X
Ekeberg - Bekkelaget – Oslo

Skogroveien 8

Ekeberg - Bekkelaget – Oslo

Skogroveien 8

Prisantydning
14.500.000
Primærrom
173m²
Bruksareal
213m²
Bruttoareal
246m²
Visning
Etter avtale!
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF / Partner
93 45 91 50
skjema her?
Jurist / Eiendomsmeglerfullmektig
90 03 94 04
Salgsoppgave
Lukk

Anders Hartwig Thoresen

Eiendomsmegler MNEF / Partner
PrivatMegleren Panorama

Alexander Moltubak Løken

Jurist / Eiendomsmeglerfullmektig
PrivatMegleren Panorama
 

Informasjon om prosjektet

Velkommen til Skogroveien 8!

Skogroveien 8 er to prosjekterte eneboliger over tre plan. Byggene får en tidløs, klassisk utforming med integrert garasje ved inngangspartiet. Singlet gårdsplass og hage med ferdigplen inngår i leveransen. Beliggenheten er perfekt - kun et par minutters gange fra Brannfjell og med kort avstand til Oslofjorden. Holtet, Bekkelaget skole og Brannfjell ungdomsskole er rett i nærheten.

Hver bolig får terrasse mot hagen og balkong i andre etasje. Boligene får en høy standard, og Opsahl Bolig, som står for utbyggingen, er kjent for kvalitet i alle ledd. Vannbåren gulvvarme i alle etasjer, balansert ventilasjon og sentralstøvsuger er tekniske pluss. Pipe/ildsted kan leveres som tilvalg, og det vil være mulig med tilvalg for sanitær, el og overflater slik at du som kjøper kan sette ditt eget preg på boligen.

Vegg og himlinger får gipsoverflater, der veggene males i en lun, varmgrå nyanse som står utmerket til hvitpigmentert, enstavs eikeparkett. I første etasje ligger stue og kjøkken i åpen løsning, med mange, store vinduer mot hage. Kjøkkeninnredningen leveres av Sigdal eller Mobalpa. HUS 1 får i tillegg loftstue og kjellerstue.

Boligene får tre soverom i andre etasje, tre helflisede bad, et pent gjestetoalett og et vaskerom. Det ene badet ligger i suite med hovedsoverommet. I kjelleren blir tre boder innredet med enstavs parkettgulv. En av bodene har tilknytning til bad og inngang via både gang og utvendig kjellertrapp.

Kort fortalt

- To prosjekterte eneboliger over tre plan.

- Integrert garasje, singlet gårdsplass.

- Hagearealet leveres med ferdigplen.

- Balkong og hage.

- Vegger males i "hvit lin", en lun gråfarge.

- Enstavs, hvitpigmentert eikeparkett.

- Gode vindusflater og store rom.

- Stor hall med inngang til gjestetoalett.

- Stue og kjøkken i åpen løsning.

- Kjøkken fra Sigdal eller Mobalpa.

- Tre flislagte bad, ett med badekar.

- Tre soverom, ett i suite med bad.

- Garderoberom, loftstue og kjellerstue i hus 1.

- Tre boder innredet med parkettgulv.

- Egen inngang til stor bod med bad.

- Nær Brannfjell, skoler og barnehage.

- Balansert ventilasjon for sunt innemiljø.

- Vannbåren gulvvarme i alle tre etasjer.

- Sentralstøvsuger inkludert slangesett.

- Det er mulighet for flere tilvalg.

Opsahl Bolig

Opsahl Bolig er en kvalitetsleverandør, kjent for sitt fokus på solide bygg som er ment for å vare i generasjoner. Opsahl Bolig leverer hus de er stolte av, med praktiske og energieffektive løsninger tilpasset en moderne hverdag. Trivsel, høy kvalitet, ærlighet, respekt for kundene og godt faglig håndverk er kjennetegn som har fulgt bedriften de siste 20 årene.

Opsahl Bolig velger miljøvennlige løsninger. Den faglige kompetansen er perfeksjonert over lang tid, og de håndterer hele prosessen fra kjøp av tomt, til du står med nøkkelen i hånden. Ved å velge et hjem fra Opsahl Bolig er du sikret mot ubehagelige overraskelser - her er det kvalitet og kontroll i alle ledd!

Nærområdet / fasiliteter

Holtet/Bekkelaget er et attraktivt og barnevennlig strøk med nærhet til både by og fjord. Du har gode barnehager, anerkjente skoler og en rekke idrettstilbud rett i nærheten. Holtet/Bekkelaget er ansett som et trygt sted å vokse opp - et sted hvor du kan trives gjennom hele livet. For Oslo kommune har Holtet de senere år vært en prioritet med tanke på etablering av boliger, forretningsliv og trivsel. Nærheten til fantastiske turområder gir gode rekreasjonsmuligheter rett utenfor stuedøren!

Utdanning

Bor du i Skogroveien 8 sokner barna til Bekkelaget skole som ligger ca. 200 meter lengre bort. Elever i ungdomstrinnet fortsetter på Brannfjell skole, som også ligger innen kort gangavstand. Holtet videregående skole er en av dine nærmeste naboer og det er kort vei til Steinerskolen på Nordstrand. Området har ellers et godt utvalg av barnehager.

Idrett

Holtet/Bekkelaget er kjent for et bredt og godt tilbud innen idrett, både for barn og voksne, med flere idrettslag som blant annet Bækkelaget, KFUM og Nordstrand IF. Bækkelagshallen er rett ved, og innen gangavstand finner du Sportsplassen, Nordstrand idrettsplass, Ekeberg idrettshall, flere tennisanlegg, svømmehall og ridesenter. Nye Nordstrand arena/Nordstrandhallen ble ferdigstilt i 2018. Du finner også flere treningssentre og lysløyper i nærområdet.

Fritid og rekreasjon

Brannfjell ligger rett i nærheten og er et av de første skogsområdene i hovedstaden som blir bart på vårparten. Det er stier over hele åsen, alt fra brede lysløyper til trange skogstier og svabergpartier. Ekebergsletta og Skulpturparken på Ekeberg gir også gode rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter.

Ballsletta er et yndet turmål med aktiviteter som Ridesenter, Minigolf og diverse andre muligheter for barna. Sommerstid frister fjorden med deilige badeplasser. Nordstrand bad og Sydstranda på Ulvøya er lokale strender, mens du litt lengre ned har Katten, Fiskvollbukta, Hvervenbukta og Ingierstrand som perler på en snor. Østmarka begynner der Nordstrandveien slutter, dit er det kun en liten kjøretur med bil.

Handel og shopping

Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Joker på Holtet, og ikke minst delikatessebutikken Jacobs som har alt innen dagligvare og mye ekstra du ikke finner andre steder. Holtet blomsterhandel og Åpent Bakeri er andre fasiliteter like ved.

Det er kort vei til Lambertseter senter som huser 80 butikker, Vinmonopolet, Deichmanske bibliotek og Symra kino. Sæter og Manglerud har ellers et spennende utvalg av servicetilbud. Oslo sentrum når du på ca. 9 minutter med bil.

Kollektivtilbud

Kollektivtilbudet i området er utmerket, via buss, trikk og T-bane. Nærmeste buss- og trikkestopp er Holtet (ca. 300 meter). Fra Holtet bruker trikken ca. 13 min til sentrum. Nærmeste T-bane er Karlsrud og Brattlikollen.

Arealer og fordeling per etasje

Hus 1: BTA 300 / BRA 264 / P-ROM 221 / S-ROM 43 kvm fordelt på:

Kjeller: BTA 100 / BRA 88 P-ROM 76 / S-ROM 12 kvm

1. Etasje: BTA 100 / BRA 88 P-ROM 57 / S-ROM 31 kvm

2. Etasje: BTA 100 / BRA 88 P-ROM 88 / S-ROM 0 kvm

S-rom utgjør de to minste bodene i kjelleren. Den største boden og kjellerstuen er medregnet i P-rom. I 1. etasje utgjør garasje S-rom.

Hus 2: BTA 246 / BRA 213 / P-ROM 173 / S-ROM 40 kvm fordelt på:

Kjeller: BTA 82 / BRA 71 P-ROM 48 / S-ROM 23 kvm

1. Etasje: BTA 82 / BRA 71 P-ROM 54 / S-ROM 17 kvm

2. Etasje: BTA 82 / BRA 71 P-ROM 71 / S-ROM 0 kvm

S-rom utgjør bod i kjeller. Bod tilknyttet egen utgangsdør er medregnet i P-rom. I 1. etasje utgjør garasje S-rom.

Innhold

Hus 1

1. Etasje: Hall, stue/kjøkken/spisestue, wc og garasje.

2. etasje: Stue, 3 soverom, 2 bad, garderobe og trapperom.

Kjelleretasje: Kjellerstue, vaskerom/teknisk rom, bad, gang og 3 boder.

Hus 2

1. Etasje: Hall, stue/kjøkken/spisestue, wc og garasje.

2. Etasje: 3 soverom, 2 bad og trappegang.

Kjelleretasje: 3 boder, bad, vaskerom/teknisk rom og trappegang.

Standard

At planløsningen er familievennlig, er noe som er synlig fra man trår innenfor dørterskelen. Hallen er meget romslig og har god plass for garderobeskap. Et annet pluss er inngang til gjestetoalett, noe de fleste syns er praktisk. Hallen får hvitgrunnet trapp opp til andre etasje og hvit skyvedør inn til stue/kjøkken.

Gulvet legges med fliser fra Sap Kaleido, der man kan velge mellom seks farger. Veggene blir malt i fargen "hvit lin" - en lun, varm gråtone som er gjennomgående i alle rom.

Kjøkken

Både i hus 1 og hus 2 er det satt av god plass til kjøkkeninnredning. Slik den er tegnet vil den gi en og funksjonell og fin arbeidssone. Kjøkkeninnredningen leveres fra Sigdal eller Mobalpa til en sum av kr 150 000, - inkl. mva., frakt og montasje. Man står fritt til å bruke deler av summen på garderobeskap eller baderomsinnredning, så sant alle rom er ivaretatt.

I leveransen er det også tatt med opplegg for oppvaskmaskin. Kjøkkenarealet ligger åpent mot stuen, hvor det er mer enn plass nok for et stort spisebord. Fra rommet er det også utgang til hage med markterrasse, hvem liker ikke å ta med seg måltidet ut på fine sommerdager?

Illustrasjon kjøkken

Stue

Hovedstuen i første etasje blir et lyst, åpent og luftig rom med mange, store vindusflater vendt mot egen hage. Glatte veggflater malt i en nydelig varmgrå tone vil stå fint til gulvet i hvitpigmentert eik. Gulvet er i enstavs utførelse og understreker det eksklusive preget.

Stuen vil enkelt la seg møblere med både spisestue og sofaløsninger. Ønsker man litt ekstra hygge kan pipe og ildsted leveres som tilvalg. Stuen får utgang til terrasse og hage med plen.

Loftstue og kjellerstue*

Hus 1 får både loftstue og kjellerstue - så her blir det mye ekstra spillerom. Loftstuen får utgang til balkong, og plassering utenfor soverommene gjør det til et yndet tv-rom på late søndager. Kjellerstuen får godt med vinduer og kan gi den perfekte ungdomsavdelingen, siden etasjen også har utvendig adkomst.

Både kjellerstue og loftstue får malte vegger, glatt himling og enstavs parkettgulv. Samme overflater gjelder for alle tre kjellerboder i hus 1 og hus 2, der begge hus har en stor bod med egen inngang fra hagen. Denne boden har også tilknytning til bad.

Illustrasjon stue

Bad/wc/vaskerom

Eneboligene får gjestetoalett med inngang fra hallen, et separat vaskerom/teknisk rom i kjeller og hele tre flislagte bad. To av badene ligger i andre etasje, der ett er tilknyttet hovedsoverommet. Det siste badet har inngang fra en stor bod i kjeller. Bad, vaskerom og wc får gulvfliser.

Badene får flislagte vegger som er matt hvite, fra Villeroy & Boch eller tilsvarende. (Bergersen Flis står for leveransen). Alle toalett er veggmontert og på badet som har adkomst fra gang i andre etasje, følger det med dusjvegger og badekar. Servanter og dusj får ettgreps blandebatteri. På vaskerommet følger det med opplegg for vaskemaskin.

Soverom og garderobe

I andre etasje blir det tre soverom, hvor hovedsoverom vil ligge i suiteløsning med ett av badene. Hovedsoverommet i hus 1 får i tillegg garderoberom, mens det i hus 2 får utgang til balkong. Alle soverommene får fin størrelse, vegger malt i "hvit lin" og samme enstavs parkettgulv som i øvrige oppholdsrom.

Ønskes garderobeskap på rommene, kan dette tas fra den samlede posten som gjelder for kjøkken-, bad- og garderobeinnredning. Boligene får tre boder i kjelleren som innredes med parkettgulv og malte vegger. Én av boden får egen inngang via utvendig kjellertrapp, og ligger tilknyttet bad. Dette byr på mange bruksmuligheter utover lagringsplass.

Utstyr

Ventilasjonsanlegget leveres etter dagens krav, balansert og med høy varmegjenvinning. Boligene blir også utstyrt med sentralstøvsuger, inkludert slangesett og ett uttak per etasje. Hvert bygg får to utekraner, den ene med både varmt og kaldt vann. Varmtvannsbereder er på ca. 200 liter. Elanlegget leveres etter NEK400:2014 og har jordfeilautomater. Anlegget er trefaset og dimensjonert for elektrisk fyring.

Vinduene leveres fra Nordan med trelags energiglass og ytterdøren fra Swedoor med to glassfelt, type Wagner. Utvendige trapper leveres i grovstøpt betong, og både hovedinngang og kjellerinngang får utebelysning. Taksteinen er sort og kledningen blir grunnet. Balkongrekkverk leveres naturligvis barnesikret med tanke på høyde og spaltebredder. De to boligene vil inngå i et sameie med det eksisterende bygget på tomten.

Oppvarming

Eneboligene får vann-til-vann varmepumpe tilknyttet bergvarmeanlegg. Denne sørger for vannbåren gulvvarme i alle tre etasjer. Rommene med gulvvarme får egen termostat på egen sløyfe og badene som leveres med vannbåren varme får varmekabler i tillegg. Pipe og ildsted kan bestilles som tilvalg.

Parkering / Garasje

Hver av boligene får integrert garasje ved siden av inngangspartiet. Garasjeporten leveres i stål, isolert og med fjernkontroll. Det vil også være plass for biler på gårdsplassen. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Innvendig bredde på garasje for hus 1 er ca. 5,5 meter og ca. 2,8 meter for hus 2.

Adkomst

Enkel adkomst. Se vedlagt kartskisse på høyre side i nettannonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til eiendommen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Beskrivelse av tomt/hage

Eiendommen har en super beliggenhet, kun 300 meter fra Brannfjell og med fjordutsikt i motsatt retning. Rundt hver enebolig blir arealet anlagt med ferdigplen, slik at hagen kan tas i bruk første sommer. Gang og veiareal fylles med Herregårdssingel - ryddig og pent. Det vil ikke bli plantet trær og busker, men eksisterende trær blir forsøkt tatt vare på.

Utenfor stuen/kjøkken i første etasje bygges en markterrasse og i andre etasje får hver av boligene balkong. I hus 1 ligger balkongen utenfor loftstuen og i hus 2 er den utenfor hovedsoverommet. Byggene får et tidløst villapreg som står godt til området.

Planlagt overtagelse

Planlagt overtakelse ca. 14-16 md. etter byggestart. Selger tar forbehold om én solgt enhet, før byggestart igangsettes.

Selger skal med ca. 3 måneders varsel angi antatt periode for overtakelse innenfor et tidsintervall på ca 30 dager. Perioden gjelder ikke som bindende og dagmulktsbelagt frist. Endelig tidspunkt for overtakelse (dato og klokkeslett) vil bli gitt med ca. 30 dagers varsel. Kopi av varselet sendes meglerforetaket. Dette tidspunktet vil være en dagmulktsbelagt frist i henhold til bustadoppføringslova.

Fullverdig salgsoppgave

Husk og laste ned hele salgsoppgaven før evnt bud innleveres, gå øverst i annonsen og inn på dokumenter for fullstendig salgsoppgave.

Spørsmål?

Ta kontakt med:

Anders Hartwig Thoresen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Mobil: 934 59 150

E-post: anders@privatmegleren.no