Jessheim i Viken

Selveierleilighet Gotaasalléen 3-7 Trinn 3

GOTAASALLÉEN SALGSTRINN 3 -61 nye, flotte leiligheter med høy bokvalitet, generøse vindusflater, solrik balkong/terrasse

Priser

3.990.000,- til 7.880.000,-

Meld deg på visning
  • Bruksareal
    49m2 - 112m2

Gotaasalléen ligger på et høydedrag i sentrum av Jessheim og kan derfor by på strålende solforhold og en vidstrakt utsikt. Her kan du finne roen på din egen uteplass etter en lang dag - eller ved begynnelsen på en ny.

Gotaasalléen er stedet for deg som ønsker å leve et liv i sentrum, og være en del av det.

Jessheim har både urbane og landlige kvaliteter. Det gir byen trygge oppvekstsvilkår, samtidig som det er et veldig hyggelig sted å bo. Jessheim har blitt en sjarmerende liten storby med alle fordeler som følger. Byen er et koselig og folkelig sted - lite nok til at alt er i gangavstand, og stort nok til at
du kan være den du vil.

Storgata er bare et steinkast unna, med alt du trenger - sjarmerende butikker, koselige caféer, varierte spisesteder, alle storsenterets forretninger og kulturhuset med sitt rike kulturtilbud.

Takket være sin raske vekst kan Jessheim by på et rikt utvalg av aktiviteter og arrangementer. Uansett om du er gammel eller ung, rask eller rolig, skjer det ofte noe spennende i byen. Et bredt utvalg innenfor både kultur, shopping, friluftsliv og idrett.

Kun 40 minutter med toget til Oslo eller 10 minutter med bilen til Gardermoen. Mulighetene er mange, og det er akkurat derfor så mange velger å flytte til Jessheim!