Østensjø i Oslo

Alle 4 solgt! - Godlia - Halvpart av vertikaldelt tomannsbolig med svært attraktiv beliggenhet. Gara

Alle 4 solgt! - Godlia - Halvpart av vertikaldelt tomannsbolig med svært attraktiv beliggenhet. Garasje.

Priser

8.700.000,- til 10.800.000,-

Meld deg på visning
  • Bruksareal
    104m2

<b>Velkommen til Solbergliveien 20</b>
Boligene har en meget attraktiv beliggenhet i et veletablert og meget populært boligområde på Godlia. Området er å anse som noe av det beste som er å oppdrive på Godlia, med kort gangavstand til Nordre Skøyen hovedgård med store åpne friområder. Eiendommen ligger fredelig til i Solbergliveien med gode solforhold i lett skrånende vesthelling. Fra eiendommen er det kort vei til Godlia skole via Godliaskogen, et lite grønt belte med flere gangstier. Der ligger også Oppsal idrettsarena med bl.a. fotballbane og idrettshall, og Trasop idrettspark med kunstgressbane. Videre er det kort avstand til offentlig kommunikasjon (kun 3 min., skoler i alle klassetrinn, barnehager, treningssenter og forretninger samt øvrige servicetilbud. I tillegg er det flere store grønne friarealer i nærområdet som bidrar til å gjøre området meget barnevennlig. Ønsker man naturopplevelser, ligger Østmarka i umiddelbar nærhet. Her finner man blant annet Ulsrudvannet og Nøklevann med fine badeplasser, unike turmuligheter året rundt, gang- og sykkelstier, turveier og lysløyper samt kajakkpadling, bading og fisking. Om vinteren finnes det milevis med oppkjørte skispor og et antall koselige sportstuer med servering. Østensjøvannet kan også anbefales med sine flotte turstier og rike fugleliv, med over 200 forskjellige fuglearter. Stort servicetilbud med Tveita Senter, Bryn Senter og nye Oppsal Senter i nærheten. Her kombinerer man fredelige og grønne omgivelser med en sentral beliggenhet.

Kombinasjonen av god infrastruktur i nærområdet, og nærhet til tur- og rekreasjonsområder gjør dette området til et spesielt godt bomiljø for folk i alle aldre. Med fin sykkelavstand til Oslo sentrum, og med oppgraderte sykkelveier langs Østensjøveien og Alnaelven, går turen raskt og trygt.

<b>Servicetilbud</b>

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Coop Prix, Meny, og Kiwi. Ønsker man ytterligere servicetilbud er Tveita Senter rett i nærheten med et godt og variert utvalg av forretninger og servicetilbud, og det samme er Bryn Senter og nye Oppsal senter som er et hyggelig nærsenter. Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde med alt det innebærer av hovedstadens fasiliteter og servicetilbud. Nærmeste treningssentre er Oppsal Arena og Sats/Elixia på Hellerud.

<b>Kollektivtilbud</b>

Meget god offentlige kommunikasjoner med 3 minutter å gå til T-bane (Godlia stasjon) og 7 minutter til buss (i Tvetenveien). Det tar kun 13 min. med T-banen til Stortinget stasjon, og med åtte avganger i timen fram til kl. 19 (deretter fire avganger pr. time).

<b>Skoler, barnehager og fritid</b>

Fra eiendommen er det kort gangavstand til Godlia skole, gjennom et lite trafikkert område og Godliaskogen. Til Skøyenåsen ungdomsskole er det også kort vei (én holdeplass med T-banen). Det er også et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Oppsal idrettsforening er kjent for sitt gode og allsidige idrettsmiljø og har et bredt tilbud og flotte fasiliteter i tilknytning til Oppsal Arena og Trasop idrettspark. Oppsal Arena og Trasop idrettspark byr på  bl.a. fotballbane, idrettshall og kunstgressbane. Oppsal IF har ca. 2300 aktive medlemmer fordelt på basket, fotball, håndball, ski, orientering, friidrett, hockey og cricket.

Se vedlagte nabolagsprofil for ytterligere fasiliteter og avstander.