Klikk for galleri

Smakfull 3-roms endeleil. sentralt i Jessheim | Innflyttingsklar | 16kvm stor balkong | Fjernvarme | Vannbåren gulvvarme

Smakfull 3-roms endeleil. sentralt i Jessheim | Innflyttingsklar | 16kvm stor balkong | Fjernvarme | Vannbåren gulvvarme

Som kunde hos PrivatMegleren får du en skreddersydd prosess tilpasset dine behov og ønsker

Viken - Ullensaker - Jessheim

Gotaasalleen 15, leil. C402

Prisantydning5.650.000,-Felleskostnader3.037,-Primærrom72m2Bruksareal73m2Soverom2Rom3
bilde fra galleri
VisningEtter avtale!
bilde fra galleri

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

304-22-9031

Eier

Gotaasalleen bolig as

Eiendomstype

Selveierleilighet

Eierform

Selveier

Betegnelse

Gnr. 135 Bnr. 935 Snr. 70 i Ullensaker kommune

Byggeår

2022

Areal

Primærrom: 72 kvm, Bruksareal: 73 kvm

Antall rom

3

Tomtetype/areal

Eiet tomt / kvm

Forretningsfører

BOLIGBYGGELAGET USBL

Smakfull 3 roms sentralt i Jessheim

Endeilighet i 4.etasje med heis. Leiligheten er lekker med moderne gråmalte vegger og mørke konstraster i dører, karmer og kjøkkeninnredning. Leiligheten har takhøyde opptil 2.6meter og er effektivt planløst og består av entré, to soverom, bad og stue med åpen kjøkkenløsning.
I entréen er det avsatt plass til garderobeskap i tillegg til at det er avsatt plass til garderobeskap på soverommene. Fra entréen kommer du til en stor, lys og luftig stue med åpen kjøkkenløsning. Stuen har store vinduer og ekstra spesielt er hjørnevinduet. Det er utgang til terrasse med hyggelig utsyn.

Leiligheten får en gjennomført god standard og kvalitet med blant annet:
- God takhøyde i leiligheten i oppholdsrommene, ca. 2.6meter
- Generøse vindusflater
- Delikat mørk kjøkkeninnredning med glatte fronter fra Sigdal med tilhørende mørk benkeplate
- Integrerte hvitevarer medfølger
- Listfri overgang mellom tak og vegg
- Lys enstavs eikeparkett med mattlakkert overflate i alle rom bortsett fra badet som leveres med fliser
- Vannbåren gulvavarme i flere rom, bortsett fra bad som leveres med elektrisk gulvvarme
- Balansert ventilasjon med varmegjennvinning
- Lekkert og lyst flislagt bad med 60X60cm fliser på vegg og gulv
- Mørk grå baderomsinnredning med skuff og heldekkende vask samt downlights i taket
- Speil over vask leveres med backlight belysning

Det er mulighet for kjøp av parkeringsplass i garasjeanlegget. Sportsbod som medfølger leiligheten befinner seg i garasjeanlegget. Her vil du også finne et verksted hvor du kan skru på sykkelen og smøre ski.

I boligprosjektet Gotaasalléen er bokvaliteten godt ivaretatt gjennom fokus på gode planløsninger, tidsriktig standard, rause balkonger og god utsikt.

Beliggenheten til prosjektet er meget sentral i Jessheim sentrum med gangavstand til Jessheim Storsenter med over 150 butikker og spisesteder, flere helsetjenester, vinmonopol og dagligvareforretning.

Besøk prosjektets hjemmeside og les mer om se de flotte leilighetene boligprosjektet: https://www.gotaasalleen.no/

Beliggenhet

Gotaasalléen ligger på et høydedrag i sentrum av Jessheim og kan derfor by på strålende solforhold og en vidstrakt utsikt. Her kan du finne roen på din egen uteplass etter en lang dag - eller ved begynnelsen på en ny.

Gotaasalléen er stedet for deg som ønsker å leve et liv i sentrum, og være en del av det.

Jessheim har både urbane og landlige kvaliteter. Det gir byen trygge oppvekstsvilkår, samtidig som det er et veldig hyggelig sted å bo. Jessheim har blitt en sjarmerende liten storby med alle fordeler som følger. Byen er et koselig og folkelig sted - lite nok til at alt er i gangavstand, og stort nok til at
du kan være den du vil.

Storgata er bare et steinkast unna, med alt du trenger - sjarmerende butikker, koselige caféer, varierte spisesteder, alle storsenterets forretninger og kulturhuset med sitt rike kulturtilbud.

Takket være sin raske vekst kan Jessheim by på et rikt utvalg av aktiviteter og arrangementer. Uansett om du er gammel eller ung, rask eller rolig, skjer det ofte noe spennende i byen. Et bredt utvalg innenfor både kultur, shopping, friluftsliv og idrett.

Kun 40 minutter med toget til Oslo eller 10 minutter med bilen til Gardermoen. Mulighetene er mange, og det er akkurat derfor så mange velger å flytte til Jessheim!

Bygninger

Hagehuset, trinn 2 er fordelt på 12 toroms,  4 treroms, 13 fireroms, inklusive en flott penthouse-leilighet i toppetasjen. Gotaasalleen 3 -7 består av Hagehuset Oppgang A-C og Torghuset Oppgave D.

Arealer og fordeling pr. etasje

Primærrom: 72 kvm, Bruksareal: 73 kvm

Standard

Se prosjektets hjemmeside og prospekt for informasjon om materialvalg, standard og fargevalg i leilighetene: https://www.gotaasalleen.no/

Noen høydepunkter:

- Delikat kjøkken med integrerte hvitevarer fra anerkjent leverandør.
- Lekkert og velutstyrt baderom med 60x60 cm flis på både vegger og gulv, downlights og gulvvarme.
- Vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon med varmegjenvinning.
- Lys enstavs eikeparkett på gulvene.
- Store vindusflater i flere retninger, hjørnevinduer i stue og god takhøyde bidrar til at leilighetene blir lyse og romslige, med godt utsyn.
- Planløsningene er utformet med tanke på fleksibilitet i bruk, og nesten alle leiligheter får egne, store balkonger eller terrasser hvorav samtlige er plassert mot enten sørøst eller vest, slik at du kan nyte solen i rolige omgivelser på din private uteplass eller eiendommens hyggelige fellesarealer.

Trekledning, oppbrutte volumer og nedtrapping av fasaden på de to byggene skaper helhet og gjør at arkitekturen tilpasser seg omgivelsene.

Oppvarming

Prosjektet leveres med fjernvarme. Det leveres vannbåren gulvvarme i entré, kjøkken/stue og på soverom, i de leiligheter som har mer enn ett soverom. Bad leveres med elektriske varmekabler.

Parkering / Garasje

Det er mulighet for kjøp av 1 stk. p-plass kr. 300.000,-. Kontakt megler vedrørende muligheten for kjøp av garasjeplass.

Beskrivelse av tomt

Takterrasse til felles bruk for alle boligene i Gotaasalléen opparbeides på taket til Torghuset. Fellesområder vil bli utført med belyste gangveier, lekeplass, m.m. Det vil bli beplanting og opparbeidet grøntarealer.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig tilknyttet. Eventuelt privat vann- og avløpsnett mellom det offentlige tilknytningspunktet og frem til bygningskroppen, driftes og vedlikeholdes i fellesskap av sameierne.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Brukstillatelse vil foreligge ved overtakelsen. Ferdigattest vil foreligge ved endelig ferdigstillelse av prosjektet. Kjøper plikter å overta boligen mot midlertidig brukstillatelse, selv om seksjoneringen ikke er tinglyst. Selger vil i så fall besørge seksjonering så snart som mulig etter overtakelsen.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr ,- pr
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr ,- pr

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til bolig/forretning/kjørevei/fortau og kontor for Gotaasalléen 3C, 5 og 7, Jessheim sentrum.
Revidert 27.06.2019. Reguleringsplanen er ikke endelig stadfestet. Iht. byplan (kommunedelplan) vedtatt 16.06.14 er området avsatt til kombinert bebyggelse og anlegg. Nabotomten er solgt og er under regulering. Det vil her mest sannsynlig komme et boligprosjekt.

Andre faste løpende kostnader

Kr. 3 037,- pr. Mnd.

Månedlige felleskostnader er gjennomsnittlig stipulert til ca. kr 31,- pr. m2 BRA. Dette inkluderer bygningsforsikring, vedlikehold og drift av felles anlegg, trappevask/renhold, forretningsførsel, strøm i fellesarealer, m.m. Felleskostnader vil avhenge av hvilke tjenester sameiet ønsker utført i felles regi.

Forbruk av varmt tappevann og gulvvarme avregnes etter forbruksmåler pr. leilighet og kommer i tillegg til stipulerte felleskostnader. De er stipulert til ca. kr 12,- pr. m2. Strøm betales iht. eget forbruk. TV/Internett kommer også i tillegg til felleskostnadene.

Vann/avløpskostnader/renovasjon faktureres den enkelte seksjonseier direkte fra kommunen.

30 % av felleskostnadene fordeles med like store beløp på hver seksjon, mens øvrige 70 % av kostnadene fordeles på hver seksjon etter sameiebrøken.

Driftskostnad for parkeringsplass er stipulert til kr 250,- pr. mnd. første driftsår og skal betales av de som disponerer plass i garasjeanlegget. Dette er kostnad til f.eks. lys, løpende vedlikehold, e.l.

Det tas forbehold om sameiets endelige fastsettelse av felleskostnadene.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

5 650 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
23 720,- (Dok.avg.) 9 111,- (Oppstartskapital ? 3.mnd. felleskostnader)
32 831,- (Omkostninger totalt)
5 682 831,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Det skal i tillegg til kjøpesummen betales følgende:

Dokumentavgift til staten: 2,5 % av andel tomteverdi.
Tinglysningsgebyr for skjøte: kr 525,-.
Tinglysningsgebyr ogattestgebyr pr. panterettsdokument: kr 697,-.

Det skal innbetales oppstartskapital tilsvarende tre måneders felleskostnader før overtakelse. Dette kreves inn av megler når sluttoppgjøret skal innbetales.

Det tas forbehold om endringer i de offentlige gebyrene, og endring av tomteverdien som grunnlaget for beregning av dokumentavgift.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.
 
Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen. Det er ikke foretatt undersøkelse av det elektriske anlegget.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Adgang til utleie

Eiendommen kan i sin helhet fritt leies ut til boligformål.
Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, så fremt arealet er godkjent for varig opphold iht. plan- og bygningsloven og har forsvarlig radonnivå.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Overtagelse

Leiligheten er innflyttingsklar og overtagelse skjer etter avtale.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til avhendingsloven §2-11 i samsvar med bustadoppføringsloven § 12 i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Unntatt fra dette er dersom kjøper
er å anse som profesjonell part/næringsdrivende; da stilles det ikke garanti.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Finn.no: Lokalområde

Jessheim