Klikk for galleri

Sundby Park / Sentrum - Helt nye selveierleiligheter med integrerte hvitevarer - Parkering i garasjekjeller

X
Østfold – Rakkestad

Storgata 25 - Sundby Park

Østfold – Rakkestad

Storgata 25 - Sundby Park

Prisantydning
3.000.000 - 4.000.000,-
Primærrom
75m2 - 95m2
Bruksareal
80m²
Visning
Etter avtale!
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF / Kontorleder / Partner
99 72 70 69
Salgsoppgave
Lukk

Bent Cato Kirkeng

Eiendomsmegler MNEF / Kontorleder / Partner
PrivatMegleren Rakkestad
 

Informasjon om prosjektet

Eier

Harlem Eiendom AS v. Dagfinn Harlem

Betegnelse

Gnr. 7 Bnr. 12 i Rakkestad kommune

Byggeår

2018

Forretningsfører

Bjørn Kristen Mosseros

Beliggenhet

Sameiet Sundby Park, ligger i sentrum av Rakkestad. Balkongen har sol fra midt på dagen til utover ettermiddagen og kveld. Leiligheten ligger usjenert til, samtidig som det er svært sentrumsnært.

Rakkestad sentrum har ett godt mangfold av butikker, spisesteder og servicetjenester. Det er blant annet gullsmed, skobutikk, optikere, bokhandel, bank og forsikring m.m.

Rakkestad rådhus med servicekontor, bibliotek og kino er bare en kort spasertur unna.

Ca. gangavstander:
Sentrum - 0 meter
Dagligvare med post i butikk / Bunnpris - 50 m
Lege - 150 m
Tannlege - 150m
Apotek - 150m

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Sameiet som tilsammen består av 15 selveide leiligheter og garasjeanlegg som stod ferdig i 2018.
Det er flotte og velholdte fellesarealer med gress og steinlagte partier.

Fra inngangspartiet kommer man rett til heis/trappegang med lett adkomst til alle etasjene.

Rakkestad kommune er en av de store landbrukskommunene i Norge. Rakkestad sentrum er omkranset av store skoger og flere fiskevann for de store naturopplevelsene

Byggemåte

Støpt betongblokk med støpte etasjeskiller og støpte skillevegger mellom leilighetene

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 75 kvm - 95 kvm, Bruksareal: 80 kvm - 100 kvm

Standard

Velkommen til denne nye selveide leiligheten med balkong, som er tilbaketrukket .

I Sundby Park bor du sentralt, med god standard og fine løsninger.

Sameiet har en fin felles gang, med romslige arealer som gjør det enkelt å komme seg inn til leilighetene, enten man vil benytte trapp eller heis.

Noen stikkord
- 2 soverom
- Heis
- Garasje
- Vannbåren gulvvarme
- Nytt i 2018
- Integrerte hvitevarer på kjøkken

Leilighetene:
Det er åpen, romslig stue- og kjøkkenløsning i disse boligene. På gulvene er det eikeparkett, mens det er slette, lyse vegger. Stuen oppleves som romslig og det er utgang til balkongen via en stor skyvedør. På terrassen er de fine solforhold store deler av dagen.

Kjøkkenet har en pen, lettprofilert innredning. Det er god skapplass. Her er det integrert stekeovn, koketopp, mikroovn og oppvaskmaskin. Her er det laget en kjøkkenøy, som gjør det sosialt å lage middagen. Det er moderne fliser over kjøkkenbenken. Det er også plass til et lite kjøkkenbord ved kjøkkenet.

Baderommet er flislagt på gulv og vegger og det er varme i gulv. Forøvrig er det vegghengt toalett, dusjhjørne, baderomsinnredning, samt opplegg for vaskemaskin i vaskeromsnisjen med utslagsvask.

Alle soverommene har eikeparkett på gulv og slette, hvite vegger. Det er garderobeskap på begge rommene.

I tillegg til de nevnte rommene er det en bod/teknisk rom i leiligheten med god lagringsplass i tillegg til bod i garasjeanlegget.

Utstyr

Det er heis i bygget. Den går ifra kjellernivå og til 4. etasje

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme i alle rom unntagen bod

Parkering / Garasje

Det medfølger en parkeringsplass i sameiets parkeringskjeller.

Adkomst

Du kommer deg til Sundby Park via Heggveien. Fra Storgata kjører man opp Skoleveien, så første til høyre inn Heggveien. Så første til høyre igjen

Beskrivelse av tomt/hage

Fellesområdene er steinlagt, samt det er gressplen. Som gir en fin visuell utforming på utenomhusarealene.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Det er offentlig vei, vann og avløp.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det er utstedt midlertidig brukstillatelse ifølge opplysninger fra Rakkestad kommune som ligger vedlagt i prospektet.
Ferdigattest er under arbeid ifølge utbygger.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr ,- pr
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr ,- pr

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til Sentrumsformål/privat parkering ihht. Rakkestad sentrum reguleringsplan vedtatt 29.09.2016 ifølge. opplysninger fra Rakkestad kommune som ligger vedlagt i prospektet

Faste, løpende kostnader

Kr. 2 000,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer:

Fellesutgifter som inkluderer: Renhold og vedlikehold av fellesarealer, kommunale avgifter (ikke eiendomsskatt), bygningsforsikring, felles strøm, teknisk vedlikehold(heis/ventilasjon), styrehonorar, forretningsførsel, drift og vedlikehold.

I tillegg kommer:
Vannboren varme/tappevann.

Endringer i utgifter til sameiet vil kunne meføre endringer i fellesutgiftene.  På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter. Selger er ikke kjent med planer om ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer i fellesutgifter


Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

3 000 000,- (Prisantydning) Omkostninger -------------------------------------------------------- 3 000 000,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Energiforbruk

Da boligen er helt ny, og ikke tatt i bruk er det ikke historikk på energiforbruk på denne eiendommen

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.
 
Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Adgang til utleie (boligformål)

Det står per tid ikke noe i vedtekter som hindrer utleie av seksjonen. Dette kan andres av styret. 

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr. 1.400,- pr. formidlet Boligkjøperforsikring. Dette øker til kr. 2.400,- pr. formidling fra 1. mai 2019. I tillegg mottar meglerforetaket ytterligere kr. 1.000,- pr. formidlet Boligkjøperforsikring PLUSS.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Det følger av avhendingsloven § 3-1 at der det ikke er avtalt noe særskilt etter avhendingsloven § 1-2, gjelder § 3-2 til § 3-6. I dette tilfellet selges eiendommen "som den er", jf. avhendingsloven § 3-9. Lovens normalordning, som beskrevet i avhendingsloven § 3-2 til § 3-6, fravikes. En "som den er" klausul overfører risikoen for skjulte feil og mangler fra selger til kjøper. Selger er likevel ansvarlig dersom eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn det kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhendingsloven § 3-9 annet punktum. Ved omsetning av nyoppført bolig skal det lite til for at nevnte vesentlighetskrav anses oppfylt. Det antas at en "som den er" klausul normalt ikke vil ha nevneverdig betydning for mangelsvurderingen ved omsetning av ny bolig. Eiendommen har likevel mangel dersom det er gitt mangelfulle eller uriktige opplysninger om forhold ved eiendommen, som selgeren kjente eller måtte kjenne til og som kjøperen hadde grunn til å regne med å få, dersom det har virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt.

Meglers vederlag og utlegg

Boligfoto leil 102,104,105 (Kr.10 500) Pro styling forlengelse (Kr.5 800) Styling 21.04-21.05 (Kr.5 800) Styling (Kr.5 800) Totalt kr. (Kr.27 900)
Dersom eiendommen ikke omsettes, faktureres selger kr .....