Nittedal i Viken

Kvernstua trinn 2

KVERNSTUA: Siste salgstrinn! Nye, lyse og fantastiske leiligheter på en grønn høyde i Nittedal. Solrik uteplass. Utsikt.

Priser

4.190.000,- til 9.500.000,-

Meld deg på visning
  • Bruksareal
    61m2 - 132m2

Kvernstua er både landlig og sentralt og ligger på en grønn høyde på Mo i Nittedal. Det er ingen overraskelse at trivselsfaktoren blant beboerne er høy, når du kan leve i to verdener på en gang.

Her kjøper du ferskt brød på butikken og er hjemme på et par minutter. Rundt deg venter milevis av skiløyper, eller fiskevann som perler på en snor - enten du foretrekker flue eller sluk. Uansett bor du midt i det.

Mo sentrum består av hyggelige dagligvareforretninger og selvsagt Mosenteret, Nittedals storsenter. Her finner du vinmonopol,
frisør og alt du trenger. Kanskje du stikker innom biblioteket og låner en klassiker til høstkveldene? Godt å vite at også bank, legevakt og
brannstasjon er rett i nærheten. Kulturhuset er nytt og flott, og ellers i Nittedal finner du et bredt utvalg av kultur- og idrettstilbud for deg som vil ha mer ut av hverdagen.

Rett utenfor stuedøren har du selveste Nordmarka og nydelige Lillomarka med nypreppede løyper om vinteren. Er du glad i å tråkke til på sykkelen, skal du ta peiling på de fine stiene og skogsveiene i området. Området er et paradis for deg som vil ha sølesprut på trøya og skrubbsår på kneet. Eller pakk sammen teltet, og finn deg en hyggelig leirplass ved et av de mange vannene i området. Her er det også fine og usjenerte badeplasser om sommeren. Om høsten kan du finne blåbær og kantareller, og hvis du savner hovedretten, setter du kurs mot Ørfiskebekken, som omkranser eiendommen. Her kan du håve inn ørret i kilosklassen, praktisk talt rett utenfor døren. Du flytter ikke til en leilighet i byen etter dette.