Klikk for galleri

Trehusene Fossumtoppen/Sørumsand | Innholdsrik 5-roms selveierleilighet m/ walk-in closet og stor stue/kjøkken | Garasje

Trehusene Fossumtoppen/Sørumsand | Innholdsrik 5-roms selveierleilighet m/ walk-in closet og stor stue/kjøkken | Garasje

Som kunde hos PrivatMegleren får du en skreddersydd prosess tilpasset dine behov og ønsker

Viken - Lillestrøm - Sørum

Trehusene B2-206

Prisantydning7.650.000,-Felleskostnader5.032,-Primærrom113.9m2Bruksareal119.8m2Soverom4Rom5
bilde fra galleri
VisningEtter avtale!
bilde fra galleri

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

275-22-9011

Selger/Utbygger

BoligPartner Prosjekt AS

Eiendomstype

Selveierleilighet

Eierform

Eierseksjon

Betegnelse

Bruksenhetsnummer: B206

Etasje

2

Areal

Primærrom: 113,90 kvm, Bruksareal: 119,80 kvm

Antall rom

5

Leilighet B2-206

En innholdsrik selveierleilighet på 120 kvm. Leiligheten inneholde bl.a. en stor gang med god plass til garderobeløsning, 4 soverom med bra størrelser - i tilknyttning til hovedsoverommet er det direkte adkomst til et walk-in closet, 1 baderom og delvis åpen stue- og kjøkkenløsning. Fra stuen er det utgang til en stor balkong på ca. 18kvm.

Velkommen til Trehusene Fossumtoppen

Et unikt boligprosjekt fra BoligPartner. Dette er en moderne boligblokk i fire etasjer, hvor man kombinerer tre som byggemateriale med miljøvennlige løsninger på en helt ny og spennende måte. I boligprosjektet opplever du at det er bærekraft, energieffektivitet, spenstig arkitektur og gode materialvalg.

Prosjektet vil inneholde totalt 20 selveierleiligheter. Alle boligen får den samme høye standarden, og uansett hvor i bygget du bor får du egen privat uteplass. Leilighetene vil variere i størrelse fra de minste på 37 kvm til de største på 120 kvm.

Beliggenhet

En ny bydel vokser frem - Trehusene på Fossumtoppen skal bygges i det nye boligfeltet Sørumsvingen i Sørumsand.
Sørumsand er et satsingsområde i vekst, og det er ikke vanskelig å forstå at mange vil finne sin bolykke akkurat her - så tett på storbyen Oslo, men samtidig så landlig og fritt med turstier og langrennsløyper i kort avstand fra hjemmet.

I Sørumsvingen skal det i løpet av de nærmeste årene bygges opp mot 600 boliger i en fin blanding av rekkehus og leiligheter. Boligene vil være attraktive for mange, enten du skal investere i din aller første bolig, du er i småbarnsfasen og trenger litt større plass eller du ønsker en enklere og sosial hverdag etter at barna har blitt store og flyttet hjemmefra.

Bor du i Sørumsvingen får du muligheten til å velge mellom en kaffe på torget, løpeturer i skogen, idylliske padleturer på Glomma eller en svipptur til operaen i Oslo. Vær rask, invester fremtiden din her i Sørumsvingen og sikre deg denne unike muligheten du også.

Bygning
Trehusene på Fossumtoppen er et unikt boligprosjekt fra BoligPartner. Dette er en moderne boligblokk i fire etasjer, hvor man kombinerer tre som byggemateriale med miljøvennlige løsninger på en helt ny og spennende måte. I dette boligprosjektet opplever du at det er bærekraft, energieffektivitet, spenstig arkitektur, gode materialvalg og menneskenes trivsel som settes i fokus.
Det blir totalt 20 leiligheter i 1 bygg, og et underjordisk garasjeanlegg.
Prosjektet Trehusene vil bli organisert som et sameie.

Arealer og fordeling pr. etasje

Primærrom: 113,90 kvm, Bruksareal: 119,80 kvm

Standard

BoligPartner velger alltid ut kvalitetsprodukter- og materialer med lang levetid fra norske leverandører. Alle leilighetene i Trehusene på Fossumtoppen får derfor den høye standarden du ønsker og forventer. Her blir det 3-stavs hvitlasert eikeparkett i alle tørre rom, boder og vindfang. Vegger og tak leveres som malte gipsoverflater.

Badene har fliser på gulv, vegghengt klosett, baderominnredning, dusjvegger, og LED downlights i tak. På badene blir det også opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Kjøkkeninnredningen blir av svært god kvalitet og leveres i en glatt, grå utførelse. Her blir det godt med skapplass, innebygd stekeovn, induksjonsplatetopp og oppvaskmaskin.

Vinduene er godt isolerte og leveres med barne- og tyverisikring.

Leilighetene vil også ha godt med innvendig bodplass - her skal du få plass til alt av tur- og treningsutstyret ditt.

Det blir muligheter for å gjøre enkelte tilvalg i leilighetene.

Leilighetene får balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner.

Se leveransebeskrivelsen i prospektet for flere detaljer.

Oppvarming

Det leveres vannbåren gulvvarme i bad og viftekonvektor i hver leilighet, alt med oppvarmet vann via fjernvarmeleveranse.
Videre leveres varmegjenvunnet luft til leilighetene via det balanserte ventilasjons-anlegget.

Parkering / Garasje

Det blir garasjeanlegg i kjelleren under boligblokken. Leiligheten får tildelt en biloppstillingsplass, samt en egen bod på 5 kvm i dette garasjeanlegget. Det etableres også egen bod for sykkelparkering.

Beskrivelse av tomt

Grøntområder, lekearealer og øvrig utomhusarealer vil bli opparbeidet ihht utomhusplan for prosjektet. Det tas forbehold om evt nødvendige
endringer mht plassering av tekniske installasjoner, avfallssystemer samt utforming, materialvalg og plassering.
Veier asfalteres og snøsmelteanlegg med acu-drain etableres i nedkjøringsrampe til parkeringskjeller.
Gangveier og øvrige fellesarealer leveres med fast dekke og/eller i kombinasjon med belegningsstein.
Benker/lekeapparater osv. leveres iht. utomhusplan.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting.
Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Andre faste løpende kostnader

Kr. 5 032,- pr. Mnd.
Felleskostnader er estimert til kr. 42,- pr. kvm BRA pr. leilighet pr. måned.
Disse dekker bl.a. forretningsførsel, bygningsforsikring, kommunale avgifter, vedlikehold og andre driftskostnader.
I tillegg kommer oppvarming fra fjernvarme estimert til kr. 8,- pr. kvm BRA pr. leilighet pr. måned, se utkast til budsjett.

Andre faste utgifter er bl.a. strøm og innboforsikring.

Oppgjør

Forskudd tilsvarende 10 % av kjøpesum betales til meglers klientkonto så snart kjøper har mottatt bekreftelse fra megler om at selger har stilt entreprenørgaranti etter bustadoppføringsloven (buofl) § 12 og/evt. forskuddsgaranti etter buofl § 47. Dersom kjøper er å regne som profesjonell innkreves 20 % forskudd.

Sluttoppgjør (rest kjøpesum og omkostninger) skal innbetales til meglers klientkonto senest 2 virkedager før overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

7 650 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
15 000,- (Oppstartskapital til sameiet) 15 800,- (Dokumentavgift) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
31 970,- (Omkostninger totalt)
7 681 970,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Adgang til utleie

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Konsesjon / Odel

Det er ikke krav til konsesjon ved erverv av eiendommen.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Planlagt overtagelse

Planlegges ferdigstilt 3. kvartal 2024, under forutsetning om vedtak om igangsetting innen 31.12.22.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.        
 
Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.
 
Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.