Klikk for galleri

Villaleiligheter i hyggelig tun. Fra kun 1,61% lånerente. 120 kvm BRA. 3 sov. 2 fullverdige bad. Carport og terrasse.

X
Buskerud – Sokna

Smedgårdsveien 20 - 30

Buskerud – Sokna

Smedgårdsveien 20 - 30

Prisantydning
3.950.000 - 4.650.000
Primærrom
114m²
Bruksareal
120m²
Bruttoareal
136m²
Rom
4 rom
Visning
Etter avtale!
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF / Partner
90 76 92 75
Salgsoppgave
Lukk

Ole Eirik Thunshelle

Eiendomsmegler MNEF / Partner
PrivatMegleren Renommé
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

Privatmegleren Renommé AS / Ole Eirik Thunshelle

Selger/Utbygger

Kikut Utvikling AS v. Reidar Engebretsen

Betegnelse

Gnr. 169 Bnr. 22 i Ringerike kommune

Byggeår

2019

Presentasjon av Smegårdsveien - Sokna

I Smedgårdsveien tilbys boliger med det lille ekstra til en god pris og markedets gunstige finansiering. Prosjektet er Husbankfinansiert. Se egen faktaboks om gunstige finansieringsløsninger og bokostnader med å kjøpe bolig i dette prosjektet.

Standarden på boligene er høy og innebærer blant annet elektrisk gulv-varme i alle oppholdsrom, balansert ventilasjon med varmegjenvinning, led-downlights i himling, påkostede og vedlikeholds vennlige gulv fra Pergo, delikate bad og et stilfullt kjøkken. Kjøkkeninnredningen vil bli levert av Kvik eller Strai. Boligene males i lyse farger innvending på glatte veggflater. Peisovn på kjøkken innbyr til mye hygge. Utbygger har inkludert en oppgradering på over 500.000 kr. pr bolig på den øverste rekken av boligene. For de som ønsker et lavere innskudd eller vil påvirke boligen helt selv lar dette seg gjøre på den nederste rekken med boliger.

I et landlig, barnevennlig og naturskjønt område, rett utenfor Sokna sentrum, har du nå mulighet til å skape ditt nye drømmehjem. I Smedgårdsveien, skal det oppføres tilsammen 12 tomannsboliger der utbygger har fokus på kort byggeperiode og de første seks boligene står ferdige sommeren 2019 og husene i rekken framfor etter planen står ferdig sommeren 2020. Alle boligene går over ett plan og blir bygd i henhold til TEK17, med minimalistisk utseende, smakfull innredning og moderne løsninger. Boligene ligger luftig til med god avstand mellom enhetene og har egne uteareal/plen. Alle boligene får egen carport i forbindelse med inngangsparti og p-plass utenfor boligen.

Beliggenheten er solrik og idyllisk i et rolig område langs elven Sogna. Fin utsikt mot de omkringliggende åsene. Sogna innbyr til bading om sommeren. På vinteren opparbeider den lokale skiforeningen et fantastisk skiløypenett og lysløyper.

Se gjerne prosjektets hjemmeside med boligvelger etc.:

www.smedgardsveien.no

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Her i Smedgårdsveien er det rom for trivsel, så vel utendørs som innendørs. Det vil bli opparbeidet et hyggelig og representativt uteareal med lekestativer og sittegrupper nede langs elva til felles glede for beboere og besøkende. Alle seksjoner/halvpart av tomannsboliger får utgang til privat uteplass via terrasse, samt omliggende plenareal. Se gjerne utomhusplan. Øvrig fellesareal gir mulighet for luft og rekreasjon langs med elva. Fra tomten er det gåavstand til Sokna sentrum via sti, gangvei og gangbru over til sentrum. Sentrum byr på matbutikker, restaurant/veikro, bensinstasjon etc. Fra eiendommen er det kort vei til marka året rundt. Liker du å gå turer i skog og mark eller gå på ski, er eiendommens beliggenhet et godt utgangspunkt for dette. Sokna er i tillegg et eldorado for jakt, sykling, padling, gåturer, bærplukking og flere andre sport- og friluftsaktiviteter. Her er det flotte lysløyper i nærområdet. Med bil er det under halvtimen til Norefjell skisenter med et rikelig utvalg av preparerte utforløyper.

Innen kjøreavstand finnes flott svømmehall og treningssentre Bl.a. Actic, SATS og Ringeriksbadet. Hønefoss har et rikt utvalg av kultur, butikker, kjøpesenter, restauranter og uteliv.

Om prosjektet

Dette prospektet gjelder for eierseksjonssameiet Smedgårdsveien - et nytt tomannsboligprosjekt i Ringerike Kommune ved Sokna. Prosjektet vil ved ferdigstillelse, bestå av 6 bygg, med til sammen 12 tomannsboliger, alle bygget med kun et plan i hver bolig. Tomten er terrassert slik at alle boligene får hyggelig utsyn.

Smedgårdsveien 20 A og 20 B, 28 A og 28 B, samt 30 A og 30 B ferdigstilles sommeren 2019. Dette er de første bygningene på tomten når en kommer kjørende fra Smedgårsveien. Her har utbygger oppgradert den allerede gode standarden med over 500.000 i tilvalg.

De resterende 6 tomannsboligene som ligger lengre ned mot elva, med adresse Smedgårdsveien 22 A og 22 B, 24 A og 24 B, samt 26 A og 26 B er planlagt ferdigstilt sommeren 2020. Disse boligene har et mer budsjett vennlig utgangspunkt, der kjøper selv kan regulere tilvalg ut ifra ønsker og økonomi.

På tomten er de 6 første bygningene pr juli 2019 i sluttfasen for ferdigstilling. Her er det meste klart for å flytte inn i ny bolig.

Utgravingen og planering av tomtene for de siste 6 bygningene er fullført. Det er således mulig å avtale visning i bygningskroppen på aktuell bolig sammen med megler. 

 

Byggherre for prosjektet er Kikut utvikling AS. Prosjektbeskrivelsen beskriver hvilke materialer, arbeider og tjenester som inngår i leveransen, samt planlagt organisering av boliger, fellesarealer og parkering. Her har en lagt vekt på at alle boligene skal ha en attraktiv beliggenhet med optimale sol og utsiktsforhold. I disse boligene er det lagt opp til å få det beste fra de to ytterpunktene leilighet og enebolig. Velkommen til trivelige omgivelser i Smedgårdsveien.

Byggemåte

Beskrivelsen er utarbeidet for å orientere om bygningene sine viktigste bestanddeler og funksjoner. Prosjektet blir oppført med god håndverksmessig utførelse og i samsvar med tekniske forskrifter TEK17.

Konstruksjon

Støpt plate på grunn inkludert radonsperre. Reisverk i tre. Takelementer av tre. Alt av tak og vegger er bygget innendørs på elementfabrikk. Dette sikrer meget god kvalitet og man unngår vanskelige værforhold under byggeprosess, samt får et raskt lukket bygg. Taktekking fra Protan AS på Sokna.

Fasader

Fasader er i hovedsak kledd med stående trekledning. Vinduer blir levert med godt isolert energispareglass. Vinduer blir avdekket til omkringliggende materiale med utforinger og beslag. Fargen kan avvike noe fra illustrasjonene.

Bod

Det blir bod på ca. 6 kvm, som kan nåes fra utside ved carport og innsiden av boligen.

Prosjektets hjemmeside :http://www.smedgardsveien.no/

På tomten er det satt opp kamera, slik at en kan følge utviklingen og byggeprosessen via internett. Se gjerne http://nettkamera.cid.no/smedgardsveien/current.jpg

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 114 kvm, Bruksareal: 120 kvm, Bruttoareal: 136 kvm

Innhold

Her er hele boligen lagt på en flate slik at en kan bo er i alle aldre og livssituasjoner.

Boligen inneholder entré, bod / teknisk rom med tilgang fra carport og entre. Stue med spisestuedel og tilbaketrukket kjøkken. Tre soverom, derav hovedsoverom med tilhørende bad. Boligen har totalt to fullverdige bad.

Standard

Sokna - Herlige tomannsboliger i minimalistisk stil som blir oppført i henhold til TEK 17, med smakfull innredning og moderne, påkostede løsninger. Her får man det beste fra leilighet og enebolig. Hele boligen på ett plan og med tilgang til plen / grøntareal rett fra stue. Av standard blir det blant annet levert elektrisk gulvvarme i alle oppholdsrom i hele boligen, gode to lags vinduer fra Nordan, Elko stikk/dimmere og 60x60 fliser i gang og på våtrom. påkostede og vedlikeholds vennlige gulv fra Pergo, på øvrige gulv. Led-downlights i himling. Her er det takhøyde i stue på hele 2,75 meter. En romslig og god planløsning, gir en eksklusiv romfølelse.

Erfaringsmessig vet vi at de fleste ønsker å sette sitt personlige preg på boligen. Avhengig av hvor langt vi har kommet i byggeprosessen når avtale om kjøp inngås, har du mulighet til dette gjennom tilvalg på for eksempel kjøkken, baderoms innredning, garderobe, gulvfliser, gulv, farger med mer.

Prosjektet leveres med hovedsakelig to forskjellige standarder. Øvre rekke av boliger har tilvalg på over 500.000,- Nedre rekke er disse tilvalgene tatt ut og prisnivå således redusert slik at en kan finne en bolig som passer for lommeboka eller en kan ta tilvalg ut i fra ønske og økonomi.

Finansiering

Boligene er godkjent for Husbankfinansiering. Husbanken tilbyr lån inntil 80% av boligens kjøpesum. Resterende 20% må fremskaffes enten ved egenkapital, startlån eller lån i annen bank. For startlån, les mer under rettledning for tilsagn om startlån, på husbanken.no ev din kommunens hjemmesider. Vi tar gjerne ett møte med deg for å se på mulighetene til å få finansiert din drømmebolig, og hjelper deg med din søknad til både Husbanken og kommunen/ startlån.  Husbanken gjør en kredittvurdering av deg som kjøper på lik linje med øvrige finansinstitusjoner.

Parkering / Garasje

Hver seksjon/halvpart av tomannsbolig får carport med romslig til parkering av en bil. Forøvrig parkering på tomten. Har en to små/mindre biler, kan det gi rom for å få begge disse under tak.

Adkomst

Fra Hønefoss følger man riksvei 7 nordvest over, gjennom Sokna sentrum. Ved rundkjøringen rett etter Sokna, ta av mot Tranby inn på Tranbyveien. Noen hundre meter kommer Smedgårdsveien på venstre hånd. Byggeprosjektet ligger da på venstre hånd av denne blindgaten. Det er gangavstand til Sokna sentrum ved å følge gangveien over elva fra Tranbyveien.

For øvrig se gjerne vedlagt kartskisse på høyre side i digital annonse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til prosjektets eiendom. Ta gjerne kontakt med megler for tomtevisning om dette er ønskelig.

Vei / Vann / Avløp

Smedgårdsveien er privat vei.

Sameiets felles vann og avløpssystem vil ved ferdigstilles bli tilknyttet offentlig vann og avløpssystem. Vannmåler på hver enkelt enhet vil bli installert.

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til boligformål. Reguleringskart med bestemmelser følger vedlagt i salgsoppgaven.

Faste, løpende kostnader

FELLESKOSTNADER I SAMEIET

Organiseringen i sameiet er lagt opp til at hver bolig bærer sine egne kostnader. Selger antar at forsikring, kommunale avgifter, strøm, vedlikehold og eventuell eiendomsskatt alle er kostnader den enkelte eier vil bli fakturert direkte og vil måtte bære selv.

Andel fellesgjeld / formue

Det blir ikke felles gjeld eller felles formue på Sameiet Smedgårdsveien.

For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf. eierseksjonsloven § 24.

Oppgjør

Det forutsettes at kjøper innbetaler 10 % av kjøpesummen ved signering av kjøpekontrakt/innen fem virkedager etter kontraktsignering.

Beløpet skal tjene som kjøpers sikkerhet etter bustadoppføringsloven § 46 annet ledd, og kjøper vil ikke ha råderett over beløpet. Rentene på

innbetalingen vil tilfalle kjøperen. Beløpet avregnes mot restkjøpesummen i forbindelse med overtagelse og innbetaling av kjøpers sluttoppgjør.

Utbygger kan også stille forskuddsgaranti etter § 47 for innbetalingen, og beløpet kan da fritt disponeres av selgeren. Kjøper vil få skriftlig varsel dersom utbygger velger å stille § 47-garanti for innbetalingen. Rest kjøpesum og omkostninger overføres før overtagelse. Utbygger tar forbehold om å kunne stille § 47-garanti også for sluttoppgjøret i perioden fra overtagelse til overskjøting.

Finansiering

Prosjektet er godkjent i Husbanken som har svært gunstig flytende og fastrente på lån. Se egen fakta boks om dette. Husbanken tilbyr en av markedets lavere rente som igjen gir en trygg og forutsigbar økonomi.

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

3 950 000,- (Prisantydning) Omkostninger 4 375,- (Dokumentavgift av idel tomteverdi) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 172,- (Pantattest kjøper) -------------------------------------------------------- 5 597,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 955 597,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Annen nyttig informasjon

Kjøpere plikter å gjøre seg kjent med beskrivelsen som følger av salgsoppgaven før endelig avtale inngås.

Illustrasjoner i prospektet og annonser angir ikke nødvendigvis en helt nøyaktig gjengivelse av boligene, terrenget, utomhus arealene, fasader, plantegninger mm.

Planlagt overtagelse

Bygningene blir oppført etter ett trinns søknad. Søknad er innsendt og byggearbeid har startet. De øverste bygnigene er ferdig sommeren 2019. De nederste er estimert ferdige 3. kvartal 2020.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.        

 

Alle bud/kjøpstilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, SMS eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.

Meglers vederlag og utlegg

Meglerprovisjon 50 000,-

Factoring 3 500,-

Oppgjørskostnad 4 500,-

Visning pr stk 3 000,-

Totalt kr 61 000,-

Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selger betale for påløpte utlegg og tillegg.