Klikk for galleri

NORDSTRAND- 7 prosjekterte rekkehus med nybyggstandard, vannbåren gulvvarme, solrikt, takterrasse, 4 sov. m.m. - 2 SOLGT

X
Nordstrand – Oslo

Leirskallbakken 27-39

Nordstrand – Oslo

Leirskallbakken 27-39

Prisantydning
7.300.000 - 7.700.000
Primærrom
140m²
Bruksareal
153m²
Visning
Etter avtale!
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF / Partner
93 45 91 50
skjema her?
Jurist / Eiendomsmeglerfullmektig
90 03 94 04
Salgsoppgave
Lukk

Anders Hartwig Thoresen

Eiendomsmegler MNEF / Partner
PrivatMegleren Panorama

Alexander Moltubak Løken

Jurist / Eiendomsmeglerfullmektig
PrivatMegleren Panorama
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

Panorama Eiendomsmegling AS / Anders Hartwig Thoresen

Betegnelse

Gnr. 180 Bnr. 605 i Oslo kommune

Byggeår

2019

Velkommen til Leirskallen Panorama B2

Leirskallen Panorama består av syv prosjekterte rekkehus med god standard. Boligene går over fire plan, får takterrasse med gode solforhold, lite innsyn og utsyn over Leirskallen, samt balkong og carport. Rekkehusene føres opp etter TEK10. Det blir vannbåren gulvvarme i alle rom foruten øverste plan.

Boligene får en trivelig stue med åpen kjøkkenløsning, spiseplass og utgang til balkong. Downlights i himling vil skape stemning når mørket faller på. Videre blir det flislagt vindfang, flislagt bad/wc/vaskerom, eget toalettrom, et kontor og fire soverom. Ett av soverommene kan enkelt benyttes som ekstra stue. Boligene får dessuten to innvendige boder, og en sportsbod ved inngangspartiet.

Erfaringsmessig vet vi at de fleste ønsker å sette sitt personlige preg på rommene. Avhengig av hvor langt selger har kommet i byggeprosessen, er det mulighet for ferdige tilvalgspakker. Det gis tilvalgsmuligheter på blant annet kjøkken, bad, fliser og parkett. Det er også mulighet for å gjøre om separat wc til bad med dusj.

Selges uten budrunde!

Kort fortalt
- 7 spennende prosjekterte rekkehus.
- Bygges etter TEK10.
- Flott takterrasse, balkong og carport.
- Høyt plassert i Leirskallen, skjermet fra vei og med utsikt.
- Entré med fliser, for øvrig parkett.
- Kjøkken med integrerte hvitevarer.
- Lys stue med plass til spisebord.
- Flislagt bad/vaskerom med dusj.
- Mulighet for ekstra baderom ved tilvalg.
- Eget toalettrom tilknyttet entreen.
- Kontor og fire gode soverom.
- Et soverom kan benyttes som stue.
- To boder og en utvendig sportsbod.
- Elektrisk arbeid etter NEK400.
- Utstrakt bruk av vannbåren gulvvarme.
- Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.

Hvorfor kjøpe nytt?
- Boligen er i forskriftmessig stand med mange års reklamasjonsfrist.
- Lavere kjøpsomkostninger (dokumentavgift beregnet ut fra tomteverdi).
- Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger.
- Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.
- Garanti iht bustadoppføringsloven.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Beliggenheten er utmerket, nær alle fasiliteter, Østmarka, flotte idrettsanlegg, alpintanlegg, strender og Oslofjorden - nå kan ett av disse rekkehusene bli ditt nye hjem! Leirskallen Panorama blir et helt nytt boligfelt på Leirskallen/Nordstrand - en attraktivt og meget barnevennlig beliggenhet med skoler, barnehager og en rekke idrettstilbud rett i nærheten. Her ligger Leirskallen Skisenter "rett utenfor døren" og nye Nordstrand Arena i kort sykkelavstand. Med Østmarka en liten spasertur unna - og ikke minst kort vei til sjøen, blir Leirskallen Panorama et sted hvor du kan trives gjennom livets faser. Første felt består av 7 enheter, neste felt blir bestående av 27 enheter m/innkjøring fra Mortensrud.

Utdanning
Bor du på Leirskallen sokner barna til Munkerud skole iht. Osloskolens hjemmesider p.t., med ca. 755 elever fordelt på syv trinn. Elever i ungdomstrinnet fortsetter på Nordseter skole, som også ligger i gangavstand. På Nordstrand har du Steinerskolen, og flere videregående skoler som Kongshavn, Holtet og Lambertseter. Det er flere barnehager i området, blant annet Munkelia barnehage som ligger ca. 2 km unna.

Idrett
På Nordstrand bidrar flere idrettslag med en allsidig satsning innenfor et stort spekter av idrettsgrener. Leirskallen Skisenter ligger i nabolaget - en liten bakke for små og store med skitrekk, snøkanoner, preppemaskin og varmestue. Alle fasiliteter drives på dugnad av ildsjeler fra Nordstrand Vintersportsklubb. I kort gangavstand fra boligfeltet ligger Leirskallen turnhall som er tilknyttet Nordstrand Turnforening, et svært populært tilbud for barn i grunnskolealderen.

Ca. 2 km unna ligger nye flotte Nordstrand Arena som sto ferdig i juli 2018. Bygget rommer blant annet kontorer, treningssenter, håndball- og fotballbaner, samt opp til 3000 tilskuere. Nordstrand idrettsplass, flere tennisanlegg, svømmehall, ridesenter, golfbane og lysløyper ligger i nærliggende områder.

Fritid og rekreasjon
Sommerstid frister fjorden og marka med deilige badeplasser. Nordstrand bad og Sydstranda på Ulvøya er lokale strender, mens du litt lengre ned finner Katten, Fiskvollbukta, Hvervenbukta og Ingierstrand som perler på en snor. Det er stier over hele åsen, alt fra brede løyper til trange skogstier og svabergpartier.

Østmarka har et stort opplevelsespotensial for alle turinteresserte med et mylder av stier, spennende naturreservater, markahytter, utsiktspunkter, bade- og fiskevann. Ellers er det behagelig sykkelavstand til Brannfjell, Ekebergsletta og Skulpturparken. Ballsletta kan anbefales, og er et yndet turmål med aktiviteter som Ridesenter, Minigolf og diverse aktiviteter for barna.

Handel og shopping
Dagligvarehandelen kan gjøres på Kiwi Nordstrand, Sæter eller Lambertseter senter. Alt innen en radius av ca. 2,5 km. Sæter er blitt et pulserende bydelssentrum hvor servicetilbudene står i kø med nyetablerte restauranter, kaffebarer, hurtigmat, spennende butikker og et rikholdig helsetilbud.

Om valget faller på Lambertseter senter bys det på ca. 80 butikker, Vinmonopolet, Deichmanske bibliotek og Symra kino. Sistnevnte en bydelskino med stort innslag av barne- og familiefilmer, samt ukentlig baby- og seniorkino. Om du velger bilen når du Oslo sentrum på under 10 min.

Kollektivtilbud
Kollektivtilbudet i området finnes via buss og trikk. Nærmeste bussholdeplass er Leirskallen (ca. 400 m) og nærmeste trikkestopp er Sæter (ca. 2 km). Fra Sæter bruker trikken ca. 22 min til sentrum. Nærmeste T-banestasjon er Munkelia som ligger ca. 2 km fra boligen og tog kan du ta fra Nordstrand Stasjon, ca. 3 km fra eiendommen. Dessuten er det umiddelbar nærhet til påkjøringsfeltene til E6.

Bygninger

Området består i all hovedsak av villa- og småhusbebyggelse.

På denne tomten vil det bygges 7 nye rekkehus fordelt på to bygg.

Byggemåte

Rekkehusene vil bygges iht. gjeldende regelverk, TEK 10 kravet følges. Vegger består av stenderverk av tre kledd med gips. Alle innervegger i lett konstruksjon leveres med isolasjon. Rom med downlights og/eller tekniske føringer har nedforet gipshimling, eventuelt innkassing av tekniske føringer. Både nedforet gipshimling og eventuell innkassing er sparklet og malt. Disse er ikke anmerket på tegning og tilstrebes anlagt på minst synlig måte.

Grunnmur settes opp i støpt Thermomur, som er et grunnmur- og byggesystem som består av lette blokker som stables som byggeklosser og fylles med betong. Synlig utvendig mur males ikke.

Tradisjonelle yttervegger iht. gjeldende krav. Innvendig side med gipsplatekledning, utvendig side med trepanel overflatebehandlet med kledning fra MøreRoyal. Sag- og skjæresnitt i utvendig kledning, panel, vannbrett, vindskibord o.l. overbehandles ikke.

Balkong- og takterrasse rekkverk leveres i glass i front med håndlist, barnesikret med hensyn til spaltebredde og høyder.

Takrenner og nedløpsrør og øvrige beslag leveres i overflatebehandlet/plastbelagt stål.

Etasjeskillere i trebjelkelag.

Arealer og fordeling per etasje

BRA 153 / P-ROM 140 / S-ROM 13 kvm fordelt på:

U. Etasje
BRA 44 / P-ROM 40 / S-ROM 4 kvm.

1. Etasje
BRA 44 / P-ROM 40 / S-ROM 4 kvm.

2. Etasje
BRA 51 / P-ROM 46 / S-ROM 5 kvm.

3. Etasje
BRA 14 / P-ROM 0 / S-ROM 14 kvm.

S-ROM utgjør boder.

Annet
Takterrasse ca. 30 kvm og carport ca. 15 kvm er ikke medregnet i arealene over.

Innhold

U. Etasje
Trappegang, bad/wc/vaskerom, 2 soverom og bod.

1. Etasje
Stue/kjøkken og bod.

2. Etasje
Vindfang, trappegang, wc (mulig bad/wc), soverom/stue og soverom.

3. Etasje
Trappegang og kontor.

Annet
Takterrasse, balkong, carport og utvendig bod ved carport.

Standard

Entré
Vindfanget vil gi et meget godt førsteinntrykk av boligen, og innredes med grå gulvfliser i 60 x 60 cm med varme i gulvet. Veggene vil bli sparklet og hvitmalt i fargekode 0502Y med hvitmalt gulvlist og listefri overgang til tak. Dette blir gjennomgående for øvrige rom, hvilket gjør det lettere å sette sitt personlige preg på boligen. Vindfanget kan få et 3-5 cm høydeforskjell mellom flis og videre til gangen der gulvet har parkett. Dette vil medføre en tilsvarende lavere takhøyde i vindfanget og wc-rom.

Som standard får øvrige gulv lys mattlakkert 1-stavs parkett, type Quick Step Vibrant Icy.

Kjøkken
Standard kjøkken blir av typen Agil Orion fra Huseby. Dette er et stilrent kjøkken med tidløst uttrykk hvor profileringen er diskret og fremhever de stramme linjene. Det kan velges mellom 10 ulike farger uten pristillegg, og det blir laminat benkeplate i farge Teara Black med nedfelt Blanco 60 cm oppvaskkum. Blandebatteriet blir av type Ahlsell Azur, mens håndtak blir type Zamach stål look.

På kjøkkenet blir det integrert stekeovn og platetopp fra Miele, samt kjøl/frys og oppvaskmaskin fra Electrolux. Ventilator blir av type Trio 90 stål/sort, to doble stikkontakter over kjøkkenbenken og komfyrvakt. Det gjøres oppmerksom på at illustrasjoner av kjøkken i annonse og salgsoppgave kan avvike fra faktisk leveranse.

Stue
Boligen får stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til balkong. Rommet blir lyst og trivelig med god plass for sofagruppe, tilhørende møblement og spisebord. Deler av stuen blir noe skjermet fra kjøkkenet. Rommet får LED-downlights i himlingen, og med varme i gulvet bys det på litt luksusfølelse i hverdagen. Med kort vei til balkongen blir det også enkelt å nyte alt fra morgenkaffen til større måltider ute i det fri.

Ekstra stue
Ett av soverommene i andre etasje får en spesielt romslig utforming med god plass for møblement. Dette legger til rette for en ekstra stue, hvilket kan gi ytterligere spillerom for hele familien. Det er også verdt å merke seg at det blir et kontor i tredje etasje.

Bad/wc/vaskerom
Bad/wc/vaskerom ligger i underetasjen, og blir som standard innredet med fliser i 60 x 60 cm på gulv og vegg, type Modena Pro Stone Grey - et nytt designkonsept hvor skifer og betong er kombinert på en nøytral flott måte. I dusjsonen legges det mosaikkfliser.

Videre blir det standard baderomsinnredning fra A-collection, Fovere, med 90 cm servantskap, servantbatteri Ahlsell Azur og speil med bakbelysning. Rommet får vegghengt toalett med innebygget sisterne, en regnfallsdusj fra Ahlsell Azur og fast dusjvegg i glass. I tillegg blir det håndkleholder, samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

I andre etasje blir det eget toalettrom tilknyttet vindfanget. Toalettrommet får 60x60 cm fliser på gulv, malte vegger, og standard baderomsinnredning fra Ifø, type Renova, 42 cm servantskap. Det blir servantbatteri Ahlsell Azur, speil med bakbelysning og vegghengt toalett.

Det er mulighet for et ekstra bad gjennom tilvalg. Kjøper kan da velge mellom enten å bygge om toalettrommet, eller å bygge bad der vinfanget er plassert. Nytt vindfang vil da erstatte toalettrommet.

Soverom og garderobe
Boligen får fire gode soverom, hvorav to i underetasjen og to i andre etasje. Ett av soverommene i underetasjen får direkte utgang til hage, mens ett av soverommene i andre etasje kan benyttes som ekstra stue.

Det blir god lagringsplass i bod i underetasjen og bod i første etasje. Dessuten blir det avsatt plass til garderobeløsning i vindfanget. Ved inngangspartiet kommer en praktisk sportsbod, og alle bodene får belysning.

Utstyr

De elektriske installasjonene blir utført av autorisert installatør etter gjeldende forskrifter og normer (NEK-400). Det legges opp til skjult elektrisk anlegg, med brytere og kontakter i hvit utførelse. På vegger med brann- eller lydkrav leveres anlegget som åpent, og det blir automatsikringer i eget sikringsskap i hver bolig.

Belysning leveres iht. romskjema. Det leveres fremføring i form av trekkerør (uten kabel) for ett tv-uttak i stue, samt to ekstra punkter etter eget valg i boligen. Kjøper må selv sørge for å tegne abonnement for tv/internett/telefon og fibernett eller tilsvarende. Det leveres trådløs ringeklokke ved hovedinngangsdøren, utelamper, utestikk og utekran. Det settes opp fotocellebryter for alt utelys.

Oppvarming

Boligen blir oppvarmet med vannbåren gulvvarme i alle etasjer foruten takterrasseplan hvor det leveres panelovn på kontor. Varmen forsynes av en Nibe F750 varmepumpe. Ventilasjon skjer via Sam41 balansert ventilasjon med varmegjenvinner, og det tekniske anlegget plasseres hensiktsmessig av utbygger.

Parkering / Garasje

Det blir parkering i tilbygget carport med asfaltert dekke. I tillegg blir det laget gjesteparkeringsplasser på området. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Enkel adkomst. Se vedlagt kartskisse på høyre side i nettannonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Beskrivelse av tomt/hage

I tredje etasje blir det utgang til herlig takterrasse med gode solforhold. Byggene ligger høyt i terrenget og får fin utsikt over Leirskallenområdet. Terrassen får god plass for flere sittegrupper, grilling, middagsgjester - eller bare late dager i solen. I andre etasje får stue/kjøkken utgang til balkong. Både terrasse og balkong får glassrekkverk, og leveres barnesikret med hensyn til spaltebredde og høyder. Ellers får ett av soverommene i underetasjen utgang til hage.

Det blir lagt ferdigplen på hagearealer og utvendige trapper blir utført i betong. Det plasseres tilstrekkelig med beholdere for avfall iht. kildesortering fra renovasjonsetaten. Hver bolig får én postkasse.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Det fremgår følgende av servituttende/rettighetene som hviler på eiendommen:
- Oslo Kommune ved Vann og avløpsetaten (VAV) har rett til å ha liggende hovedledninger og kummer på eiendommen. VAV gis fri adgang til eiendommen for å foreta tilsyn med ledningene og å foreta nødvendig vedlikehold, herunder også utsiftning.
- Felt B2 i Leirskallen, skal ha kjørbar adkomst over Gnr. 180 Bnr. 39/40. Drifts- og vedlikeholdsansvar har Gnr. 180 Bnr. 39/40. Alle kostnader forbundet med veien skal fordeles likt på alle boenheter.
- Leirskallsvingen godkjennes inntil videre i sin nåværende bredde. Kommunen kan når som helst trekke dispensasjonen tilbake, og eier forplikter seg da til å legge ut veien i bredde inntil 10 meter med nødvendig fylling og skjæring.
- Gnr. 180 Bnr. 605 (Leirskallen Panorama B2) har rett til adkomst over Gnr. 180 Bnr. 1.
- Gnr. 180 Bnr. 605 gis rett til å legge ledninger for vann- og kloakk over Gnr. 180 Bnr. 5 iht. kartvedlegg i servitutt.

2015/499655-2/200 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
05.06.2015
Bestemmelse om fordeling av kostnader i forbindelse med vei
OVERFØRT FRA: 0301-180/5
Gjelder denne registerenheten med flere

2016/74196-1/200 BESTEMMELSE OM VEG TINGLYST
27.01.2016
Midlertidig dispensasjon fra bygningsloven
Leirskallsvingen godkjennes intil videre i sin nåverende bredde
Plikt til vederlagsfri avståelse av veigrunn til Oslo kommune
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

2018/1485633-1/200 BESTEMMELSE OM VANN/KLOAKK TINGLYST
31.10.2018 21:00
RETTIGHETSHAVER:OSLO KOMMUNE
Org.nr: 958935420
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Bestemmelse om bebyggelse i nærhet av anlegg
Gjelder denne registerenheten med flere

2016/74229-1/200 BESTEMMELSE OM VEG TINGLYST
27.01.2016
:Knr:0301 Gnr:180 Bnr:605
Sletting eller endring kan ikke skje uten samtykke fra Oslo kommune

Rettigheter på 0301-180/39
i eiendomsrett
2016/74229-2/200 BESTEMMELSE OM VEG TINGLYST
27.01.2016
:Knr:0301 Gnr:180 Bnr:605
Sletting eller endring kan ikke skje uten samtykke fra Oslo kommune

Rettigheter på 0301-180/40
i eiendomsrett
2016/74229-3/200 BESTEMMELSE OM VEG TINGLYST
27.01.2016
:Knr:0301 Gnr:180 Bnr:605
Sletting eller endring kan ikke skje uten samtykke fra Oslo kommune

Rettigheter på 0301-180/1
i eiendomsrett
2016/217682-1/200 BEST. OM ADKOMSTRETT TINGLYST
14.03.2016
:Knr:0301 Gnr:180 Bnr:605
Med flere bestemmelser

Rettigheter på 0301-180/5, 0301-180/609
i eiendomsrett
2019/11393-1/200 BESTEMMELSE OM VANN/KLOAKK TINGLYST
03.01.2019 21:00
:Knr:0301 Gnr:180 Bnr:605
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei / Vann / Avløp

Tilknyttet offentlig. Det tas forbehold vedrørende prosjektering av vei/vann og kloakk, slik at dette gjennomføres riktig og forsvarlig. Ved behov for pumpestasjon med service avtale bekostes dette av sameiet.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Kjøper godtar overtagelse ved fremvisning av brukstillatelse. Selger er ansvarlig for å fremskaffe ferdigattest så snart det kan la seg gjennomføre. Kjøper oppfordres til et tilbakeholdt beløp inntil ferdigattest foreligger.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Eiendommen reguleres av S-4721, vedtatt 05.06.2013. Reguleringsplanen gjelder for Vestre Leirskallen og er regulert til byggeområder for bolig, trafikkområder, friområder, spesialområder og fellesområder. Eiendommen for prosjektet ligger innenfor felt B2. Utdrag fra planen:

For eneboliger, rekkehus og kjedete eneboliger tillates bygninger med gesimshøyde inntil 9,5 m og mønehøyde inntil 11 m. For bebyggelse med flate tak tillates gesimshøyde inntil 10 m og med pulttak tillates høyeste gesims inntil 10 m, laveste gesims inntil 11,5 m. Maksimum tillatt bebygd areal er BYA = 26 %. Parkeringsplasser på terreng skal medregnes i bebygd areal (BYA) med 18 m2 pr. plass. Minste tomtestørrelse skal være 500 m2.

Iht. planinnsyn er det følgende pågående byggesaker i nærheten pr. 01.03.2019:
- Leirskallbakken 13 - Tilbygg bolig, fasadeendring
- Leirskallsvingen 15 - Påbygg tomannsbolig
- Vestre Leirskallen felt B-1 - Oppføring av 27 rekkehus

Det foreligger rammetillatelse for oppføring av rekkehus 1-3 og 4-7, datert 07.10.2016.

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Sameiet har pr. i dag vedtekter. Budsjett, regnskap og eventuelle avgjørelse om betaling av fellesutgifter er opp til nye eiere å bli enige om. Sameiet vil bli bestående av syv enheter.

Faste, løpende kostnader

Det er ikke lagt opp til fellesutgifter. Dette blir opp til de nye eiere å eventuelt etablere. Kjøper må påregne kostnader til:

- TV og internett.
- Privat strømforbruk.
- Kommunale avgifter.
- Forsikringer.
- Andre normale utgifter.
- Eiendomsskatt.
- Eventuelle serviceavtaler på felles anlegg.

Det er ikke innhentet kostnadsoverslag på ovennevnte. Kommunale avgifter ligger historisk i størrelse omfang +/- kr 15 000,- pr. husstand. Øvrige kostnader må kjøper undersøke selv.

Andel fellesgjeld / formue

Ingen gjeld eller formue.

Oppgjør

Det forutsettes at kjøper innbetaler/deponerer 10 % av kjøpesummen ved signering av kjøpekontrakt/innen fem virkedager etter kontraktsignering. Beløpet skal tjene som kjøpers sikkerhet etter bustadoppføringsloven § 46 annet ledd, og kjøper vil ikke ha råderett over beløpet. Rentene på innbetalingen vil tilfalle kjøperen. Beløpet avregnes mot restkjøpesummen i forbindelse med overtagelse og innbetaling av kjøpers sluttoppgjør. Utbygger kan også stille forskuddsgaranti etter § 47 for innbetalingen, og beløpet kan da fritt disponeres av selgeren.

Rest kjøpesum og omkostninger overføres før overtagelse. Utbygger tar forbehold om å kunne stille § 47-garanti også for sluttoppgjøret i perioden fra overtagelse til overskjøting.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Det gjøres oppmerksom på at illustrasjonsmateriell/prospekt kan og vil avvike noe i forhold til virkelig utførelse, både utvendig og innvendig. Fargevalg på utvendig kledning i prospektet vil nødvendigvis ikke samsvare med farge på utvendig kledning som leveres til boligen. Tegninger og 3D bilder i prospektet er å anse som en illustrasjon og kan/vil avvike noe i forhold til den endelige utførelsen.

Eiendommen er under seksjonering og det tas forbehold om endelig godkjennelse og justeringer. Endelig grensejustering kan avvike noe.

Utbygger forbeholder seg retten til å gjøre endringer på konstruksjoner og evt. materialer som er hensiktsmessige og nødvendige uten at den generelle standarden eller verdien forringes eller medfører endring i pris eller kvalitet. Kasser og nedforing der det er hensiktsmessig ift. ventilasjon og rørføringer.

Husets ytre grenser er gitt og er endelig. Arealer kan dog variere på grunn av tykkelser av isolasjon/rørgjennomføringer og lydvegger, dette gir ikke rett til prisavslag. Forbehold om mulige feil ved tegningsmaterialet og beskrivelse. Alle opplysninger i denne salgsoppgave er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, forutsatt at det ikke reduserer den generelle standard vesentlig. Det tas forbehold om mindre justering av størrelse av enhetene. Kjøper aksepterer uten prisjustering at utbygger har rett til å foreta slike endringer. Eksempler på slike endringer kan være innkassing av teknisk anlegg, i forbindelse med nye isoleringskrav, plassering og størrelse på trappegang etc., mindre endring av boligens areal eller liknende. Dersom den endelige godkjennelsen for tiltaket slik det er beskrevet ikke blir gitt kan utbygger velge å fratre avtalen uten videre. Kjøper vil i så tilfelle få tilbakebetalt ev. innbetalt forskudd. Plantegninger i prospekt samsvarer nødvendigvis ikke med leveransebeskrivelsen.

Transport av kjøpekontrakt før overtagelse skal på forhånd aksepteres av utbygger og kan nektes på fritt grunnlag. Ved eventuell transport av kontrakt fra kjøpers side etter bud/aksept vil det påløpe administrasjonsgebyr til selger og megler på 75 000,- Eventuell endring krever utbyggers samtykke.

Utomhusplanen er av en slik karakter at det ikke kan ansees som et kart, men en illustrasjonsskisse. Foruten en liten plass foran hver bolig er tomten fellesareal (se utomhusplan).

Kontraktsdokument vedlagt salgsoppgave forutsettes gjennomgått før bud gis. Selger tar forbehold om å foreta justeringer i kontrakten som følge av offentlige krav m.m.. Det forutsettes at skjøtet tinglyses i kjøpers navn, hvis interessent mot formodning ikke ønsker tinglysning av skjøte, må det tas forbehold om dette i midlertidig kjøpsavtale/ bud. Dersom en klage fører frem hos Fylkesmannen, vil utbygger forbeholde seg retten til å omprosjektere boligene og partene vil da erklære seg fri fra alle rettigheter og forpliktelser under inngått kjøpsavtale (terminere). Kjøper vil da få tilbakebetalt forskudd sammen med opptjente renter fra meglers klientkonto. Ut over dette skal ingen av partene kunne reise krav om kostnadsdekning eller annet overfor den annen part.

Det forutsettes at kjøper setter seg inn i fullverdig salgsoppgave med vedlegg før bud inngis. Nettannonse er ikke å anse som fullverdig salgsoppgave.

Ikke inkludert i leveransen:
Panelovner (foruten der det er påkrevd), møbler og ellers det som ovenfor ikke er medtatt. Det leveres ikke lamper utover det som er beskrevet i leveransebeskrivelse og romskjema.

Interessenter henvises til å sette seg godt inn i selgers leveransebeskrivelse.

Det tas forbehold om at bilder/tegninger i salgsoppgave og i nettannonse kun er ment som illustrasjon, og derfor kan avvike fra faktisk leveranse.

Tilvalg
Gulv
Som tilvalg kan man velge TMP-parkett, type Eik rustikk 1-stav (kr 50 000,-). Trappen mellom etasjene blir av typen Fagtrapp og får hvitmalte vanger og håndløpere, samt 40 mm eik parkettmønstrert i inntrinn.

Kjøkken
Som tilvalg kan man velge kjøkkenmodell Signatur Pesto, også fra Huseby - en fleksibel innredning som kan gis mange uttrykk. De stramme rette frontene med liggende eikefinér skaper et stilrent og lekkert kjøkken, og også her kan det velges mellom 10 ulike farger uten pristillegg. Benkeplaten blir av type Silestone Polert 30 mm Negro Steller og det blir planlimt Blanco 60 cm oppvaskkum. Blandebatteriet blir av type Vikingbad Miri, mens håndtak blir av type Rio matt sort (kr 115 000,-).

Velger man Signatur Pesto leveres alle hvitevarer fra Miele.

Bad
Som tilvalg for fliser kan man velge More Perla Levigato 60 x 60 cm. Dette er en mix av naturstein med tredimensjonale overflater og dekorer som passer perfekt for de som er ute etter noe unikt og arkitektonisk (kr 30 000,-).

Annet tilvalg på badet er vegghengt toalett fra Villeroy & Boch, Subway 2.0 med soft-close sete og uten skyllekant, samt regnfallsdusj type Rainshower Frøya (kr 40 000,-).

Ellers kan man velge en løsning med servantskap Vikingbad ELI90, servantbatteri type Miri og speil med bakbelysning

Wc
Som tilvalg kan det velges Vikingbad MIE 40 Slim, med Miri servantbatteri, speil og belysning. Dette går under samme tilleggspris som badet.

Utstyr
ELKO Plus bryter og stikk (kr. 30 000, -).

Se egen liste over tilvalg med bilder i vedlegg til salgsoppgaven. Egen leveranse tilbys ikke.

Adgang til utleie (boligformål)

Adgang til utleie (boligformål) - Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen, utleiedel eller enkeltrom (hybel) så fremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold, og rommet leies ut til det formålet det er byggemeldt som. Vedtekter, tinglyste erklæringer e.l. kan begrense utleieadgangen. Ev. utleiedel er søknadspliktig. Det er ikke byggemeldt egen utleiedel.

Planlagt overtagelse

Planlagt overtakelse ca. 9 md. etter byggestart. Selgers bank har forbehold om totalt syv solgte enheter fra Leirskallen Panorama B1 og B2 (totalt 34 enheter), før byggestart igangsettes/byggelån finansiering godkjennes.

Selger skal med ca. 3 måneders varsel angi antatt periode for overtakelse innenfor et tidsintervall på ca 30 dager. Perioden gjelder ikke som bindende og dagmulktsbelagt frist. Endelig tidspunkt for overtakelse (dato og klokkeslett) vil bli gitt med ca. 30 dagers varsel. Kopi av varselet sendes meglerforetaket. Dette tidspunktet vil være en dagmulktsbelagt frist i henhold til bustadoppføringslova.

Forkjøpsrett

Ingen forkjøpsrett.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris etter "førstemann til mølla"-prinsippet.

Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.

Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Meglers vederlag og utlegg

Meglers vederlag: 1,25 % i tillegg til et suksesshonorar.
Garantiforsikringspremie: 2.000 pr. oppdrag.
Oppgjørshonorar: 3.000 pr. oppdrag.
Dersom eiendommen ikke omsettes, faktureres selger for omgått tid.