X
Ekeberg - Bekkelaget – Oslo

Skogroveien 8

Ekeberg - Bekkelaget – Oslo

Skogroveien 8

Prisantydning
14.500.000
Primærrom
173m²
Bruksareal
213m²
Bruttoareal
246m²
Visning
Etter avtale!
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF / Partner
93 45 91 50
skjema her?
Jurist / Eiendomsmeglerfullmektig
90 03 94 04
Salgsoppgave
Lukk

Anders Hartwig Thoresen

Eiendomsmegler MNEF / Partner
PrivatMegleren Panorama

Alexander Moltubak Løken

Jurist / Eiendomsmeglerfullmektig
PrivatMegleren Panorama
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

Panorama Eiendomsmegling AS / Anders Hartwig Thoresen

Betegnelse

Gnr. 157 Bnr. 295 i Oslo kommune

Byggeår

2019

Velkommen til prosjekterte eneboliger i Skogroveien 8

Skogroveien 8 er to prosjekterte eneboliger over tre plan. Byggene får en tidløs, klassisk utforming med integrert garasje ved inngangspartiet. Singlet gårdsplass og hage med ferdigplen inngår i leveransen. Beliggenheten er perfekt - kun et par minutters gange fra Brannfjell og med kort avstand til Oslofjorden. Holtet, Bekkelaget skole og Brannfjell ungdomsskole er rett i nærheten.

Hver bolig får terrasse mot hagen og balkong i andre etasje. Boligene får en høy standard, og Opsahl Bolig, som står for utbyggingen, er kjent for kvalitet i alle ledd. Vannbåren gulvvarme i alle etasjer, balansert ventilasjon og sentralstøvsuger er tekniske pluss. Pipe/ildsted kan leveres som tilvalg, og det vil være mulig med tilvalg for sanitær, el og overflater slik at du som kjøper kan sette ditt eget preg på boligen.

Vegg og himlinger får gipsoverflater, der veggene males i en lun, varmgrå nyanse som står utmerket til hvitpigmentert, enstavs eikeparkett. I første etasje ligger stue og kjøkken i åpen løsning, med mange, store vinduer mot hage. Kjøkkeninnredningen leveres av Sigdal eller Mobalpa. HUS 1 får i tillegg loftstue og kjellerstue.

Boligene får tre soverom i andre etasje, tre helflisede bad, et pent gjestetoalett og et vaskerom. Det ene badet ligger i suite med hovedsoverommet. I kjelleren blir tre boder innredet med enstavs parkettgulv. En av bodene har tilknytning til bad og inngang via både gang og utvendig kjellertrapp.

Kort fortalt

- To prosjekterte eneboliger over tre plan. 

- Integrert garasje, singlet gårdsplass.

- Hagearealet leveres med ferdigplen.

- Balkong og hage.

- Vegger males i "hvit lin", en lun gråfarge.

- Enstavs, hvitpigmentert eikeparkett.

- Gode vindusflater og store rom.

- Stor hall med inngang til gjestetoalett.

- Stue og kjøkken i åpen løsning.

- Kjøkken fra Sigdal eller Mobalpa.

- Tre flislagte bad, ett med badekar.

- Tre soverom, ett i suite med bad.

- Garderoberom, loftstue og kjellerstue i hus 1.

- Tre boder innredet med parkettgulv.

- Egen inngang til stor bod med bad.

- Nær Brannfjell, skoler og barnehage.

- Balansert ventilasjon for sunt innemiljø.

- Vannbåren gulvvarme i alle tre etasjer.

- Sentralstøvsuger inkludert slangesett.

- Det er mulighet for flere tilvalg.

Opsahl Bolig

Opsahl Bolig er en kvalitetsleverandør, kjent for sitt fokus på solide bygg som er ment for å vare i generasjoner. Opsahl Bolig leverer hus de er stolte av, med praktiske og energieffektive løsninger tilpasset en moderne hverdag. Trivsel, høy kvalitet, ærlighet, respekt for kundene og godt faglig håndverk er kjennetegn som har fulgt bedriften de siste 20 årene.

Opsahl Bolig velger miljøvennlige løsninger. Den faglige kompetansen er perfeksjonert over lang tid, og de håndterer hele prosessen fra kjøp av tomt, til du står med nøkkelen i hånden. Ved å velge et hjem fra Opsahl Bolig er du sikret mot ubehagelige overraskelser - her er det kvalitet og kontroll i alle ledd!

Nærområdet / fasiliteter

Holtet/Bekkelaget er et attraktivt og barnevennlig strøk med nærhet til både by og fjord. Du har gode barnehager, anerkjente skoler og en rekke idrettstilbud rett i nærheten. Holtet/Bekkelaget er ansett som et trygt sted å vokse opp - et sted hvor du kan trives gjennom hele livet. For Oslo kommune har Holtet de senere år vært en prioritet med tanke på etablering av boliger, forretningsliv og trivsel. Nærheten til fantastiske turområder gir gode rekreasjonsmuligheter rett utenfor stuedøren!

Utdanning

Bor du i Skogroveien 8 sokner barna til Bekkelaget skole som ligger ca. 200 meter lengre bort. Elever i ungdomstrinnet fortsetter på Brannfjell skole, som også ligger innen kort gangavstand. Holtet videregående skole er en av dine nærmeste naboer og det er kort vei til Steinerskolen på Nordstrand. Området har ellers et godt utvalg av barnehager.

Idrett

Holtet/Bekkelaget er kjent for et bredt og godt tilbud innen idrett, både for barn og voksne, med flere idrettslag som blant annet Bækkelaget, KFUM og Nordstrand IF. Bækkelagshallen er rett ved, og innen gangavstand finner du Sportsplassen, Nordstrand idrettsplass, Ekeberg idrettshall, flere tennisanlegg, svømmehall og ridesenter. Nye Nordstrand arena/Nordstrandhallen ble ferdigstilt i 2018. Du finner også flere treningssentre og lysløyper i nærområdet.

Fritid og rekreasjon

Brannfjell ligger rett i nærheten og er et av de første skogsområdene i hovedstaden som blir bart på vårparten. Det er stier over hele åsen, alt fra brede lysløyper til trange skogstier og svabergpartier. Ekebergsletta og Skulpturparken på Ekeberg gir også gode rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter.

Ballsletta er et yndet turmål med aktiviteter som Ridesenter, Minigolf og diverse andre muligheter for barna. Sommerstid frister fjorden med deilige badeplasser. Nordstrand bad og Sydstranda på Ulvøya er lokale strender, mens du litt lengre ned har Katten, Fiskvollbukta, Hvervenbukta og Ingierstrand som perler på en snor. Østmarka begynner der Nordstrandveien slutter, dit er det kun en liten kjøretur med bil.

Handel og shopping

Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Joker på Holtet, og ikke minst delikatessebutikken Jacobs som har alt innen dagligvare og mye ekstra du ikke finner andre steder. Holtet blomsterhandel og Åpent Bakeri er andre fasiliteter like ved.

Det er kort vei til Lambertseter senter som huser 80 butikker, Vinmonopolet, Deichmanske bibliotek og Symra kino. Sæter og Manglerud har ellers et spennende utvalg av servicetilbud. Oslo sentrum når du på ca. 9 minutter med bil.

Kollektivtilbud

Kollektivtilbudet i området er utmerket, via buss, trikk og T-bane. Nærmeste buss- og trikkestopp er Holtet (ca. 300 meter). Fra Holtet bruker trikken ca. 13 min til sentrum. Nærmeste T-bane er Karlsrud og Brattlikollen.

Bygninger

Området består i all hovedsak av villa- og småhusbebyggelse.

På tomten vil det bygges 2 nye eneboliger i tillegg til ombygging av eksisterende bolig, totalt 3 eneboliger.

Byggemåte

Boligen vil bygges etter gjeldende regler og lovverk, med utgangspunkt i TEK10.

Videre bygges boligene med vannbåren gulvvarme og elektriske varmekabler på bad.

Det er utarbeidet en egen leveransebeskrivelse for prosjektet. Denne er vedlagt salgsoppgaven.

Arealer og fordeling per etasje

Hus 1: BTA 300 / BRA 264 / P-ROM 221 / S-ROM 43 kvm fordelt på:

Kjeller: BTA 100 / BRA 88 P-ROM 76 / S-ROM 12 kvm

1. Etasje: BTA 100 / BRA 88 P-ROM 57 / S-ROM 31 kvm

2. Etasje: BTA 100 / BRA 88 P-ROM 88 / S-ROM 0 kvm

S-rom utgjør de to minste bodene i kjelleren. Den største boden og kjellerstuen er medregnet i P-rom. I 1. etasje utgjør garasje S-rom.

Hus 2: BTA 246 / BRA 213 / P-ROM 173 / S-ROM 40 kvm fordelt på:

Kjeller: BTA 82 / BRA 71 P-ROM 48 / S-ROM 23 kvm

1. Etasje: BTA 82 / BRA 71 P-ROM 54 / S-ROM 17 kvm

2. Etasje: BTA 82 / BRA 71 P-ROM 71 / S-ROM 0 kvm

S-rom utgjør bod i kjeller. Bod tilknyttet egen utgangsdør er medregnet i P-rom. I 1. etasje utgjør garasje S-rom.

Innhold

Hus 1

1. Etasje: Hall, stue/kjøkken/spisestue, wc og garasje.

2. etasje: Stue, 3 soverom, 2 bad, garderobe og trapperom.

Kjelleretasje: Kjellerstue, vaskerom/teknisk rom, bad, gang og 3 boder. 

Hus 2

1. Etasje: Hall, stue/kjøkken/spisestue, wc og garasje.

2. Etasje: 3 soverom, 2 bad og trappegang.

Kjelleretasje: 3 boder, bad, vaskerom/teknisk rom og trappegang.

Standard

Hall

At planløsningen er familievennlig, er noe som er synlig fra man trår innenfor dørterskelen. Hallen er meget romslig og har god plass for garderobeskap. Et annet pluss er inngang til gjestetoalett, noe de fleste syns er praktisk. Hallen får hvitgrunnet trapp opp til andre etasje og hvit skyvedør inn til stue/kjøkken.

Gulvet legges med fliser fra Sap Kaleido, der man kan velge mellom seks farger. Veggene blir malt i fargen "hvit lin" - en lun, varm gråtone som er gjennomgående i alle rom.

Kjøkken

Både i hus 1 og hus 2 er det satt av god plass til kjøkkeninnredning. Slik den er tegnet vil den gi en og funksjonell og fin arbeidssone. Kjøkkeninnredningen leveres fra Sigdal eller Mobalpa til en sum av kr 150 000, - inkl. mva., frakt og montasje. Man står fritt til å bruke deler av summen på garderobeskap eller baderomsinnredning, så sant alle rom er ivaretatt.

I leveransen er det også tatt med opplegg for oppvaskmaskin. Kjøkkenarealet ligger åpent mot stuen, hvor det er mer enn plass nok for et stort spisebord. Fra rommet er det også utgang til hage med markterrasse, hvem liker ikke å ta med seg måltidet ut på fine sommerdager?

Stue

Hovedstuen i første etasje blir et lyst, åpent og luftig rom med mange, store vindusflater vendt mot egen hage. Glatte veggflater malt i en nydelig varmgrå tone vil stå fint til gulvet i hvitpigmentert eik. Gulvet er i enstavs utførelse og understreker det eksklusive preget.

Stuen vil enkelt la seg møblere med både spisestue og sofaløsninger. Ønsker man litt ekstra hygge kan pipe og ildsted leveres som tilvalg. Stuen får utgang til terrasse og hage med plen.

Loftstue og kjellerstue*

Hus 1 får både loftstue og kjellerstue - så her blir det mye ekstra spillerom. Loftstuen får utgang til balkong, og plassering utenfor soverommene gjør det til et yndet tv-rom på late søndager. Kjellerstuen får godt med vinduer og kan gi den perfekte ungdomsavdelingen, siden etasjen også har utvendig adkomst.

Både kjellerstue og loftstue får malte vegger, glatt himling og enstavs parkettgulv. Samme overflater gjelder for alle tre kjellerboder i hus 1 og hus 2, der begge hus har en stor bod med egen inngang fra hagen. Denne boden har også tilknytning til bad. 

Bad/wc/vaskerom

Eneboligene får gjestetoalett med inngang fra hallen, et separat vaskerom/teknisk rom i kjeller og hele tre flislagte bad. To av badene ligger i andre etasje, der ett er tilknyttet hovedsoverommet. Det siste badet har inngang fra en stor bod i kjeller. Bad, vaskerom og wc får gulvfliser.

Badene får flislagte vegger som er matt hvite, fra Villeroy & Boch eller tilsvarende. (Bergersen Flis står for leveransen). Alle toalett er veggmontert og på badet som har adkomst fra gang i andre etasje, følger det med dusjvegger og badekar. Servanter og dusj får ettgreps blandebatteri. På vaskerommet følger det med opplegg for vaskemaskin.

Soverom og garderobe

I andre etasje blir det tre soverom, hvor hovedsoverom vil ligge i suiteløsning med ett av badene. Hovedsoverommet i hus 1 får i tillegg garderoberom, mens det i hus 2 får utgang til balkong. Alle soverommene får fin størrelse, vegger malt i "hvit lin" og samme enstavs parkettgulv som i øvrige oppholdsrom.

Ønskes garderobeskap på rommene, kan dette tas fra den samlede posten som gjelder for kjøkken-, bad- og garderobeinnredning. Boligene får tre boder i kjelleren som innredes med parkettgulv og malte vegger. Én av boden får egen inngang via utvendig kjellertrapp, og ligger tilknyttet bad. Dette byr på mange bruksmuligheter utover lagringsplass.

Utstyr

Ventilasjonsanlegget leveres etter dagens krav, balansert og med høy varmegjenvinning. Boligene blir også utstyrt med sentralstøvsuger, inkludert slangesett og ett uttak per etasje. Hvert bygg får to utekraner, den ene med både varmt og kaldt vann. Varmtvannsbereder er på ca. 200 liter. Elanlegget leveres etter NEK400:2014 og har jordfeilautomater. Anlegget er trefaset og dimensjonert for elektrisk fyring.

Vinduene leveres fra Nordan med trelags energiglass og ytterdøren fra Swedoor med to glassfelt, type Wagner. Utvendige trapper leveres i grovstøpt betong, og både hovedinngang og kjellerinngang får utebelysning. Taksteinen er sort og kledningen blir grunnet. Balkongrekkverk leveres naturligvis barnesikret med tanke på høyde og spaltebredder. De to boligene vil inngå i et sameie med det eksisterende bygget på tomten.

Oppvarming

Eneboligene får vann-til-vann varmepumpe tilknyttet bergvarmeanlegg. Denne sørger for vannbåren gulvvarme i alle tre etasjer. Rommene med gulvvarme får egen termostat på egen sløyfe og badene som leveres med vannbåren varme får varmekabler i tillegg. Pipe og ildsted kan bestilles som tilvalg.

Parkering / Garasje

Hver av boligene får integrert garasje ved siden av inngangspartiet. Garasjeporten leveres i stål, isolert og med fjernkontroll. Det vil også være plass for biler på gårdsplassen. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Innvendig bredde på garasje for hus 1 er ca. 5,5 meter og ca. 2,8 meter for hus 2.

Adkomst

Enkel adkomst. Se vedlagt kartskisse på høyre side i nettannonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til eiendommen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Beskrivelse av tomt/hage

Eiendommen har en super beliggenhet, kun 300 meter fra Brannfjell og med fjordutsikt i motsatt retning. Rundt hver enebolig blir arealet anlagt med ferdigplen, slik at hagen kan tas i bruk første sommer. Gang og veiareal fylles med Herregårdssingel - ryddig og pent. Det vil ikke bli plantet trær og busker, men eksisterende trær blir forsøkt tatt vare på.

Utenfor stuen/kjøkken i første etasje bygges en markterrasse og i andre etasje får hver av boligene balkong. I hus 1 ligger balkongen utenfor loftstuen og i hus 2 er den utenfor hovedsoverommet. Byggene får et tidløst villapreg som står godt til området.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

2018/1637202-1/200 BESTEMMELSE OM VEG TINGLYST

04.12.2018 21:00

KAN IKKE SLETTES UTEN SAMTYKKE FRA:OSLO KOMMUNE

Org.nr: 958935420

Midlertidig dispensasjon fra Plan- og bygningsloven

Plikt til framtidig vederlagsfri avståelse av veigrunn til Oslo kommune

2018/1637177-1/200 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE TINGLYST

04.12.2018 21:00

KAN IKKE SLETTES UTEN SAMTYKKE FRA:OSLO KOMMUNE

Org.nr: 958935420

Midlertidig dispensasjon fra Vegloven

1935/990246-1/105 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. TINGLYST

11.10.1935

Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v.

1935/990247-1/105 BESTEMMELSE OM VEG TINGLYST

08.11.1935

Bestemmelse om gjerde

Med flere bestemmelser

Vei / Vann / Avløp

Tilknyttet offentlig. Det tas forbehold vedrørende prosjektering av vei/vann og kloakk, slik at dette gjennomføres riktig og forsvarlig. Ved behov for pumpestasjon med service avtale bekostes dette av den enkelte sameier.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Kjøper godtar overtagelse ved fremvisning av brukstillatelse. Selger er ansvarlig for å fremskaffe ferdigattest så snart det kan la seg gjennomføre.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Gjeldende regulering er S-4220, 15.03.2006, rev. 12.06.2013 og 17.3.2015. Kopi av reguleringskart med bestemmelser er vedlagt salgsoppgaven.

Utdrag fra reguleringsbestemmelser: Hensikten med reguleringsplanen er å legge til rette for en utvikling i planområdet med bebyggelse med småhuskarakter, og å opprettholde og styrke småhusområdenes kvaliteter. Planen skal ivareta områdenes estetiske, funksjonelle, kulturminnefaglige og miljømessige kvaliteter knyttet til eksisterende bebyggelse, landskap, vegetasjon og biologisk mangfold. Det tillates inntil 24 % bebygd areal (BYA) på den enkelte tomt. Gesimshøyde inntil 6,5 meter og mønehøyde inntil 9,0 meter. For bebyggelse med pulttak tillates høyeste gesims inntil 7,5 meter, laveste gesims inntil 6,5 meter. For bebyggelse med flate tak tillates gesimshøyde inntil 7,0 meter. Anlegg under bakken skal i hovedsak plasseres under bygningens fotavtrykk, og maksimalt utgjøre 30 % av tomtens areal. For mer informasjon se reguleringskart og bestemmelser som er vedlegg til prospekt.

Iht. planinnsyn er det følgende pågående byggesaker i nærheten pr. 27.02.2019:

- Skogroveien 6 B - Oppføring av enebolig

- Skogroveien 6 A - Påbygg tomannsbolig

- Kirkebakken 1 A - Tilbygg og påbygg

- Åsliveien 18 - Riving av bolig og garasje og oppføring av bolig med garasje

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Sameiet har pr. i dag vedtekter. Budsjett, regnskap og eventuelle avgjørelse om betaling av fellesutgifter er opp til nye eiere å bli enige om. Sameiet vil bli bestående av tre enheter.

Faste, løpende kostnader

Det er ikke lagt opp til fellesutgifter. Dette blir opp til de nye eiere å eventuelt etablere. Kjøper må påregne kostnader til:

- TV og internett.

- Privat strømforbruk.

- Kommunale avgifter.

- Forsikringer.

- Andre normale utgifter.

- Eiendomsskatt.

Det er ikke innhentet kostnadsoverslag på ovennevnte. Kommunale avgifter ligger historisk i størrelse omfang +/- kr 15 000,- pr. husstand. Øvrige kostnader må kjøper undersøke selv.

Andel fellesgjeld / formue

Ingen gjeld eller formue.

Oppgjør

Det forutsettes at kjøper innbetaler 10 % av kjøpesummen ved signering av kjøpekontrakt/innen fem virkedager etter kontraktsignering. Beløpet skal tjene som kjøpers sikkerhet etter bustadoppføringsloven § 46 annet ledd, og kjøper vil ikke ha råderett over beløpet. Rentene på innbetalingen vil tilfalle kjøperen. Beløpet avregnes mot restkjøpesummen i forbindelse med overtagelse og innbetaling av kjøpers sluttoppgjør. Utbygger kan også stille forskuddsgaranti etter § 47 for innbetalingen, og beløpet kan da fritt disponeres av selgeren. Kjøper vil få skriftlig varsel dersom utbygger velger å stille § 47-garanti for innbetalingen.

Rest kjøpesum og omkostninger overføres før overtagelse. Utbygger tar forbehold om å kunne stille § 47-garanti også for sluttoppgjøret i perioden fra overtagelse til overskjøting.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

HUS 1

15 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger

150 000,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 6 000 000,-))

199,50 (Pantattest kjøper)

525,- (Tingl.gebyr pantedokument)

525,- (Tingl.gebyr skjøte)

--------------------------------------------------------

 151 249,50- (Omkostninger totalt)

--------------------------------------------------------

15 651 249,50- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

HUS 2

14 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger

150 000,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 6 000 000,-))

199,50 (Pantattest kjøper)

525,- (Tingl.gebyr pantedokument)

525,- (Tingl.gebyr skjøte)

--------------------------------------------------------

151 249,50- (Omkostninger totalt)

--------------------------------------------------------

14 651 249,50-  (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Annen nyttig informasjon

Det gjøres oppmerksom på at illustrasjonsmateriell/prospekt kan og vil avvike noe i forhold til virkelig utførelse, både utvendig og innvendig. Fargevalg på utvendig kledning i prospektet vil nødvendigvis ikke samsvare med farge på utvendig kledning som leveres til boligen. Tegninger og 3D bilder i prospektet er å anse som en illustrasjon og kan/vil avvike noe i forhold til den endelige utførelsen.

Eiendommen er under seksjonering og det tas forbehold om endelig godkjennelse og justeringer. Endelig grensejustering kan avvike noe.

Utbygger forbeholder seg retten til å gjøre endringer på konstruksjoner og evt. materialer som er hensiktsmessige og nødvendige uten at den generelle standarden eller verdien forringes eller medfører endring i pris eller kvalitet. Kasser og nedforing der det er hensiktsmessig ift. ventilasjon og rørføringer.

Husets ytre grenser er gitt og er endelig. Arealer kan dog variere på grunn av tykkelser av isolasjon/rørgjennomføringer og lydvegger, dette gir ikke rett til prisavslag. Forbehold om mulige feil ved tegningsmaterialet og beskrivelse. Alle opplysninger i denne salgsoppgave er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, forutsatt at det ikke reduserer den generelle standard vesentlig. Det tas forbehold om mindre justering av størrelse av enhetene. Kjøper aksepterer uten prisjustering at utbygger har rett til å foreta slike endringer. Eksempler på slike endringer kan være innkassing av teknisk anlegg, i forbindelse med nye isoleringskrav, plassering og størrelse på trappegang etc., mindre endring av boligens areal eller liknende. Dersom den endelige godkjennelsen for tiltaket slik det er beskrevet ikke blir gitt kan utbygger velge å fratre avtalen uten videre. Kjøper vil i så tilfelle få tilbakebetalt ev. innbetalt forskudd. Plantegninger i prospekt samsvarer nødvendigvis ikke med leveransebeskrivelsen.

Transport av kjøpekontrakt før overtagelse skal på forhånd aksepteres av utbygger og kan nektes på fritt grunnlag. Ved eventuell transport av kontrakt fra kjøpers side etter bud/aksept vil det påløpe administrasjonsgebyr på 75 000,-. Eventuell endring krever utbyggers samtykke.

Utomhusplanen i vedtektene er av en slik karakter at det ikke kan ansees som et kart, men en illustrasjonsskisse.

Kontrakts dokument vedlagt salgsoppgave forutsettes gjennomgått før bud gis. Selger tar forbehold om å foreta justeringer i kontrakten som følge av offentlige krav m.m.. Det forutsettes at skjøtet tinglyses i kjøpers navn, hvis interessent mot formodning ikke ønsker tinglysning av skjøte, må det tas forbehold om dette i midlertidig kjøpsavtale/ bud. Dersom en klage fører frem hos Fylkesmannen, vil utbygger forbeholde seg retten til å omprosjektere boligene og partene vil da erklære seg fri fra alle rettigheter og forpliktelser under inngått kjøpsavtale (terminere). Kjøper vil da få tilbakebetalt forskudd sammen med opptjente renter. Ut over dette skal ingen av partene kunne reise krav om kostnadsdekning eller annet overfor den annen part.

Det forutsettes at kjøper setter seg inn i fullverdig salgsoppgave med vedlegg før bud inngis. Nettannonse er ikke å anse som fullverdig salgsoppgave.

Ikke inkludert i leveransen

Hvitevarer, panelovner, dusjvegger, badekar utover standard, møbler og ellers det som ovenfor ikke er medtatt. Det leveres ikke lamper utover det som er beskrevet under pkt. elektroinstallasjoner.

Interessenter henvises til å sette seg godt inn i selgers leveransebeskrivelse.

Adgang til utleie (boligformål)

Adgang til utleie (boligformål) - Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen, utleiedel eller enkeltrom (hybel) så fremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold, og rommet leies ut til det formålet det er byggemeldt som. Vedtekter, tinglyste erklæringer e.l. kan begrense utleieadgangen. Ev. utleiedel er søknadspliktig. Merk at rom i underetasjen blir byggemeldt som boder, ikke godkjent for varig opphold.

Planlagt overtagelse

Planlagt overtakelse ca. 14-16 md. etter byggestart. Selger tar forbehold om én solgt enhet, før byggestart igangsettes.

Selger skal med ca. 3 måneders varsel angi antatt periode for overtakelse innenfor et tidsintervall på ca 30 dager. Perioden gjelder ikke som bindende og dagmulktsbelagt frist. Endelig tidspunkt for overtakelse (dato og klokkeslett) vil bli gitt med ca. 30 dagers varsel. Kopi av varselet sendes meglerforetaket. Dette tidspunktet vil være en dagmulktsbelagt frist i henhold til bustadoppføringslova.

Forkjøpsrett

Ingen forkjøpsrett.

Bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av hus og eventuelle andre særskilte påkostninger til overtagelse.

Budgiving

Boligene selges normalt med prisantydning som utgangspunkt.        

 

Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.

Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.

 

Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.

Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Meglers vederlag og utlegg

Meglers vederlag utgjør 1% ink. mva. Selger betaler ellers alle direkte kostnader til markedsføring, tilrettelegging på 10 000, garantiforsikring på 2250 pr salg, oppgjørskostnad på 4950 og markedspakke 8900.Dersom eiendommen ikke omsettes, faktureres selger for medgått tid.