Grefsen-Kjelsås i Oslo

Myrerveien 39A-D

Romslige Funkis-boliger under oppføring - TEK-17 Standard - Egen kjellerinngang - 3 stuer - Takterrasse - 2 Garasjepl.

Priser

16.900.000,- til 17.800.000,-

Meld deg på visning
  • Bruksareal
    212m2 - 218m2

Eiendommen ligger i et idyllisk og attraktivt boligområde på Kjelsås. Nærhet til skoler, barnehager, offentlig transport og et rikt utvalg av fasiliteter. Det er kort gangavstand til Maridalsvannet og Langsetløkka, der man til fots eller sykkel finner lysløype og flotte turveier.

På Linderudkollen sikrer snøkanoner en lang skisesong. Like nedenfor Maridalsvannet ligger Brekkedammen/Frysja med populære friområder og idylliske badeplasser. Andre populære badeplasser er idylliske Trollvann med blant annet brygger, bålplasser og benker. Alpinanlegget i Grefsenkleiva ligger like i nærheten. Grefsen Tennisklubb som har et flott anlegg med syv baner.

Kjelsås Idrettslag har gode tilbud til barn, ungdom og voksne. Der aktiviteter innen basketball, fotball, håndball, langrenn, alpint, orientering og allidrett. På toppen av Grefsenkleiva ligger populære Grefsenkollen restaurant. Med fantastisk utsikt, samt fjorden og hovedstaden som glitrer i det fjerne, har restauranten en eventyrlig ramme for både dagsutflukter, utekonserter og andre trivelige begivenheter.

Butikker
Myrerveien 39 har nærhet til et godt utvalg av daglige servicetilbud. Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Spar med ferskvaredisk, Coop Prix og Rema. Kjelsås postkontor er samlokalisert med Coop Prix som ligger ca. 450 m unna.

Ønsker du ytterligere servicetilbud har Stillatorvet, Ullevål og Storo Storsenter et variert utvalg med bl.a. matbutikk, post, bank, apotek, helsekost, klær, interiør, vinmonopol, kafé/restaurant, lege etc. Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil med alt det innebærer av hovedstadens fasiliteter og servicetilbud.

Kollektivtilbud
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, trikk og tog. Nærmeste holdeplass er Grefsen stadion og ligger ca. 350 meter fra boligen.

Skole og barnehage
Eiendommen har gangavstand til Kjelsås barneskole med AKS. For elever i ungdomstrinnene er det kort vei til Engebråten ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av private og kommunale barnehager.