Klikk for galleri

MALERHAUGVEIEN 25 - Ny, lys og moderne 2-roms hjørneleilighet med solrik balkong, god standard og flotte fellesarealer!

X
Oslo – Helsfyr-Sinsen

Malerhaugveien 25 - S11-207

Oslo – Helsfyr-Sinsen

Malerhaugveien 25 - S11-207

Prisantydning
4.190.000,-
Primærrom
51.5m2
Bruksareal
53m²
Visning
Etter avtale!
Meld deg på visning
Visning
Etter avtale!
Meld deg på visning
skjema her?
skjema her?
Salgsoppgave/dokumenter
Lukk

Marius André Østberg

Eiendomsmegler
PrivatMegleren Nyeboliger Oslo

Eirik Lande

Daglig Leder
PrivatMegleren Nyeboliger Oslo
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

PrivatMegleren Nyeboliger AS / Marius André Østberg

Selger/Utbygger

Attivo Bolig Malerhaugveien AS

Betegnelse

Gnr. 130 Bnr. 79 i Oslo kommune

Leilighet S11-207 - En lys og flott hjørneleilighet med solrik balkong!

Dette er en meget lys og luftig hjørneleilighet med god intern beliggenhet i prosjektet. Solrik og hyggelig balkong med utgang fra luftig stue/spisestue med moderne kjøkken i åpen løsning. På balkongen kan man sitte ute og kose seg i sin egen helt private sfære, med utsikt til den flotte private parken. Gode vindusflater og god takhøyde skaper en god romfølelse.
leiligheten har en romslig entré hvor man har god plass til garderobeløsning. Fra entréen er det inngang til et delikat, flislagt bad med dusj. Soverommet har vindu inn mot rolig og grønne fellesarealer!

Til leiligheten medfølger også sportsbod.

I motsetning til mange andre prosjekter i området, ligger Malerhaugveien 25 i en stille og rolig gate, skjermet for biltrafikk og annen støy.

Malerhaugveien 25 ligger mellom to av Oslos store kollektivknutepunkt, Ensjø og Helsfyr. Hit kommer du enkelt med både t-bane, fly- og regionalbuss.

Det blir tilrettelagt for sykkel både i form av store sykkelboder og egen mekke- og vaskestasjon.

MALERHAUGVEIEN 25 - Med fokus på kvalitet

Malerhaugveien 25 ligger på et flott høydedrag, sentralt plassert midt mellom Ensjø og Helsfyr - to av Oslos aller beste kollektivknutepunkt. Her bygger
vi ditt neste hjem, i et rolig bomiljø og med store utendørs fellesarealer. Dette er et helt unikt prosjekt i en ny og attraktiv bydel.

Ensjø er på god vei til å bli en av de mer attraktive bydelene i Oslo, med Malerhaugveien 25 som en av de beste beliggenhetene. Her bor du
både sentralt og tilbaketrukket.

I Malerhaugveien 25 får du et hjem med høy bokvalitet! Moderne og lyse leiligheter med store vinduer som gir maks ut av dagslyset.

Salgstrinn 1 består av 65 leiligheter. Prosjektet Malerhaugveien 25 kommer til å bestå av 230 flotte leiligheter fra rundt 37 kvm til 126 kvm, fordelt på 2 bygg på inntil 6 etasjer.

Privat balkong
Med egen balkong eller terrasse kan du nyte livet ute.  Her kan du sitte ute og kose deg i din egen helt private sfære, med utsikt til den flotte private parken. Å kunne åpne dørene til sin egen balkong er livskvalitet! Alle beboerne vil også ha tilgang til den romslige takterrassen med utsikt over vakre Oslo.

Din egen private park
Bak fasaden på Malerhaugveien 25, skjuler Ensjøs kanskje råeste fellesarealer seg. Med egen privat park på tre mål kan du være ute når du er hjemme. Her blir det egne soner for ulike aktiviteter, lek, moro og sosialt samvær. Vi vil at alle skal trives i egen bakgård.

Et fint sted å vokse opp
Med to bygg som omkranser de store fellesarelene blir Malerhaugveien 25 et trygt sted å leke.
Moderne lekeapparater og masse boltreplass gjør at helgene like godt kan tilbringes i egen bakgård. De mange skolene og barnehagene som finnes i området er også utmerket for lek og moro.

Beliggenhet - Bo sentralt, men tilbaketrukket!

I motsetning til mange andre prosjekter i området, ligger Malerhaugveien 25 i en stille og rolig gate, skjermet for biltrafikk og annen støy. Med sin kvadratiske form er alle sider dekket. Det vil si at du og naboene dine har deres egne private sfære uten innsyn fra verken vei eller omkringliggende bygg.

Malerhaugveien 25 ligger mellom to av Oslos store kollektivknutepunkt, Ensjø og Helsfyr. Hit kommer du enkelt med både t-bane, fly- og regionalbuss. Både 37- og 21-bussen har mange avganger fra Helsfyr og området rundt, og det går linjer til både Aker Brygge og Fornebu, sentrum, Nydalen og Grorud.

Fra Helsfyr kan du praktisk talt komme deg til både Lørenskog og Lanzarote på relativt kort tid. Et bedre kollektivknutepunkt finner du ikke i Oslo. T-banen har avganger hvert tredje minutt. De ulike bussene tar deg til jobb både i og utenfor Oslo, og flybussen til Gardermoen, med avganger til
alle verdens kroker, ligger kun 30 minutter unna. Utviklingen som ellers skjer på Helsfyr er veldig lovende. Her vil det vokse frem mange spennende aktivitetstilbud.

Bare ti minutter fra Oslo sentrum finner du Ensjøbyen - en helt ny bydel under utvikling. Her bor du nærme byen, men med det grønne i nærheten. Det blir mer lys, luft og grønne lunger enn i sentrumsgatene, uten at du mister det urbane. Energivennlige bygninger, frodige parker, sykkel- og gangveier og et godt kollektivtilbud bidrar til å skape en miljøvennlig bydel. Ensjø er en bydel i vekst og et prioritert satsningsområde for Oslo kommune.
Det har allerede etablert seg flere kafeer, bakerier og butikker. Du trenger ikke reise til sentrum for å dra på quiz eller spille shuffleboard. Alt dette finner du på Ensjø.

Ønsker du å finne treningsalternativer til deg selv, er det kort vei til både løpetraseer og sykkelstier. Er det ekstra gjørmete en dag vasker
du sykkelen enkelt i sykkelverkstedet. De store fellesarealene du har tilgang på i bakgården vil også være perfekt for å drive egentrening.
Bare fem minutter unna ditt nye hjem ligger Vålerengas nye stadion, Intility Arena.

Leilighetene

Velkommen til en moderne og lys leilighet med store vinduer som gir maks ut av dagslyset. Leiligheten har store vinduer med godt lysinnslipp og et lyst og stilrent interiør. Her får du 1-stavs eikeparkett, keramiske fliser på badet og kvalitetskjøkken fra HTH. Leiligheten gis et elegant og solid preg. Åpen stue/kjøkkenløsning med utgang til balkong.

2-roms leiligheten er svært arealeffektiv, og har praktisk bad med plass til både vaskemaskin og tørketrommel.

Til leiligheten leveres sportsbod forskriftsmessig iht. TEK 17.

Sykkelparkering/sykkelvask/smørebod:
Det blir tilrettelagt for sykkel både i form av store sykkelboder og egen mekke- og vaskestasjon.

Byggemåte - Fasade med karakter

Boligen holder en gjennomgående god standard og blir bygget etter TEK 17.
Med teglstein i flere nyanser og farger har fasaden et karakteristisk preg og sofistikert uttrykk.
Høye vinduer og kvadratiske flater gir et høyreist og flott fasadepreg, samtidig som valg av materialer gir et dempet uttrykk. Diagonale siktlinjer
gjennom bebyggelsen gir luft og lys til det private fellesområdet. I utformingen er det lagt vekt på flotte inngangspartier med fliser og god belysning.
Bygget er tegnet av Spor Arkitekter.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 51,50 kvm, Bruksareal: 53 kvm

Oppvarming

Vannbåren varme fra fjernvarme. Det legges vannbåren gulvvarme i gang, stue, kjøkken og baderom. Det leveres ikke varme i soverom.
Ved store vindusflater kan det oppleves en kaldrasfølelse, med mindre man plasserer en løs varmekilde på gulvet under vindu.
I badegulv leveres det vannbåren gulvvarme med termostat. Varme fra sentralt anlegg. Forbruket blir ikke målt per leilighet, men fordelt ut i fra en brøk fastsatt av sameiet.
Det leveres samleskap for vann og varmerør i leilighet. Plasseres i vegg/tak på bad eller annet egnet sted i leiligheten.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Faste, løpende kostnader

Kr. 2 226,- pr. Mnd.

Månedlige felleskostnader er gjennomsnittlig stipulert til ca. kr. 28,- pr. kvm. BRA som inkluderer bygningsforsikring, vedlikehold og drift av felles anlegg, trappevask/renhold, forretningsførsel, strøm i fellesarealer m.m. Dette vil avhenge av hvilke tjenester sameiet ønsker utført i felles regi.

Forbruk av varmt tappevann og gulvvarme avregnes etter areal pr. leilighet og kommer i tillegg til stipulerte felleskostnader. De er stipulert til ca. kr. 14,- pr. kvm.

Strøm betales iht. eget forbruk. TV/ Internett kommer også i tillegg til felleskostnadene.

Det henvises til budsjett som viser et stipulert gjennomsnitt over felleskostnadene pr. leilighet for første driftsår. Felleskostnadene fordeles på hver seksjon etter sameiebrøken.

Driftskostnad for parkeringsplass er stipulert til kr 250,- pr. mnd. første driftsår og skal betales av de som disponerer plass i garasjeanlegget. Dette er kostnad til f.eks. lys, løpende vedlikehold og lignende.

Det tas forbehold om sameiets endelige fastsettelse av felleskostnadene.

Oppgjør

I forbindelse med kontraktsinngåelsen skal det innbetales 10 % av kjøpesummen for leiligheten og evt. garasjeplass etter påkrav med syv dagers betalingsfrist så snart selger har stilt garanti iht. buofl. § 12. For profesjonelle kjøpere utgjør beløpet 20 % av kjøpesummen og evt. garasje. Innbetalingen må være fri egenkapital. Beløpet blir stående på meglers klientkonto frem til overskjøting, med mindre selger stiller garanti etter buofl. § 47.

Frem til garanti etter buofl. § 47 stilles, anses beløpet som et depositum iht. buofl. § 46 (2). Ved utstedelse av forskuddsgaranti utbetales beløpet av megler til selger mot dokumentasjon av garanti. Renter på klientkonto tilfaller kjøper frem til garanti etter § 47 er stilt, eller seksjonen er overskjøtet, forutsatt at de overstiger en ½ R. Resterende del av kjøpesummen, tilvalg/endringer og kjøpsomkostninger innbetales til megler senest 3 virkedager før overtakelsen. Selger forbeholder seg retten til å stille § 47-garanti også for sluttoppgjøret, altså i perioden fra overtakelse til tinglysing av skjøtet/den formelle hjemmelsovergangen.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

Det skal i tillegg til kjøpesummen betales følgende:

Dokumentavgift til staten 2,5 % av andel tomteverdi.
Tinglysningsgebyr for skjøte kr 585,-.
Tinglysningsgebyr og attestgebyr pr. panterettsdokument kr 784,50,-.

Det skal innbetales oppstartskapital tilsvarende tre måneders felleskostnader før overtakelse. Dette kreves inn av megler når sluttoppgjøret skal innbetales.

Det tas forbehold om endringer i de offentlige gebyrene, og endring av tomteverdien som grunnlaget for beregning av dokumentavgift.

Adgang til utleie (boligformål)

Ingen begrensning i utleie av hele boligen under ett til boligformål.

Planlagt overtagelse

Selger tar sikte på fysisk oppstart av byggearbeidene for byggetrinn 1 første halvår 2021. Selger tar sikte på å overlevere boligene i løpet av første kvartal 2023. Byggetid for prosjektet er estimert til ca. 20 mnd.
Dette gjelder ikke som en bindende frist for å ha boligen klar for overtakelse, herunder ikke grunnlag for å kreve dagmulkt.
En senere igangsetting og/eller en lengre byggetid enn forventet kan medføre en senere overtakelse.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garanti på 3 % av kjøpesummen som gjelder frem til overtakelsen, og garanti tilsvarende 5 % av kjøpesummen for reklamasjonsperioden på fem år etter overtakelsen, jf. buofl. § 12.

Unntatt fra dette er dersom kjøper er å anse som profesjonell part/ næringsdrivende; da stilles det ikke garanti.

Det er tilstrekkelig at selger stiller garanti straks etter at selgers forbehold er bortfalt jf. buofl. § 12 niende ledd.

Det er tre forbehold som utsetter selgers plikt til å stille garanti.

1. At prosjektet har oppnådd 60 % solgte leiligheter iht.
totalverdien i prislisten for salgstrinn 1 og 2.

2. At det er gitt igangsettingstillatelse og andre nødvendige
godkjenninger fra offentlige myndigheter.

3. Byggelån er åpnet.

Garanti skal uansett stilles før fysisk oppstart av byggearbeider.

Dersom selger ønsker å få utbetalt beløp innbetalt av kjøper før overskjøting, stilles det garanti etter buofl. § 47.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.        
 
Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.
 
Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Forretningsfører

Forretningsfører er foreløpig ikke valgt, men en tidsbegrenset kontrakt med forretningsfører vil bli inngått på vegne av sameiet ved etablering av dette. Kjøper aksepterer at selger står fritt til å velge forretningsfører etter eget skjønn.

Finn.no: Visningstekst

Kontakt megler dersom du foretrekker visning med begrenset besøkende grunnet smittefare.