Klikk for galleri

Nordstrand - Energivennlige leiligheter med moderne arkitektur (50% SOLGT) | Heis, garasje, solrike uteplasser | Høy std

Nordstrand - Energivennlige leiligheter med moderne arkitektur (50% SOLGT) | Heis, garasje, solrike uteplasser | Høy std

Som kunde hos PrivatMegleren får du en skreddersydd prosess tilpasset dine behov og ønsker

Oslo - Nordstrand

Munkerudåsen 10B - Hovedoppdrag

Prisantydning4.750.000,- - 13.550.000,-Primærrom38m2 - 96m2Bruksareal38m2 - 98m2Soverom1 - 2
Meld interesse
VisningEtter avtale!
bilde fra galleri

Informasjon om prosjektet

Velkommen til Munkerudåsen 10B- Illustrasjon fasade, avvik vil forekomme

I meget attraktive omgivelser på Nordstrand bygges det nå seks lekre leiligheter - en 1-roms og fem store 3-roms. Den minste blir på ca. 38 kvm, og de andre blir fra ca. 84 til ca. 98 kvm. Her har du mulighet til å få et flott, energivennlig hjem med unik beliggenhet og særpreget arkitektur.

Leilighetene bygges i henhold til TEK17 med høy standardleveranse og moderne løsninger. Utbygger har fokus på kvalitet i alle ledd - et prosjekt der leilighetene vil være miljøvennlige og fremtidsrettede med helt nyutviklet inneklimasentral fra EcoNordic som ved hjelp av balansert ventilasjon og en luft til vann varmepumpe bidrar til svært behangelig og miljøvennlig oppvarming (gjelder ikke leilighet 2, U0102).

Hver leilighet får garasjeplass, heisadkomst, vannbåren varme, balansert ventilasjon m.m. I tillegg får leilighetene romslige uteplasser med gode solforhold. Enkelte leiligheter får to balkonger, og de på bakkeplan kan ha mulighet for egen hageparsell. Plattinger på terreng er hjemlet via vedtektsfestet eksklusiv bruksrett. I tillegg blir det flotte fellesarealer til bruk for beboerne.

Innvendig er det lagt opp til en svært fleksibel og åpen romløsning, og alle rommene innredes i lyse, pene fargenyanser - et resultat av et gjennomarbeidet interiørkonsept i samarbeid med Intro interiørarkitekter. Flere alternative farger kan velges uten tillegg i pris, og kjøkken, annen innredning, fliser og parkett kan byttes som tilvalg innenfor leverandørenes sortiment.

Leilighetene får stue og kjøkken i åpen løsning, og det blir utgang til uteplass fra stuedelen. Gulvet får enstavs eikeparkett fra Floor Factory. Kjøkkenet får stilren innredning fra Svane som standard, og det leveres integrerte kvalitetshvitevarer fra AEG.

Badene får innredning fra Svane, samt fliser fra Bergersen Flis, Dornbracht armatur og dusjvegger fra Vikingbad. Hver leilighet får innbydende entré med direkte tilgang til innvendig vask/teknisk/lagringsrom (gjelder ikke leilighet 2, U0102), og det blir ekstra lagring i bod i fellesareal.

Soverommene blir lyse og luftige, og alle leilighetene bortsett fra 1-romsen får to soverom. I 1-romsen blir det en praktisk sovealkove mellom stue/kjøkken og bad. Tre av leilighetene får mastersuite med bad og walk-in closet. Alle leilighetene får en praktisk og gjennomtenkt planløsning, og du vil ha flere muligheter for tilvalg av overflater og innredning.

- Illustrasjon fasade, avvik vil forekomme

Kort om prosjektet


- 6 flotte, prosjekterte leiligheter.
- En 1-roms og fem store 3-roms.
- En av leilighetene kan omgjøres til 4-roms.
- Leilighetsbygget har tre etasjer.
- Felles garasje i kjelleretasjen.
- Med mulighet for lader for elbil.
- Solrike, usjenerte uteplasser.
- Enkelte har mulighet for hage.
- Meget attraktiv beliggenhet.
- Kort gangavstand til skoler.
- God off. komm. og handlesenter.
- Rolig, barnevennlig område.
- Leilighetene har moderne stil.
- Gode, energieffektive løsninger.
- Nyutviklet inneklimasentral med luft til vann varmpumpe.
- Vannbåren varme i alle rom.
- Ventilasjon m/varmegjenvinning.
- Stilren innredning, høy kvalitet.
- Luftige rom med store vinduer.
- Flere leiligheter har mastersuite.
- Bad og wc-rom eller to bad.
- Stue og kjøkken i åpen løsning.
- Soverom med plass for skap.
- Innvendig bod, bod i fellesareal.

Tilvalg


Det vil for kjøpere som kommer tidlig inn i prosessen være anledning til å gjøre tilvalg til boligene. Det er også lagt opp til en rekke valgmuligheter i detaljprosjekteringen uten tillegg i pris, slik at det er mulighet for å skape sitt eget helt unike hjem. Tilvalgsmulighetene omfatter blant annet ulike typer parkett, veggfarger med mørke farge, fliser på bad, fronter på kjøkken- og baderomsinnredninger, bad- og kjøkkenarmaturer og endringer i elektroinstallasjoner.

Ta gjerne kontakt med megler for en hyggelig prat og ytterligere informasjon.Hvorfor kjøpe nytt?


- Boligen er i forskriftsmessig stand med mange års reklamasjonsfrist.
- Utbygger stiller med garantier i inntil fem år.
- Lavere dokumentavgift.
- Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger.
- Tidsriktige materialer og høy bokomfort.
- Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først.
- Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.

- Illustrasjon, avvik vil forekomme

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter


Eiendommen ligger i et etablert og meget attraktivt boligområde på Munkerud/Nordstrand i Oslo kommune. Fra boligen er det 650 meter avstand til Sæterkrysset med fasiliteter som forretninger og servicetilbud. I nærområdet ligger Nordstrand idrettsplass, Nordstrandhallen, flere tennisanlegg, svømmehall, ridesenter og treningssenter med mer.

Du finner også flere idrettslag med en allsidig satsning innenfor et stort spekter av idrettsgrener. Østmarka ligger heller ikke langt unna og byr på god rekreasjon hele året. For golfentusiaster er det kort vei til Grønmo golfklubb.

Det er også kort vei til fjorden med flere populære badeplasser langs Bunnefjorden, inkludert Nordstrand Bad, Katten og Sydstranda på Ulvøya. Bekkelagsbadet, som åpnet i 2019, ligger rett før brua ved Ormøya og er blitt en av de mest populære badeplassene i området.

Parken på ca. 12 mål har badebrygge, stupetårn, moderne toalettfasiliteter, sandvolleyballbane, ballbinge, parkour og food-truck med mer. Ekebergsletta og Skulpturparken på Ekeberg gir gode rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter. Ballsletta er et yndet turmål med aktiviteter som ridesenter, minigolf og diverse andre muligheter for barna.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres på bl.a. Matkroken Ljabru, Kiwi og Spar. Holtet og Sæter har et godt utvalg av butikker, spisesteder og helsetilbud. På Sæter finnes bl.a. apotek, bank, Ark bokhandel, Mester Grønn, Evo, Joe &The Juice, Kaffebrenneriet, W.B.Samson, Norlaks (Sushi), Wok'n Roll og Egon for å nevne noen. Det finnes også et godt tilbud av velvære og helse relaterte tilbud som tannlege, lege, fysioterapi, kiropraktor, Beth's Beauty, frisør m.m. Straks åpner også delikatessebutikken Gutta på Haugen og egen vinbar på Sæter.På Holtet finner du blant annet delikatesseforretningen Jacobs, Åpent Bakeri og Kaffebrenneriet. Området rundt Lambertseter kjøpesenter og Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil.

Kollektivtilbudet i området består av buss og trikk, og nærmeste bussholdeplass Nordstrand kirke ligger ca. 450 meter fra boligen. Det er ellers forholdsvis kort vei (1-2 km) til togstasjon og T-bane. Med bil tar det ca. 4 min til Lambertseter, 9 min til Ryen, 7 min til Ekeberg, 7 min til Oslo S og 35 min til Oslo Lufthavn.

Fra eiendommen er det gangavstand til Munkerud barneskole og Nordstrand ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, bl.a. Holtet, Kongshavn og Lambertseter videregående, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Steinerskolen ligger heller ikke langt unna.

Innhold / Areal


Leil. U0101 - Underetasje / BRA 98 kvm:


Entré, teknisk rom/vaskerom, bod, 2 bad, 2 soverom, garderoberom og stue/kjøkken. Uteplass på ca. 5,3 kvm. Ekstern bod 5,9 kvm i lukket fellesareal.

Leil. U0102 - Underetasje / BRA 38 kvm:


Entré, bad, alkove og stue/kjøkken. Ekstern bod 2,6 kvm i lukket fellesareal.

Leil. H0101 - 1. Etasje / BRA 84 kvm:


Entré, teknisk rom/vaskerom, wc-rom, bad, garderoberom, 2 soverom og stue/kjøkken. Balkong på ca. 9,8 kvm med liten bod. Markterrasse ca. 9,2 kvm. Ekstern bod 6,7 kvm i lukket fellesareal.

Leil. H0102 - 1. Etasje / BRA 97 kvm:


Entré, teknisk rom/vaskerom, 2 bad, 2 soverom, spisestue/kjøkken og stue. Balkong på ca. 10 kvm med liten bod. Markterrasse ca. 9,8 kvm. Ekstern bod 5,1 kvm i lukket fellesareal.

Leil. H0201 - 2. Etasje / BRA 84 kvm:


Entré, teknisk rom/vaskerom, wc-rom, bad, garderoberom, 2 soverom og stue/kjøkken. Balkong på ca. 9,8 kvm med liten bod. Balkong på ca. 4,6 kvm. Ekstern bod 6,5 kvm i lukket fellesareal.

Leil. H0202 - 2. Etasje / BRA 97 kvm:


Entré, teknisk rom/vaskerom, 2 bad, 2 soverom, kjøkken/spisestue og stue. Balkong på ca. 10 kvm med liten bod. Balkong på ca. 4,7 kvm. Ekstern bod 6,2 kvm i lukket fellesareal.

StandardEntré


Det bygges pergola ved inngangspartiet i en dempet, beiset (grunnet + mellomstrøk) sort farge, og det blir felles oppgang til alle leiligheten. Gulv og trapper flislegges, og taket får downlights og stilig spilepanel i finert eik. Bygningen får heis til alle etasjene.

Innvendig får hver leilighet en innbydende entré med god plass for garderobeløsninger. Det legges enstavs eikeparkett på gulvet fra Floor Factory type Haro 4000 TC PL 2V LightWhite, og veggene males i fargen Jotun Local Green. Det gis mulighet for individuell tilpasning og valg av veggfarger med noen begrensninger. Det kan også leveres gasspeis som tilvalg, dog med forbehold om godkjenning i endelig brannprosjektering. Fra entreen blir det direkte tilgang til bod/teknisk rom.

Stue og kjøkken- illustrasjon, avvik vil forekomme

Leilighetene får stue og kjøkken i moderne, åpen løsning - et nydelig rom med praktisk utforming og smakfull innredning. Rommet vil få vinduer på to sider, noe som gir et flott lys på dagtid, og fra stuedelen får de fem største leilighetene utgang til uteplass i form av markterrasse eller balkong.

Det legges enstavs eikeparkett fra Floor Factory på gulvet. Veggene males i fargen Jotun Sand. Rommet får vannbåren gulvvarme som standard, noe som gir en lun, jevn varme med lavt energibruk. Det kan også leveres gasspeis som tilvalg.

Alle leilighetene får som standard en høykvalitets kjøkkeninnredning fra Svane Kjøkkenet. Modellen heter Basic Colour Lys Sand mot vegg og Nordic raw på kjøkkenøy (overskap leveres i Nordic Raw i bolig U0102). Det leveres sort oppvaskkum fra Franke med armatur fra Dornbracht, samt laminat benkeplate. Videre får alle kjøkken integrerte hvitevarer fra AEG i form av kombiskap, 60 cm induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin og ventilator. Se vedlegg til salgsoppgaven for detaljert modelleveranse.Bad/wc/vaskerom- illustrasjon, avvik vil forekomme

Leilighetene får opplegg for vaskemaskin og tørketrommel enten på bad eller i teknisk rom. Leilighet 2 får ett bad, leilighet 1, 4 og 6 får to bad, mens leilighet 3 og 5 får ett bad og eget wc-rom. I leilighetene med to bad vil ett ligge i mastersuiten.

Badene innredes i en delikat stil med flislagte overflater, gulvvarme, downlights og stilren innredning. Flisene leveres av Bergersen Flis, av typen Living Ceramics Allure. Det leveres servantinnredning fra Svane, toalett fra Villeroy & Boch og dusjvegger fra Vikingbad. Armatur for servant og dusj leveres av Dornbracht.

Alle bad får en heldekkende servant med underskap, og over servanten monteres det speil fra Foss Bad, type, Moon, med integrert belysning. Hovedbadet får regnfallsdusj og hånddusj, mens leilighetene med to bad får vanlig dusj/hånddusj som standard på bad nummer to. Wc-rom får enkel servant fra Villeroy & Boch, samt speil over servanten fra Glassmester.

Soverom og garderobe- illustrasjon, avvik vil forekomme

Leilighetene får lyse, luftige soverom med vannbåren gulvvarme. Det legges enstavs eikeparkett tilsvarende øvrige rom i leiligheten, og veggene males i lune farger som Jotun Observe på lite soverom og Jotun Refined Yellow på stort soverom. Tre av leilighetene får mastersuite med bad og walk-in closet.

Soverommene vil ha god plass for seng, skap og/eller lignende, men det leveres ikke garderobeskap som standard. Ellers får hver leilighet vaskerom/teknisk rom/lagringsrom, i tillegg til bod i fellesareal. Bodene leveres med malt betong Leilighetene 2-6 har også utebod på balkongene.

Oppvarming / Ventilasjon

Leilighetene får vannbåren varme i alle gulv. Hver leilighet, unntatt U01, leveres med helt nyutviklet inneklimasentral fra Flexit - EcoNordic WH4. EcoNordic er basert på en balansert ventilasjonsmodul, en luft-til-vann varmepumpe og en varmtvannstank. Sammen bidrar disse enhetene til å redusere energiforbruket vesentlig både til oppvarming og varmtvann. Se eget produktark vedlagt i salgsoppgaven.

Utstyr / Teknisk


Elanlegget leveres i henhold til NEK700:2020. Standard belysningsleveranse inkluderer 20 downlights (10 downlights i leilighet 2), i tillegg til separate takpunkter ved kjøkkenøy, spisestuebord og tv-stue samt i alle soverom. Alle downlights leveres med dimmerfunksjon som standard. En rekke alternative belysningsmuligheter kan velges som tilvalg gjennom utbyggers samarbeidsparter SML Lighting eller direkte med prosjektets elektriker. Se vedlegg for mer informasjon.

Alle stikkontakter leveres med jording og barnesikring.

Utbygger har tegnet en kollektiv avtale for sameiet med Telenor for leveranse av fibernett. Avtalen har bindingstid i 5 år. Avtalen inkluderer 350 mbit til kr 469,- pr. md. TV må tegnes separat.

Parkering / Garasje


Leilighetene får parkeringsplass i felles garasjekjeller, med unntak av leil. 2 (U0102) som får biloppstillingsplass. Det gjøres klart for montering av lader for elbil på alle p-plasser. Den siste utvendig p-plassen selges for kr 150 000,-. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.Byggemåte


Boligen leveres i henhold til Tekniske forskrifter av 2017 (TEK-17), og med toleranseklasser etter NS 3420 normalkrav for trehus (TKL 2).

Utdrag fra leveransebeskrivelse:
Bygget vil bli fundamentert på oppfylte og avrettede masser. Innkjøring og parkeringsareal blir asfaltert, mindre områder kan bli belagt med singel for drenering. Gårdsplass med belegningsstein (drensstein), og delvis tilsådd og delvis med ferdiggress. Gangsoner og fellesareal utformes med singel med enkelte partier med trinn i granitt.

Rundt grunnmur/kjeller arronderes terreng med fall ut fra huset. Støttemurer som markert på utomhusplan vil opparbeides Asak Betong ministøttemur eller tilsvarende etter utbyggers vurdering. Øvrige høydeforskjeller i terrenget tas opp som skråninger eller mindre støttemurer etter utbyggers vurdering, og i tråd med rammetillatelser.

Det blir isolerte etasjeskillere i tre, eller betong. Undergulv av gulvspon forberedt for varmeslynger, alternativt betong eller trinnlydplater avhengig av byggemåte. Himlinger lektes og kles med gipsplater, eventuelle himlinger i betong males. Tradisjonelle yttervegger iht. gjeldende krav. Innvendig side med gipsplatekledning, utvendig side leveres med stående kledning, ferdig grunnet og med mellomstrøk i en beiset sandgrå farge. Pergola ved inngangsparti i en dempet sort farge. All kledning må etter overtagelse etterbehandles og vedlikeholdes i henhold til leverandørens anvisning innen 2 år. Sag- og skjæresnitt i utvendig kledning, panel, vannbrett, vindskibord o.l. behandles ikke. Terrasser leveres i impregnert treverk.

- illustrasjon, avvik vil forekomme

Beskrivelse av tomt


Leilighetene får fine, usjenerte uteplasser med gode solforhold. Leilighetene i underetasjen og i første etasje får markterrasse med mulighet for vedtektsfestet eksklusiv bruksrett utenfor terrassen. I tillegg får leilighetene i første etasje balkong, og leilighetene i andre etasje får to balkonger - en på hver side. Terrasser leveres i impregnert treverk.

Fellestomten vil ha mulighet for rikelig med boltreplass på store grøntområder, og det leveres delvis ferdigplen med noen partier tilsådd etter utbyggers vurdering. Øvrige områder leveres som naturtomt med en del synlig fjell, samt med internveier og felles gårdsplass. Eventuelle plantekasser og bed leveres uten beplantning.

Det etableres hekk av svartsurbær mot veien, og det leveres barlind mot parkeringsplassen. Høyde på hekk vil være ca. 60-80 cm. Øvrig beplantning ut over dette, selv om det er visualisert, leveres ikke. Eksisterende gjerde mot Munkerudåsen 10 A vil bestå, og males i en grå farge. Det blir også avsatt plass til postkasser og avfallscontainere.

Økonomi


Det er ikke lagt opp til fellesutgifter. Historisk ligger fellesutgifter på +/- 40 kr pr. kvm. Dette blir opp til de nye eiere å eventuelt etablere. Kjøper må påregne kostnader til:

- TV og internett (se vedlegg)
- Privat strømforbruk.
- Kommunale avgifter.
- Forsikringer.
- Andre normale utgifter.
- Eiendomsskatt.

Det er ikke innhentet kostnadsoverslag på ovennevnte. Kommunale avgifter ligger historisk i størrelse omfang +/- kr 20 000,- pr. husstand. Eiendomsskatt er ikke fastsatt. Øvrige kostnader som innboforsikring og liknende må kjøper undersøke selv.

Oppgjør


Det forutsettes at kjøper innbetaler 10 % av kjøpesummen ved signering av kjøpekontrakt/innen fem virkedager etter kontraktsignering og § 12 garanti er stilt. Beløpet skal tjene som kjøpers sikkerhet etter bustadoppføringsloven § 46 annet ledd, og kjøper vil ikke ha råderett over beløpet. Rentene på innbetalingen vil tilfalle kjøperen. Beløpet avregnes mot restkjøpesummen i forbindelse med overtagelse og innbetaling av kjøpers sluttoppgjør. Utbygger kan også stille forskuddsgaranti etter § 47 for innbetalingen, og beløpet kan da fritt disponeres av selgeren. Kjøper vil få skriftlig varsel dersom utbygger velger å stille § 47-garanti for innbetalingen.

Rest kjøpesum og omkostninger overføres før overtagelse. Tilvalg skal også gå via meglers klientkonto. Utbygger tar forbehold om å kunne stille § 47-garanti også for sluttoppgjøret i perioden fra overtagelse til overskjøting.

Planlagt overtagelse


Forutsatt innvilget igangsettingstillatelse tar Selger sikte på fysisk igangsetting av grunnarbeider i oktober 2022. Byggetiden er forventet å være cirka 14 til 15 måneder fra igangsetting. Det tas forbehold om tilstrekkelig forhåndssalg (50 %) før oppstart av grunn- og byggearbeider. En senere igangsetting og/eller en lengre byggetid enn forventet kan medføre en senere overtakelse.

Selger skal med ca. 3 måneders varsel angi antatt periode for overtakelse innenfor et tidsintervall på ca. 30 dager. Tidsintervallet er kun av veiledende karakter, og utløser ikke krav om dagmulkt ved eventuell forsinkelse. Endelig tidspunkt for overtakelse (dato og klokkeslett) vil bli gitt med minimum 14 dagers varsel.

Solgt ihht bustadoppføringsloven
Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Budgiving


Boligene selges til fastpris.
Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.

Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.

Spørmål?


Kontakt ansvarlig megler ANders Hartwig Thoresen, Eiendomsmegler MNEF/Partner - Mobil: 93459150 / E-post: anders@privatmelgeren.no