Klikk for galleri

Tårnåsen Torg- Ny, attraktiv 4-roms, stor balkong, 3 sov, delikat bad, wc, nytt boligprosjekt. Mulighet kjøp av p-plass

Tårnåsen Torg- Ny, attraktiv 4-roms, stor balkong, 3 sov, delikat bad, wc, nytt boligprosjekt. Mulighet kjøp av p-plass

Som kunde hos PrivatMegleren får du en skreddersydd prosess tilpasset dine behov og ønsker

Viken - Nordre Follo - Tårnåsen

Valhallaveien 70, A503

Prisantydning2.400.000,-Felleskostnader9.086,-Primærrom76m2Bruksareal76m2Soverom3Rom4
bilde fra galleri
VisningEtter avtale!
bilde fra galleri

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

304-22-9006

Selger/Utbygger

Tårnåsen BRL.

Eiendomstype

Andelsleilighet

Eierform

Borettslag

Betegnelse

Bruksenhetsnummer: 5A503

Etasje

5

Areal

Primærrom: 76 kvm, Bruksareal: 76 kvm

Antall rom

4

Velkomment til leil. A503 - en lekker 4-roms i 5. etasje i Tårnåsen Torg!

En ny og attraktiv leilighet med god beliggenhet i byggets 5. etasje. Leiligheten får gjennomgående god standard og solrik balkong på 7 kvm med utgang fra stue. Leiligheten inneholder romslig entré, tre soverom samt et delikat bad og et praktisk gjestetoalett i entré. Videre har leiligheten pent kjøkken i åpen løsning mot stue og balkong. Her får man videre en leilighet med gode vindusflater, fin utsikt og en luftig romfølelse.

I tillegg til egen uteplass er det tilgang til felles takterrasse med flotte solforhold og fin utsikt.

P-rom er entré, soverom, bad, kjøkken og stue.

Det er heis i bygget og det blir parkering i garasjekjeller. Denne leiligheten har rett til kjøp av garasjeplass, kr 300 000,- pr. plass.

Tomtetype/areal

Eiet tomt / kvm

Beliggenhet

Tårnåsen Torg er et moderne prosjekt som er nøye tilpasset den omkringliggende bebyggelsen i et etablert nabolag. Det vil blant annet bli felles takterrasser med fantastiske solforhold og utsikt.
Det skal etableres nytt handelstorg mot Valhallaveien og vil bli knyttet sammen med boligene via en bred atriumstrapp og en passasje som vil gå mellom boligene og direkte ut til marka. Mellom byggene blir det ulike
soner og hyggelige gårdsrom. Det er heis i alle bygg. Det blir parkering i garasjekjeller.

Første byggetrinn er Felt Nord og består av tre bygninger. Første salgstrinn i Felt Nord er Bygg B5 og består av 34 andelsleiligheter i frittstående borettslag. Leilighetstypene varierer fra romslige 2- til 4-roms leiligheter og
det har vært særlig fokus på planlegging av gode og lyse oppholdsrom. Stue/kjøkken er det rommet vi oppholder oss mest i og her er det fokus på gode tidløse løsninger som skaper hverdagslykke for store og små.
Tårnåsen Torg vil bestå av ca. 140 leiligheter fordelt på flere bygg.

Les mer om prosjektet på www.tårnåsentorg.no og se boligvelger for planløsninger og beliggenhet i bygget for denne leiligheten.

Innhold

Flotte leiligheter med god standard. Alle leilighetene vil få balkong, eller uteplass på bakkeplan. Alle leilighetene har tilgang til felles takterrasse med flotte solforhold og fin utsikt.
P-rom er entré, soverom, bad, kjøkken og stue.

Standard

Kjøkkeninnredning leveres fra en anerkjent leverandør, Sigdal, HTH eller tilsvarende og hvitevarer
leveres av Siemens, Bosch eller tilsvarende leverandør. Det blir oppvaskmaskin og kombiskap (kjøl/
frys), nedfelt induksjonstopp og stekeovn i stål/sort utførelse. Som kjøper av Tårnåsen Torg, kan det kan
velges mellom tre ulike kjøkkenfronter i hvit utførelse. Kjøkkenet er det rommet vi oppholder oss mest i
og et lyst, tidløst kjøkken skaper hverdagstrivsel for små og store.
Oppvarming skjer via lun og behagelig vannbåren gulvvarme og som standard leveres hvitpigmentert
1-stavs eikeparkett. Det er stor forskjell på å ha et sted og bo og å ha et hjem. I Tårnåsen Torg vil du
kunne kjenne på den virkelig gode hjemmefølelsen

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme i stue og kjøkken. Elektrisk oppvarming i gulv på bad.

Parkering / Garasje

3 og 4 roms leiligheter har rett til kjøp av garasjeplass, kr 300 000,- pr. plass.

Adkomst

Enkel adkomst fra Valhallaveien.
Det er god offentlig kommunikasjon med buss til Kolbotn og Oslo sentrum.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant i borettslagets eiendom som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. På borettslagets eiendom kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene kan ikke slettes. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Borettslaget har lovbestemt pant i den enkelte andel for ubetalte fellesutgifter og andre kostnader knyttet til forholdet mellom andelen og borettslaget, jf. borettslagsloven § 5-20. Pantekravet kan ikke overstige 2 G (2 ganger Folketrygdens grunnbeløp).

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Beskrivelse av borettslaget

Det er borettslaget som eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget. Andel i borettslag gir andelseier borett til og råderett over en nærmere bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for borettslagets gjeld, men borettslagets løpende utgifter må dekkes av andelseierne gjennom månedlige fellesutgifter (husleie).

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i borettslagets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning, vedtak fra årsmøte/generalforsamling m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Sikringsfond

Sikringsfond er en forsikringsordning som dekker tap borettslaget får som følge av at andelseiere misligholder betaling av løpende fellesutgifter. Medlemskap i sikringsordning kan tegnes av det enkelte borettslag, eller av boligbyggelag på vegne av tilknyttede borettslag.

Andel fellesgjeld / formue

Se egen prisliste for oversikt over andel fellsgjeld for hver leilighet. Det er mulighet for individuell nedbetaling av andel fellesgjeld.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

2 400 000,- (
NB: prisen er fast)
3 600 000,- (Andel av fellesgjeld)

6 000 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)


Omkostninger
199,50 (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
5 000,- (Andelskapital)
30 400,- (Dok.avg.)

36 559,50 (Omkostninger totalt)

6 036 559,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument.

Spesifikasjon av lån

Borettslaget vil ha en fellesgjeld. Hver andel vil ha en andel av fellesgjelden. Se prisliste for beregning av renter og avdrag. De første fem årene er lånet avdragsfritt og det betales kun renter av lånet. Det er først fra år 6 etter overtagelse at nedbetaling av lånet med avdrag starter.

Adgang til utleie

Utleie reguleres av borettslagsloven § 5-3 til § 5-10.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Planlagt overtagelse

Selger tar sikte på fysisk oppstart av byggearbeidene i felt Nord for første byggetrinn andre kvartal 2022. Selger tar sikte på å overlevere boligene i andre kvartal 2024. Byggetid for felt Nord er estimert til ca. 24måneder.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris og etter første mann til mølla- prinsipp.      
 
Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.
 
Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Finn.no: Lokalområde

Tårnåsen