Klikk for galleri

GOTAASALLÉEN SALGSTRINN 2 - Byggestart vedtatt. 29 nye, lyse og spennende leiligheter med høy bokvalitet.

X
Viken – Ullensaker - Jessheim

Gotaasalléen 3-7 / TRINN 2

Viken – Ullensaker - Jessheim

Gotaasalléen 3-7 / TRINN 2

Prisantydning
2.690.000 - 7.690.000,-
Primærrom
33m2 - 105m2
Bruksareal
34m² – 110m²
Visning
Tirsdag 03.11 – 17:00-18:00
Meld deg på visning
Visning
Tirsdag 03.11
17:00 - 18:00
Meld deg på visning
skjema her?
Eiendomsmegler / Daglig leder / Partner
45 00 43 00
skjema her?
Salgsoppgave/dokumenter
Lukk

Kåre A. Brustad

Eiendomsmegler / Daglig leder / Partner
PrivatMegleren Nyeboliger Oslo
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

PrivatMegleren Nyeboliger AS / Kåre A. Brustad

Selger/Utbygger

Gotaasalleen Bolig AS

Betegnelse

Gnr. 135 Bnr. 548 og Gnr. 135 Bnr. 549 og Gnr. 135 Bnr. 245 og Gnr. 135 Bnr. 177 i Ullensaker kommune

Velkommen til Gotaasalléens andre salgstrinn!

Hagehusets andre salgstrinn består av 29 flotte leiligheter.
Samtlige av leilighetene i dette salgstrinnet leveres med balkong eller terrasse, uten direkte overliggende balkonger. Her kan du nyte solen på din private uteplass.

Det kan velges mellom arealeffektive 2-roms, romslige 3-roms, spennende 4-roms samt en eksklusiv penthouseleilighet i toppetasjen.

Leilighetene er utformet med hensyn til en høy bokvalitet - Store vindusflater som skaper strålende innvendige lysforhold. Nyt roen og utsikten samtidig som du er midt i byen, et steinkast unna Herredshuset. Det er lagt stor vekt på den gode følelsen av komfort og tidsriktig standard.
Den rause takhøyden gir god romfølelse.

Den spennende arkitekturen gjør at leilighetene vil få god takhøyde. Det skaper romfølelse, og med store vindusflater utnyttes de svært gode lysforholdene.

Du kan skaffe deg en privat p-plass i parkeringsanlegget, som du finner i underetasjen. Her finner du også sykkelrom og sportsboder, samt
et verksted hvor du kan skru på sykkelen og smøre ski. Til alle leiligheter leveres sportsbod forskriftsmessig iht. TEK 17.


Besøk prosjektets hjemmeside og se de flotte leilighetene i boligvelgeren:
  https://www.gotaasalleen.no/

Beliggenhet - Et fredfullt blikk over horisonten

Gotaasalléen ligger på et høydedrag i sentrum av Jessheim og kan derfor by på strålende solforhold og en vidstrakt utsikt. Her kan du finne roen på din egen uteplass etter en lang dag - eller ved begynnelsen på en ny.

Gotaasalléen er stedet for deg som ønsker å leve et liv i sentrum, og være en del av det.

Jessheim har både urbane og landlige kvaliteter. Det gir byen trygge oppvekstsvilkår, samtidig som det er et veldig hyggelig sted å bo. Jessheim har blitt en sjarmerende liten storby med alle fordeler som følger. Byen er et koselig og folkelig sted - lite nok til at alt er i gangavstand, og stort nok til at
du kan være den du vil.

Storgata er bare et steinkast unna, med alt du trenger - sjarmerende butikker, koselige caféer, varierte spisesteder, alle storsenterets forretninger og kulturhuset med sitt rike kulturtilbud.

Takket være sin raske vekst kan Jessheim by på et rikt utvalg av aktiviteter og arrangementer. Uansett om du er gammel eller ung, rask eller rolig, skjer det ofte noe spennende i byen. Et bredt utvalg innenfor både kultur, shopping, friluftsliv og idrett.

Kun 40 minutter med toget til Oslo eller 10 minutter med bilen til Gardermoen. Mulighetene er mange, og det er akkurat derfor så mange velger å flytte til Jessheim!

Bygninger

Leilighetene er fordelt på 12 toroms,  4 treroms, 13 fireroms, inklusive en flott penthouse-leilighet i toppetasjen.

Arealer og fordeling per etasje

Standard

Som kjøper kan du kostnadsfritt velge mellom et lyst og mørkt konsept når det gjelder farger på vegger, samt fliser på bad og kjøkkeninnredning. Fargekoder er beskrevet i romskjemaet for de to konseptene, i prospektet.

Alle kjøperne vil bli varslet om tilvalgsprossen og priser i god tid før eventuelle valg må tas.

Se prosjektets hjemmeside og prospekt for informasjon om materialvalg, standard og fargevalg i leilighetene: https://www.gotaasalleen.no/

Noen høydepunkter:

- Delikat kjøkken med integrerte hvitevarer fra anerkjent leverandør.
- Lekkert og velutstyrt baderom med 60x60 cm flis på både vegger og gulv, downlights og gulvvarme.
- Vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon med varmegjenvinning.
- Lys enstavs eikeparkett på gulvene.
- Store vindusflater i flere retninger, hjørnevinduer i stue og god takhøyde bidrar til at leilighetene blir lyse og romslige, med godt utsyn.
- Planløsningene er utformet med tanke på fleksibilitet i bruk, og nesten alle leiligheter får egne, store balkonger eller terrasser hvorav samtlige er plassert mot enten sørøst eller vest, slik at du kan nyte solen i rolige omgivelser på din private uteplass eller eiendommens hyggelige fellesarealer.

Trekledning, oppbrutte volumer og nedtrapping av fasaden på de to byggene skaper helhet og gjør at arkitekturen tilpasser seg omgivelsene.

Oppvarming

Prosjektet leveres med fjernvarme. Det leveres vannbåren gulvvarme i entré, kjøkken/stue og på soverom, i de leiligheter som har mer enn ett soverom. Bad leveres med elektriske varmekabler.

Beskrivelse av tomt/hage

Takterrasse til felles bruk for alle boligene i Gotaasalléen opparbeides på taket til Torghuset. Fellesområder vil bli utført med belyste gangveier, lekeplass, m.m. Det vil bli beplanting og opparbeidet grøntarealer.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig tilknyttet. Eventuelt privat vann- og avløpsnett mellom det offentlige tilknytningspunktet og frem til bygningskroppen, driftes og vedlikeholdes i fellesskap av sameierne.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Brukstillatelse vil foreligge ved overtakelsen. Ferdigattest vil foreligge ved endelig ferdigstillelse av prosjektet. Kjøper plikter å overta boligen mot midlertidig brukstillatelse, selv om seksjoneringen ikke er tinglyst. Selger vil i så fall besørge seksjonering så snart som mulig etter overtakelsen.

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til bolig/forretning/kjørevei/fortau og kontor for Gotaasalléen 3C, 5 og 7, Jessheim sentrum.
Revidert 27.06.2019. Reguleringsplanen er ikke endelig stadfestet. Iht. byplan (kommunedelplan) vedtatt 16.06.14 er området avsatt til kombinert bebyggelse og anlegg. Nabotomten er solgt og er under regulering. Det vil her mest sannsynlig komme et boligprosjekt.

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Faste, løpende kostnader

Kr. ,- pr. .

Månedlige felleskostnader er gjennomsnittlig stipulert til ca. kr 31,- pr. m2 BRA. Dette inkluderer bygningsforsikring, vedlikehold og drift av felles anlegg, trappevask/renhold, forretningsførsel, strøm i fellesarealer, m.m. Felleskostnader vil avhenge av hvilke tjenester sameiet ønsker utført i felles regi.

Forbruk av varmt tappevann og gulvvarme avregnes etter forbruksmåler pr. leilighet og kommer i tillegg til stipulerte felleskostnader. De er stipulert til ca. kr 12,- pr. m2. Strøm betales iht. eget forbruk. TV/Internett kommer også i tillegg til felleskostnadene.

Vann/avløpskostnader/renovasjon faktureres den enkelte seksjonseier direkte fra kommunen.

Det henvises til prisliste samt budsjett som viser ett stipulert gjennomsnitt over felleskostnadene pr. leilighet for første driftsår.

30 % av felleskostnadene fordeles med like store beløp på hver seksjon, mens øvrige 70 % av kostnadene fordeles på hver seksjon etter sameiebrøken.

Driftskostnad for parkeringsplass er stipulert til kr 250,- pr. mnd. første driftsår og skal betales av de som disponerer plass i garasjeanlegget. Dette er kostnad til f.eks. lys, løpende vedlikehold, e.l.

Det tas forbehold om sameiets endelige fastsettelse av felleskostnadene.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

Omkostninger

--------------------------------------------------------
0,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til
prisantydning.
Det skal i tillegg til kjøpesummen betales følgende:
Dokumentavgift til staten: 2,5 % av andel tomteverdi.

Tinglysningsgebyr for skjøte: kr 525,-.

Tinglysningsgebyr ogattestgebyr pr. panterettsdokument: kr 697,-.
Det skal innbetales oppstartskapital tilsvarende tre måneders felleskostnader før overtakelse. Dette
kreves inn av megler når sluttoppgjøret skal innbetales.
Det tas forbehold om endringer i de offentlige gebyrene, og endring av tomteverdien som grunnlaget for
beregning av dokumentavgift.

Stipulert overtakelse

Selger tar sikte på fysisk oppstart av byggearbeidene for byggetrinn 2 Q2/Q3 2020. Selger tar sikte på å overlevere boligene Q3/Q4 2022. Byggetid for prosjektet er estimert til ca. 30 mnd.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.        
 
Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.
 
Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.