSS.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Det følger av avhendingsloven § 3-1 at der det ikke er avtalt noe særskilt etter avhendingsloven § 1-2, gjelder § 3-2 til § 3-6.

I dette tilfellet selges eiendommen "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Lovens normalordning, som beskrevet i avhendingsloven § 3-2 til § 3-6, fravikes.

En "som den er" klausul overfører risikoen for skjulte feil og mangler fra selger til kjøper. Selger er likevel ansvarlig dersom eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn det kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhendingsloven § 3-9 annet punktum.

Ved omsetning av nyoppført bolig skal det lite til for at nevnte vesentlighetskrav anses oppfylt. Det antas at en "som den er" klausul normalt ikke vil ha nevneverdig betydning for mangelsvurderingen ved omsetning av ny bolig.

Eiendommen har likevel mangel dersom det er gitt mangelfulle eller uriktige opplysninger om forhold ved eiendommen, som selgeren kjente eller måtte kjenne til og som kjøperen hadde grunn til å regne med å få, dersom det har virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt.

Meglers vederlag og utlegg

Meglers vederlag/tillegg betales av selgeren og utgjør:
Provisjon 1,0 % samt tillegg på kr 25 500,- og utlegg på kr 525,-.
Det betales kr. 2 500,- pr. visning.
Dersom eiendommen ikke blir solgt, skal selger betale kr 19 900,- samt tillegg/utlegg.

Finn.no: Lokalområde

Norefjell, Tempelseter