Klikk for galleri

4-roms selveier ved sjøen - 114 kvm - Høy standard - Garasje - Sydvendt balkong - OT juni 2020 - Salg av kontrakt.

X
Vestfold og Telemark – Holmestrand

Strandholmen 3

Vestfold og Telemark – Holmestrand

Strandholmen 3

Prisantydning
6.800.000,-
Primærrom
114m2
Bruksareal
114m²
Visning
Etter avtale!
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
90 51 73 05
skjema her?
Jurist / Eiendomsmeglerfullmektig
90 03 94 04
Salgsoppgave
Lukk

Soliman Sarwar

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
PrivatMegleren Panorama

Alexander Moltubak Løken

Jurist / Eiendomsmeglerfullmektig
PrivatMegleren Panorama
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

38-19-0342

Eier

Terje Oftedal Astri Benneche

Eiendomstype

Selveierleilighet

Eierform

Selveier

Betegnelse

Gnr. 127 Bnr. 142 Snr. 18 i Holmestrand kommune

Byggeår

2020

Areal

Primærrom: 114 kvm, Bruksareal: 114 kvm

Antall rom

4

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 779 kvm

Forretningsfører

Utbygger vil utnevne en forretningsfører for sameiet innen overtakelse av leiligheten.

Salg av kontraktsposisjon

Det gjøres oppmerksom på at dette er salg av kontraktsposisjon for leilighet C-H0502 i prosjekt Strandholmen. Det betyr at ny kjøper (kjøper 2) trer inn i den allerede etablerte kontrakten mellom opprinnelig selger og kjøper 1, og overtar kjøper 1 sine rettigheter og forpliktelser iht. kjøpekontrakt datert 17.01.2019. For leveransen av leiligheten må kjøper 2 derfor forholde seg til opprinnelig selger (JM Norge AS).

Prisantydning som er oppgitt gjelder opprinnelig kjøpesum + merverdi til kjøper 1 for videresalget.

Merverdi til selger: kr 150 000,- Dette utgjør prisen for kjøp av kontraktsposisjonen til kjøper 1. Kjøper 2 trer inn i avtalen kjøper 1 har med selger og overtar betalingsforpliktelsene.

Følgende innbetales umiddelbart etter avtaleinngåelse:

- Merverdi: kr 150 000,-
- Transportgebyr: kr 60 000,-
- 10% for § 12 garanti: kr 665 000,-
Totalt: kr 875 000,-

Resten av kjøpesummen innbetales i forbindelse med overtakelse av ferdigstilt leilighet jf. opprinnelig kjøpekontrakt.

Det er stilt § 12 garanti for opprinnelig kjøpesum (kr 6 650 000,-). Det vil ikke blir stilt garanti eller tinglyst sikringsobligasjon for merverdien. Kjøper 1 vil få tilbakebetalt sin 10% med fratrekk for meglerkostnadene ved salg. Kjøper 1's eventuelle gevinst ved videresalget (merverdien) vil stå på meglers klientkonto frem til kjøper 2 har overtatt leiligheten og fått rettsvern for sitt erverv.

Velkommen til Strandholmen 3!

Privatmegleren har gleden av å presentere prosjekt Strandholmen 3 - leil. C-H0502, beliggende i et leilighetskompleks langs sjøen med gangavstand til Holmestrand sentrum. Leiligheten er plassert i byggets 5. etasje med god intern beliggenhet og heisadkomst fra garasjeplass som medfølger. Leiligheten har tre soverom, kjøkken/stue, 2 bad, vaskerom, entré og gang/garderom som kan benyttes som bod. I tillegg er det en deilig, innglasset sydvendt balkong på ca. 11 kvm med gode solforhold. Det medfølger også egen ekstern sportsbod på 5 kvm vis-á-vis leilighetens inngangsdør. Som standard leveres det eikeparkett på gulv, med unntak av bad der det legges keramiske fliser. Videre får leiligheten balansert ventilasjon med varmegjenvinning og varmepumpe, noe som bidrar til en energieffektiv leilighet med lave strømutgifter.

Strandholmen 3 ligger i et meget populært område på Holmestrand med gangavstand til offentlig transport, badestrand, aktivitetspark og andre servicetilbud ved Holmestrand sentrum. Prosjektet utformes med flotte områder rett ved sjøen. Det blir en strandpromenade som leder inn til Holmestrand sentrum og en park som danner et felles gårdsrom med Holmestrand Fjordhotell. Utbygger har informert om planlagt overtakelse i juni 2020.

Kort fortalt
- Ny og strøken 4-roms leilighet under oppføring.
- 5 år med § 12 garanti.
- Parkering i felles garasjekjeller.
- Heis fra garasje til leilighetsplan.
- Sjøutsikt og flotte solforhold.
- Sydvendt balkong på ca. 11 kvm.
- Kjøkken og garderobe fra Marbodal.
- Entré med plass for garderobeløsning.
- Baderomsinnredning fra INR.
- Stor stue/kjøkken med pen eikeparkett på gulv.
- Mulighet for personlig preg gjennom tilvalg (frem til utbygger gir frist).
- Hovedsoverom i suiteløsning med bad.
- God takhøyde 2,50 meter i de fleste rom.
- El anlegg iht. NEK 400.
- Sportsbod på ca. 5 kvm vis-á-vis leilighetens inngangsdør.
- Balansert ventilasjon m/varmegjenvinning.
- Overtakelse estimert i juni 2020.
- Transport av allerede inngått kjøpekontrakt.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Strandholmen 3 ligger i hjertet av Holmestrand med god offentlig kommunikasjon storbyene med den nye togstasjonen som er plassert inne i fjellet. Til Oslo S tar det 55 minutter, mens det tar 19 minutter med toget til Drammen. Ikke langt unna Strandholmen ligger bibliotek, Trimhuset Holmestrand DA, "Dulpen" badeplass, Holmestrand legesenter og flere barnehager.

Ellers er det kort avstand til Ekeberg skole, Gjøklep ungdomsskole, Holmestrand Internasjonale Montessoriskole og Holmestrand videregående skole.

Bygninger

Eiendommen ligger i et område som i all hovedsak består av villa- og blokkbebyggelse. Prosjektet er planlagt med tre bygninger. I tillegg ligger Holmestrand Fjordhotell rett ved siden av.

Byggemåte

Prosjektet blir bygget som "lavenergihus". JM Norge AS har besluttet at prosjektet skal bygges minst 25 % bedre enn krav i bygteknisk forskrift TEK 17 når det gjelder beregnet behov for levert energi til oppvarming, inkludert energi til vifter og pumper, men eksklusive energi til teknisk utstyr, belysning o.l.

Fundamentering
Peler til fjell.

Grunnmur
Vegger mot terreng (grunnmurer) støpes i betong og isoleres utvendig.

Etasjeskillere
Etasjeskillere i 25 cm betong. Innvendige leilighetsskillevegger i 20 cm betong.

Vinduer
Vinduer og vindusdører leveres med U-verdi ca. 0,9 W/m2K.

Informasjon om byggemåte er hentet fra opprinnelig salgsoppgave.

Arealer og fordeling per etasje

5. Etasje
BRA 114 / P-ROM 114 kvm.

Innhold

5. Etasje
Kjøkken/stue, 3 soverom, 2 bad, vaskerom, entré og gang/garderobe.

Annet
Sportsbod på 5 kvm og garasjeplass.

Standard

Leiligheten vil få eikeparkett på gulv og malte vegger. På bad og vaskerom blir det fliser på gulv. På veggene får badet fliser, mens vaskerommet får malte vegger. Ellers blir det lagt terrassegulv av tre på balkongen med glassrekkverk. Balkongen har innglassing som kan skyves til side.

De fleste oppholdsrom vil få romhøyde ca. 2,50 meter. Ved nedforede områder som bad vil høyde være lavere, ned mot 2,20 meter.

Utstyr

- Balansert ventilasjonssystem med varmegjenvinning.
- Heisadkomst til fellesgang i etasjen.
- Trinnfrie løsninger som oppfyller tilgjengelighetskrav for rullestol i alle rom.
- El-anlegg med automatsikringer og jordfeilbryter.
- NEK 400.
- Heis.
- Automatisk brannslokningssystem.
- Ringetablå med callinganlegg.

Tilvalg

Det er p.t. ikke gjort tilvalg/endringer på denne leiligheten. Det opplyses fra utbygger at stopptid for tilvalg som innebærer endringer på tekniske løsninger, samt alt elektrisk i leiligheten skjer før sommeren 2019. Rett over sommeren / tidlig høst vil utbygger gi beskjed om stopp for øvrige tilvalg.

Oppvarming / ventilasjon

Elektrisk oppvarming på bad, samt panelovn i stue og entré. Videre har leiligheten balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning og varmepumpe. Filtrert og forvarmet luft tilføres i oppholdsrom. Avtrekk fra kjøkkenhette er integrert i ventilasjonsanlegget.

Parkering / Garasje

Det medfølger biloppstillingsplass i garasjeanlegg med heisadkoms til leilighetsplan. Parkeringskjelleren tilrettelegges for lading av el-bil, men ladeuttak for egen bil må bestilles som tilvalg.

Parkeringskjelleren vil få eget gårds- og bruksnr. fradelt fra dagens matrikkel.

Adkomst

Enkel adkomst. Se vedlagt kartskisse på høyre side i nettannonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Det hviler ingen servitutter / rettigheter registrert på eiendommens grunnboksutsktrift for Gnr. 127 Bnr. 142.

Vei / Vann / Avløp

Adkomst fra offentlig vei til eiendommen. Vann- og spilledninger blir tilknyttet offentlig ledningsnett. Avløp blir tilknyttet kommunalt ledningsnett.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ett-trinns tillatelse for bygning i 6 etasjer med 22 boenheter, datert 07.02.2019.

Verdi ved skattefastsetting

Ligningsverdien er p.t. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i).

Reguleringsforhold

Detaljregulering Strandholmen Sør, plan-id 2012012, vedtatt 18.09.2013. Se vedlegg i salgsoppgaven for kopi av reguleringsplanen.

Energimerking

Leiligheten har p.t. ingen energimerking. Leiligheten vil bli energimerket før overtagelse. Greverud Bolig AS er ansvarlig for at leiligheten ved overtagelse vil få en individuell energiattest som bekrefter energimerket.

Faste, løpende kostnader

Felleskostnader er stipulert av utbygger til kr 3 904,-

Dette inkluderer kabel-tv/internett, uforutsette kostnader, styrehonorar, kontorrekvisita, administrasjonskostnader/regnskap/revisor/, vedlikehold, snømåking, realsameie kjeller med bygg B, realsameie felles gårdsplass, forsikring bygning og strøm fellesarealer og utelys.

Kjøper må også påregne ekstra kostnader til innboforsikring og strøm. Det tas også forbehold om at leiligheten kan få eiendomsskatt og at kommunale avgifter enten faktureres separat til hver leilighet, eller blir inkludert i felleskostnadene (som da vil øke).

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

150 000,- (Prisantydning kontraktsposisjon)
6 650 000,- (Opprinnelig kjøpesum leilighet)

Omkostninger iht. opprinnelig kjøpekontrakt
172,- (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
8 750,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 350 000,-))
60 000,- (Transportgebyr til selger)
--------------------------------------------------------
69 972,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
6 869 972,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

SALG AV KONTRAKTSPOSISJON
Det gjøres oppmerksom på at dette er salg av kontraktsposisjon for leilighet C-H0502 i prosjekt Strandholmen. Det betyr at ny kjøper (kjøper 2) trer inn i den allerede etablerte kontrakten mellom opprinnelig selger og kjøper 1, og overtar kjøper 1 sine rettigheter og forpliktelser iht. kjøpekontrakt datert 17.01.2019. For leveransen av leiligheten må kjøper 2 derfor forholde seg til opprinnelig selger (JM Norge AS).

Prisantydning som er oppgitt gjelder opprinnelig kjøpesum + merverdi til kjøper 1 for videresalget.

Merverdi til selger: kr 150 000,- Dette utgjør prisen for kjøp av kontraktsposisjonen til kjøper 1. Kjøper 2 trer inn i avtalen kjøper 1 har med selger og overtar betalingsforpliktelsene.

Følgende innbetales umiddelbart etter avtaleinngåelse:

- Merverdi: kr 150 000,-
- Transportgebyr: kr 60 000,-
- 10% for § 12 garanti: kr 665 000,-
Totalt: kr 875 000,-

Resten av kjøpesummen innbetales i forbindelse med overtakelse av ferdigstilt leilighet jf. opprinnelig kjøpekontrakt.

Det er stilt § 12 garanti for opprinnelig kjøpesum (kr 6 650 000,-). Det vil ikke blir stilt garanti eller tinglyst sikringsobligasjon for merverdien. Kjøper 1 vil få tilbakebetalt sin 10% med fratrekk for meglerkostnadene ved salg. Kjøper 1's eventuelle gevinst ved videresalget (merverdien) vil stå på meglers klientkonto frem til kjøper 2 har overtatt leiligheten og fått rettsvern for sitt erverv.

Festeavtale

Nei, eiet tomt.

Energiforbruk

Leiligheten har p.t. ingen energimerking. Leiligheten vil bli energimerket før overtagelse. JM Norge AS er ansvarlig for at leiligheten ved overtagelse vil få en individuell energiattest som bekrefter energimerket.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra opprinnelig salgsoppgave.
 
Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Adgang til utleie (boligformål)

Det er tillatt å leie ut hele eller deler av eiendommen, forutsatt at rommene som leies ut benyttes til det formål de er byggemeldt som.

Konsesjon / Odel

Ingen konsesjon / odel.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2200 / kr 3200,- pr tegnet forsikring. I tillegg mottar meglerforetaket ytterligere kr. 1.000,- pr. formidlet Boligkjøperforsikring PLUSS.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Utbygger tar sikte på overtagelse i juni 2020.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring eller skrevet egenerklæringsskjema. Interessenter oppfordres til å sette seg inn i utbyggers opprinnelige salgsoppgave i vedlegget før inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Lovgivning

Transport av kontraktsposisjon er regulert av kjøpsloven og avhendingsloven §1-1 fjerde ledd. Kjøper 2 overtar rettigheter og forpliktelser iht. kjøpekontrakten som reguleres av bustadoppføringslovens bestemmelser. Det er bestilt § 12 garanti fra entreprenør. Garantien dekker 3% av opprinnelig kjøpesum frem til overtakelse. Fra overtakelsesdato øker sikkerheten til 5 % med 5 års varighet. Det er også stilt § 47 garanti som gjør at utbygger kan bruke 10 % innbetalt fra selger under byggeperioden.

Meglers vederlag og utlegg

Digital annonsering (Kr.4 500) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Visninger (Kr.2 250) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 6 800 000,-) (Kr.68 000) Grunnpakke markedsføring (Kr.12 500) Godtgjørelse oppgjør (Oppgjørskostnad) (Kr.6 250) Markedspakke (Kr.12 900) Megleropplysninger (Kr.3 000) Nabobrev/miniprospekt (Kr.750) Prospekter/salgsoppgave (Kr.4 500) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Tilretteleggingshonorar (Kr.9 900) Totalt kr. (Kr.127 635)
Dersom eiendommen ikke omsettes, faktureres selger kr 9900.

Finn.no: Lokalområde

HOLMESTRAND