Klikk for galleri

KVERNSTUA - Ny 4-roms hjørneleilighet med flott standard, stor balkong på 17 kvm og 3 soverom. Garasjeplass inkludert.

KVERNSTUA - Ny 4-roms hjørneleilighet med flott standard, stor balkong på 17 kvm og 3 soverom. Garasjeplass inkludert.

Som kunde hos PrivatMegleren får du en skreddersydd prosess tilpasset dine behov og ønsker

Viken - Nittedal

Kvernstua

Prisantydning6.090.000,-Felleskostnader2.895,-Primærrom90m2Bruksareal95m2Soverom3Rom4
bilde fra galleri
VisningEtter avtale!
bilde fra galleri

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

PrivatMegleren Nyeboliger AS / Emilie Hamansen

Selger/Utbygger

Kværnstua AS (Heleid selskap av Øie Eiendomsutvikling AS)

Betegnelse

Gnr. 14 Bnr. 3 i Nittedal kommune

Velkommen til leilighet B1-23 - en helt ny 4-roms hjørneleilighet med stor balkong og attraktiv beliggenhet!

Leilighet B1-23 er en ny og innholdsrik 4-roms selveierleilighet, beliggende høyt og fritt i byggets 2. etasje, med gjennomgående god standard og stor balkong på 17,1 kvm med flott utsyn. Leiligheten har 2 delikate bad, eikeparkett, store vindusflater og god takhøyde. Delikat kjøkken i god åpen løsning mot stue og balkong. Tre gode soverom hvorav hovedsoverommet har direkte adkomst til ett av de 2 badene. Entréen er romslig med inngang til praktisk bod.

1 stk. garasjeplass medfølger.
1 stk. sportsbod i kjeller medfølger.

Kvernstua ligger idyllisk til på en høyde, omkranset av den vakre Ørfiskebekken, litt vest for Nittedal Rådhus og Kulturhus. Frodige fellesarealer og vakker beplantning - her ligger alt til rette for en aktiv tilværelse i grønne omgivelser.

Beskrivelse

Kvernstua ligger på en høyde, omkranset av den vakre Ørfiskebekken, litt vest for Nittedal Rådhus og Kulturhus. Frodige fellesarealer og vakker beplantning - her ligger alt til rette for en aktiv tilværelse i grønne omgivelser.
Den nye bebyggelsen vil bestå av 7 leilighetsbyggmed til sammen 186 leiligheter samt rekkehus, og vil ligge idyllisk til i Nittedal.
Velg mellom moderne og smarte 2-roms fra 38 kvm. til romslige og luftige 4-romsleiligheter på opp til 131 kvm. Alle leilighetene får romslige balkonger/terrasser og her kan du skape din egen lille oase.

Beliggenhet

Kvernstua har beliggenhet på Mo i Nittedal - her er det både landlig og sentralt. Kommunen ligger i Akershus fylke og grenser i nord til Lunner og
Nannestad, i øst til Gjerdrum, i sørøst til Skedsmo, og i sør og vest til Oslo.

Mo sentrum består av flere dagligvareforretninger, Mosenteret - Nittedals storsenter, vinmonopol, bibliotek, bank, legevakt og brannstasjon. Kommunen kan skilte med et nytt og flott kulturhus og et moderne bibliotek. I Nittedal finner du et bredt og godt utvalg av tilbud som blant annet en rekke kulturog idrettsorganisasjoner.

Rett utenfor døren åpner Nordmarka og Lillomarka seg med sin vakre og varierte natur, som byr på mange gode naturopplevelser sommer som vinter. Rekreasjonsmulighetene er mange. Du kan spenne på deg skiene rett utenfor døren og gå milevis innover i nypreppede løyper, eller hva med å pakke teltet og finne seg en hyggelig leirplass ved et av de mang vannene som ligger som perler på en snor innover i marka. For den som er glad i å legge flere mil bak seg på sykkel, kan marka by på et fantastisk nett av fine sykkelveier og stier. Eller hva med å kaste fiskestanga på ryggen og tusle ned til elvebredden av den vakre Ørfiskebekken som omkranser eiendommen.

Bygninger

Kvernstua vil bestå av 7 leilighetsbygg med totalt 186 leiligheter, samt rekkehus. Første salgstrinn vil bestå av 104 leiligheter.
Bebyggelsen er vakkert plassert i en helling omkranset av en bekk. Bygningenes organisering og utforming gir spesielt gode lys- og utsiktforhold for alle leilighetene.

Byggemåte

Bygningen utføres med bærekonstruksjoner i plasstøpt og/eller prefabrikerte elementer av betong og stål. Alle utvendige metallkonstruksjoner
leveres overflatebehandlet. Tak tekkes med folie eller takpapp. Taktekking tilpasses bruken der hvor takterrasse skal bygges. Klimaveggene utføres dels med bindingsverk, dels med betong isolert med mineralull. Teglstein og trepanel er hovedmaterialer i fasader,men det kan også bli innslag av andre materialer som; puss, fasadeplater og betong med eller uten behandling. Vinduer/vindusdører leveres som trevindu med 2-lags energiglass, malerbehandlet fra fabrikk i en farge, og med aluminiumskledning utvendig.
Innvendige vegger utføres av stålstendere med gipsplater. Leilighetsskillevegger er betongvegger eller lydvegger bygd opp av stål og gips. Alle
innvendige vegger isoleres. Himling er sparklede og malte betongelementer med synlige V-fuger. Nedforede himlinger er gipsplater som skjøtsparkles og males. Himlingshøyde ca. 2,5 meter, og ca. 2,2 meter i områder med nedforing.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 90 kvm, Bruksareal: 95 kvm

Innhold

Leilighetene i Kvernstua kjennetegnes av solid og god kvalitet og blir lyse og tiltalende, med store vindusflater, lyse overflater og gode utearealer.

Standard

Velg mellom moderne og smarte 2-roms fra 38 kvm til romslige og luftige 4-romsleiligheter på opp til 131 kvm. Leilighetenes planløsning med åpen kjøkken- og stueløsning gir en befriende romfølelse. Store vindusflater og god takhøyde sørger for at leilighetene blir lyse og åpne. Alle leilighetsplan er tilgjengelig med båreheis fra garasjeplan og inngangsplan.

Kjøkken:
Det leveres kjøkkeninnredning av kvalitet Sigdal UNO eller tilsvarende fra annen anerkjent leverandør. Svingbar tut og avstengingsventil for oppvaskmaskin.Det leveres oppvaskbenk med stålbeslag. Dempere i skap og skuffer er en del av leveransen. Det leveres integrert oppvaskmaskin
med front og integrert ovn i rustfritt stål samt induksjonstopp. Det er avsatt plass og forberedt for frittstående kombinert kjøl/fryseskap.

Bad:
Dusjarmatur leveres montert på vegg. Dusjvegger er av glass. Badekar leveres ikke, men er mulig som tilvalg der det er avsatt plass for dette. Det leveres servant med underskap samt speil over servant. Belysning over speil. Innredning leveres som vist på salgstegninger. Opplegg for og plass til vaskesøyle. Det må benyttes kondenstørketrommel. Alt sanitærutstyr blir levert i hvit utførelse. Toaletter leveres vegghengt med «soft close» sete. Keramiske fliser på vegger i format 20x40 farge grå med matt overfalte. På gulv 20x20 fliser i samme farge, på gulv i dusjsone fliser i samme
farge, men med mindre format.

Gulv:
14mm eikeparkett 3 stavs hvitpigmentert.

Vegger:
Malt gips eller betong.

Himling:
Betong med synlige v-fuger, og sparklet/malt gips der det er nedforede himlinger. Ikke taklist i himling.

Garderobe:
Garderobeskap leveres med hvite, glatte fronter. Det leveres 1 meter skap pr. sengeplass iht. plantegning. Skaphøyde 2100 mm.

Innvendige dører:
Disse leveres som hvite, glatte med vridere av stål, med 9 mm flat terskel i eik.

Balkong/terrasse:
Overflater på balkongdekker leveres i primet betong, alternativt med tretremmer oppå. Gulv på takterrasser leveres med impregnert treverk eller
betongheller. Rekkverk oppføres i glass eller med metallspiler.

Tekniske anlegg / Ventilasjon:
Det blir balansert ventilasjon med varmegjenvinning i leilighetene.

Sanitær:
Det monteres ett greps blandebatteri til servanter i kvalitet Hans Grohe/Oras Safira eller tilsvarende. Det monteres opplegg for oppvaskmaskin
i kjøkkenbenk, og opplegg for vaskemaskin på bad. Stoppekran monteres i hver leilighet. Vaskemaskin og tørketrommel leveres ikke.

Elektrisk:
Leveres i henhold til forskrift NEK 400, 2010. Sikringsskap med automatsikringer i hver leilighet. Måler plasseres i felles fordelingsskap.Det leveres belysning under overskap på kjøkken, over servanter i bad/WC, downlights i nedforet himling på bad/WC og i gang, samt utenpåliggende i tak i innvendig bod. Det leveres 230V enfaset anlegg i leiligheten. Det leveres komfyrvakt på kjøkken. Det leveres 1 stk. utelampe og 1 stk. stikkontakt
på balkong/terrasse.

Bod:
I tillegg til bod eller skapplass inne i leiligheten får hver enkelt leilighet 1 stk. sportsbod i tilknytning til garasjekjeller på ca. 5 m2 for leiligheter over 50 m2 og 2,5 m2 for leiligheter under 50 m2. Hver bod leveres med nettingvegger til tak/himling og dør som kan låses med hengelås. Det avsettes område, ute på bakkeplan eller inne, for felles sykkelparkering. Det vil bli etablert felles bod for smøring av ski, reparasjon av sykler ol i p-kjeller. Utbygger forbeholder seg retten til plassering, fordeling og endring av boder.

Utstyr

TV/Radio/Telefon:
Det leveres 2 uttak for bredbånd/TV i hver leilighet, ett i stuen og ett i soverom. Utbygger inngår kollektiv avtale med bredbåndsleverandør som overføres til sameiet. Samme uttak kan også benyttes for telefon. Det leveres IKT skap for plassering av ruter, modem etc.

Porttelefon:
Det monteres ringetablåer ved hovedinngangsparti og dørtelefonanlegg med automatisk låsåpner i hver leilighet. Det leveres også ringeknapp
utenfor hver leilighet

Oppvarming

Oppvarming skjer med vannbåren gulvvarme i stue/kjøkken/gang. På bad er det elektrisk gulvvarme. Det legges opp slik at det senere kan
monteres målere i hver leilighet for registrering og avregning av forbruk av vannbåren energi til tappevann og oppvarming.

Parkering / Garasje

For kjøp av parkeringsplass, se prislisten. Det vil bli mulighet for å kjøpe ladeuttak Type 2 for el-bil som tilvalg, med måling på hvert uttak.

Det medfølger garasjeplass for 3- og 4-roms leiligheter, i underliggende garasjeanlegg.

Adkomst

Adkomst med bil:
Fra Gjelleråsen følg Rv 4 ca. 7,5 km, ta til venstre i rundkjøringen etter Mosenteret og følg Kvernstuveien ca. 500 meter. Tomten er merket med skilt.

Beskrivelse av tomt/hage

Utomhusarealene vil bli levert med kombinasjon av gress, beplantning, ulike typer belegg, lekearealer, belysning mm. Adkomst, kjøreveier og
gjesteparkeringsplasser asfalteres.
Adresse: Kvernstuveien, 1482 Nittedal, g.nr. 14, b.nr. 3 i Nittedal kommune. Sameiets tomt vil bli fradelt hovedeiendommen før overtakelse og vil være ca. 20.000m2. Hvis boligene blir organisert i flere sameier vil tomtestørrelsene bli juster iht. sameienes størrelser.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 25. Pantekravet kan ikke overstige 1 G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse skal foreligge skriftlig før overtagelse kan finne sted. I motsatt fall anbefaler megler at overtagelse
utsettes og at kjøper ikke overtar eiendommen.

Verdi ved skattefastsetting

Ligningsverdi er p.t. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om fastsettelse av ligningsverdi.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i et område som er regulert til boligbebyggelse, samferdsel; vei, fortau, gang- og sykkelvei, grøntareal, natur- og friområde. Nittedal kommune ved Plan- og bygningsetaten ga rammetillatelse til oppføring av prosjektet ved vedtak av 21.06.2018.

Beskrivelse av sameiet

Det er planlagt 7 leilighetsbygg, samt rekkehus på tomten. Det er planlagt at sameiet skal bestå av totalt 186 seksjoner hvorav en seksjon består
av borettslaget ifm. omsorgsboligene/bofelleskapet. Rekkehusene er foreløpig ikke planlagt å være del av sameiet. Sameiet vil bli organisert
som eierseksjonssameie iht. eierseksjonsloven. Det tas forbehold om at boligene vil kunne bli etablert som flere sameier med et felles huseierlag

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av egen boligseksjon, jf. eierseksjonsloven § 1.

Ingen kan erverve mer enn 2 boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23, 1. ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, m.m.

Faste, løpende kostnader

Felleskostnader er stipulert til kr. 33,- pr. kvm. BRA pr. mnd. første driftsår.
Dette inkluderer bl.a. bygningsforsikring, strøm for fellesarealer, drift og vedlikehold, trappevask, vaktmester og honorarer til forretningsfører, styret og revisor.
Kostnader til tv og fiber/bredbånd er stipulert til kr. 399,- pr. mnd.
Driftskostnader til garasjeanlegget er stipulert til kr. 150,- pr. plass pr. mnd, og skal betales av de som disponerer plass i garasjeanlegget.

Hovedoppvarmingen av bygget kommer fra el-kjel. Varmen benyttes til gulvvarme og oppvarming av tappevann og ventilasjonsluft. Oppvarming og varmt vann betales i tillegg til felleskostnaden. Denne kostnaden er stipulert til kr. 8,- pr. kvm. pr. mnd. Det leveres ikke individuelle målere for hver bolig og kostnadene vil bli fordelt etter arealbrøk. Det legges imidlertid opp slik at det senere kan monteres målere i hver leilighet for registrering og avregning av forbruk av vannbåren energi til tappevann og oppvarming.

Felleskostnadene er avhengig av hvilke tjenester sameiet ønsker utført i felles regi, og fordeles iht. vedtektene. Endelig budsjett fastsettes på
sameiermøte. Det tas forbehold om endringer i stipulert felleskostnader, da dette er basert på erfaringstall. Fordelingsnøkkelen for fordeling av utgifter reguleres i sameiets vedtekter, og bygger i utgangspunktet på sameierbrøk. Enkelte elementer i budsjettet kan i vedtektene fastsettes til lik fordeling på alle seksjoner. Selger har engasjert BORI som forretningsfører for sameiet for første driftsår. Kostnader for dette er tatt inn i budsjettet for felleskostnader.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

6 090 000,- (Prisantydning)


Omkostninger
9 400,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 376 000,-))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
12 759,- (A konto 3 mnd. felles.utg.)

23 408,50 (Omkostninger totalt)

6 113 408,50 (Totalpris inkl. omkostninger)


NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Det skal i tillegg til kjøpesummen betales følgende:
Dokumentavgift 2,5 % av andel tomteverdi.Tomteverdien er antatt å være kr. 4.000,- pr. kvm. BRA-s for boligen.
Tinglysningsgebyr for skjøte kr. 525,-
Tinglysingsgebyr og attestgebyr pr. panterettsdokument kr. 724,50,-
Á konto innbetaling til sameiet 3 mnd fellesutgifter.

Det vises til spesifisert prisliste for prosjektet Kvernstua for kjøpesum for den enkelte seksjon, samt parkeringsplasser.

Det tas forbehold om endring i dokumentavgiften på tinglysingstidspunktet, da det er markedsverdien av tomten på tinglysingstidspunktet som er beregningsgrunnlaget. Det tas også forbehold om endringer av omkostningsbeløpene som følge av politiske vedtak eller lovendringer.

Annen nyttig informasjon

Tilvalgsmuligheter:
Avhengig av byggearbeidenes fremdrift, vil den enkelte kjøper ha anledning til å foreta tilvalg i sin leilighet. Tilvalg vil bli håndtert av utførende
entreprenør.

Betalingsplan:
10% av kjøpesummen skal betales inn til meglers klientkonto senest 14 dager etter kontraktssignering (20% dersom kjøper er å regne som
profesjonell/aksjeselskap). Beløpet skal tjene som sikkerhet for kjøpers gjennomføring av handelen, jf. buofl. § 46 (2) og vil renteberegnes til fordel for kjøper.
Renter på klientkonto tilfaller kjøper frem til § 47 garanti er stilt, eller skjøtet er tinglyst, forutsatt at de overstiger et 1/2 R.
Utbyggeren kan fritt velge å stille forskuddsgaranti etter § 47 og få hele eller deler av beløpet utbetalt. Ved garantistillelse etter § 47, vil beløpet ikke lenger renteberegnes til fordel for kjøperen. Utbygger forbeholder seg også retten til å stille § 47-garanti for inntil hele kjøpesummen i perioden fra sluttoppgjør innbetales til meglers klientkonto, og frem til overskjøting har skjedd.

Beløpet må være fri kapital, dvs. at det ikke kan være knyttet vilkår til innbetalingen som medfører at selger ikke kan disponere over beløpet.
Restkjøpesummen, tilleggsarbeider + omkostninger betales ved overtagelse. Oppgjør og eventuelt deloppgjør vil kun skje mot tinglyst skjøte eller mot garanti for tilsvarende beløp jf. bustadoppføringslova § 47.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Boligen kan fritt leies ut.

Planlagt overtagelse

Etter avtale.

Salgsbetingelser

Boligene selges etter Avhendingslovens normalbestemmelser, som beskrevet i avhendingslovens §3-2 til §3-6.

Garantier

Garantiplikt for nyoppførte boliger gjelder for avtaler som inngås fra og med 1. januar 2019 og dersom det er mindre enn 6 måneder siden boligen ble ferdigstilt. Bestemmelsen retter seg mot salg fra person som gjør avtalen som ledd i næringsvirksomhet, og der kjøperen gjør avtalen som forbruker

Garantiforpliktelsen fremgår av avhendingsloven § 2-11 jf. bustadoppføringsloven § 12. Det vil stilles en garanti tilsvarende 3 % av kontraktssummen umiddelbart etter budaksept. Garantien trappes opp til 5 % av kontraktssummen fra overtagelsen. Selger kan alternativt deponereet tilsvarende beløp, jf. bustadoppføringsloven § 12. Dersom kjøper ikke anses å være forbruker, oppstår det ingen garantiforpliktelse for selgeren.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.        
 Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.
 
Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Meglers vederlag og utlegg

Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selger betale kr .....