Klikk for galleri

Prosjektert enebolig i eksklusivt prosjekt (264 kvm BRA) | Høy standard | Solrike uteplasser og hage | Integrert garasje

Prosjektert enebolig i eksklusivt prosjekt (264 kvm BRA) | Høy standard | Solrike uteplasser og hage | Integrert garasje

Som kunde hos PrivatMegleren får du en skreddersydd prosess tilpasset dine behov og ønsker

Oslo - Ekeberg-Bekkelaget

Åsliveien 15B - Hus 1

Prisantydning22.800.000,-Primærrom163m2Bruksareal255m2Soverom4
bilde fra galleri
VisningEtter avtale!
bilde fra galleri

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

38-22-9009

Selger/Utbygger

Opsahl Bolig AS ved Bårdar Hopland og Heidi Mjelva

Eiendomstype

Enebolig

Eierform

Eierseksjon

Betegnelse

Bruksenhetsnummer: 1

Areal

Primærrom: 163 kvm, Bruksareal: 255 kvm, Bruttoareal: 300 kvm

Tomtetype/areal

Fellestomt / 1460 kvm

Velkommen til Åsliveien 15B - Hus 1

I et meget attraktivt boligområde på Bekkelaget, nærmere beskrevet som Bekkelagshøgda, bygges det tre praktfulle familieboliger. Her snakker vi høy kvalitet i alle ledd, og beliggenheten er rett og slett upåklagelig. Nærheten til skoler, barnehager, idrettsarenaer og et godt kollektivtilbud er uvurderlig for en aktiv familie.

Boligen får en fin plassering på tomten med solrike uteplasser, varierende utsikt og fine hage. Her blir det godt med boltreplass for både store og små, med mulighet for alt fra intime grillfester til store sammenkomster.

Boligen får integrert dobbelgarasje i første etasje og det monteres lader for elbil. I tillegg til muligheten for å kjøre miljøvennlig blir boligen også utstyrt med energibesparende, klimavennlige løsninger som bergvarme, balansert ventilasjon med varmegjenvinning m.m.

Boligens arkitektur passer godt inn i omgivelsene - smakfull eleganse kombinert med moderne stil. Planløsningen fremstår som godt gjennomtenkt med store, lyse rom og en praktisk utforming. Blant annet får kjelleretasjen egen inngang og flere innredningsmuligheter, så her kan du kanskje lage et hjemmekontor eller en egen avdeling for barna? Mulighetene er like mange som man kan tenke seg.

Boligen vil gå over tre etasjer pluss loft. Det spares ikke på mye, og boligen leveres med blant annet enstavs fiskebensparkett i eik, eksklusivt kjøkken fra Kvänum, integrerte hvitevarer fra Miele med mer. Det blir også en lekker gasspeis mellom spisestue og kjøkken.

I første etasje vil en romslig, innbydende entré/hall ønske deg velkommen. Etasjen får også et praktisk gjestetoalett og en lekker kjøkken/stue avdeling med svært gode lysforhold. Sistnevnte får utgang til uteplass, så her blir det enkelt å ta med måltidene ut en deilig sommer dag.

Andre etasje får lys og romslig stue med store vindusflater og tofløyet balkongdør, samt bad, to soverom og en flott primærsuite med eget bad. Kjelleren får trappegang, vaskerom, bad, innredet rom, teknisk rom og bod. I tillegg får bolige en romslig loftsbod. 

Kort fortalt
- Prosjekterte familiebolig.
- Innflytningsklart Q1 2023.
- Eksklusive tilvalg gjort av utbygger.
- Super beliggenhet på Bekkelaget.
- Store, flott bolig i særklasse.
- Høy kvalitet og eksklusive løsninger.
- Fire etasjer inkludert loft.
- Kjelleretasjen har egen inngang.
- Integrert dobbel garasje med elbil-lader.
- Solrike uteplasser og varierende utsikt.
- Opparbeidet hage med god boltreplass.
- Innbydende entré med store fliser.
- Kjøkken og spisestue i første etasje.
- Nydelig fiskebensparkett.
- Gasspeis i første etasje.
- Meget tiltalende ekstra stue i andre etasje.
- Lekkert kjøkken fra Kvänum.
- Integrerte hvitevarer fra Miele.
- Tre soverom og tre delikate bad.
- Baderomsinnredning fra Vedum.
- Store vinduer, doble balkongdører.
- Flere innredningsmuligheter i kjeller.
- Separat vaskerom og gjestetoalett.
- Vaskeromsinnredning fra Vedum.
- Boder/innredede rom i kjeller/på loft.
- 3 strøk maling utvendig.
- Svært energivennlige bolig, som gir lavere strømregning.
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.
- Boligen får vannbåren bergvarme i to etasjer.

Hvorfor kjøpe nytt?
- Boligen er i forskriftsmessig stand med mange års reklamasjonsfrist.
- Utbygger stiller med garantier i inntil fem år.
- Lavere dokumentavgift.
- Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger.
- Tidsriktige materialer og høy bokomfort.
- Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først.
- Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.

Sjekk ut eiendommens hjemmeside med boligvelger: https://www.privatmegleren.no/38219012

Beliggenhet

Boligen bygges i et meget attraktivt, rolig og veletablert villastrøk på Bekkelagshøgda i Oslo kommune, like ved Brannfjell og Ekebergsletta. Beliggenheten passer perfekt for aktive familier med kort vei til skoler, barnehager, idrettsanlegg og god offentlig kommunikasjon. Lite gjennomgangs trafikk er det også. Kort vei til kjøpesenter og flere eksklusive butikker, samt til et rikt servicetilbud i Oslo sentrum.

Rekreasjonsmuligheter
Bekkelaget har gode fritidstilbud for både barn og voksne. Det er flere idrettslag i nærområdet, blant annet Bækkelaget, KFUM og Nordstrand IF. Brannfjell er et av de første skogsområdene i hovedstaden som blir bart på vårparten, og her er det herlige stier over hele åsen - alt fra brede lysløyper til trange skogstier og svabergpartier. Utsikten utover Oslofjorden er prikken over i-en.

Ekebergsletta og Skulpturparken på Ekeberg gir også gode rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter. Ballsletta er et yndet turmål med aktiviteter som Ridesenter, Minigolf og diverse andre muligheter for barna. Det er også kort vei til fjorden med flere populære badeplasser langs Bunnefjorden, inkludert Nordstrand Bad, Katten og Sydstranda på Ulvøya det kjente stupetårnet.

Bekkelagsbadet (åpnet i 2019) ligger rett før brua ved Ormøya og har blitt en av de mest populære badeplassene i området. Parken på ca. 12 mål har badebrygge, stupetårn, moderne toalettfasiliteter, sandvolleyballbane, ballbinge, parkour og food-truck med mer. Dette er et av badestrendene langs Bundefjorden som ligger som perler på en snor.

Østmarka er heller ikke langt unna og her finnes milevis med rekreasjons muligheter i vakker natur, året rundt.

Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Kiwi, Rema 1000 og gourmetbutikken Jacobs på Holtet. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til Sæter, Manglerud og Lambertseter kjøpesenter som alle innehar et godt og variert utvalg butikker og forretninger.

Offentlig kommunikasjon
Området byr på offentlig kommunikasjon via buss, trikk og T-bane. Nærmeste bussholdeplass ligger ca. 300 meter unna, og det er også kort gangavstand til trikk på Holtet. Ved å benytte bil tar det ca. 4 min til Ryen, 4 min til Lambertseter, 7 min til Oslo S, 10 min til Hvervenbukta og 33 min til Oslo Lufthavn.

Skoler og barnehage
Fra eiendommen er det gangavstand til Bekkelaget barneskole og kort vei til Brannfjell ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Holtet og Lambertseter videregående skoler, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Bygninger

Området består i all hovedsak av småhus og villa bebyggelse.

Byggemåte

Opsahl Bolig bygger boliger med høyere standard enn det som er påkrevd, de leverer bl.a. grunnmur, trappevanger og støttemurer/lyskasser som produseres i sprøytebetong og leveres med plane/glatte overflater. Platå/dekke foran kjellerinngangsdør med singel og drenerende masser. Tradisjonelle yttervegger iht. gjeldende krav, men minimum 22 mm kledning (krav er 19mm). Isolerte etasjeskillere med høy stivhet i bjelkelaget. Undergulv av gulvspon, 36 mm trinnlydsplate, gulvgips, isolert bjelkelag og fiskebensparkett. Himlinger med nedforede gipsplater. Yttertak med takstoler iht. tegninger, tradisjonelt undertak med rupanel, underlagstekking, sløyfer og lekter og sort glasert takstein, snøfangere og nødvendige stigtrinn. Innvendige skillevegger i tradisjonelt bindingsverk med isolasjon og gipsplatekledning. Dimensjoner avhenger av funksjon og tilpasninger. Alle innvendige dører leveres med dempelist i karm. Videre leveres boligene med støydempende avløpsrør og med kjeller inngangsdør i dimensjon 100x230 cm. Kjellervinduer settes i høyde 230 cm og ned for bedre lysinnslipp. Det levers lydvegger i kjeller og 30db dør inn til den ene boden. Her blir det også tilrettelagt for mulig fremtidig minibar e.l. (rør/el). Vegger i garasjen sparkles og males. For ytterligere informasjon se leveransebeskrivelse vedlagt salgsoppgaven eller kontakt megler.

Arealer og fordeling pr. etasje

Hus 1: BTA 300 / BRA 255 / P-ROM 163 / S-ROM 92 kvm fordelt på:

U. Etasje: BTA 95 / BRA 80 / P-ROM 30 / S-ROM 50 kvm
1. Etasje: BTA 97 / BRA 81 / P-ROM 50 / S-ROM 31 kvm
2. Etasje: BTA 97 / BRA 83 / P-ROM 85 / S-ROM 0 kvm
Loft: BTA 11 / BRA 11 / P-ROM 0 / S-ROM 11 kvm (Gulvareal er ca. 53 kvm - mye faller utenfor dagens måleregler)

S-rom utgjør to boder, teknisk rom, loft og garasje.

Arealberegning er gjort på rammetegninger, og ikke på ferdig prosjekterte tegninger, derfor kan avik forekomme. Aviik inntil 5% er derfor ikke å anse som en mangel i leveransen.

Innhold

Planløsning Hus 1:

U. Etasje: Trappegang, vaskerom, bad, teknisk rom og to store boder.
1. Etasje: Entré/hall, wc-rom og kjøkken/stue med utgang til hage.
2. Etasje: Stue med utgang balkong, stort soverom med bad en-suit, to romslige soverom og bad.
Loft: Loftsbod med stort gulvareal.

Annet: Integrert dobbelgarasje i første etasje.

Standard

Entré
En romslig, innbydende entré/hall vil ønske deg velkommen inn i første etasje. Rommet får store fliser på gulvet i 60x60cm type LV Beren Dark Grey med deilig gulvvarme - allerede her får du en følelse av boligens høye kvalitet. Veggene sparkles og males i farge Kalkgrå. Flisene leveres fra Bergersen Flis..

I tillegg til entreen/hallen i første etasje får boligen egen inngang til kjelleretasjen. Her kommer du rett inn i en stor bod/innredet rom med bad, noe som gir flere muligheter for innredning og bruk. Ungdomsavdeling, hjemmekontor eller hobbyrom - valget er ditt, men vi gjør oppmerksom på at det ikke er byggemeldt for varig opphold.

Innvendige overflater leveres i materialer av ypperste kvalitet, og det gjelder selvfølgelig også trappene. I alle etasjer leveres det trapp med åpne eiketrinn og håndløper i eik tilpasset parketten. Ytterdør leveres fra Swedoor, type Classic Ravel i fargen sort, og innvendige dører leveres fra Swedoor i fargen hvit.

Kjøkken og spisestue
Denne flotte boligen får kjøkken og stue/spisestue i åpen løsning - et nydelig allrom som vil fremstå som selve hjertet i huset. Her blir det en stemningsfull gasspeis midt i rommet, og store vinduer på tre sider vil gi et fantastisk lys. På gulvet legges det hvit Saga Herringbone FL Platinum fiskebensparkett, og veggene males i fargen Kalkgrå.

Rommets spisestuedel får god plass til et stort bord - perfekt for både familiemiddagen og større sammenkomster. Det blir tofløyet dør ut mot hage og uteplass. Kjøkkendelen får lekker innredning fra Kvänum modell Steneby i farge Mylla. Det leveres Cæsarstone Clamshell benkeplate, polert med 20mm tykkelse. Tapwell leverer armaturer i krom farge.

Rommets utforming gir flere muligheter, og det leveres en høykvalitets kjøkken/hvitevarepakke fra Miele som inkluderer kombiskap, stekeovn, oppvaskmaskin, induksjonstopp og ventilator.

Stue
En ekstra stue plasseres i andre etasje, så her kan man trekke seg litt tilbake fra det som foregår i etasjen under. Rommet får store vindusflater, doble balkongdører og rikelig med lys og luft. Det blir god plass for både sofagruppe og annet møblement, og det er tilrettelagt for ettermontering av peisovn. På gulvet legges det eksklusiv Saga Herringbone FL Platinum fiskebensparkett, og veggene males i fargen Kalkgrå.

Bad/wc/vaskerom
Alle boligene får tre delikate bad, eget gjestetoalett og separat vaskerom. Gjestetoalettet får en praktisk plassering i forbindelse med entreen, og vaskerommet bygges i kjelleretasjen. Det ene badet vil også ligge i kjelleretasjen, i den delen som eventuelt kan innredes etter eget ønske. De to andre badene ligger i andre etasje, hvorav ett er tilknyttet hovedsoverommet..

Badene får store fliser av høy kvalitet på gulv og vegger. Flisene som leveres er av type LV Beren Dark Grey på begge bad i 2. etasje og separat wc. På badet i kjelleren og vaskerom leveres fliser av type LB Extra Brown Grey. Gulvene får selvfølgelig deilig varme. Hvert bad får et romslig dusjhjørne med regnfallsdusj, hånddusj og glassdører/vegger. I tillegg monteres det veggmontert toalett. På badet med adkomst fra gangen i 2. etasje blir det i tillegg montert badekar for ekstra velvære.

I Hus 1 leveres fliser av type LV Beren Dark Grey på begge bad i 2. etasje og separat wc. På badet i kjelleren og vaskerom leveres fliser av type LB Extra Brown Grey.

Badene får store fliser av høy kvalitet på gulv og vegger. Bad i 2. etasje får 60x60 på både gulv og vegger, mens bad i underetasje får 30x60 på vegger og 30x30 på gulv. Separat wc får 60x60 på gulv og malte vegger. Videre får entre/hall 60x60 på gulv, mens vaskerom og teknisk rom får 30x30 fliser.

Baderomsinnredningen leveres fra kvalitetsleverandøren Vedum - stilren og av høy kvalitet. Bad i underetasjen får serien Free med sandfargede fronter. De to øvrige badene og separat wc leveres med innredning av type Soprano Frame. Alle bad får armaturer fra anerkjente Tapwell i farge krom.

Soverom og garderobe
Boligen får tre lyse, luftige soverom i andre etasje, i tillegg til et innredet rom (bod) i kjelleretasjen. Sistnevnte får bad og egen inngang. Her er det en god mulighet å tilpasse ting etter hva familien trenger.

Av de tre soverommene i andre etasje er det ene hovedsoverom med eget bad. Alle rommene får tilsvarende eikeparkett som øvrige rom i boligen. Veggene males i ulike farger for soverommene. Fargene som benyttes er Kalkgrå, Kalk og Present.

Opsahl Bolig - kvalitet i alle ledd

Opsahl Bolig er en kvalitets leverandør, kjent for sitt fokus på solide bygg som er ment for å vare i generasjoner. Opsahl Bolig leverer hus de er stolte av, med praktiske og energieffektive løsninger, tilpasset en moderne hverdag. Trivsel, høy kvalitet, ærlighet, respekt for kundene og godt faglig håndverk er kjennetegn som har fulgt bedriften de siste 20 årene.

Den faglige kompetansen er perfeksjonert gjennom 20 år, og de håndterer hele prosessen fra kjøp av tomt, til du står med nøkkelen i hånden. Ved å velge et hjem fra Opsahl Bolig er du sikret mot ubehagelige overraskelser - det leveres kvalitet og kontroll i alle ledd!

Tilvalg

Tilvalg er gjort av selger. På nåværende stadie er tilvalg i utgangspunktet låst. Ta gjerne kontakt med megler for en hyggelig prat og ytterligere informasjon.

Oppvarming / teknisk

Boligen leveres med bergvarme tilknyttet varmepumpe med vannbåren gulvvarme i gulv i kjeller og 1. etasje. På badene blir det elektriske varmekabler. I tillegg blir det installert gasspeis i kjøkken/spisestue. Ellers leveres det termostatstyrte panelovner der dette er påkrevd.

Det elektriske anlegget leveres selvfølgelig etter NEK 400 og får automatsikringer. Boligen får også balansert ventilasjon med varmegjenvinning, samt 200 liters varmtvannsbereder som gir en samlet effekt på 380 liter. Huset får en utvendig kran med både kaldt og varmt vann.

Parkering / Garasje

Boligen får integrert dobbelgarasje i første etasje, og det monteres lader for elbil i garasjen. Det blir også parkeringsmuligheter på tomten. Øvrig parkering skjer etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Enkel adkomst fra Skogroveien eller Raschs vei. Dette gjør Åsliveien til en lite trafikkert gate uten særlig gjennomgangstrafikk.
Se vedlagt kartskisse til annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Beskrivelse av tomt

Boligen er plassert på en romslig tomt med meget gode solforhold. Her blir det mulighet for nydelige hager med boltreplass for de minste. Det blir også flotte uteplasser med god plass for utemøbler - både på bakkeplan og ut fra boligenes andre etasje.

Fra boligens stue i andre etasje blir det utgang via tofløyede dører til en stor balkong - her kan sol og utsikt nytes i skjønn kombinasjon. Fra spisestue/kjøkken i første etasje blir det tofløyet dør ut mot uteplass/terrasse, noe som gjør det enkelt å ta med måltidene ut på fine dager.

Tilliggende fasiliteter

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / Rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Ny eier overtar dermed forpliktelsene ovenfor kommunen, dersom et slikt tiltak ønskes gjennomført. Servitutten følger eiendommen og forplikter nye eier til å etterfølge denne, fysisk og økonomisk.

Servitutter i grunn:
- 22.01.1932 Best. om vann/ kloakkledn.
Følgende er bevilget til vann- og kloakkledninger på Bekkelagshøgda;
6" vann- med 9" kloakkledning i kvartalet mellom Åsliveien og Kirkåsveien fra Raschs vei til Skogroveien med 2 stikkledninger fra denne ledning til Kirkåsveien.
Vann- og kloakkledninger med kummer anlegges over våre eiendommer uten erstatning til oss for grunn, skade eller ulempe. At kommunen avgiftsfritt fører tilsyn med ledningene og foretar de nødvendige vedlikeholdsarbeider. Videre forpliktes det til å ikke bygge over ledningene.

- 22.01.1932 Best. om vann/ kloakkledn.
Overnevnte eiendommer i Aker forplikter seg herved til å betale Akers kommune ordinære vannavgift for våre eiendommer så snart forannevnte ledningsanlegg er ferdige, uansett om der er innlagt vanledning på tomten.

- 28.03.1947 Best. om garasje/ parkering
Undertegnede eiere av nedennevnte eiendommer og naboer til eiendom gnr. 157, bnr. 159 eier fru Sigrid Stubergh erklærer herved at vi intet har imot at det igangsettes et lite dreierverksted i garasajen på ovennevnte eiendom. Undertegnede eier av gården gnr. 157, bnr. 159, Bekkelagshøgda er kommet overends med medundertegnede Jens Ahlberg, Arne Framhus, Bjørn Stuberg om leie av lokaler i eiendommen på følgende vilkår: Leieforholdet omfatter sidebygningen på eiendommen. Lokalene skal brukes til maskinverksted. Lokalet tiltres 01.04.1947.

- 29.11.1956 Erklæring/ avtale
Gnr. 157, bnr. 159 i Oslo gis herved tillatelse til å bebygge og utskille denne eiendom på følgende vilkår: Åsliveien godkjennes i sin nåværende bredde 4m bred kjørebane + steingrøfter. Eier forplikter seg videre når Oslo Kommune forlanger det, å opparbeide veiene med kloakk til og langs tomta i inntil 8m bredde. Eventuell frunnervervelse må slke uten utgift for kommunen.

- 29.12.1956 Erklæring/ avtale
Følgende er gjort bindende for eier av eiendommen: melding skal sendes til vann- og kloakkvesenet før der foretas noe arbeid ved vann- og kloakkanlegget i eiendommen. Når vann- og kloakkvesenet krevet det, skal eier sløyfe godkjente private renseanlegg for eiendomens spillvann, føre avløpet direkte til offentlig kloakk og betale den fastsatte kloakkavift. Videre er det eier som har fullt ansvar for frostskader, skader eller ulemper på de private ledningene.

- 14.02.1957 Best. om vann/ kloakkledn.
Undertegnede som eier av eiendommen gnr. 157, brn. 159 avgir nedenstående erklæring som skal tinglyses som hefte på eiendommen og som ikke kan avlyses uten Oslo vann- og kloakkvesens samtykke. salg av deler av eiendommen gnr. 157, bnr. 159 tillates ikke før det til Oslo vann- og kloakkvesen er sendt inn nødvendige tinglyste erklæringer vedrørende felles vann-, kloakk og drensledninger med tilhørende innrettninger eller der er foretatt de omleggninger av ledningsnetter som er nødvendig for å få opphevet ethvert fellesskap.

- 21.11.1957 Bestemmelse om veg
Gnr. 157, bnr. 159 i Oslo gis herved tillatelse til å bebygge og utskille denne eiendom på følgende vilkår: Åsliveien godkjennes i sin nåværende bredde 4m bred kjørebane + steingrøfter. Eier forplikter seg videre når Oslo Kommune forlanger det, å opparbeide veiene med kloakk til og langs tomta i inntil 8m bredde. Eventuell frunnervervelse må slke uten utgift for kommunen.

- 17.11.1966 Best. om adkomstrett
Oslo bygningssjef har tillatt deling av eiendommen gnr. 157, bnr. 159 og eierne forplikter seg til å dele atkomst til annen del av eiendommen etter oppdeling, for vedlikehold og/ eller reparasjon av bygningen. De forplikter sg til å ha gjensidig rett til å føre kloakkledninger fra og vannledninger til sin del av eiendommen over de øvrige deler, samt å kunne foreta all nødvendig reparasjon og ettersyn av ledningene og septiktanken når detter er påkrevet.

- 31.10.1967 Best. om garasje/ parkering
Den 20.10.67 har Oslo bygningssjef i henhold til §8 i bygningsvedtekt for Oslo meddelt midlertidig unntak fra bestemmelsene i samme vedtekts §79. Byggherren forplikter seg og etterfølgende eiere til å fjerne eller forandre overnnevnte byggearbeid uten erstatning, når som helst bygningsrådet måtte forlange det.

- 23.09.2020 Erklæring/ avtale
- 23.09.2020 Bestemmelse om vann/ kloakk
Gnr. 157, bnr. 159 og bnr. 859 skal ha gjensidig rett tl bruk av nødvendig grunn på for reparasjon og vedlikehold av boliger og garasje. Gnr. 157, bnr. 859 (ledningseier) gis rett til å ha liggende stikkledninger for vann og avløp med nødvendige kummer gjennom gnr. 157, bnr. 159 (grunneier) frem til hovedledninger.

Det er ingen rettigheter registrert på eiendommen.

Vei / Vann / Avløp

Tilknyttet offentlig anlegg/ nett. Ved behov for service avtale eller pumpeanlegg bekostes driften av dette av nye eiere.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Selger skal til overtagelse fremskaffe brukstillatelse. Kjøper godtar og overta ved fremleggelse av denne. Det er også selgers ansvar å fremskaffe ferdigattest. Dersom denne ikke er på plass til overtagelse anbefales kjøper å gjøre et tilbakehold inntil ferdigattest foreligger.

Ekspeditions-dokument på opprinnelig vaaningshus attestert 21.02.1919 foreligger.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Energimerking

Energi- og oppvarmingskarakter foreligger ikke p.t. Energiattester vil bli utarbeidet av selger i samarbeid med utførende entreprenør etter at detaljprosjekteringen er gjennomført. Etter dette vil energiattester for den enkelte bolig kunne innhentes hos megler.

Reguleringsforhold

Gjeldende regulering er S-4220, 15.03.2006, rev. 12.06.2013 og 17.3.2015. Kopi av reguleringskart med bestemmelser er vedlagt salgsoppgaven. Reguleringsplanen er under revisjon. Før revisjon gjelder dette: Det tillates inntil 24 % bebygd areal (BYA) på den enkelte tomt. Gesimshøyde inntil 6,5 meter og mønehøyde inntil 9,0 meter. For bebyggelse med pulttak tillates høyeste gesims inntil 7,5 meter, laveste gesims inntil 6,5 meter. For bebyggelse med flate tak tillates gesimshøyde inntil 7,0 meter.

Oslo kommune skal revidere gjeldende reguleringsplan for småhusområder i Oslos ytre by (S-4220), også kalt «småhusplanen». Når revidert småhusplan er vedtatt av bystyret, vil den gi nye juridisk bindende føringer og rammer for byggesaksbehandling i områdene der planen gjelder.

I tidsrommet 4. april til og med 30. mai 2022 ble forslag til revisjon av småhusplanen sendt til høring og til offentlig ettersyn.

Etter høringen vil kommunen bearbeide planforslaget før det sendes det til politisk behandling i løpet av fjerde kvartal 2022. Oppstart av arbeidet med revidert småhusplan ble varslet 7. juni 2021. Frist for innspill og bemerkninger til oppstarten var mandag 16. august 2021.

Kommunen har nylig innført midlertidig bygge- og deleforbud i Oslo frem til 31.12.2023. Evnt påbygg er søknadspliktige og vil kunne tillates, men det forutsettes godkjennelse fra PBE. Dersom påbygg er aktuelt, vil kjøper måtte gjøre vurdering for egen regning på dette, før bud inngis.

Iht. planinnsyn er det følgende pågående byggesaker i nærheten pr. 12.10.22:
- Kirkeåsveien 15 - Rehabilitering av pipe
- Skogroveien 8 C - Oppføring av garasje
- Kirkeåsveien 28 B - Påbygg og fasadeendring
- Skogroveien 4 C - Bruksendring av kjeller til bolig
- Skogroveien 4 A - Sammenslåing av bad og vaskerom
- Åsliveien 12 C - Bruksendring av kjeller
- Åsliveien 12 A - Bruksendring av overdekket terrasse til oppholdsrom, fasadeendring med vinduer og terrassedør og utvidelse av terrasse
- Åsliveien 11 A - Riving av enebolig og oppføring av rekkehus
- Ekebergveien 138 D - Oppføring av to tremannsboliger med felles underjordisk garasjeanlegg og riving av eksisterende bebyggelse
- Åsliveien 11 A - Riving av enebolig og oppføring av rekkehus

Beskrivelse av sameiet

Sameiet består av 3 boligseksjoner.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter. Det foreligger ikke budsjett, regnskap e.l.

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting.

Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Faste, løpende kostnader

Det er ikke lagt opp til fellesutgifter. Dette blir opp til de nye eiere å eventuelt etablere. Kjøper må påregne kostnader til:

- TV og internett.
- Privat strømforbruk.
- Kommunale avgifter.
- Forsikringer.
- Andre normale utgifter.
- Eiendomsskatt.

Det er ikke innhentet kostnadsoverslag på ovennevnte. Kommunale avgifter ligger historisk i størrelse omfang +/- kr 20 000,- pr. husstand, og eiendomsskatt +/- 10 000 som primærbolig,-. Øvrige kostnader må kjøper undersøke selv.

Andel fellesgjeld / formue

Ingen gjeld eller formue følger seksjonene.

Oppgjør

Det forutsettes at kjøper innbetaler 10 % av kjøpesummen ved signering av kjøpekontrakt/innen fem virkedager etter kontraktsignering. Beløpet skal tjene som kjøpers sikkerhet etter bustadoppføringsloven § 46 annet ledd, og kjøper vil ikke ha råderett over beløpet. Rentene på innbetalingen vil tilfalle kjøperen. Beløpet avregnes mot restkjøpesummen i forbindelse med overtagelse og innbetaling av kjøpers sluttoppgjør. Utbygger kan også stille forskuddsgaranti etter § 47 for innbetalingen, og beløpet kan da fritt disponeres av selgeren. Kjøper vil få skriftlig varsel dersom utbygger velger å stille § 47-garanti for innbetalingen.

Rest kjøpesum og omkostninger overføres før overtagelse. Tilvalg skal også gå via meglers klientkonto. Utbygger tar forbehold om å kunne stille § 47-garanti også for sluttoppgjøret i perioden fra overtagelse til overskjøting.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

22 800 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
199,50 (Pantattest kjøper) 187 500,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 7 500 000,-)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
188 869,50 (Omkostninger totalt)
22 988 869,50 (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Adgang til utleie

Adgang til utleie (boligformål) - Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen, utleiedel eller enkeltrom (hybel) så fremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold, og rommet leies ut til det formålet det er byggemeldt som. Vedtekter, tinglyste erklæringer e.l. kan begrense utleieadgangen. Ev. utleiedel er søknadspliktig. Det finnes ingen egne godkjente utleiedeler i leilighetene. Merk at rom i underetasjen ikke er søkt som varig oppholdsrom.

Konsesjon / Odel

Ingen odel eller konsesjon.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Planlagt overtagelse

Overtakelse er estimert Q1 2023.

Selger skal med ca. 3 måneders varsel angi antatt periode for overtakelse innenfor et tidsintervall på ca. 30 dager. Perioden gjelder ikke som bindende og dagmulktsbelagt frist. Endelig tidspunkt for overtakelse (dato og klokkeslett) vil bli gitt med ca. 30 dagers varsel. Kopi av varselet sendes meglerforetaket. Dette tidspunktet vil være en dagmulktsbelagt frist i henhold til bustadoppføringslova.

Selgers forbehold

Det gjøres oppmerksom på at illustrasjonsmateriell/prospekt kan og vil avvike noe i forhold til virkelig utførelse, både utvendig og innvendig. Fargevalg på utvendig kledning i prospektet vil nødvendigvis ikke samsvare med farge på utvendig kledning som leveres til boligen. Tegninger og 3D bilder i prospektet er å anse som en illustrasjon og vil avvike noe i forhold til den endelige utførelsen.

Eiendommen er under seksjonering og det tas forbehold om endelig godkjennelse og justeringer. Endelig grensejustering kan avvike noe. Det tas også forbehold om IG (igangsettingstillatelse) og at to enheter er solgt.

Utbygger forbeholder seg retten til å gjøre endringer på konstruksjoner og evt. materialer som er hensiktsmessige og nødvendige uten at den generelle standarden eller verdien forringes eller medfører endring i pris eller kvalitet. Kasser og nedforing der det er hensiktsmessig ift. ventilasjon og rørføringer.

Husets ytre grenser er gitt og er endelig. Arealer kan dog variere på grunn av tykkelser av isolasjon/rørgjennomføringer og lydvegger, dette gir ikke ett til prisavslag. Forbehold om mulige feil ved tegningsmaterialet og beskrivelse. Det tas forbehold om
mindre justering av størrelse av enhetene. Kjøper aksepterer uten prisjustering at utbygger har rett til å foreta slike endringer. Eksempler på slike endringer kan være innkassing av teknisk anlegg, i forbindelse med nye isoleringskrav, plassering og størrelse på trappegang etc., mindre endring av boligens areal eller liknende. Dersom den endelige godkjennelsen for tiltaket slik det er beskrevet ikke blir gitt kan utbygger velge å fratre avtalen uten videre. Kjøper vil i så tilfelle få tilbakebetalt ev. innbetalt forskudd. Plantegninger i prospekt samsvarer nødvendigvis ikke med leveransebeskrivelsen.

Endring av plassering av for eks. vinduer eller andre fasademessige endringer som avviker fra grunnlaget her, er utbyggers rett, forutsatt godkjennelse hos kommunen.

Transport av kjøpekontrakt før overtagelse skal på forhånd aksepteres av utbygger og kan nektes på fritt grunnlag. Ved eventuell transport av kontrakt fra kjøpers side etter bud/aksept vil det påløpe administrasjonsgebyr på kr 100 000,-. Eventuell endring krever utbyggers samtykke.

Utomhusplanen i vedtektene er av en slik karakter at det ikke kan ansees som et kart, men en illustrasjonsskisse.

Kontrakts dokument vedlagt salgsoppgave forutsettes gjennomgått før bud gis. Selger tar forbehold om å foreta justeringer i kontrakten som følge av offentlige krav m.m. Det forutsettes at skjøtet tinglyses i kjøpers navn, hvis interessent mot formodning ikke ønsker tinglysning av skjøte, må det tas forbehold om dette i midlertidig kjøpsavtale/ bud. Dersom en klage fører frem hos Fylkesmannen, vil utbygger forbeholde seg retten til å omprosjektere boligene og partene vil da erklære seg fri fra alle rettigheter og forpliktelser under inngått kjøpsavtale (terminere). Kjøper vil da få tilbakebetalt forskudd sammen med opptjente renter. Ut over dette skal ingen av partene kunne reise krav om kostnadsdekning eller annet overfor den annen part.

Det forutsettes at kjøper setter seg inn i fullverdig salgsoppgave med vedlegg før bud inngis.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Solgt iht. bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger. Garantier vil ikke bli stil før minimum to enheter er solgt.

Budgiving

Boligene selges etter prisantydningsprinsippet.

Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.

Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Meglers vederlag og utlegg

Meglers vederlag utgjør 1% av salgssummen. Selger skal i tillegg dekke utlegg til oppgjør, garantiforsikring, tilrettelegging og andre kostnader. Dersom eiendommen ikke omsettes, faktureres selger for direkte utlegg og medgått tid.

Finn.no: Lokalområde

Bekkelagshøgda