Klikk for galleri

Ny, v.delt tomannsbolig. 3 plan. Stue/kjøkken 68 m². 3 bad. 3(4) soverom. Hybel. Vestvendt terrasse 17 m². Solrikt.

X
Viken – Nordre Follo - Oppegård

Myrvollveien 3A

Viken – Nordre Follo - Oppegård

Myrvollveien 3A

Prisantydning
8.300.000,-
Primærrom
186m2
Bruksareal
196m²
Visning
Lørdag 04.04 – 13:00-14:00
Meld deg på visning
Visning
Lørdag 04.04
13:00 - 14:00
Meld deg på visning
skjema her?
Megler / Jurist
92 04 47 27
skjema her?
Jurist / Eiendomsmeglerfullmektig
47 60 51 07
Salgsoppgave/dokumenter
Lukk

Trond Svarød

Megler / Jurist
PrivatMegleren Panorama

Christoffer Buchardt Werpen

Jurist / Eiendomsmeglerfullmektig
PrivatMegleren Panorama
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

38-20-0087

Eier

Cava Eiendom DA v. Henrik Nikolai Reiling Cava Eiendom DA v. Hans Fredrik Gulseth

Eiendomstype

Tomannsbolig

Eierform

Eierseksjon

Betegnelse

Gnr. 243 Bnr. 97 Snr. 1 i Nordre Follo kommune

Byggeår

2019

Areal

Primærrom: 186 kvm, Bruksareal: 196 kvm, Bruttoareal: 218 kvm

Antall rom

6

Tomtetype/areal

Fellestomt / 1231 kvm

Beliggenhet

Ny, tiltalende, vertikaldelt tomannsbolig på 3 plan med gjennomtenkt planløsning og påkostede detaljer. Stor stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til takterrasse, 3 (4) soverom, 3 bad, samt separat WC. Mulighet for utleie av hybel i kjeller. Eiendommen ligger på Bergvang ved toppen av Myrvollveien, som er en blindvei med noen få boliger beliggende ovenfor Myrvoll stasjon. Med den høye, luftige beliggenheten får man meget gode solforhold fra tidlig morgen til sent på kvelden samt utsikt over nærområdet. Eiendommen ligger meget familievennlig til med kort vei til alt man trenger i en aktiv hverdag som skoler, barnehager, butikker, servicetilbud. off. komm., rekreasjonsområder, badeplasser. mm. -  hvilket gjør at man sparer mye reisetid til ulike aktiviteter. Boligen sokner til Østli skolekrets.

Fritidstilbud:
Oppegård kommune har et rikt organisasjon- og kulturliv med idrettslag, korps, speidergrupper, teatergrupper mm. Det er fotballbaner og idrettshall på Greverud og på Sofiemyr, det er kort vei til to golfbaner, det er slalåmbakke og tennisbaner på Kolbotn, svømmehall på Sofiemyr osv. samt lysløype som går langs hele kommunen med skispor om vinteren og flotte turstier om sommeren. I tillegg til golf så produseres det kunstsnø som legges i og rundt Oppegård Golfklubbs bane for en lang sesong på ski. På Sofiemyr ligger The Well, et fantastisk Spa- og velvære anlegg.

Butikker og servicetilbud:
Myrvoll er et meget populært område og Myrvoll stasjon/Trelasttomte er under utbygging med ytterligere butikker og servicetilbud. I tillegg er det kort vei til Kolbotn sentrum. Her finnes kjøpesenteret Kolbotn Torg med mangeartede forretninger. Kolbotn er også kommunens administrative sentrum, så her finnes de fleste servicefunksjoner. I sentrum er naturligvis kaféer og restauranter og ikke minst kulturhuset Kolben. Her arrangeres konserter og teateroppsetninger, her er det kino, bibliotek, kulturskole samt selskapslokaler. Boligene ligger landlig til i Oppegård kommune, men et er kort vei til pulserende liv i Oslo, drøyt 20 minutter med bil eller tog. Det er kort vei også til Ski sentrum, ca. 10 minutter med bil eller tog, med bl.a. Ski Storsenter. Det er også ca. 10 minutter med bil til Tusenfryd med attraksjoner for hele familien.

Se vedlagte nabolagsprofil for ytterligere fasiliteter og avstander.

Kort fortalt

- Lave kjøpsomkostninger kun dok.avgift av tomteverdi kr 1 375 000,-
- Høy standard
- Gjennomtenkt planløsning
- Super familiebolig
- Utpreget bruk av downlights
- 1-stavs eikeparkett
- Kjøkken med integrerte hvitevarer
- Stor stue/kjøkkenløsning ca. 67 m²
- 3 soverom
- Lekestue, alt. soverom 4
- 3 bad med WC
- 1 separat WC
- Eget bad tilknyttet hovedsoverom
- Hybel i kjeller med egen inngang
- Takterrasse ca. 20 m²
- 3 luftebalkonger
- Parkering i garasje
- Egen biloppstillingsplass
- Mulighet for elbil-lader

Byggemåte

Myrvollveien 3 er bygget som plate på mark med 600 mm ringmurselementer fra Jackon I deler av bygget, og med 15cm sprøytemur for hele underetasjen. Det er montert Radonsperre. Isolasjon : 300mm mot grunnen. Alle arbeider utføres i Toleranseklasse 4, i henhold til Norsk Standard 3420.  Ytterveggene er bygget opp fra innsiden og ut : Gipsplater, 45x45 utforing med 50 mm isolasjon, 0,15 plastfolie, bindingsverk ved 200 mm isolasjon mellom stenderne, vindtette plater, utlekting og beiset panel. Beiset ett strøk på fabrikk. Det benyttes takstoler som bærende konstruksjon, dimensjonert etter byggeforskriftene. Taktekking: Takpapp.  Alle himlinger utføres som malte 12 mm gipsplater, GU - gips i våtrom Vinduer som kan åpnes: Karm og ramme i malt furu inv. og lakkert aluminium utvendig, 3 - lags energiglass med kraftig utforing, topphengslet.  Fast Karm: Karm og ramme i malt furuinv. og lakkert aluminium utvendig, 3-lags energiglass med kraftig utforing. Innvendig trapp: Trapp og rekkverk leveres med hvitmalte vanger og trinn av eik.

Det vises til vedlagte leveransebeskrivelse for ytterligere detaljer.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 186 m², Bruksareal: 196 m², Bruttoareal: 218 m², Sekundærrom: 10 m².

Underetasje (42 m² BRA):
Primærrom: Kjellerstue, bad/wc og gang.
Sekundærrom: Sportsbod/gang og teknisk rom.

1. etasje (86 m² BRA):
Primærrom: Soverom 1 m/garderobe, soverom 2, soverom 3, lekestue, entre, separat wc, bad/wc 1 og bad/wc 2.

2. etasje (68 m² BRA):
Primærrom: Stue/kjøkken.

Standard

Overflater på innvendige gulv, utenom våtrom består av 1-stavs 14 mm klikkparkett i eik, samt 30x30 fliser på gulv i 1. etasje og teknisk rom. Himlinger og veggflater i hvitmalt gips.

Moderne og tidsriktig kjøkkeninnredning fra italienske Record. Kjøkkenet er utstyrt med blant annet av høyglansede antrasitt grå fronter med detaljer i rustfritt stål, 40mm laminat benkeplate, skuffeskinner og hengsler fra tyske Blum, oppvaskkum fra tyske Blanco samt integrerte hvitevarer fra Siemens.

Moderne rentbrennende peisovn.

Flislagte kvalitetsbad fra Vikingbad med varmekabel i gulv. Overflater består av 30x30 fliser på gulv, mosaikkfliser i dusjsoner og 30x60 fliser på vegger. Utstrakt bruk av LED downlights i tak med flere dimmbare soner i stue/kjøkken. LED vegglys i trappeløp er meget praktisk om natten.

Det vises til vedlagte leveransebeskrivelse for ytterligere detaljer.

Oppvarming / Teknisk

Boligene har balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Oppvarming med elektrisk gulvvarme i underetasje samt på badene og i entré. Øvrige rom i 1. etasje har foliévarme i gulv. Det er installert peisovn i stue, samt at det er klargjort for installering av solcellepaneler.

Sikringsskap er plassert i teknisk rom i kjeller med automatsikringer, jordfeilbryter og overspenningsvern. Ventilasjon: Mekanisk ventilasjon over koketopp Kjøkken med kullfilter. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Aggregat i underetasje. Kanaler monteres i vegger der dette er mulig, ellers innkledd i kasse. Det leveres alarmanlegg og røykvarslere i boligene. Det leveres 1 stk. brannslukningsapparat til boligen.

Det vises til vedlagte leveransebeskrivelse for ytterligere detaljer.

Parkering / Garasje

Med boligen medfølger 1 garasjeplass i dobbelt garasje, samt en biloppstillingsplass på eiendommen. Hver bolig får 2 fjernkontroller til garasjeport fra KRAFER.
Det er klargjort for montering av elbil-lader i garasjen.

Adkomst

Enkel adkomst fra Skiveien.

Beskrivelse av tomt/hage

Skrånende tomt med gressplen. Gode uteplasser med blant annet vestvendt terrasse på ca. 17 m². Boligen har eksklusiv bruksrett til deler av tomten som vist på vedlagt situasjonskart.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Følgende servitutter er tinglyst på eiendommen:
1925/900094-1/6  Skjønn 19.12.1925 
UNDER- OG OVEREKSPROPRIASJONSKJØNN, 8/9 OG 02/11-25
FOR AKERSHUS ELEKTRICITETSVERK.
Overført fra: 3020-243/97
Gjelder denne registerenheten med flere

1928/900129-1/6  Erklæring/avtale 03.04.1928 
ERSTATNING FRA TELEVERKET FRAFALLES
Rettighetshaver: Televerket
Bestemmelser om telefonledninger/stolper/kabler/grøfter m.v.
Overført fra: 3020-243/97
Gjelder denne registerenheten med flere

1929/900094-1/6  Elektriske kraftlinjer 12.03.1929 
50 KW. KRAFTLEDNINGER "PRINSDAL-NORDBY-RISPLADS"
Overført fra: 3020-243/97
Gjelder denne registerenheten med flere

1969/2485-1/6  Best. om vann/kloakkledn. 13.05.1969 
VEDTAK AV KOMMUNENS REGLEMENT
Overført fra: 3020-243/97
Gjelder denne registerenheten med flere
- Eier av gnr 43 bnr 97 erklærer å ha fått forelagt kommunens vannforsynings og kloakkreglement og vedtar dette som gjeldende for eiendommen.

1978/2759-1/6  Skjønn 25.04.1978 
Sak 12 /1977 B: Akershus E.verk - E.Skjerven m.fl.
Overført fra: 3020-243/97
Gjelder denne registerenheten med flere
- Rettsbok angående ekspropriasjon i anledning høyspentledning.

1989/1728-1/6  Erklæring/avtale 08.02.1989 
AVSTÅELSE AV AREAL TIL BYGGING AV GANG/SYKKELVEI
RETTIGHETSHAVER:OPPEGÅRD KOMMUNE
Overført fra: 3020-243/97
Gjelder denne registerenheten med flere
- Eier og hjemmelshaver av gnr 43 bnr 97 gir Oppegård kommune rett til straks å ta nødvendig grunn i besittelse til omlegging av RV 152, Skiveien i forbindelse med bygging av gang og sykkelvei langs denne. Det foreligger allerede gang og sykkelvei langs Skiveien.

2016/364819-1/200  Best. om vann/kloakkledn. 25.04.2016 
rettighetshaver:Knr:3020 Gnr:243 Bnr:1462  
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Overført fra: 3020-243/97
Gjelder denne registerenheten med flere
- Fradelt parsell knr 217 gnr 43 bnr 1462 skal ha rett til anlegg, drift, vedlikehold av stikkledninger for vann og kloakk frem til offentlig ledningsnett over knr 217 gnr 43 bnr 97. knr 217 gnr 43 bnr 97 og knr 217 gnr 43 bnr 1462 skal ha felles tilkoblingspunkt frem til offentlig ledningsnett. samt felles stikkledninger. Anlegg, drift og vedlikehold av felles stikkledninger er gjensidig.

2016/488181-1/200  Best. om vann/kloakkledn. 02.06.2016 
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 3020-243/97
Gjelder denne registerenheten med flere
- knr 217 gnr 43 bnr 97 skal ha felles tilknytning til kommunalt vann og avløp, samt dele overvannshåndtering på de to eiendommene over eiendom knr 217 gnr 43 bnr 1462 og frem til offentlig vei. Plikt til drift og vedlikehold som er felles er gjensidig og vedlikehold som går fra felles anlegg til eiendommene påhviler hver for seg (se vedlagt kart).

2019/783934-3/200  Erklæring/avtale 05.07.2019 21:00 
Bestemmelser om felles ansvar for drift og vedlikehold av adkomst- og parkeringsarealene
Overført fra: 3020-243/97
Gjelder denne registerenheten med flere
- Eiere av gnr 43 bnr 1462 erklærer at eierne av gnr 43 bnr 97 kan ha sin adkomst til eiendommen over gnr 43 bnr 1462. Eierne av gnr 43 bnr 1462 erklærer at eierne av gnr 43 bnr 97 kan ha deler av sin biloppstillingsplass på eiendommen over gnr 43 bnr 1462. (Se vedlagt kart). Nåværende og fremtidige eiere av begge eiendommene har felles ansvar for drift og vedlikehold av adkomst- og parkeringsarealene for begge eiendommene.

Vei / Vann / Avløp

Adkomst til sameiets eiendom fra offentlig vei. Boligen er tilknyttet offentlig vann og avløpssystem via privat pumpeanlegg og stikkledninger ut til offentlig nett.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for nybygg tomannsbolig datert 11.02.2020.
Det foreligger ferdigattest for støyskjerm datert 17.06.2019.

Verdi ved skattefastsetting

Likningsverdi ikke funnet. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i et område regulert for frittliggende småhusbebyggelse med reguleringsbestemmelse 0217-2014002, vedtatt 12.09.2016. Hensikten med planen er å ivareta bokvaliteten i Oppegårds småhusområder og det grønne preget mellom bygningene. Bebyggelsen skal ha småhuskarakter. Ny bebyggelse / nye tiltak skal ta hensyn til nærområdets eksisterende bebyggelsesstruktur og ivareta områdets kvaliteter knyttet til landskap og topografi, vegetasjon og biologisk mangfold. Naturlige terrengformasjoner og naturtomter ønskes bevart. Tillatt BYA er 22 % av netto tomteareal. Eiendommen ligger i en støysone og det går høyspentkabler i området. Se vedlagt reguleringskart med reguleringsbestemmelser for ytterligere informasjon.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B

Beskrivelse av sameiet

Sameiets navn er Myrvollveien 3 A og B Boligsameie består av to boligseksjoner. Sameiet er nylig etablert og det foreligger vedtekter og utomhusplan, som ligger vedlagt salgsoppgaven. Det er ikke lagt opp til fellesutgifter i sameiene, og det vil være opp til seksjonseierne seg imellom å inngå private avtaler som snøbrøyting osv. Hver enkelt bolig har eksklusiv bruksrett til uteplass/hage. Tomten er "delt" i praktiske bruksområder for hver seksjon, se vedlagt utomhusplan.

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av egen boligseksjon, jf. eierseksjonsloven § 1. Ingen kan erverve mer enn 2 boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 22, 3. ledd.

Faste, løpende kostnader

Det er ikke lagt opp til fellesutgifter. Det er opp til sameiet hvorvidt det ønskes fellesutgifter til løpende kostnader som eks. strøm til fellesarealer, forsikring, brøyting etc.

Kjøper bør påregne kostnader til: Strøm, eiendomsskatt, kommunale avgifter, vannforbruk, forsikringskostnader, TV/internett og andre vanlige utgifter. Disse er ikke stipulert.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

8 300 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 34 370,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 375 000,-)) -------------------------------------------------------- 50 039,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 8 350 039,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Festeavtale

Nei, eiet tomt.

Energiforbruk

Ikke stipulert.

Spesifikasjon av lån

Sameiet har ingen lån.

Annen nyttig informasjon

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen. Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Adgang til utleie (boligformål)

Eier råder fritt over sin seksjon med tanke på utleie av hele eller deler av denne. Det er egen utvendig inngang til boligens u.etasje og i deler av denne etasjen er det lagt til rette for utleie av rom som er godkjent til varig opphold.

Konsesjon / Odel

Nei.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 1400,- / 2100,- / 3100,- pr tegnet forsikring.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres på generelt grunnlag til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt etter avhendingslovens normalbestemmelser

Dette er en ny bolig, se avhendingsloven § 1-2(2).
Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Meglers vederlag og utlegg

Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 8 300 000,-) (Kr.107 900) Fotografering/kveldsfoto/drone (Kr.9 850) Oppmåling og plansisser (Kr.5 000) Fakturagebyr (factoring) (Kr.2 500) Godtgjørelse oppgjør (Oppgjørskostnad) (Kr.6 250) Grunnpakke markedsføring (Kr.13 500) Megleropplysninger (Kr.3 000) Nabobrev/miniprospekt (Kr.750) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Prospekter/salgsoppgave (Kr.4 500) Tilretteleggingshonorar (Kr.8 500) Totalt kr. (Kr.162 335)
Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selger betale kr 9 900 + tilrettelegging, utlegg og visninger.

Finn.no: Lokalområde

Myrvoll/Oppegård: