Mannen med de riktige verktøyene!

Da Emil Bertling tok sin Bachelor i eiendomsmegling på BI, hadde han en deltidsjobb ved siden av studiene. Studentjobben var i en dressbutikk på Steen & Strøm. Det var slik den vordende eiendomsmegleren kom i kontakt med daglig leder Mick Heiskel Rødsten i Privatmegleren Park. Nå jobber Emil beinhardt hver dag for kundene sine; boligselgere fra hele byen.

- Jeg bruker mye av min tid på jobb, men den tiden jeg har til overs liker jeg å bruke på hytta. Der drar på turer med venner i tillegg til en fast  treningsøkt hver dag. Jeg gikk tidligere aktivt på langrenn for Drøbak-Frogn, så fysisk adspredelse er viktig for meg. 

Boligmarkedet kom sterkt tilbake etter fjorårets fall. Vil det vare ut året?

 
- Foreløpig er det mindre boliger ute i markedet enn i fjor, og det blir mer konkurranse per objekt og dermed stiger prisene på boligene.

 
- Videre er det en faktor om boliglånsforskriften blir endret og kravet om 40% egenkapital på sekundærboliger. Dette får vi vite i løpet av juni. Det er mange som tror at boliglånsforskriften blir stående og de slipper opp kravet om 40% egenkapital på sekundærboliger. Da vil jo markedet være i endring igjen frodi foreldre har mer kjøpekraft på de små boligene når barna skal flytte for å studere.

 
- Ut fra dette tror vi at markedet vil være stabilt i tiden fremover med forbehold om finansdepartementets redegjørelser i forhold til boliglånsforskriften.

 
Hva er ditt beste tips til de som skal selge bolig nå?

 
- Det essensielle er å velge riktig megler som kan skreddersy prosessen fra A til Å. For å få et best mulig salg er det viktig at man tar til seg råd og tips fra megler, stylist og takstmann slik at markedsføringen blir best mulig. Dette er noe jeg er veldig opptatt av; presentasjon av boligen. Det er de små tingene gjør at helhetsinntrykket blir bedre og dette får man garantert igjen når man selger bolig.

 
Hvordan har markedsføring av boliger forandret seg de siste årene?

 
- De siste årene har det kommet flere markedsføringskanaler som har endret mye for boligselgere. En av de største endringene er algoritme-programmer som følger mønstrene til potensielle interessenter på nett og viser din annonse for det passer med søkene den interessenten har foretatt. 

 
- Privatmegleren har enerett på algoritmeprogrammet «KLIKK» som er overlegent i markedet for å finne din boligkjøper. En annen ting Privatmegleren har er «Ukens bolig» som viser din bolig på toppen av finn. Det har blitt mer og mer sjeldent å bruke avis, da dette er unntak i forhold til de mer sjeldne eiendommene.

 
Hva skiller Privatmegleren fra konkurrentene?

 
- Det som skiller Privatmegleren fra våre konkurrenter er kompetansen i privatmegleren, men kanskje enda mer vår verktøykasse og vårt design. Vi har de beste verktøyene for å få best mulig pris for din bolig. 
Og ettersom vi er størst i Oslo, kjenner vi naturlig nok flest interessenter.

Du kan klikke på bildet for å besøke Emil Bertling og finne din ønskede kontaktinfo!


Tilbud på boligsalg?

Skal du selge bolig bør du ikke legge den for salg før du har mottatt et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere. Legg igjen navn og nummer. Vi gir deg med glede et uforpliktende tilbud.

Andre nyheter

Mannen med de riktige verktøyene!
Da Emil Bertling tok sin Bachelor i eiendomsmeglin...
Les mer
Mannen med de riktige verktøyene!
Da Emil Bertling tok sin Bachelor i eiendomsmeglin...
Les mer
Det enkle og nyttige hjelpemiddelet for boligkjøperne!
Mick Rødsten er Daglig Leder av PrivatMegleren Pa...
Les mer
Boligprisstatistikk februar 2018
Hver måned gir vi deg siste oppdatering fra Eiend...
Les mer
Hvordan ble bonden fra Treungen en vestkant-megler?
Lars Jakob Aarak kommer fra en liten og fantastisk...
Les mer
Enda viktigere at boligen din skiller seg ut!
Meglerhuset er lokalisert midt på Majorstuen, i o...
Les mer
Boligprisstatistikk oktober 2017
Hver måned gir vi deg siste oppdatering fra Eiend...
Les mer
Boligprisstatistikk september 2017
Hver måned gir vi deg siste oppdatering fra Eiend...
Les mer
Forventningsavklaring!
Christoffer Brekke-Hammersland har en av hovedroll...
Les mer
Boligprisstatistikk august 2017
Stor aktivitet og svak prisutvikling i august. Bol...
Les mer
Boligprisstatistikk juli 2017
Nedgang i boligprisene i juli. Boligprisene er 4,8...
Les mer
Boligprisstatistikk juni 2017
Prisnedgang i boligmarkedet i juni på landsbasis....
Les mer
Derfor bør du selge bolig i fellesferien!
Tradisjonelt sett kommer det flere boliger ut i ma...
Les mer