Klikk for galleri

Arnebergtunet - 6 selveierleiligheter med sentral og åpen beliggenhet på Bergenhus

X
Østfold – Rakkestad

Arnebergtunet - Lundborgveien

Østfold – Rakkestad

Arnebergtunet - Lundborgveien

Prisantydning
2.650.000 - 2.750.000,-
Primærrom
68m2 - 68m2
Bruksareal
72m²
Visning
Etter avtale!
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF / Kontorleder / Partner
99 72 70 69
Salgsoppgave
Lukk

Bent Cato Kirkeng

Eiendomsmegler MNEF / Kontorleder / Partner
PrivatMegleren Rakkestad
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

Kursiv Eiendomsmegling AS / Bent Cato Kirkeng

Selger/Utbygger

Arnebergtunet AS

Betegnelse

Gnr. 6 Bnr. 315 i Rakkestad kommune

Byggeår

2020

Forretningsfører

Forretningsfører er foreløpig ikke valgt, men en tidsbegrenset kontrakt med forretningsfører vil bli inngått på vegne av sameiet ved etablering av dette. Kjøper aksepterer at selger står fritt til å velge forretningsfører etter eget skjønn.

Beliggenhet

Arnebergtunet ligger fint ved Bergenhus, med, ca. 1 km fra Rakkestad sentrum i Rakkestad kommune. Boligene ligger med adkomst fra blindvei med alle fordeler det medfølger for store og små. Med gangavstand til dagligvareforretning, barnehage, barneskole og ungdomsskole er dette en beliggenhet som passer boligkjøpere i flere ulike faser av livet. Det er fine turområder i umiddelbar nærhet. Leilighetene i første etasje vil få livsløpsstandard.

Rakkestad er et knutepunkt i Østfold, og her er det bensinstasjon, møbelbutikk og stor dagligvarebutikk med Ringstads ferskvareutsalg. Her ligger også Rakkestad stadion som har kunstgressbane. Grusbanen like ved gjøres om til skøytebane vinterstid.
Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. Det er ca. 600 meter til Rakkestadhallen, som benyttes både til idrett- og kultur arrangementer. Ved siden av Rakkestadhallen ligger Rakkestad kommunale bad, et populært badetilbud.

Ca. gåavstander:
Bergenhus og Rakkestad Stortorv med dagligvare etc: 300 m
Byggeklossen barnehage: 500 m
Bergenhus barnehage: 100 m
Musikktrollet barnehage: 500 m
Bergenhus barneskole: 300 m
Rakkestad uigdomsskole: 600 m
Rakkestadhallen: 600 m
Rakkestad sentrum: 1000 m
Bygdetunet: 1100 m
Rådhuset med bibliotek og kino: 1500 m

Estimerte tidsavstander i bil:
1 minutt - Rakkestad sentrum med mange butikker.
0 minutter -  Bergenhus barneskole.
25 minutter - Sarpsborg sentrum
35 minutter - Det nye Sykehuset Østfold på Kalnes i Sarpsborg
45 minutter - Riksgrensen ved Svinesund
60 minutter - Oslo

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Rakkestad sentrum har ett godt mangfold av butikker, spisesteder og servicetjenester. Det er blant annet skobutikk, optikere, bokhandel, bank og forsikring m.m.

Rakkestad kommune ligger midt i Østfold med kort avstand til nærliggende byer. Avstanden til Oslo er ca. 8 mil og til Fredrikstad ca. 4 mil. Sarpsborg, Mysen og Askim ligger ca. 2,5 mil ifra Rakkestad sentrum.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog, hvorav nærmeste holdeplass er Bergenhus og ligger ca. 200 meter fra boligen.

Området som boligene ligger i sokner til Bergenhus barneskole. Skolen har ca. 350 elever, og ble bygget i 2005-2006. Skolen har store fine utearealer, med god plass til lek og spill. For elever i ungdomstrinnene er det kort vei til Rakkestad ungdomsskole.
Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, busser til de videregående skolene går som oftest via Bergenhus.

Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi og Rema 1000. Mysen, Askim og Sarpsborg ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil med et rikt utvalg av servicetilbud. Det er ellers relativt kort vei til Töcksfors med store kjøpesentre for hyggelig grensehandel. Rakkestad kommune er en av de store landbrukskommunene i Norge. Rakkestad sentrum er omkranset av store skoger og flere fiskevann for de store naturopplevelsene.

Rakkestadfjella er Rakkestads største sammenhengende turområde som henger sammen med tilsvarende skogområder inn i Marker og Eidsberg. Det er drøye 80 km med DNT-merkede sommerløyper og ca. 70 km skiløyper i Rakkestadfjella ( og tilsvarende i nabokommunene.) Det er satt opp flere gapahuker ved de merka stiene, og i Degernesfjella kan du og starte turen ved Sandbekk Mølle som er fylkes eneste av sitt slag. Det er furuskog som dominerer landskapet i veksling med vann, tjern og myrer. I mange vann kan man forsøke fiskelykken, det er også mulighet for jakt i området. Er man glad i bærplukking, er det gode muligheter for det.

Sør i Rakkestadfjella ligger Linnekleppen.
Linnekleppen er det høyeste punktet i Rakkestad, og Marker kommune i Østfold; det ligger akkurat på grensa mellom kommunene, 325 moh. Det er også det fjerde høyeste punktet i fylket, og en populær tur. Her finner man Nord-Europas eneste betjente brannvakttårn. Fra tårnet har man utsyn over store deler av sørøst i Norge, samt deler av Sverige. På klare dager kan man se helt til Gaustatoppen.

Bygninger

Det vil tilsammen bli tolv selveide leiligheter fordelt på to seksmannsboliger.

Byggetrinn 2 vil ikke bli satt i gang før ferdigstilelse av første byggetrinn.

Byggemåte

Royalimpregnert "vedlikeholdsfri*" grå dobbelfals kledning. All utvendig bekledning er generelt Royalimpregnert og monteres med syrefast festmateriell. Liggende spiler på rekkverk på balkonger og svalgang i grå utførelse. Vinduer og balkongdører fra H-vindu Lillerønning. Høy kvalitet og 3-lags energiglass. Ytterdør fra Bindalsbruket, type blank, hvit, eller tilsvarende. Utvendige taknedløp i silver utførelse "vedlikeholdsfri*". Tette balkonger og svalganger. Taktekking med sort papp

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 68 kvm, Bruksareal: 72 kvm - 72 kvm, Bruttoareal: 76 kvm - 76 kvm

Innhold

Innhold:
Leiligheter 1 etg. ca. 72m2.
Entré, bod, bad/vaskerom, soverom og stue/kjøkken.
Samt sportsbod og steinbelagt platting

Leiligheter 2 etg. ca. 72 m2.
Entré, bod, bad/vaskerom, soverom og stue/kjøkken.
Samt sportsbod og balkong i 2 etg. / Fellesareal.

Standard

Arnebergtunet føres opp med en god standard og bygges i henhold til dagens krav. Disse to boligbyggene er de nyeste og mest moderne på dette feltet og gir med dette en helhet til bebyggelsen i området. Det er i prosjektplanleggingen lagt vekt på gode og funksjonelle planløsninger. Leilighetene i første etasje vil få livsløpsstandard.

I prosjektet er det lagt stor vekt på praktiske og gode romløsninger samt store uteplasser til den enkelte bolig. Byggene vil få en moderne og tidsriktige fasade som står i stil til dagens arkitektur.

Fasadene vil få en kombinasjon av overflatebehandlet dobbeltfals-kledningspanel og bekledning er royalimpregnert og monteres med syrefast festmaterialer.
Boligene blir oppført med god kvalitet samt etter de seneste forskrifter (TEK17 og NEK 400: 2014 823), og med fem års entreprenørgaranti. Innredninger, overflater og utstyr vil holde en god standard. Leilighetene utstyres med balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning, varmekabler i alle rom unntatt bod.

Kjøkkeninnredningen er fra Nordsjøkjøkken, og er av typen standard med front Roma hvit. Hvitevarer som koketopp med induksjon, kjøleskap, stekeovn og oppvaskmaskin kan bestilles som tilvalg. For øvrig leveres det ventilator med belysning, ettgreps kjøkkenarmatur med tilkobling for oppvaskmaskin og lys med stikk under overskap.

Badet blir flislagt med grå gulvfliser i størrelse 20x20 cm, samt hvite veggfliser i størrelse 20x20 cm. Malt gips i himlingen. Baderomsinnredningen blir med høyglans overflate leveres i ihht. egen baderomstegning. Badet vil bli innredet med vegghengt toalett. Det medfølger et dusjhjørne i størrelse 90x90 cm. Alle sanitærprodukter leveres i hvit utførelse.

Stue, soverom og kjøkken får eik parkett på gulv, malt gips på vegger, malt gips i himling. I entreen blir gulvet flislagt med mørke grå fliser. Det blir hvitmalte lister.

Det leveres tre garderobeskap til hver leilighet

Bod:
Det følger én utvendig sportsbod med hver leilighet.

Det er utarbeidet en mer utfyllende leveransebeskrivelse, denne er vedlagt prospektet.

Utstyr

- Stikkontakter ihht NEK 400: 2014 823. Normalt sett vil det dekke de aller fleste behov.
- Stikk montert ved tak for uttak til belysning.
- Ferdig montert enkel belysning i tak og over speil på baderom.
- Ferdig montert enkel belysning i bod
- Elektrisk varme i gulv leveres i alle innvendige rom unntatt bod.

Bod/tekniskrom
Høiax-varmtvannsbereder

Sportsbod
1 stk. utekran for kaldtvann

Oppvarming

Elektrisk varme i gulv leveres i alle innvendige rom unntatt bo

Parkering / Garasje

Alle leilighetene får egen oppstillingsplass for bil samt at det blir opparbeidet plass for besøkende ihht. reguleringsbestemmelser. 

Adkomst

Fra Bergenhuskrysset: Ta av til høyre ved grusbanen inn mot Lundborgveien, følg veien til du kommer til Arnebergtunet.

Beskrivelse av tomt/hage

Alle kjørearealer, p-plasser og gangarealer utvendig leveres med grus. Grøntområde opparbeides og tilsås med gress og generell beplantning.

Endelig utomhusplan er ikke ferdigbehandlet, og er kun å betrakte som retningsgivende. Det tas forbehold om endelig utforming og materialvalg.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Prosjektet tilknyttes det offentlig vei, vann og avløpsnettet

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse skal foreligge før innflytting

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse ihht. Bergenhus reguleringsplan vedtatt 07.10.2015 ifølge. opplysninger fra Rakkestad kommune som ligger vedlagt i prospektet

Energimerking

Energi- og oppvarmingskarakter foreligger ikke p.t. Energiattester vil bli utarbeidet av selger i samarbeid med utførende entreprenør etter at detaljprosjekteringen er gjennomført. Etter dette vil energiattester for den enkelte bolig kunne innhentes hos megler.

Faste, løpende kostnader

Månedlige estimerte fellesutgifter for boligene er kr. 1.500,- pr. mnd. Opplyste fellesutgifter er et estimat og kjøper må kunne påregne endringer i de endelige fellesutgiftene. Normalt inkluderes blant annet følgende poster i fellesutgiftene: Drift av sameiet, forretningsførsel, revisjon, bygningsforsikring, vaktmestertjenester og felles strøm.

I tillegg kommer kommunale avgifter med ca. kr. 6 000,- pr. år samt eiendomsskatt.


Oppgjør

Kjøper skal innbetale 10% av kjøpesum som depositum, snarest etter at garanti jmfr bustadoppføringslova §12 foreligger. Kjøper varsles av megler i forbindelse med innbetaling av forskudd. Resterende kjøpesum og omkostninger skal innbetales senest to virkedager før overlevering finner sted

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

2 650 000,- (Prisantydning) Omkostninger 6 250,- (Dokumentavgift) 199,50 (Pantattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 7 499,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 657 499,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Adgang til utleie (boligformål)

Boligene får ikke egen utleiedel, men kan leies ut i sin helhet.
Sameiet kan vedtektfeste egne utleieregler

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.        
 
Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.
 
Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Meglers vederlag og utlegg

Markedspakke (Kr.15 000) Annonse RA 17.04 (Kr.9 500) Tegninger (Kr.12 000) Klikk CCT Norge 31.05 (Kr.5 688) Totalt kr. (Kr.42 188)
Dersom eiendommen ikke omsettes, faktureres selger kr .....