Enda viktigere at boligen din skiller seg ut!

Meglerhuset er lokalisert midt på Majorstuen, i området der småveiene danner et flott rutenett med firkanter. Blant nyoppussede bygårder fra 1890 tallet og fornemme butikker i kanskje norges råeste handlegate finner du et knippe ildsjeler som brenner for eiendom. Her kan du lese mer om Martine Hedemann Haugen, som er eiendomsmegler i PrivatMegleren Park.

Martine er opprinnelig fra Hamar, men tok eiendomsmeglereksamen på BI Oslo og har jobbet i PrivatMegleren systemet etter det. Hun valgte å bli eiendomsmegler av flere grunner, blant annet fordi hun liker å jobbe systematisk, variert og ute blant folk. I tillegg er det et utpreget konkurranseyrke, der man får igjen for å legge inn en innsats hver eneste dag.

Hvorfor bør man være tidlig ute hvis man skal kjøpe bolig akkurat nå?

- Det er vanskelig å forutse hva som vil skje i markedet i 2018. Det vi vet, er at nå er tiden for å gjøre de gode kjøpene om det er for å kjøpe deg opp, eller kjøpe bolig for første gang. Ja, vi forventer en prisendring i 2018, men skal du kjøpe bolig for å bo lenger enn ett år, altså investere, har jeg tro på at tidspunktet er nå.

Hva kan kunden gjøre for å sikre seg best mulig pris?

- Man må skille seg ut. For meg er gode bilder et absolutt must. Ønsker du klikk på annonsen din må den fremstå tiltalende. Jeg oppfordrer alltid mine kunder til å bruke de ekstra kronene på styling og gode bilder for å ikke «bli en i mengden». For meg er det viktig at kundene mine forstår at det er sluttresultatet, altså prisen vi får for boligen, som skal være målet vårt! Jeg ønsker at kundene mine skal sitte igjen med en følelse på at vi utnyttet alle tilgjengelige ressurser og derfor oppnådde resultatet vi satte oss som mål.

Når tror du boligmarkedet snur opp igjen?

- Etter vår oppfatning snudde markedet til det negative, dagen boliglånforskriften trådde i kraft. Den var trolig nødvendig for å bremse boligprisene, men slik markedet er i dag, er vi avhengig av at den endres for å snu den negative trenden. Begrensningene i forskriften har gitt lovgiver ønsket effekt, men trolig har den påfølgende psykologien i markedet gitt et større prisforringende resultat enn antatt.

Tilbake til spørsmålet, og med ovennevnte som standpunkt, har vi stor tro på at markedet vil snu når uttalelsen kommer i Mars, vedrørende hva endringer som gjøres i boliglånforskriften fra 1/6-18. Forhåpentligvis vil de lempe på kravene, men vi er usikre på at den fjernes i sin helhet, da det vil slå bein under lovgivers forutberegnelighet som er en av lovgivers viktigste oppgaver.

"Vi forventer en positiv endring i markedet i løpet av 2018."

Jeg har stor tro på at tiden er inne for å gjøre de gode kjøpene. Sitter du med tanker om å selge er det ekstremt viktig å starte forberedelsene tidlig og gjøre de nødvendige tiltak for et best mulig resultat.

Skjermbilde-2017-11-14-kl.-09.32.18.png#

Tilbud på boligsalg?

Skal du selge bolig bør du ikke legge den for salg før du har mottatt et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere. Legg igjen navn og nummer. Vi gir deg med glede et uforpliktende tilbud.

Andre nyheter

Mannen med de riktige verktøyene!
Da Emil Bertling tok sin Bachelor i eiendomsmeglin...
Les mer
Mannen med de riktige verktøyene!
Da Emil Bertling tok sin Bachelor i eiendomsmeglin...
Les mer
Det enkle og nyttige hjelpemiddelet for boligkjøperne!
Mick Rødsten er Daglig Leder av PrivatMegleren Pa...
Les mer
Boligprisstatistikk februar 2018
Hver måned gir vi deg siste oppdatering fra Eiend...
Les mer
Hvordan ble bonden fra Treungen en vestkant-megler?
Lars Jakob Aarak kommer fra en liten og fantastisk...
Les mer
Enda viktigere at boligen din skiller seg ut!
Meglerhuset er lokalisert midt på Majorstuen, i o...
Les mer
Boligprisstatistikk oktober 2017
Hver måned gir vi deg siste oppdatering fra Eiend...
Les mer
Boligprisstatistikk september 2017
Hver måned gir vi deg siste oppdatering fra Eiend...
Les mer
Forventningsavklaring!
Christoffer Brekke-Hammersland har en av hovedroll...
Les mer
Boligprisstatistikk august 2017
Stor aktivitet og svak prisutvikling i august. Bol...
Les mer
Boligprisstatistikk juli 2017
Nedgang i boligprisene i juli. Boligprisene er 4,8...
Les mer
Boligprisstatistikk juni 2017
Prisnedgang i boligmarkedet i juni på landsbasis....
Les mer
Derfor bør du selge bolig i fellesferien!
Tradisjonelt sett kommer det flere boliger ut i ma...
Les mer