Klikk for galleri

To solgte / En igjen - Tre nyoppførte og moderne selveierleiligheter med to soverom, og garasje - Lave omk.

X
Østfold – Rakkestad

Hestehovveien 175 - 177 - 179

Østfold – Rakkestad

Hestehovveien 175 - 177 - 179

Prisantydning
2.500.000
Primærrom
75m²
Bruksareal
80m²
Visning
Etter avtale!
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF / Kontorleder / Partner
99 72 70 69
Salgsoppgave
Lukk

Bent Cato Kirkeng

Eiendomsmegler MNEF / Kontorleder / Partner
PrivatMegleren Rakkestad
 

Informasjon om prosjektet

Eier

Tjerbo Invest AS

Betegnelse

Gnr. 5 Bnr. 316 i Rakkestad kommune

Byggeår

2019

Forretningsfører

Tjerbo Invest AS

Beliggenhet

Velkommen til Prestegårdsskogen - Hestehovveien 175 -177 - 179

Dette er tre nyoppførte vertikaldelte boliger i enden av Hestehovveien på Prestegårdsskogen.

Boligene ligger naturskjønt til  på Prestegårdsskogen ca. 2 km fra Rakkestad sentrum, som er ett nyetablert boområde, og har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, flotte rekreasjonsområder og gode servicetilbud. Her er det ingen gjennomgangstrafikk.

Det er kort vei til lekeplasser, fine friområder, og skogen med flere turmulighet rett ved

Tidsavstander i bil:

Mysen ca. 20 min.

Askim ca. 25 min.

Sarpsborg ca. 25 min.

Töcksfors ca. 45 min.

Oslo S ca. 65 min

Estimerte avstander:

Nærmeste dagligvare KIWI - 1km

Bergenhus barneskole - 1,5 km

Sentrum - 2 km

Rakkestad Ungdomsskole - 2 km

Rakkestadhallen - 2 km

Rakkestad stadion - 1 km

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Rakkestad kommune er en av de store landbrukskommunene i Norge. Rakkestad sentrum er omkranset av store skoger og flere fiskevann for de store naturopplevelsene. Sentrum inneholder flere butikker, bl. a vinmonopol, skobutikk og sportsbutikk.

Prestegårdsskogen har nærhet til et godt utvalg av daglige servicetilbud. Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi, Rema 1000 og Bunnpris.

Ønsker du ytterligere servicetilbud har Rakkestad sentrum et variert utvalg med bl.a. dagligvare, post, bank, minibank, apotek, vinmonopol, mote, interiør, blomster, frisør, kafé/restaurant, lege og tannlege etc.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass ved innkjørselen til feltet.

Eiendommen har gangavstand til Bergenhus barneskole med SFO, som stod ny i 2006. For elever i ungdomstrinnene er det kort vei til Rakkestad ungdomsskole.

Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Kommunen har 100% barnehagedekning.

Kommunen har tre barneskoler: Bergenhus i sentrum, som sogner til Prestegårdsskogen), Kirkeng skole i Degernes og Os. I sentrum finnes også Rakkestad Ungdomsskole. Det går i underkant av 1000 elever i grunnskolen i Rakkestad. For videregående utdanning må ungdommen til en av nabokommunene, mange går på Mysen videregående skole. Kommunen har flere barnehager.

Ved Rakkestad ungdomsskole ligger Rakkestadhallen. Rakkestadhallen er ny flerbrukshall med to håndballbaner med mye aktivitet for flere idretter

Bygninger

Dette er en nyoppført tremannsbolig med garasjeplass og utvendig bod tilknyttet hver leilighet.

Byggemåte

Bygget er såleefundamentert /direktefundamentert med gulv på grunn. Yttervegger oppføres som bindingsverksvegger av tre. Yttervegger er kledd med liggende kledning som blir malt.  Skillevegger mellom leilighetene oppføres med dobbelt bindingsverk i tre, med avskilt stender. Yttertak tekket med takstein i moderne grå farge. Det er terrasser i tre til hver leilighet.

Boligen er oppført etter TEK17 bestemmelsene

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 75 kvm, Bruksareal: 80 kvm - 80 kvm

Innhold

Hver enhet inneholder: Vindfang, gang, bad, to soverom, vaskerom/teknisk, stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til usjenert terrasse i tre.

Standard

Dette er en nybygd og moderne tremannsbolig, som inneholder tre delikate leilighet er med god planløsning og god standard.

I hele prosjektet har utbygger lagt vekt på visuell utforming, praktiske løsninger og gode kvaliteter.

Her bor du i enden av blindvei slik at du bor uten gjennomgangstrafikk. Alle tre leilighetene har en tilknyttet garasjeplass, samt romslig utebod-

Entré/gang:

Romslig entré med gulvvarme og innfelt garderobenisje for yttertøy. Det er laminat på gulv, lyse malte vegger og downlights i himlingen. Gangen gir adkomst til soverommene og baderommet, og munner ut i stuen.

Stue/kjøkken:

Lys og moderne stue som er gjennomgående, og med åpen kjøkkenløsning. Arealene er romslige, og lysåpningene flere. Stuen har gulvvarme og  lys laminat, lyse malte vegger, og downlights i himling. I stuen er det montert vedovn, som gir god og lun varme. Denne kommer til å bli ett kjærkomment møbel i den kalde årstiden.  Det er også klargjort for tv-uttak. I enden av stuen er det utgang til en usjenert terrasse hvor det er kort vei til skogen og rekreasjonsområder..

Kjøkkenet er montert i hjørnet av rommet som er åpen ut mot stuen. Det er med god plass for eventuell spisestue/spiseplass. Kjøkkenet har innredning fra JKE design., med integrert platetopp med induksjon, stekeovn, oppvaskmaskin, og kjøl- og fryseskap.

Baderom:

Smakfullt og moderne baderom med fliser på gulv og vegger, varmekabler og led-downlight i himling. Pen baderomsinnredning med servant, og skuffer. Over servanten er det montert speil med belysning. Dusjhjørne med glassvegger, vegghengt toalett.

Vaskerommet innehar det tekniske anlegget, samt opplegg for vaskemaskin. Det er benkeplate med utslagsvask

Soverom:

Leiligheten har to gode soverom. Begge rommene har samme laminat som er gjennomgående i hele leiligheten, og lyse malte vegger.

Praktisk lagerplass i den romslige boden på ca. 6 kvm.

Utstyr

- Gulvvarme i alle rom

- Balansert ventilasjonsanlegg.

- LED-downlights i entré, bad og kjøkken med dimmer.

- Kjøkkeninnredning fra JKE design med integrerte hvitevarer.

- Moderne baderomsinnredning med skuffer

- Vedovn med stålpipe i stuen.

Oppvarming

Boligene varmes opp av varmekabler i gulv i 1. etasje, samt vedovn med stålpipe som står i stuen.

Parkering / Garasje

Det er inkludert en garasjeplass til hver seksjon, samt at det er god plass til parkering på gruset gårdsplass.

Adkomst

Fra Rakkestad sentrum: Kjør riksvei 124 (Strømfossveien) mot Aremark i ca. en km. Ta til venstre inn Prestekrageveien. Følg veien inn Hestehovveien, følg så veien til du får boligene rett frem.

Beskrivelse av tomt/hage

Tomten ligger rolig til innerst i Hestehovveien. Her er det blindvei, og ingen gjennomgangstrafikk. Den er opparbeidet med stedlige masser og det blir tilsådd plen.

Grunnet vinter har det per nå ikke blitt lagt plen, det vil gjøres så fort det er praktisk mulig for best resultat.

Gruset gårdsplass og det er satt opp kantstein for å gi uteområdene den siste prikken over i-en.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Det er offentlig vei, vann og avløp.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Ferdigattest vil bli utstedt før innflytting/overtagelse

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til boligformål ihht. Prestegårdsskogen reguleringsplan ifølge. opplysninger fra Rakkestad kommune som ligger vedlagt i prospektet

Energimerking

Energi- og oppvarmingskarakter foreligger ikke p.t. Energiattester vil bli utarbeidet av selger i samarbeid med utførende entreprenør etter at detaljprosjekteringen er gjennomført. Etter dette vil energiattester for den enkelte bolig kunne innhentes hos megler

Beskrivelse av sameiet

Dette er et sameie bestående av 3 seksjoner med fordelte sameiebrøker. Det er fastsatt vedtekter som er vedlagt salgsoppgaven. I praksis vil det bli opp til de nye eierne å avgjøre hvordan de vil organisere sameiet. Normalt vil de hver for seg bære egne kostnader til vedlikehold, kabel-tv, internett osv.

Generelt om sameier:

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd

Faste, løpende kostnader

Sameiets driftskostnader er ikke fastsatt. Kjøper må påregne kostnader til kommunale avgifter, eiendomsskatt, strøm og forsikring. Det er i utgangspunktet ikke tenkt at det skal være fellesutgifter, men at hver seksjon står for sine kostnader. Sameiet kan således bestemme dette hvordan dette gjøres selv i etterkant.

Kommunale avgifter er ikke fastsatt, men kan anslås til ca. kr 10 000,- pr. år.

Boligen har vannmåler, og avgiftene vil variere etter forbruk

Det er eiendomsskatt i Rakkestad kommune.

Det er ikke historikk på kostnaden til forsikring, da boligen er helt nyoppført

Oppgjør

Fullt oppgjør ved overtakelse

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

2 500 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 500,- (Dokumentavgift) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 8 550,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 508 550,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Energiforbruk

Da boligen er helt ny, og ikke tatt i bruk er det ikke historikk på energiforbruk på denne eiendommen.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

 

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Eiendommen har ikke egen utleiedel, men kan leies ut i sin helhet.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr. 1.400,- pr. formidlet Boligkjøperforsikring. Dette øker til kr. 2.400,- pr. formidling fra 1. mai 2019. I tillegg mottar meglerforetaket ytterligere kr. 1.000,- pr. formidlet Boligkjøperforsikring PLUSS.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Boligen selges etter avhendingslovens normalordning, som beskrevet i avhendingsloven § 3-2 til § 3-6, fravikes.

Ved omsetning av nyoppført bolig skal det lite til for at nevnte vesentlighetskrav anses oppfylt. Det antas at en "som den er" klausul normalt ikke vil ha nevneverdig betydning for mangelsvurderingen ved omsetning av ny bolig.

Eiendommen har likevel mangel dersom det er gitt mangelfulle eller uriktige opplysninger om forhold ved eiendommen, som selgeren kjente eller måtte kjenne til og som kjøperen hadde grunn til å regne med å få, dersom det har virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt.

Meglers vederlag og utlegg

Meglerprovisjon (Kr.32 500) Annonse RA 14.03 (Kr.4 500) Nye bilder 750x2 (Kr.1 500) Totalt kr. (Kr.38 500)

Dersom eiendommen ikke omsettes, faktureres selger kr .....