Manglerud i Oslo

Abildsø - Enebakkveien 249

Fire flotte, prosjekterte boliger | 3 bad | Mulighet for praktikantdel | Stor takterrasse | Integrert garasje | Påkostet

Priser

15.750.000,- til 16.950.000,-

Meld deg på visning
  • Bruksareal
    182m2 - 220m2

Eiendommen ligger i et populært, sentralt og barnevennlig boligområde på Abildsø i Oslo. Området byr på gode oppvekstsvilkår med nærhet til skoler og barnehager, samt et bredt idretts- og aktivitetstilbud. Offentlig transport ligger kun en kort rusletur unna, og det er nærhet til flere butikker og kjøpesentre.

Abildsø idrettspark ligger i nabolaget og har tre ulike fotballbaner drevet i regi av Abildsø idrettslag. Videre har Abildsø tennisklubb et fint utendørsanlegg med fire baner og ballvegg. I de omkringliggende områdene er det dessuten svømmeklubb, rideskole, turnhall og et hav av sportslige aktiviteter. Området har naturligvis også treningssenter, og det er ca. 10 min kjøring til Grønmo golfbane.

Abildsø ligger like ved Østensjøvannet. Området har et unikt fugleliv og passer like perfekt for søndagsturer som mosjonering. Fra vannet går det turvei og skiløype til Østmarka med milevis av gruslagte skogsveier, turstinett, flere badevann og koselige markastuer. For unge syklister og langrennsløpere er Rustadsaga et yndet turmål. For lengre turer kan Mariholtet og Sandbakken anbefales.

Høsten 2022 åpnet Manglerud bad- og aktivitetshus, et flott flerbruksanlegg med flere basseng, stupetårn og vannsklie. Huset har også ungdomsklubb, lydstudio, musikkrom, kulturskole m.m. Ute er det tilrettelagt med skate- og parkouranlegg.

Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Joker, Bunnpris, Rema 1000 og Kiwi. For ytterligere servicetilbud er det kort vei til Lambertseter senter, Bøler senter, Manglerud senteret og Bryn senteret. Oslo sentrum ligger selvfølgelig også godt innenfor rekkevidde.

Området byr på offentlig kommunikasjon via buss og T-bane. Nærmeste bussholdeplass ligger ca. 2-3 minutter unna, og det er ca. 10 minutter til nærmeste T-bane. Ved å benytte bil fra Abildsø tar det ca. 3 min til Bøler, 3 min Lambertseter, 8 min til Ekeberg, 9 min til Oslo S og 34 min til Oslo lufthavn.

Fra eiendommen er det kort gangavstand (ca. 200 meter) til Abildsø barne- og ungdomsskole, samt kort vei til Manglerud videregående skole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Lambertseter, Ulsrud, Holtet og Nordseter vgs. Det er også et godt utvalg av private og kommunale barnehager.