Klikk for galleri

Bygdøy -Ny, strøken halvpart av vertikaldelt tomannsbolig - Privat takterrasse - Hage - 3 bad - Dobbel garasje. 1 solgt!

X
Bygdøy - Frogner – Oslo

S. H. Lundhs vei 13

Bygdøy - Frogner – Oslo

S. H. Lundhs vei 13

Prisantydning
16.490.000
Primærrom
165m²
Bruksareal
210m²
Bruttoareal
234m²
Visning
Etter avtale!
Visning
Etter avtale!
skjema her?
skjema her?
Salgsoppgave
Lukk

Eirik Lande

Daglig Leder
PrivatMegleren Nyeboliger Oslo
 

Informasjon om prosjektet

Eier

S. H. LUNDHS VEI 13 AS

Betegnelse

Gnr. 2 Bnr. 627 Snr. 3 og Gnr. 2 Bnr. 627 Snr. 3 i Oslo kommune

Byggeår

2018

Beskrivelse

Velkommen til S. H. Lundhs vei 13!

Ny og strøken halvpart av vertikaldelt tomannsbolig med attraktiv beliggenhet på Bygdøy, i et meget barnevennlig boligområde. Eiendommen ligger innerst i rolig blindvei uten sjenerende trafikkstøy. Innholdsrik bolig over 2 plan samt kjeller, med bl.a. 3 bad, 3 soverom, walk-in garderobe, solrik takterrasse på hele 24 kvm., balkong, hage og dobbel garasje. 1-stavs eikeparkett, gulvvarme i de fleste oppholdsrom og gjennomgående gode materialvalg. Her bor man landlig og tilbaketrukket men likevel sentralt med nærhet til både skole/barnehage, forretninger og offentlig kommunikasjon.

Beliggenhet

Boligen ligger svært attraktiv til på Bygdøy, i et rolig boligområde med villabebyggelse. S. H. Lundhs vei 13 ligger landlig til, innerst i en barnevennlig blindvei, men likevel sentralt, med kort vei til både Bygdøy skole, barnehage, nærbutikk samt offentlig kommunikasjon med bussforbindelser. Huk og Paradisbukta med gode bademuligheter sommerstid samt Kongeskogen med turmuligheter året rundt. Tennis- og idrettsanlegg i området.
Karenslyst Allé ligger like ved innkjøringen til Bygdøy, med godt utvalg av forretninger, spisesteder, treningssenter m.m.

Bygninger

Sameiet består av 1 nyoppført vertikaldelt tomannsbolig og en eksisterende enebolig. Eiendommen ligger rolig og tilbaketrukket med gode sol- og utsiktsforhold.

Byggemåte

Antatt fundamentert med støpt grunnmur/såle på fast grunn. Yttervegger støpt grunnmur og trebindingsverksvegger. Fasader med stående trepanel og pussede og malte overflater. 2/3-lags vinduer med trekarmer.
Malt profilert ytterdør med kodelås. Ytterdør i kjelleretasje er malt profilert med glassfelt. El. leddport til garasje.
Taket er flatt og tekket med folie/membran.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 165 kvm, Bruksareal: 210 kvm, Bruttoareal: 234 kvm

1. Etasje: 71 kvm BRA
2. Etasje: 71 Kvm BRA
Underetasje: 68 kvm BRA

Innhold

1. Etasje: Entre/gang, bad og 2 soverom. Garasje.
2. Etasje: Stue/kjøkken, bad, soverom og omkledningsrom. Utgang til takterrasse fra stue.
Underetasje: Entré, trapperom, 2 disponible rom, stue, bad, teknisk rom, bod.

Standard

Helt ny 1/2-part av vertikaldelt tomannsbolig med attraktiv beliggenhet. Boligen er innholdsrik med bl.a. 3 bad, 3 soverom, walk-in garderobe, solrik takterrasse på 24 kvm., balkong, hage og dobbel garasje. Stue/spisestue med peisovn, kjøkken i åpen løsning og utgang balkong mot hage.

Kjøkken:
Stilrent kjøkken fra Kvik, i åpen løsning mot stue/spisestue. Laminat benkeplate og integrert komfyr, platetopp, oppvaskmaskin og micro. Oppstikk el-kontakt i benkeplate. Komfyrvakt. Oppvaskkum og vifte.

Bad:
Boligen har 3 delikate flislagte bad med gulvvarme.
1. etasje: Bad med vegghengt toalett, servant og dusj med glassdører.
2. etasje: Vegghengt toalett, servant, badekar og dusj med glassdører.
Kjeller: Bad med vegghengt toalett, servant, dusj med glassdører samt uttak til vaskemaskin.
Alle bad har speil med belysning og servantskap.

Gulv:
Lyra Rustikk Hvit 1-stavs eikeparkett og fliser.
Betongdekke/trebjelkelag.

Vegger:
Malte flater og fliser.

Takterrasse og balkong:
Boligen har en fantastisk takterrasse på hele 24 kvm., med flott utsikt og sol fra morgen til kveld. Terrassen har utvendig trappeadkomst fra stue i 2. etasje, glassrekkverk og gresslagte flater.
Utgang fra stue i 2. etasje til balkong på ca. 6 kvm.
Fransk balkong utenfor soverom i 2. etasje.

Trapper:
Innvendige tretrapper med malte vanger. Utvendig trappeadkomst til takterrassen.

Luftbehandling:
Boligen har balansert ventilasjon. Aggregat plassert i garasje.

Tv/Bredbånd:
Det er ført tomme trekkerør for fiber i grunnen til el. stolpe. Kjøper er selv ansvarlig for installasjon av telefon/fiber/internett og TV-løsninger.

Røming:
Brannstige vil bli ettermontert av selger før overtagelse.

Oppvarming

Gulvvarme i kjeller, stue, kjøkken og på alle bad. Peisovn i stue. Pipeløp i stål fra 2. etasje og over tak.
Ellers elektrisk oppvarming.

Parkering / Garasje


Dobbel garasje med elektrisk leddport. Betongdekke.

Adkomst

Direkte adkomst fra S. H. Lunds vei.

Beskrivelse av tomt/hage

Solrik og pent opparbeidet flat tomt med plen, trær og prydbusker. Asfaltert adkomst og gårdsplass. Eiendommen skal seksjoneres i 3 seksjoner bestående av eksisterende bolig samt 1 tomannsbolig, hvor denne boligen blir seksjon nr. 3. Tomten er fordelt på de 3 seksjonene og det er vedtektsfestet eksklusiv bruksrett til tomteareal for hver seksjon. (Se vedlagte tegning).

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei med private stikkveier.

Eiendommen er tilknytter offentlig vann og avløp med private stikkledninger.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest.

Selger er ansvarlig for at det blir utstedt ferdigattest før overtakelse. Manglende ferdigattest er likevel ikke til hinder for overtakelse såfremt midlertidig brukstillatelse foreligger. I midlertidig brukstillatelse skal det fremgå hvilke arbeider som er gjenstående og frist for ferdigstillelse.

Verdi ved skattefastsetting

Ligningsverdi er p.t. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om fastsettelse av ligningsverdi.

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger, dette i henhold til reguleringsplan S.4220 , datert. 15.03.2006.

Utdrag fra plan:
Nye tiltak skal ha småhuskarakter og størrelse/volum tilsvarende eksisterende bebyggelse i nærområdet. Flertallet av følgende formingsfaktorer skal hentes fra eksisterende bebyggelse: Høyde, lengde/bredde, grunnflate, volumoppbygging, takform og materialbruk, hvorav takform og/eller materialbruk skal være et av elementene. Det tillates inntil 24 % bebygd areal (BYA) på den enkelte tomt.

Kontakt megler for mer informasjon.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B

Beskrivelse av sameiet

Sameiet består av 3 stk. boligseksjoner.

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Faste, løpende kostnader

Fellesutgifter skal dekke sameiets driftsutgifter, og vil blant annet avhenge av ytelsene sameiet rekvirerer. Erfaringsmessig vil de ordinære fellesutgiftene (kommunale avgifter, sameiets forsikring, strøm til fellesarealer og evt. snemåking) utgjøre ca. kr. 1.500,- pr. bolig pr. mnd. Fellesutgiftene fordeles i henhold til hvert enkelt sameiets vedtekter, som i utgangspunktet angir fordeling etter sameierbrøken. Sameiet skal beslutte hvor mange ytelser som skal rekvireres.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Spesifikasjon av lån

Sameiet har ingen lån.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Eiendommen kan fritt leies ut.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no.

Overtagelse

Boligen er innflyttingsklar. Overtagelse etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har ikke tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Det følger av avhendingsloven § 3-1 at der det ikke er avtalt noe særskilt etter avhendingsloven § 1-2, gjelder § 3-2 til § 3-6.

I dette tilfellet selges eiendommen som den er , jf. avhendingsloven § 3-9. Lovens normalordning, som beskrevet i avhendingsloven § 3-2 til § 3-6, fravikes.

En som den er klausul overfører risikoen for skjulte feil og mangler fra selger til kjøper. Selger er likevel ansvarlig dersom eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn det kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhendingsloven § 3-9 annet punktum.

Ved omsetning av nyoppført bolig skal det lite til for at nevnte vesentlighetskrav anses oppfylt. Det antas at en som den er klausul normalt ikke vil ha nevneverdig betydning for mangelsvurderingen ved omsetning av ny bolig.

Eiendommen har likevel mangel dersom det er gitt mangelfulle eller uriktige opplysninger om forhold ved eiendommen, som selgeren kjente eller måtte kjenne til og som kjøperen hadde grunn til å regne med å få, dersom det har virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt.