Klikk for galleri

Trehusene på Maura - Meget smart 3-romsleilighet med fin beliggenhet til en god pris.

Trehusene på Maura - Meget smart 3-romsleilighet med fin beliggenhet til en god pris.

Som kunde hos PrivatMegleren får du en skreddersydd prosess tilpasset dine behov og ønsker

Viken - Nannestad - Maura

Trehusene på Maura - Trinn 1 - Leilighet B-201

Prisantydning3.950.000,-Felleskostnader2.967,-Primærrom64.4m2Bruksareal64.3m2Soverom2Rom3
bilde fra galleri
VisningEtter avtale!
bilde fra galleri

Informasjon om prosjektet

Eierform

Eierseksjon

Etasje

2

Velkommen til Trehusene på Maura

13 moderne selveierleiligheter med energieffektive løsninger og lekre materialvalg. I Trehusene er det tenkt miljøvennlig og bærekraftige løsninger kombineres med tre som byggemateriale og lekker arkitektur.

Leilighet B-201

Leilighet B-201 er en ny 3-roms leilighet selveierleilighet på 64kvm BRA beliggende i 2. etasje. Leiligheten har en bra planløsning og inneholder bl.a. gang, 2 soverom, bad og åpen stue/kjøkkenløsning med utgang til balkong på 12 kvm.

For mer informasjon om prosjektet og plassering av leiligheten i bygget anbefaler vi at du tar en titt på prosjekts hjemmeside.

Beliggenhet

Trehusene på Maura ligger på det nyetablerte boligfeltet Holaker.

Maura er et tettsted i Nannestad kommune med økende tilflytting, noe som er lett å forstå. Det er lettvidt å bo i Maura og på Holaker bor man landlig, men likevel sentralt.

På Holaker og Maura bor du altså midt imellom landlig idyll, flotte turstier, grønne omgivelser - og kulturelle tilbud som kaféer, et godt utvalg butikker av ulike slag, serveringssteder, aktivitets- og kulturtilbud og et godt arbeidsmarked i Nannestad og kommunene rundt.

Råholt og Jessheim er en liten kjøretur unna og her finner man et utvidet tilbud av butikker, restauranter, barer, kafeer, kultur- og andre aktivitetstilbud. Arbeidsmarkedet er godt i Nannestad og kommunene rundt, og det er gode bussforbindelser, kort avstand til Gardermoen flyplass og til motorveier til E16 og E6, så her kommer man seg kjapt fra A til B.

Arealer og fordeling pr. etasje

Primærrom: 64,40 kvm, Bruksareal: 64,30 kvm

Standard

Leilighetene i Trehusene inviterer til en følelse av topp kvalitet, herlig atmosfære og detaljer som skaper en unik helhet som tar deg fra rom til rom.

Kjøkken og bad er nøye planlagt, både design- og funksjonsmessig, og noen av leilighetene kan få skyvedør til innvendig bod og walk-in-closet. Litt luksus - hver dag.

Selv om alt er planlagt til fingerspissene i disse leilighetene, så har du selvfølgelig muligheten til å sette ditt personlige preg på det. Det blir derfor lagt opp til muligheter for tilvalg på følgende områder:
* Parkett
* Fliser, innredning og tilbehør på bad
* Innredning og tilbehør på kjøkken
* Fargesetting av innervegger

Les mer om leveransebeskrivelse og tilvalg i prospektet.

Oppvarming

Leiligheten får vannbåren gulvvarme i bad, gang samt kjøkken og stue. Øvrige rom får panelovner, eventuelt kan vannbåren gulvvarme velges som tilvalg. Videre leveres varmegjenvunnet luft til leilighetene via det balanserte ventilasjons-anlegget.

Parkering / Garasje

Det medfølger èn parkeringsplass i carportanlegg for leiligheten. Ekstra parkeringsplass kan kjøpes for kr. 180 000,-.
Det vil være mulig å kjøpe el-bil lade-uttak som tilvalg.

Det blir sykkelparkering ute.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Selger skal fremskaffe ferdigattest for boligen. Kjøper er kjent med at slik ferdigattest normalt vil foreligge først en god stund etter overtagelse. Dersom ferdigattest ikke foreligger gjennomføres overtagelsen mot midlertidig brukstillatelse.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til blokkbebyggelse iht. reguleringsplan med bestemmelser, sist endret 23.05.2017. For utfyllende informasjon se reguleringsplan med bestemmelser vedlagt til prospekt.

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting.
Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets utkast til vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m.

Andre faste løpende kostnader

Kr. 2 967,- pr. Mnd.
Felleskostnader dekker bl.a. kommunale avgifter, vaktmester/renhold, honorar til styre, forretningsførsel, bygningsforsikring, fellesstrøm, vedlikeholdsfond og lignende, basert på et foreløpig budsjett utarbeidet av Bori. Det tas forbehold om at endelige kostnader kan avvike fra de stipulerte kostnadene i det foreløpige budsjettet.

Felleskostnadene er estimert til kr.46 kr pr kvm/BRA eks bredbånd. I tillegg avregnes varme/varmtvann med kr. 18,- pr kvm/ bra. Prisene er basert på dagens nivå på strømpriser og vil kunne variere. Endelige felleskostnader vil bli satt opp av forretningsfører/sameiets styre ved overtagelse. I tillegg vil det påløpe andre løpende kostnader som for eksempel strømforbruk i den enkelte leilighet og innboforsikring.

Oppgjør

Forskudd tilsvarende 10 % av kjøpesum betales til meglers klientkonto så snart kjøper har mottatt bekreftelse fra megler om at selger har stilt entreprenørgaranti etter bustadoppføringsloven (buofl) § 12 og forskuddsgaranti etter buofl § 47.

Dersom kjøper er å regne som profesjonell innkreves 20 % forskudd.

Sluttoppgjør (rest kjøpesum, tilvalg og omkostninger) skal innbetales til meglers klientkonto senest 3 virkedager før overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

3 950 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
8 470,- (Dokumentavgift (avgiftegrunnlag: Kr. 339 000,-)) 15 000,- (Oppstartkapital til sameiet) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
24 640,- (Omkostninger totalt)
3 974 640,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Adgang til utleie

Intet hinder for utleie av boligen i sin helhet.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Planlagt overtagelse

Leilighetene planlegges ferdigstilt i 1. kvartal 2024, under forutsetning om vedtak om igangsetting innen 15.07.2022.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.        
 
Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.
 
Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.