Lillestrøm i Viken

LUX

LUX/Lillestrøm | Unike leiligheter med høy standard | Bygg B ferdigstilles i 2022 | Spa-avdeling og felles takterrasse

Priser

5.100.000,- til 15.000.000,-

Meld deg på visning
  • Bruksareal
    51.9m2 - 123m2

I LUX blir den flotte standarden med deg når du går ut av inngangsdøren. Utenfor ligger Strøkstorget med flotte benker, trær og beplanting, - noe som gir et helhetlig og friskt inntrykk av omgivelsene rundt deg. I LUX blir du ikke bare beboer i et nytt bygg - du blir beboer i en helt ny og moderne bydel i sentrum av Lillestrøm.

I løpet av få år har Lillestrøm endret både form og personlighet, og har blitt en by med alle kvalitetene du kan ønske deg.
Å lage en liste over tilbudene og avstanden dit blir fort meningsløs, listen ville blitt alt for lang og distansen målt i meter eller antall skritt. Og rundt byen ligger det friluftstilbud på alle kanter; skog, åker, eng og vann, stier, tråkk veier og skiløyper i alle retninger. Selv om du bor midt i byen, er du aldri langt unna gress under tærne og vindsus i trærne. Lillestrøm er også et av de største knutepunktene for kollektivtransport i landet, du er på Gardermoen i løpet av 12 minutter. Jobber du i Oslo tar togturen fra Lillestrøm til Oslo S 10 minutter - det er kortere reisetid enn fra de aller, aller fleste bydelene i Oslo.