Klikk for galleri

6 energivennlige boliger (4 SOLGT) m/høy standard, hage og parkering. Mulig hybel. Bygging igangsatt!

X
Oslo – Nordstrand

Åsdalsveien 33

Oslo – Nordstrand

Åsdalsveien 33

Prisantydning
10.550.000 - 10.950.000,-
Bruksareal
163m² – 164m²
Visning
Etter avtale!
Meld deg på visning
Visning
Etter avtale!
Meld deg på visning
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF / Partner
93 45 91 50
skjema her?
Jurist / Eiendomsmegler MNEF
90 03 94 04
Salgsoppgave/dokumenter
Lukk

Anders Hartwig Thoresen

Eiendomsmegler MNEF / Partner
PrivatMegleren Panorama

Alexander Moltubak Løken

Jurist / Eiendomsmegler MNEF
PrivatMegleren Panorama
 

Informasjon om prosjektet

Velkommen til Åsdalsveien 33 - Nybygg, med det lille ekstra...

Åsdalsveien 33 er prosjekterte 3-mannsboliger med høy nybygg standard. Det skal bygges totalt seks boenheter, hvor hver enhet vil ligge i størrelse 161-164 kvm BRA over tre plan, i tillegg kommer carport og parkering samt fine felles og private uteplasser, noe som passer for store og små. Planløsningen vil variere noe på boliger i midten og på enden, men innholdsmessig er det mye likt. Husene leveres i henhold til TEK17 og er tilrettelagt for smarthusstyring, med bla. vannbåren varme i alle etasjer, som varmes opp av en helt nyutviklet inneklimasentral fra Flexit. Ved hjelp av balansert ventilasjon i tillegg til en luft til vann varmepumpe reduserer dette energibehovet til varmtvann og oppvarming med 2/3 (Beregnet til ca. 8600 kWh på en standard bolig på 160 kvm sammenlignet med TEK17 minimumskrav). Se brosjyre fra Flexit som er vedlagt salgsoppgaven for mer informasjon.

I samarbeid med interiørarkitekt er det valgt ut tidsriktige farger, materialer og kvaliteter slik at man kan flytte rett inn uten større planlegging. Samtidig er det flere valgmuligheter for kjøpere som kommer tidlig inn i prosjektet. Muligheter til å påvirke både farge, innredning og materialvalg vil tilbys. På den måten er det mulig å skape et helt unikt hjem, tilpasset egne preferanser og ønsker.

Boligene får en storslått stue med åpen kjøkkenløsning og plass til langbord. Ca. 64 kvm stue/kjøkken er noe som ikke tilbys i mange av dagens nye boliger. I tillegg vil store, moderne vinduer slippe inn godt med dagslyset som er plassert på en slik måte at de gir minst mulig uønsket innsyn samt at alle vinduene mot vest blir tilnærmet uten gjenboere. Kjøkkenet leveres av HTH og inneholder integrerte hvitevarer fra Siemens i leveransen. Videre kan man glede seg over et stort velværebad, samt ekstra bad, wc-rom og vaskerom.

Boligene i midten får tre soverom i tillegg til en stor bod i underetasje med flere innrednings muligheter, samt hovedsoverom i andre etasje med suiteløsning. Boliger beliggende på endene får fire soverom, med soverom i underetasje som får suiteløsning. Det er verdt å merke seg at dette soverommet også har en bi-inngang - og mulighet for å klargjøring av ekstra kjøkken (tilvalg). Forøvrig får alle boenheter en plass i carport, men boliger på enden har i tillegg ekstra parkering enten i carport eller ekstra p-plass.

Bli bedre kjent med Åsdalsveien 33. For 360 grader visning av boligene scann QR koden i bildet under eller bruk denne lenken: 360 Visning Fungerer god også på PC, IPAD eller mobil uten 3d briller.

Kort fortalt

- 6 prosjekterte boenheter tegnet av Blokk arkitekter.
- Lys og luftig planløsning.
- Påkostet standard slik at man ikke skal føle behov for tilvalg, men det finnes selvsagt mulighet for egne valg.
- Carport tilknyttet inngangspartiet.
- Hyggelig terrasse på ca. 14 kvm.
- Egen hagedel.
- Stor felleseiendom.
- Romslig entré med flislagt gulv.
- HTH kjøkken, Siemens hvitevarer.
- Herlig stue/allrom på over 60 kvm.
- Spisestue med plass til langbord.
- Stort bad med regnfallsdusj og badekar.
- Bad/wc, wc-rom og et vaskerom.
- Tre/fire soverom i boligene.
- Mulig hybel/praktikant løsning.
- Lagringshems og bodløsninger.
- Sikringsskap med automatsikringer.
- Nyutviklet inneklimasentral fra Flexit som bidrar til et svært lavt energiforbruk.
- Vannbåren varme i alle etasjer.
- Smarthusstyring fra FutureHome.
- Energibehovet til varmtvann og oppvarming reduseres med ca. 2/3-deler
- Samarbeid med Intro Interiørarkitekter AS for å sette sammen farge og materialvalg til boligene.

Alle boliger får fine uteområder med utgang fra kjøkken/stue (illustrasjon - avvik kan/vil forekomme)

BOLIGVELGER OG PLANLØSNINGER

Bruk boligvelger for å orientere deg om beliggenhet på de forskjellige enhetene og plantegninger, trykk her: Boligvelger

Planløsning hus A

Alternativ planløsning hus A - velg det som passer deg best

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Eiendommen ligger i et meget attraktivt og barnevennlig boligområde på Nordstrand. Det er fem barnehager i nærområdet, samt kort gangvei til skoler og offentlig kommunikasjon. Nordstrand idrettsplass (Niffen) ligger også i nærheten, samt flere tennisanlegg, svømmehall, ridesenter og treningssenter. Nye Nordstrandhallen sto ferdig i 2018, rommer håndball- og fotballbaner og opp til 3000 tilskuere.

Det er flere idrettslag i omkringliggende områder med allsidig satsning innenfor et stort spekter av idrettsgrener. Det er ca. 1,2 km til Sloreåsen Alpinbakke. Ellers er det ca. 550 m i luftlinje til sjøen, og derfor kort vei til flere populære badeplasser langs Bunnefjorden, inkludert lokale Nordstrand Bad og Sydstranda på Ulvøya.

Legg gjerne turen til Brannfjell ved Ekebergsletta, som er et av de første skogsområdene i hovedstaden som blir bart på vårparten. Dette er noe hundeeiere, barnefamilier, terrengsyklister og idrettsutøvere vet å benytte seg av. Det er stier over hele åsen, alt fra brede lysløyper til trange skogsstier og partier med svaberg. Et besøk i skulpturparken på Ekeberg bør også stå på menyen.

Skredderjordet ligger rett i nærheten. Her er det bl.a. volleyballbane og fotballbane om sommeren. På vinteren er det lagt is for skøytebane. Det er også egen varmestue som kan leies ved behov.

Boligene sokner til Nordstrand skole 1-7 trinn og Nordseter fra 8-10

Servicetilbud

Det er ca. 1 km til Holtet og Sæter som har et godt utvalg av butikker, spisesteder og helsetilbud. På Holtet finner du blant annet delikatesseforretningen Jacobs og Godt brød. Dagligvarehandelen kan gjøres på Matkroken Ljabru eller Joker Ljan. Lambertseter kjøpesenter og Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil.

Området har et godt kollektivtilbud via buss, trikk og tog. Nærmeste holdeplass er Siksakveien som ligger i kort gange fra boligen. Det ligger to trikkeholdeplasser og togstasjon innenfor en radius av ca. 1 km. Med bil fra Nordstrand tar det ca. 4 min til Lambertseter, 9 min til Ryen, 7 min til Ekeberg, 7 min til Oslo S og 35 min til Oslo Lufthavn.

Eiendommen sokner til Nordstrand barneskole som ligger ca. 10 min gange unna, og for elever i ungdomstrinnene er det ca. 1,8 km til Nordseter ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Holtet, Kongshavn og Lambertseter vgs., samt et godt utvalg av private og kommunale barnehager.

På Sæter finnes det er godt tilbud, med matbutikk, cafe, bokhandel, apotek, Dr. Dropin, Egon m.m.

Hus B og E

U. etasje: Entré, wc-rom, vaskerom og 2 boder.
1. etasje: Stue/kjøkken.
2. etasje: Gang, 2 bad og 3 soverom.

Annet: 1 biloppstillingsplass i carport.

Hus A, C, D og F

U. etasje: Entré, wc-rom, bad, soverom og bod.
1. etasje: Stue/kjøkken.
2. etasje: Gang, bad og 3 soverom.

Annet: 2 biloppstillingsplasser. Hus A og F får i carport og utendørs. Hus C og D får 2 plasser i carport.

I alle hus vil det på bod eller vaskerom i underetasjen også bli lagt opp tekniske installasjoner.

Standard

Det leveres flislagte gulv i entré, wc-rom, bad og vaskerom. Øvrig oppholdsrom leveres med en lekker lyspigmentert enstavs eikeparkett fra Floor Factory. Endringer kan gjøres som tilvalg innenfor leverandørens sortiment. Gulvlister leveres i lyspigmentert eik og det er listfri overgang mellom vegg og tak, samt rundt vindusinnramminger

Vinduer blir malt i dempet sort utførelse på innsiden i alle oppholdsrom, og klassisk hvit på soverom i andre etasje. Innerdører blir av høy kvalitet i massiv, solid konstruksjon (Unique O1L) med dempelist. Gerikter/lister rundt dører leveres i glatt, hvit utførelse, overmalt med ett strøk for å skjule spikerhull.

Det blir levert tidsriktig trapp fra Trappemakeren, med underliggende malte vanger, eikespiler fra gulv til tak og trinn i hvitpigmentert, heltre eik kortstav. Det er valgt åpne trinn i trapp mellom første og andre etasje, for å skape gjennomlys og en luftig romfølelse i hele etasjen. Dessuten blir det barnesikring i samme utførelse som trinnene.

Det kreves lite av deg som beboer mht vedlikehold med fasade fra Møre Royal.

Entré

Entreen får direkte adkomst fra carporten, slik at man kan ta seg tørrskodd til og fra bilen på dager med dårlig vær. Entreen blir romslig og får plass til garderobeskap under trappen til første etasje. Dessuten blir det direkte tilknytning til lagringsbod/vaskerom. Entreen leveres med en lys, grå terrazzoflis i 60 x 60 cm, type Norr fra Fagflis, og kostnadsfrie valgmuligheter er grå eller hvit.

Veggene blir malt i Tudor - en gråaktig, beige tone med varme hint. Fargen oppleves som lys og lekker - og blir gjennomgående for øvrige oppholdsrom i boligen. Det er fire alternative veggfarger som kan velges uten tillegg i pris, men det gjøres oppmerksom på at noen mørke farger kun er tilgjengelig som tilvalg.

Katalogbilde - Nat Norr Vit fliser leveres som standard i entré og wc. Fliser leveres av fagflis, og det er fullt mulig å velge fritt fra deres sortiment som tilvalg

Stue

Stue/kjøkken delen utgjør ca. 64 kvm og er på et plan. (illustrasjon - avvik kan/vil forekomme)

Boligene får et lyst og luftig allrom på ca. 64 kvm med gjennomgående planløsning og store vindusflater. Allrommet deles opp i tre åpne soner med stue i den ene enden, kjøkken i midten og spisestue i motsatt ende. Spisestuen har plass til langbord og blir således et naturlig samlingspunkt for alle anledninger. I tillegg blir det skyvedør fra spisestuen ut til terrassen og hage.

Allrommet får en gjennomtenkt belysningsplan, utarbeidet av velrennomerte SML Lightning AS. Det blir to takpunkter, diskret plasserte downlights og to Box micro vegglamper fra Lightpoint. Det kan velges mellom sorte eller hvite farger på vegglampene. Tre av veggene blir malt i Tudor, mens den fjerde blir malt Rustikk Terracotta som kontrastvegg bak kjøkkeninnredningen. Andre farger kan velges fritt, uten tillegg i pris.

Her blir det god plass for hyggelige måltider med familie og venner (illustrasjon - avvik kan/vil forekomme)

Kjøkken

Boligene får et komplett og moderne kjøkken fra HTH med demping på skuffer og skap. Innredningen er av typen Havana - et kjøkken i mørkt treutseende som skiller seg ut i fra mengden. Frontene får poppel-utseende med loddrette årringer og håndtaksfri løsning på alle skuffer og skap (med unntak av kjøleskap og oppvaskmaskin). Det blir ledlys under overskap. Vaskeskap med uttrekk for kildesortering.

Kjøkkenet får en elegant 10 mm kompaktlaminat benkeplate med sort kjerne, i farge 603 Glitter Bianco. Det blir nedfelt stålvask, type Intra Omnia 600S, og et delikat blandebatteri fra Tapwell, type Rin 184. Sokler, frisider og foringer leveres i samme utførelse og lufterister kommer i sort metall.

Integrerte hvitevarer kommer fra kvalitetsleverandøren Siemens, og består av sort stekeovn med pyrolysefunksjon, en induksjonstopp, en oppvaskmaskin med separat bestikkskuff, og et kombiskap med kjøl/frys. Slimline ventilator er av type Røros Crystall 1160. Tre høyskap er innebygd i søylen til venstre i bildet/illustrasjonen under.

Det vil gis muligheter for tilpasning av ditt ønskede kjøkken. Bildet over viser katalogbilde og illustrasjon (illustrasjon - avvik kan/vil forekomme)

Hovedbad

Hovedbadet plasseres i andre etasje, og blir et delikat velværebad med dusj og badekar. Badet leveres med moderne italienske gulvfliser, type Hub Travel Natur 60 x 60 cm, fra Mirage. Noen vegger og dusjsonen får en eksklusiv, hexagonmønstret flis i 9,7 x 9,7 cm fra Pavigrés Uni, farge Menta. Andre vegger på bad blir malt i fargen Tudor. Dusjsonen får nedsenk. Badet får i tillegg designsluk med "tile insert" fra Purus, og armaturer og regnfallsdusj fra Tapwell

Det blir vegghengt toalett fra Villeroy & Boch, type Subway 2.0 med demping i setet, samt dusjdører i herdet glass og separat badekar.

Alle bad i 2. etasje leveres med rundt Moon speil med skjult ledbelysning fra anerkjente Foss Bad. Endeboliger får innredning i 120 fra HTH, med fronter med lameller i heltre farge Nordic Spirit Dark. Lyspigmentert eik kan velges uten tillegg i pris, øvrige endringer fra valg fra leverandørens sortiment som tilvalg. Midtboliger leveres med innredning Mie fra Vikingbad i 100 cm bredde. Denne kan leveres i fire forskjellige farger; Hvit matt, lys grå, lys eik eller sort eik. Heldekkende servant, type Ada Thin.

Bildet gjenspeiler leveranse fra katalogbilder.

Bad 2, midtboliger

Midtboliger får bad tilknyttet hovedsoverom i andre etasje, med 80 cm innredning fra HTH med lamellfronter, heltre eik, i farge Nordic Spirit Dark, og heldekkende matt servant, type Lava fra Kuma. Rundt speil med skjult ledbelysning fra Foss Bad. Badene får flislagte overflater med moderne italienske fliser på gulv fra Mirage, i serien HUB, farge 07 Natur/Travel. Dusjsone leveres med en eksklusiv hexagon mønstret flis fra Pavigrés i farge Menta, på vegg og gulv. Øvrige vegger leveres malt i fargen Tudor.

Italienske designfliser - Mirage HUB på baderom i 2. etasje. Katalogbilde.

Bad 2, endeboliger

Endeboliger får bad tilknyttet soverommet i 1. etasje. Badene får flislagte overflater, type Glade Branco 59,7 x 59,7 cm - en lys flis med betonglook på ale vegger og på gulv. Dusjnisjen får nedsenket gulv med mosaikkflis i 5 x 5 cm. Glade-serien kommer også i Branco, Cinza eller Antrasitt, og kan velges uten tillegg i pris, forutsatt samme flis på vegg og gulv. Eva innredning, i matt hvit med en tynn heldekkende servant. Speil med skjult led belysning, samt dusjvegger i herdet glass. Armaturer og dusj kommer fra Tapwell, mens vegghengt toalett også her er fra Villeroy & Boch, Subway 2.0. Dessuten får badet også opplegg for vaskemaskin.

Moon Speil fra Foss Bad, med skjult ledbelysning medfølger som standard på bad i 2. etasje.

Wc-rom

Alle boliger får eget wc-rom i underetasjen. Rommet får samme gulvfliser som entreen, en lys grå terrazzolignende flis i 60 x 60 cm fra Fagflis. Kostnadsfrie valgmuligheter er grå eller lys grå. Veggene blir malt i Tudor, det blir downlights i himling, 60 cm bredt speil fra Foss med frostet kant og innredning type Viskan Grip i en lys grå utførelse. Toalett blir av typen Villeroy & Boch Subway 2.0 med demping i setet.

Moon Speil, med frostet kant medfølger som standard på WC rom i første etasje.

Vaskerom

Bolig E og B har eget vaskerom som blir plassert i underetasjen og med tilknytning til entreen. For øvrige boliger vil en av bodene i tilsvarende etasje kunne benyttes som vaskerom, og disse leveres bodene leveres klargjort med sluk og våtromsmaling på vegger. Wc-rommet ligger vegg-i-vegg, slik at det hele blir særs praktisk, kanskje spesielt for småbarnsfamilier. Vaskerommene varierer i størrelse, men får gulvfliser type Glade Branco 59,7 x 59,7 cm, glatte vegger malt i Tudor, samt sluk, utslagsvask, og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom

Skråtak gir en god romfølelse og vinduene er med på å slippe inn det naturlige lyset (illustrasjon - avvik kan/vil forekomme)

Boliger i midten får tre soverom og endeboliger får fire. Det blir tre soverom i andre etasje samt en bod i underetasjen med vindu, og endeboliger får et ekstra soverom i underetasjen. Hovedsoverom blir plassert i andre etasje, er på over 16 kvm, og får et luftig preg med Velux tak- og fasadevinduer. Boliger i midten får hovedsoverom i suiteløsning med eget bad. I endeboliger er det soverommet i underetasjen som får dette.

Alle hovedsoverom leveres med fargen Tudor på vegger og Green Marble kontrastvegg som standard. Øvrige soverom leveres i fargen Space. Andre standard, lyse NCS farger kan velges uten tillegg i pris, forutsatt at det kun velges én farge per rom.

Soverommene får plass til garderobeskap og ett soverom får garderobenisje. Dessuten blir det plass til garderobeskap under trapp i entreen. Her er det full mulighet til å sette sammen sin egen garderobe med tanke på stil, kvalitet og funksjonalitet.

For øvrig blir det lagringshems over bad i andre etasje. Grunnflaten blir på ca. 9 kvm, og vegger/tak males i samme farger som gangen. (Det blir gulv i malt spon med synlige skruehull). I underetasjen får boliger i midten en romslig bod på over 10 kvm, tilknyttet gangen med eget vindu og biinngang.

For interessenter som ønsker er det utstilling av vareprøver for gulv, fliser, fronter på underskap, benkeplate etc. på kontoret til megler. Kom gjerne innom for en prat.

Illustrasjonsbilder soverom

Hus A

U. etasje: BRA 37 / P-ROM 31 / S-ROM 6 kvm.
1. etasje: BRA 64 / P-ROM 64 / S-ROM 0 kvm.
2. etasje: BRA 59 / P-ROM 59 / S-ROM 0 kvm.
Annet: Lagringshems med grunnflate ca. 9 kvm.

Totalt: BRA 161 / P-ROM 155 / S-ROM 6 kvm.

S-rom utgjør bod/vaskerom i underetasjen.

Hus B

U. etasje: BRA 38 / P-ROM 20 / S-ROM 17 kvm.


1. etasje: BRA 64 / P-ROM 64 / S-ROM 0 kvm.
2. etasje: BRA 60 / P-ROM 60 / S-ROM 0 kvm.
Annet: Lagringshems med grunnflate ca. 9 kvm.

Totalt: BRA 162 / P-ROM 145 / S-ROM 17 kvm.

S-rom utgjør stor og liten bod i underetasje.

Hus C

U. etasje: BRA 37 / P-ROM 32 / S-ROM 6 kvm.
1. etasje: BRA 64 / P-ROM 64 / S-ROM 0 kvm.
2. etasje: BRA 59 / P-ROM 59 / S-ROM 0 kvm.

Annet: Lagringshems med grunnflate ca. 9 kvm.

Totalt: BRA 161 / P-ROM 155 / S-ROM 6 kvm.

S-rom utgjør bod/vaskerom i underetasjen.

Hus D

U. etasje: BRA 37 / P-ROM 31 / S-ROM 6 kvm.
1. etasje: BRA 64 / P-ROM 64 / S-ROM 0 kvm.
2. etasje: BRA 61 / P-ROM 61 / S-ROM 0 kvm.

Annet: Lagringshems med grunnflate ca. 9 kvm.

Totalt: BRA 163 / P-ROM 157 / S-ROM 6 kvm

S-rom utgjør bod/vaskerom i underetasjen.

Hus E

U. etasje: BRA 38 / P-ROM 21 / S-ROM 17 kvm.
1. etasje: BRA 64 / P-ROM 64 / S-ROM 0 kvm.
2. etasje: BRA 62 / P-ROM 62 / S-ROM 0 kvm.

Annet: Lagringshems med grunnflate ca. 9 kvm.

Totalt: BRA 164 / P-ROM 147 / S-ROM 17 kvm.

S-rom utgjør stor og liten bod i underetasje.

Hus F

U. etasje: BRA 38 / P-ROM 32 / S-ROM 6 kvm.
1. etasje: BRA 64 / P-ROM 64 / S-ROM 0 kvm.
2. etasje: BRA 61 / P-ROM 61 / S-ROM 0 kvm.

Annet: Lagringshems med grunnflate ca. 9 kvm.

Totalt: BRA 163 / P-ROM 157 / S-ROM 6 kvm.

S-rom utgjør bod/vaskerom i underetasje.

Beskrivelse av tomt/hage

Felleseiendommen planeres i henhold til beskrivelse i utomhusplanen, og egnede utearealer opparbeides med toppjord og ferdigplen. Mindre partier kan leveres tilsådde etter utbyggers vurdering. Den delen av utomhusplanen merket naturtomt vil i hovedsak bestå av delvis fjell og naturtomt. Øvrig beplantning leveres i henhold til utomhusplan.

Ut over utomhusplan leveres 3 stk. planter bøkehekk i forlengelse av skillevegg på terrasseplatting mellom hver enhet, samt et nyplantet frukttre mellom boligene. Øvrige trær og beplantninger kan fjernes etter utbyggers vurdering. Øvrige deler av tomten grovplaneres med stedlige masser tilpasset den eksisterende naturlige topografi.

Bildet viser den foreløpige tomteinndelingen av utearealet.

Alle boenheter får tilgang til en vestvendt terrasseplatting på ca. 14 kvm med adkomst fra stue/kjøkken. I tillegg legges det opp til at man i sameiet også får bruksrett til eget gressbelagt utendørsareal, tilknyttet hver enkelt bolig. Hagen er inngjerdet med flettverksgjerde mot vei for sikring. Det blir avsatt et stort og åpent fellesareal på ca. 200 kvm for lek og sosiale sammenkomster.

Kledning og terrasser leveres som standard i royalimpregnert bord, som aldri vil ha behov for maling eller beis. Ytterkledningen leveres med delvis stående panel i MøreRoyal utførelse, delvis med en liggende, spilelignende kledning i dobbelfals spesial.

Den ene 3-mannsboligen leveres i farge RO.0 natur, mens det andre leveres i farge RG.25 grå. Takene leveres komplett med Plannja Trend 475, i fargen PL 20 mørk grå. Takrenner, nedløpsrør og øvrige beslag leveres i overflatebehandlet/plastbelagt stål i sort farge.

Miljøvennlig oppvarming

Boligene varmes opp med vannbåren gulvvarme i alle etasjer. Rom med vannbåren gulvvarme utstyres med egen termostat på egen kurs/sløyfe. Hver bolig leveres med en helt nyutviklet og sofistikert inneklimasentral fra Flexit, type EcoNordic WH4.

EcoNordic er basert på en balansert ventilasjonsmodul, luft-til-vann varmepumpe, og en varmtvannstank. Sammen bidrar disse enheten til å redusere energiforbruket vesentlig både til oppvarming og varmtvann i hele boligen.

Utstyr

Boligene leveres med smarthusstyring av bl.a. tak og vegg belysning i 1. etasje, samt av vannbåren gulvvarme i hele boligen. Det er også tilrettelagt for ytterligere utvidelse av systemet. Sammen med energieffektive løsninger sikrer dette en vesentlig lavere strømregning enn for nye boliger som kun leveres i henhold til minimumskrav.

Smarthusstyring av all takbelysning i hovedetasjen leveres som standard. Løsningen leveres av FutureHome i samarbeid med GET.

Det elektriske anlegget blir utført av autorisert installatør og leveres i henhold til NEK400:2014. Anlegget leveres skjult, men noen synlige føringer kan forekomme. I tillegg leveres boligene med en gjennomtenkt belysningsplan utarbeidet av SML Lighting. Alle downlights og inkluderte vegglamper leveres med dimmerfunksjon som standard.

Futurehome sin smarthub blir en naturlig del av alle boligene i Åsdalsveien 33

Parkering / Garasje

Alle boenheter får parkering i carport tilknyttet inngangspartiet. Midtboliger får én parkeringsplass og endeboliger får to. Hus A og F får i carport og utendørs parkering, mens hus C og D får 2 plasser i carport.

Byggemåte

Boligen leveres i henhold til Tekniske forskrifter av 2017.

Grunnmur, eventuelle trappevanger og støttemurer/lyskasser produseres i sprøytebetong. Det blir isolerte etasjeskillere. Hver bolig leveres med en helt nyutviklet inneklimasentral fra Flexit, EcoNordic WH4. EcoNordic er basert på en balansertventilasjonsmodul, en luft til vann varmepumpe, og en varmtvannstank. Alle vannledninger leveres som «rør i rør» system i plast. Fordeling av varmt og kaldt vann legges skjult i bjelkelag og vegger, men vannrør plassert mot yttervegger må fores ut for at veggene skal være skjulte. Det elektriske anlegget blir utført av autorisert installatør og leveres i henhold til NEK400:2018.

For detaljer om byggemåte, se vedlegg til salgsoppgaven.

Adgang til utleie

Adgang til utleie (boligformål) - Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen, utleiedel eller enkeltrom (hybel) så fremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold, og rommet leies ut til det formålet det er byggemeldt som. Vedtekter, tinglyste erklæringer e.l. kan begrense utleieadgangen. Ev. utleiedel er søknadspliktig.

Merk at rom i underetasjen blir byggemeldt som bod for hus B og E, og er ikke er godkjent for varig opphold. For øvrige hus blir tilsvarende rom byggemeldt som soverom.

Faste, løpende kostnader

Det er ikke lagt opp til fellesutgifter. Dette blir opp til de nye eiere å eventuelt etablere. Kjøper må påregne kostnader til:

- TV og internett (innhentet tilbud fra GET, se vedlegg til prospektet).
- Privat strømforbruk.
- Kommunale avgifter.
- Forsikringer.
- Andre normale utgifter.
- Eiendomsskatt.

Det er ikke innhentet kostnadsoverslag på ovennevnte. Kommunale avgifter ligger historisk i størrelse omfang +/- kr 15 000,- pr. husstand. Øvrige kostnader må kjøper undersøke selv.

Fremdrift

Antatt overtakelse er ca. Q1 2021. Byggestart er vedtatt.

SALGSOPPGAVE

Last ned eller be om den fullstendige salgsoppgaven fra oss, før du tenker legge in bud på en eiendom. Informasjon på finn annonse, hjemmeside er et utdrag av denne.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse under for å gjøre deg kjent med området. På visningsdager vil det bli skiltet med visningsskilter fra PRIVATmegleren.

Spørsmål?

Ta gjerne kontakt for en hyggelig boligprat med ansvarlig megler, Anders Hartwig Thoresen mobil 934 59 150 / e-post: anders@privatmegleren.no

Novium Entreprenør AS vil være totalentreprenør