Klikk for galleri

Kjelsåsgrenda - Nye vertikaldelte tomannsboliger - Alle boligene er solgt!

X
Oslo – Grefsen-Kjelsås

Kjelsåsveien 140-142

Oslo – Grefsen-Kjelsås

Kjelsåsveien 140-142

Prisantydning
11.600.000,-
Bruksareal
128m²
Visning
Etter avtale!
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF / Partner
90 68 80 68
skjema her?
Eiendomsmegler
90 65 93 20
Salgsoppgave
Lukk

Sigmund Ruud

Eiendomsmegler MNEF / Partner
PrivatMegleren Renommé

Ola Bjerke

Eiendomsmegler
PrivatMegleren Renommé
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

Privatmegleren Renommé AS / Sigmund Ruud

Selger/Utbygger

Kjelsåsveien 142 AS

Betegnelse

Gnr. 72 Bnr. 194 i Oslo kommune

Byggeår

2020

Kjelsåsgrenda

Bergskogen Eiendom utvikler et nytt og spennende prosjekt i Kjelsåsveien 142. Kjelsåsgrenda består av 7 nye vertikaldelte tomannsboliger med moderne uttrykk. Her blir det flott tilrettelagt med private hager, garasjeplasser, sykkelparkering og smørebod.

Prosjektets hjemmeside: https://kjelsasgrenda.no/

Det er lett å forstå hvorfor Kjelsås går for å være et av byens aller mest attraktive boligområder. Her er rett og slett alle fordelene ved å bo i Oslo samlet i ett område: frisk luft, Marka, badeplasser, gode naboer og kort vei til skolen. Ta en tur innom Storo-senteret, som er et av byens fineste kjøpesentre, ta toget til Oslo sentrum eller trikken ned til kafeene på løkka. På fantastiske Grefsenkollen restaurant kan du bestille bord og nyte utsikten utover Oslo og Oslofjorden.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et idyllisk og attraktivt boligområde på Kjelsås. Nærhet til skoler, barnehager, offentlig transport og et rikt utvalg av fasiliteter. Det er kort gangavstand til Maridalsvannet og Langsetløkka, der området byr på lysløype og flotte turveier, enten til fots, ski eller på sykkel. Her finner du både kulturlandskap, kirkeruiner, historiske veier og fine rasteplasser med nydelig utsikt.

På Linderudkollen sikrer snøkanoner en lang skisesong. Like nedenfor Maridalsvannet ligger Brekkedammen/Frysja med populære friområder og idylliske badeplasser. Legg gjerne turen innom Norsk Teknisk Museum. Andre populære badeplasser er idylliske Trollvann med blant annet brygger, bålplasser og benker. Alpinanlegget i Grefsenkleiva ligger like i nærheten, samt Grefsen Tennisklubb som har et flott anlegg med syv baner.

Kjelsås Idrettslag tilbyr i tillegg bl.a. basketball, fotball, håndball, langrenn, alpint, orientering og allidrett. På toppen av Grefsenkleiva ligger populære Grefsenkollen restaurant. Med fantastisk utsikt, samt fjorden og hovedstaden som glitrer i det fjerne, har restauranten en eventyrlig ramme for både dagsutflukter, utekonserter og andre trivelige begivenheter.

Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan gjøres i kort gangavstand fra boligen ved bl.a. Rema 1000, Coop Prix og velassortert Spar med ferskvare og fiskedisk. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Storo Storsenter et rikt og variert utvalg med 130 butikker, spisesteder og tjenester. Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde.

Boligen har umiddelbart nærhet til offentlig kommunikasjon: buss, trikk og tog. Nærmeste holdeplass for buss og trikk er ca. 100 meter unna og det er kun et par minutters gange til Kjelsås stasjon med både buss og tog (ca. 200 meter). Reisetid med tog til Oslo S er kun 12 minutter. Trikk og buss tar deg til sentrum på 20 minutter.

Eiendommen har gangavstand på ca. 300m til Kjelsås barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det kort vei til Engebråten ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Bygninger

Alle husene i Kjelsåsgrenda består av to fulle etasjer og en romslig loftsetasje. De har også private hager og et hyggelig inngangsparti med uteplass der du kan drikke morgenkaffen mens du slår av en prat med naboen. Alle husene, bortsett fra 142 E-H, har også kjelleretasje.

Husene er tegnet med saltak og to typer liggende panel, og de blir malt i ulike farger utfra paletten med «Oslo-farger» arkitekten A-lab har utviklet til prosjektet. Innendørs er det lagt vekt på naturlige, levende materialer og godt innslipp av lys. Boligen er delt i to ulike soner, der trapp, bad og gang danner en skjerm mot veien og øvrig bebyggelse, mens stue og kjøkken har store vindusflater som skaper kontakt med hagen og utvider romfølelsen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

11 600 000,- (Prisantydning) Omkostninger 45 000,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 800 000,-)) 172,- (Pantattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 46 222,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 11 646 222,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Adgang til utleie (boligformål)

Boligen kan fritt leies ut i sin helhet. Del av kjeller med egen inngang er ikke omsøkt som egen boenhet, eller for varig opphold hos Oslo kommune.

Planlagt overtagelse

Ca. 12-15 måneder etter ferdig støpt kjeller og garasjeanlegg. Overtagelsesmåned vil bli varslet kjøper ca. 3 måneder før antatt overtagelse. Kjøper aksepterer at endelig overtagelsesdato vil bli varslet kjøper ca. 4 uker før overlevering.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
 
Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført. Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Meglers vederlag og utlegg

Vederlaget er avtalt som trappetrinnsmodell med en snittprovisjon ca. kr 107 000,- + mva. Det betales ikke vederlag til megler dersom om handel ikke er kommet istand.