Klikk for galleri

Kyrkjebygdheia | Koselig hytte med svært flott og solrik beliggenhet | 3 soverom og hems | Grillbu | Utsikt mot vannet.

X
Nissedal – Nissedal

Huvtjønnleiken 37

Nissedal – Nissedal

Huvtjønnleiken 37

Prisantydning
2.250.000
Primærrom
61m²
Bruksareal
69m²
Soverom
3 rom
Rom
4 rom
Visning
Etter avtale!
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Salgsleder / Partner / Eiendomsmegler MNEF
92 28 53 76
skjema her?
Eiendomsmeglerfullmektig
47 39 47 75
Salgsoppgave

Lars Jakob Aarak

Salgsleder / Partner / Eiendomsmegler MNEF
PrivatMegleren Park

Emil Bertling

Eiendomsmeglerfullmektig
PrivatMegleren Park
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

6-19-0082

Eier

Torbjørn Krogstad
Torunn Krogstad

Eiendomstype

Hytte

Eierform

Selveier

Betegnelse

Gnr. 11 Bnr. 2 Fnr. 99 i Nissedal kommune

Byggeår

2004

Areal

Primærrom: 61 kvm, Bruksareal: 69 kvm, Bruttoareal: 77 kvm
Rom som er P-rom: Stue, kjøkken, bad og 3 soverom

Antall rom

4

Tomtetype/areal

Festet tomt / kvm

Beliggenhet

PRIVATmegleren Park ved Lars Jakob Aarak har gleden av å få presentere denne utrolige koselige hytta som ligger meget solrikt til på Huvtjønnleiken i Nissedal kommune.

Dette er et drømmested for hele familien som ønsker seg alt en forventer når en er på ferie på hytta.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Stor, flott hytte beliggende høyt og fritt på Kyrkjebygdheia (ca 700 m.o.h.) i Nissedal kommune. Frittliggende og solrikt med bilvei frem. Stort løypenett (se www.skisporet.no) med flott akebakke nær ved hytta og fine turområder både sommer og vinter. Hytta ligger ikke langt fra Breilivann og Huvtjønn. Fjellvanna er kultivert, slik at det nå er kommet fisk i de fleste. Området er derfor også attraktivt i sommerhalvåret. Det er nå bygd alpinanlegg på Kyrkjebygdheia, skiheisen hadde åpning januar 2016. Eiendommen ligger vestvendt med nydelig utsikt.

Byggemåte

Ringmur er oppført i lettklinkerblokker og utvendig pusset. Hytta er oppført i bindingsverk, og utvendig kledd med villmarkskledning/ukantet kledning. Takkonstruksjonen er oppbygget som saltak. Undertak er antatt med takbord og platon, og tekket med torv. Etasjeskille er oppført i trekonstruksjon (trebjelkelag). På hyttas syd/østre hjørne (baksiden) så er torvlaget og sand fjernet i en 6*6 meter stort område, så fjell er blottlagt.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 61 kvm, Bruksareal: 69 kvm, Bruttoareal: 77 kvm
Rom som er P-rom: Stue, kjøkken, bad og 3 soverom

1. etasje: Stue, kjøkken, bad og 3 soverom.
Det er også en hems med sovealkove og en krypkjeller.

Annet: Bod/ teknisk rom og bod 2.

Standard

Vindfang:
Vindgang med fliser og varmekabler. Det er god plass til møblement for oppbevaring av yttertøy og sko.

Stue/ kjøkken:
Stuen og kjøkkenet har en åpen løsning i et tiltalende rom med lakket gulv. Videre har rommet gode lysforhold og høy møne som gir en luftig romfølelse. Det er montert peisovn som varmer godt i vinterhalvåret. Plass til både salong og spisebord for hyggelige middager med familie og venner. Videre er det utgang til terrasse fra stua.

Kjøkkenet har en malt furu innredning med god skap- og benkeplass. Videre er det downlights i himling.

Soverom:
Hytta har 3 gode soverom med plass til soveromsmøblement. I tillegg har hytta en hems med ekstra sengeplasser.

Bad:
Baderommet har fliser på gulv, og panel på veggene. Badet er innredet med servant på servantmøblement, toalett og dusjkabinett. Videre er det opplegg for vaskemaskin.

Terrasse:
Fra stua er det utgang til stor terrasseplatting og jacuzzi. Plattingen strekker seg rundt hytteveggen til inngangspartiet. Terrassen har god plass til utemøblement, grill og alt annet en måtte ønske seg for å nyte hyttetilværelsen.

Oppvarming

Hytta er oppvarmet elektrisk med panelovner, og varmekabler på bad og gang.

Parkering / Garasje

Det er god plass til parkering på tomta.

Adkomst

Ta en titt på kartutsnittet til høyre i annonsen. Her kan du legge inn en ruteplan fra din posisjon frem til eiendommen. Det vil bli skiltet med PRIVATmegleren skilt under alle oppsatte fellesvisninger. Ring megler på 922 85 376 hvis en er usikker.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

2001/1823-2/34 Festekontrakt - vilkår 06.07.2001
festetid: 80 år
ÅRLIG FESTEAVGIFT: NOK 2.428
Pant for forfalt festeavgift
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei / Vann / Avløp

Det er offentlig avløp på Kyrkjebygdheia. I dag er vannet fra privat vannverk driftet av Kyrkjebygdheia AS, men i løpet av november i 2019 blir dette kommunalt. Kjøper må betale et beløp på ca. 15 000 + mva. for tilkobling til det offentlige.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Vedlagt ligger ferdigattest, datert 2007.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting kr 204 536,-

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til byggeområde for hytte/fritid. Reguleringskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt i prospektet.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E

Faste, løpende kostnader

Vann/kloakk/renovasjon: Ca. kr 7500,-
strøm kwh 9800 bet.kr. 13289,- for 2018
Forsikring: If, polise nr 5279990 kr 2219,-
Privat veg/bom: kr 2054,- i årskort
Brøyting: kr 4300,- Dette er valgfritt
Velforening: kr 400,- Dette er valgfritt
Løypelag: kr 800,- dette er valgfritt
Kommunale avgifter og eiendomsskatt: kr 6748,-
Tomtefesteavgift: kr 2428,-

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Grunneier har forkjøpsrett, ref. festekontrakten punkt 18. Denne vil bli avklart etter budaksept.

Følgende er bemerket i tilstandsrapporten:
-Noe høy fuktighet i himling på krypkjeller.
-Mangler takrenne og nedløp på baksiden av hytta.
-Innvendig trapp til hems er bratt og mangler rekkverk.
-Badet er ikke oppført iht. krav til våtrom.
-Bemerkning på vvs-anlegg/ belegg på teknisk rom.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Hytta kan fritt leies ut.

Konsesjon / Odel

Ingen av delene.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr. 1.400,- pr. formidlet Boligkjøperforsikring. Dette øker til kr. 2.400,- pr. formidling fra 1. mai 2019. I tillegg mottar meglerforetaket ytterligere kr. 1.000,- pr. formidlet Boligkjøperforsikring PLUSS.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Meglers vederlag og utlegg

Meglers vederlag og utlegg betales av selgeren og utgjør 2,5% i provisjon inkl. mva av oppnådd totalpris. I tillegg skal selger betale kr 39 608,-, kr 2.500,- pr. visning og utlegg på kr 525,-. Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selger betale kr 29158,-, kr 2.500,- pr. visning og utlegg på kr 525,-.