Klikk for galleri

Lekker bolig under oppføring med arkitektonisk særpreg - Høy kvalitet - Barnevennlig - 5 min til Jessheim sentrum!

Lekker bolig under oppføring med arkitektonisk særpreg - Høy kvalitet - Barnevennlig - 5 min til Jessheim sentrum!

Som kunde hos PrivatMegleren får du en skreddersydd prosess tilpasset dine behov og ønsker

Viken - Ullensaker - Jessheim

Gamle Gardermoveg 22, Hus 2

Prisantydning6.390.000,-Primærrom145.6m2Bruksareal150m2Soverom3
bilde fra galleri
VisningEtter avtale!
bilde fra galleri

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

BRUSTAD & PARTNERE AS / Øyvind Thorberg Simonsen

Selger/Utbygger

Ansi eiendom AS

Betegnelse

Gnr. 151 Bnr. 51 Snr. 2 i Ullensaker kommune

Velkommen til Gamle Gardermoveg 22!

Privatmegleren Nye Boliger Jessheim har gleden av å presentere Gamle Gardermoveg 22, Hus 2!

Eksklusiv og stilren tomannsbolig under oppføring med høy standard og innholdsrike planløsninger.
Hus 1, 3 og 4 er solgt! Byggestart vedtatt. Estimert overtagelse er kvartal 2/3 2023.

Boligen får et arkitektonisk særpreg og blir meget innbydende med store rom, åpne løsninger og flotte designvalg. Kjøper du tidlig så er det mulighet til å sette personlige preg på boligen ved tilvalg og endring av planløsning.

Boligen leveres med blant annet:
- Lekkert kjøkken fra HTH eller tilsvarende. Det leveres kjøkken til veiledende verdi av kr 120 000,- inkl. mva, hvitevarer, levering og montering.
- Boligen leveres som standard med 3 soverom og 2 stuer.
- Boligen leveres med 2 bad.
- Moderne peisovn av typen ADURO 9.
- 1-stavs laminat av typen Alloc Original chicago alm som standard på gulv.
- Store vindusflater som gir mye lys.
- Listfrie overganger mellom gulv og tak.

Eiendommen vil bli seksjonert med eksklusivt uteareal til hver av enhetene ihht. seksjoneringskart.

Det er mulighet for oppføring av en enkelt garasje for hver bolig i sameiet. Utbygger kan tilby dette mot en kostnad på kr. 200 000,-. Kontakt megler for ytterligere informasjon.

Eiendommen er beliggende i naturskjønne og barnevennlige omgivelser på Sand i Ullensaker. Kun 5 minutter med bil til sentrum av Jessheim m/alt av bymessige fasiliteter. Det er gangavstand til barneskole, barnehage og butikk. 3 minutters gange til buss med hyppige avganger mot Jessheim og Gardermoen.

Hvorfor kjøpe nytt?

- Boligen er i forskriftsmessig stand med 5 års reklamasjonsfrist.
- Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.
- Du har god tid til å forberede flyttingen og eventuelt salg av egen bolig.
- Mulighet for å sette personlige preg på boligen ved tilvalg og endring av planløsning.
- Lave omkostninger da dokumentavgiften kun er av tomteverdi.

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende i naturskjønne og barnevennlige omgivelser på Sand i Ullensaker. Eiendommen ligger på et etablert boligområde, bestående av både eneboliger, rekkehus og leiligheter. Gangavstand med direkte gangvei inn til Jessheim sentrum (38 min spasertur) hvor det blant annet kjøpesenter, restauranter og kulturhus m.m. Området har nærhet til fotballbane, ballbinge, skøytebane, svømmehall, badevann, skiløyper og treningssenter som gjør området til et attraktivt sted å bosette seg.

Dagligvarehandelen kan enkelt gjøres via Kiwi Gardermoveien (550 m) og Coop Obs Jessheim (3,5 km). Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger boligen nært Jessheim Storsenter som er et moderne kjøpesenter med 145 butikker & serveringssteder - midt i hjertet av Jessheim by. Senteret er øvre Romerikes største motehus med en mengde små og store kjedebutikker samt flere spennende nisjebutikker.

Det er et godt utviklet kollektivtilbud i området. Den nærmeste bussholdeplassen heter Sand og ligger kun 3 minutters gange fra boligen. Herfra går det busser med hyppige avganger mot Jessheim og Gardermoen. Jessheim togstasjon ligger 3,8 km fra boligen, og herfra går det tog mot Oslo med to avganger i timen. Oslo Lufthavn Gardermoen ligger 6,1 km fra eiendommen, med hele verden som destinasjon.

Boligen sokner til Hovin barneskole som ligger 1,4 km unna og Nordby ungdomsskole 3,5 km. Det er gangvei til begge skolene. Den nærmeste barnehagen heter Sand familiebarnehage (270 m). Videre finnes Læringsverkstedet barnehage Solhellinga (700 m) og Solstråla familiebarnehage (600 m).

Nordbytjernet ligger ca. 4,5 km fra eiendommen via tursti og er et av de flotteste friluftsområdene i Ullensaker. Nordbytjernet har flott badeplass med strand, volleyballbane, bade- og fiskebrygge. Fra tjernet går det løyper i skogområdet Vestmoen og videre til Olaløkka på Sand og Ringbanen på Gardermoen.

Arealer og fordeling pr. etasje

Hus 2 (snr 2):
Primærrom: 145,60 kvm, Bruksareal: 150 kvm
1.Etasje:
P-rom (56,3 kvm): Gang, kjøkken/stue og bad/vaskerom.
S-rom (1,3 kvm): Bod

2.Etasje:
P-rom (54,5 kvm): Gang, 3 soverom og bad.
S-rom (3,1 kvm): Teknisk.

3.Etasje:
P-rom (34,8 kvm): Loftstue.

Beskrivelse av standard leveranse

Entrè:
Boligene får en lys og innbydende entrè som gir et godt førsteinntrykk. Rommet får delikate grå fliser av typen Pro Stone Grey i størrelse 60x60 cm på gulv og malte gips vegger i fargen "1140 Sand" fra Jotun. Himling leveres med malt gips i farge hvit og 6 stk downlights. Det blir listefri overgang mellom vegger og tak. Det leveres varmekabler/folie i gulv. Rommet får god plass for garderobeløsning. Listverk leveres med glattkant med dimensjon 12x58mm eller tilsvarende i fargen "S0502Y".

Kjøkken:
Kjøkkenet vil være i åpen løsning mot stuen. Det leveres et hvitt kjøkken fra HTH eller tilsvarende med hvitevarer som komfyr, stekeplate, avtrekksvifte, oppvaskmaskin og kjøleskap fra Simens eller Bosch. Budsjett opptil kr 120.000,- inkl. hvitevarer, levering, montering og mva. Videre leveres det kjøkkenservant fra Oras, samt kjøkkenbatteri med avsteng, ettgreps blandebatteri og fuktføler. Det tas forbehold om at tekniske punkter nødvendigvis ikke kan flyttes ved tegning av kjøkken. I møte med kjøkkenkonsulent vil kjøper selv tegne sitt eget kjøkken med valg av fronter og benkeplate. Ved uttrekk av kjøkken gjelder 70% av verdien på kjøkkenet.

Stue 1.etasje:
Hovedstuen vil oppleves som et sosialt og åpent rom. Rommet får store vindusflater som slipper inn rikelig med lys og gir god romfølelse. På gulv leveres det som standard flott 1-stavs laminat, 11mm inkl. Alloc SilentSystem på baksiden av typen Alloc Original chicago alm eller tilsvarende. Listverk leveres med glattkant med dimensjon 12x58mm eller tilsvarende i fargen "S0502Y". Det leveres varmefolie i gulv i både stue og kjøkken. Veggflater leveres med malt gips i fargen "0471 Lys antikk" fra Jotun. Himlingen leveres listfri i malt gips med farge hvit. Det blir installert en moderne peisovn av typen ADURO 9 Sort m/skuff og stålpipe, som vil avgi varme og skape god atmosfære i rommet. Stuen får god plass til sofaløsning med tilhørende møblement. Dette er et rom som vil innby til hyggelige stunder og gode måltider med god plass til spisebord. Det leveres uttak for tv/internett i stuen. Stuen leveres med skyvedør i glass ut til terrassen på ca. 15 kvm. Det leveres glasstak over terrassen.

Gang andre etasje:
Rommet leveres med 1-stavs laminat, 11mm inkl. Alloc SilentSystem på baksiden av typen Alloc Original chicago alm eller tilsvarende. Listverk leveres med glattkant med dimensjon 12x58mm eller tilsvarende i fargen "S0502Y". Det leveres varmefolie i gulv. Veggflater leveres med malt gips i fargen "1140 sand" fra Jotun. Himlingen leveres listfri i malt gips med farge hvit.

Bad andre etasje:
Badet leveres med fliser av typen Pro Stine Grey. Flisstørrelse på gulv: 60x60cm - det legges samme flis i mosaikk 5x5cm i dusjsone. Det leveres varmekabler i gulv. På vegger leveres det fliser i dusjsonen med flisstørrelse 60x60cm. Resterende vegger leveres kledd med gips og malt med våtromsmaling farge S0502Y. Himlingen leveres listfri i malt gips med fargen "hvit". Det leveres 4 stk. downlights i tak. Rommet innredes med baderomsmøbel av typen Alterna Malin 60 med hvite glatte fronter, eller tilsvarende. Helstøpt servant med ettgreps blandebatteri og speil med lys. Videre leveres det vegghengt toalett fra Villeroy og Boch av typen O'Novo eller tilsvarende med Geberit Sigma trykkplate eller tilsvarende i fargen hvit. Oras Safira servantkran eller tilsvarende, Oras Nova takdusj eller tilsvarende, samt Picto dusjhjørne rett eller tilsvarende.

Soverom 1 (11,1 kvm) og Soverom 2 (8,5 kvm) :
Rommene leveres med 1-stavs laminat, 11mm inkl. Alloc SilentSystem på baksiden av typen Alloc Original chicago alm eller tilsvarende. Listverk leveres med glattkant med dimensjon 12x58mm eller tilsvarende i fargen "S0502Y". Veggflater leveres med malt gips i fargen "1140 Sand" fra Jotun. Himlingen leveres listfri i malt gips med farge hvit.

Hovedsoverom (18,3 kvm):
Rommet leveres med 1-stavs laminat, 11mm inkl. Alloc SilentSystem på baksiden av typen Alloc Original chicago alm eller tilsvarende. Listverk leveres med glattkant med dimensjon 12x58mm eller tilsvarende i fargen "S0502Y". Veggflater leveres med malt gips i fargen "0471 Lys antikk" fra Jotun. Himlingen leveres listfri i malt gips med farge hvit.

Loftstue:
Rommet leveres med 1-stavs laminat, 11mm inkl. Alloc SilentSystem på baksiden av typen Alloc Original chicago alm eller tilsvarende. Listverk leveres med glattkant med dimensjon 12x58mm eller tilsvarende i fargen "S0502Y". Veggflater leveres med malt gips i fargen "0471 Lys antikk" fra Jotun. Himlingen leveres listfri i malt gips med farge hvit. Det leveres uttak for tv/internett i loftstuen.

Bod første etasje og teknisk rom andre etasje:
Rommene leveres med 1-stavs laminat, 11mm inkl. Alloc SilentSystem på baksiden av typen Alloc Original chicago alm eller tilsvarende. Listverk leveres med glattkant med dimensjon 12x58mm eller tilsvarende i fargen "S0502Y". Veggflater leveres med malt gips i fargen "1140 Sand" fra Jotun. Himlingen leveres listfri i malt gips med farge hvit. På teknisk rom plasseres følgende teknisk utstyr: Ozo varmtvannsbereder eller lignende og Flexit sentralstøvsuger eller tilsvarende, samt sikringsskap ihht. NEK 400.

Bad/vaskerom første etasje - Bad 5,3 kvm:
Delikat bad i første etasje. Badet leveres med fliser av typen Pro Stine Grey. Flisstørrelse på gulv: 60x60cm - det legges samme flis i mosaikk 5x5cm i dusjsone. Det leveres varmekabler i gulv. På vegger leveres det fliser i dusjsonen med flisstørrelse 60x60cm. Resterende vegger leveres kledd med gips og malt med våtromsmaling farge S0502Y. Himlingen leveres listfri i malt gips med fargen "hvit". Det leveres 6 stk. downlights i tak. Rommet innredes med baderomsmøbel av typen Alterna Malin 60 med hvite glatte fronter, eller tilsvarende. Helstøpt servant med ettgreps blandebatteri og speil med lys. Videre leveres det Oras Safira servantkran eller tilsvarende, Oras Nova takdusj eller tilsvarende, samt Picto dusjhjørne rett eller tilsvarende. Vegghengt toalett fra Villeroy og Boch av typen O'Novo eller tilsvarende med Geberit Sigma trykkplate eller tilsvarende i fargen hvit. Det leveres opplegg for vaskemaskin.

Alternativ planløsning:
Det er på 1. etg vist 2 løsninger, hvor en er med universell utforming. Her kan man gjøre om del av kjøkken/stue til soverom.
2. etg er vist med alternativt stort soverom, istedenfor stue.
Ttilpasset boenhet skal kun vise at det er mulig, det må ikke gjennomføres før behovet evnt melder seg. Ta kontakt med megler dersom denne løsningen er ønskelig.

Teknisk og diverse utstyr

Elektriske anlegg:
Elektrisk anlegg leveres i henhold til NEK 400.

Brannvernutstyr:
Det leveres 1 stk. 6kg brannslukningsapparat. Røykvarsling i henhold til NEK 400.

Røranlegg:
Bunnledninger med støysvake rør og sluk. Vanninnlegg med hovedstoppekran og tilbakeslagsventil.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjon i henhold til gjeldende TEK.

Varmtvann:
Ozo varmtvannsbereder eller tilsvarende 300 liter.

Sentralstøvsuger:
Flexit sentralstøvsuger eller tilsvarende.

Byggemåte

Standard innvendig behandling:
Innvendige vegger og tak:
Innervegger leveres isolerte med skjult anlegg, hvor elektriske kabler, ventilasjon og vannrør bli skjult.
Vegger kles med gips som standard, sparkles og malte flater.
Himlinger/tak kles med gips som standard, flatene sparkles og males som standard hvit (S0502-Y) i himlinger, soverom får fargen Lys antikk (0471) og øvrige oppholdsrom får fargen Sand (1140).
Alle farger kan endres mot vederlag.
Endre farge på alle vegger til samme farge i et rom: Kr 5000,00 inkl. mva.
Endre farge på 1 eller flere vegger i et rom: Kr 3000,00 inkl. mva.
Ulike farger på vegger i et rom: Kr 8000,00 inkl. mva.

Gulv (utenom bad og vaskerom):
Der det ikke leveres flis, leveres 1-stavs laminat, 11mm inkl. Alloc SilentSystem på baksiden av typen Alloc Original chicago alm eller tilsvarende.
I entre leveres grå 60x60 fliser av typen Pro Stone Grey 60x60 eller tilsvarende.
Det må påberegnes høydeforskjeller mellom gulv med flis og gulv med laminat.

Listverk og foringer:
Listverk i alle rom leveres i hvitmalt glatt utførelse med synlige stifter og kuttflater.
Foringer til dører og vinduer leveres i hvitmalt utførelse.
Dører, vinduer og gulv levers ferdig listet. Himlinger er listefrie.

Trapp:
Det leveres hvitmalt furu trapp med beisede trinn i henhold til tegning.

Standard utvendig behandling:
Yttervegger / Konstruksjon:
Yttervegger er av trevirke som bærende konstruksjon, de leveres ferdig isolerte med dampsperre på innsiden og vindsperre på utsiden. Lektes utvendig for å ivareta lufting og kles med eksklusivt panel av typen malmfuru.

Utvendig tak:
Tak leveres som elementer med takvinkel som vist på tegning. Elementer er isolert etter gjeldende teknisk forskrift, hvor det legges undertak av takpapp, med sløyfer, lekter og sort takstein av typen; BMI Zanda arktis svart normalstein.
Det leveres beslag, nedløp, takrenner, snøfanger og tak-stige i sort stål utførelse.

Utvendig overflatebehandling:
Utvendig panel leveres ferdig grunnet fra fabrikk. Type; Malmfuru d-fals 19x148mm 60°.

Vinduer og balkongdører:
Vinduer i tre med u-verdi 1,2 eller bedre og utvendig aluminiumsbeslag, dempet sort utvendig og standard hvit innvendig. Kan leveres i andre farger mot vederlag.
Utvendig vindusomramming leveres i henhold til tegning.
Balkongdører leveres ferdigbehandlet i sort farge i henhold til fasadetegning.

Dører:
Ytterdører leveres ferdigbehandlet i sort farge i henhold til fasadetegning. Dørblad leveres med sylinderlås og vrider.
Dørblad leveres fra Swedoor eller tilsvarende med innvendig vrider.

Terrasse:
Terrasser oppføres med impregnert trevirke og leveres med standard terrassebord 21x95mm, rekkverk oppføres som vist i tegning.

Parkering / Garasje

Hver enhet får 2 stk biloppstillingsplasser ihht. vedlagte utomhusplan.

Evt. er det mulighet for oppføring av en enkelt garasje på den ene biloppstillingsplassen for hver bolig i sameiet. Utbygger kan tilby dette mot en kostnad på kr. 200 000,-. Kontakt megler for ytterligere informasjon.

Beskrivelse av tomt / hage

Sameiet Gamle Gardermoveg 22 (gnr. 151, bnr. 51) har en felles eiet tomt på ca. 1528,4 kvm.

Eiendommen vil bli seksjonert med eksklusivt uteareal til hver av enhetene ihht. vedlagt utomhusplan. Det tas forbehold om endring av matrikkel, endelig adresse, samt at seksjoneringsbegjæringen godkjennes av Kartverket før overtagelse.

Hus 2 (snr 2) får et eksklusivt uteareal på ca. 183 kvm.

Uteområdet etableres med gressplen i hagen og oppkjøringen får granitt kantstein og belagt med singel.

Det levers 1 stk. frittstående bod på ca. 5 kvm til hver bolig.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

1975/3402-1/10  Bestemmelse om bebyggelse  
13.05.1975 
rettighetshaver:Knr:3033 Gnr:151 Bnr:48  
Byggeforbud på nærmere angitt avstand
- Følger vedlagt.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen skal tilknyttes offentlig vann og avløp.

Eiendommen ligger til offentlig vei.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Selger er ansvarlig for at det foreligger ferdigattest på boligen senest på overtakelsesdagen. Det kan imidlertid bli aktuelt at overtagelse skjer på bakgrunn av midlertidig brukstillatelse fordi arbeider på utomhus og fellesarealer ikke er ferdigstilt. Av midlertidig brukstillatelse skal det fremgå hvilke arbeider som må ferdigstilles før ferdigattest kan gis. For å sikre ferdigstillelse av gjenstående arbeid har kjøper rett til å deponere en tilpasset andel av kjøpesummen på meglers klientkonto inntil ferdigattest foreligger. Dette følger av bustadoppføringsloven § 31. Det kan ikke holdes tilbake mer enn det som er nødvendig for å sikre ferdigstillelse av avtalte arbeider.

Kjøper kan ikke ta boligen i bruk dersom ferdigattest/midlertidig brukstillatelse ikke foreligger og har rett til å nekte overtagelse frem til den er utstedt.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Eiendommen er ikke regulert.

Avsatt i kommuneplanen til: Boligbebyggelse - nåværende vedtatt 23.03.2021.
Kommuneplan for Ullensaker - planbestemmelser 2021-2030 følger vedlagt.

Eiendommen ligger under marin grense ihht. kommunekart.

Eiendommen er berørt av flystøysoner i forbindelse med hovedflyplassen - gul flystøysone ihht. kommunekart.

Formannskapet vedtok følgende den 6.3.18 (sak nr. 42/18):
1. Midlertidig bygge- og deleforbud vedtas ikke.
2. De midlertidige støysonekartene legges ikke til grunn ved behandling av plan- og byggesaker.
Det er fortsatt bygge restriksjoner ved OSL Gardermoen, slik det har vært siden flyplassen ble etablert i 1998. Det er begrensning i muligheten for å bygge og fradele boligtomter nær flyplassen der støyen har et for høyt nivå. Formannskapets vedtak innebærer at de nye støykart som viser forventet støybilde med tre rullebaner ikke skal tas hensyn til. Dette fordi disse vurderes som foreløpige og usikre. Dermed legger kommunen til grunn det støybilde som dagens to rullebaner medfører. Det er i praksis ikke mulighet for å bygge / fradele til boligformål (støyfølsomme bruksformål) i rød støysone. I gul støysone kan det være muligheter, men det forutsetter at man kan dokumentere akseptable støynivåer inne og på utearealer. I byggesaker må tiltakshaver/byggherre benytte seg av konsulenter/foretak med støyfaglig kompetanse.
Samferdselsdepartementet har i brev 28.3.17 besluttet at mulig ny 3. rullebane skal planlegges på østsiden av flyplassen. Kommunen er i en planprosess som baserer seg på departementets beslutning. Byggesaksavdelingen kan veilede nærmere i konkrete spørsmål.

Beskrivelse av sameiet

Eiendommen vil bli seksjonert med eksklusivt uteareal til hver av enhetene ihht. vedlagt utomhusplan. Det tas forbehold om endring av matrikkel, endelig adresse, samt at seksjoneringsbegjæringen godkjennes av Kartverket før overtagelse.

Det vil ikke være et aktivt sameie da det kun består av 4 boligseksjoner. Det er derav ikke krav til regnskap, budsjett, årsberetning m.m.

Vedlagt følger utkast til vedtekter.

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting.
Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Faste, løpende kostnader

I forbindelse med felles innkjøring til eiendommen, samt fellesareal på eiendommen må det forventes kostnader vedrørende brøyting og vedlikehold. Kostnader fordeles likt mellom enhetene. Det er ikke kjent hva årlig kostnader i forbindelse med dette vil utgjøre.

Boligen er under oppføring og selger har således ikke grunnlag for å svare på strømforbruk.

Kommunale avgifter - Disse er ikke fastsatt ennå da boligen ikke er bygget. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

Ullensaker kommune har per dags dato ikke innført eiendomsskatt.

Forsikring - Bygg og eiendom vil være forsikret av utbygger frem til overtakelse, deretter tegnes fullverdiforsikring av kjøper.

Oppgjør

Kjøper skal betale forskudd på 10% av kjøpesum hvis ikke annet er avtalt. Utbygger kan velge å stille garanti etter bustadoppføringslova § 47 som sikkerhet for forskuddsinnbetalingen. Dette innebærer at utbygger kan disponere forskuddsinnbetalingen fra kjøper fra det tidspunkt garantien foreligger. Renter på klientkonto tilfaller kjøper frem til garanti etter § 47 er stilt, eller seksjonen er overskjøtet, forutsatt at de overstiger en ½ R. Dersom utbygger ikke velger å stille garanti vil forskuddsbetalingen bero på meglers klientkonto inntil skjøte er tinglyst på kjøper.

Innbetalingen av 10% ved kontraktsinngåelse skal være i form at ubundet egenkapital. Det vil si at det ikke skal etableres pant i boligen (eller i eiendommen hvor boligen inngår) som sikkerhet for kjøpers finansiering av håndpenger.

Resterende kjøpesum med tillegg av omkostninger, samt eventuelle tilvalg skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.

Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted.
Før noen del av kjøpesum blir utbetalt selger må hjemmel til leiligheten være overført kjøper, jf. bustadoppføringslova §46.

Dokumentavgift ved tinglysing av skjøte utgjør 2,5 % av tomteverdien som er satt til kr. 4 800 000,- som fordelt på 4 enheter blir kr. 1 200 000,- (det betales kun dokumentavgift av tomteverdien ved 1. gangs kjøp av ny bolig). I tillegg betaler kjøper tinglysningsgebyr for skjøte/hjemmels- dokument kr. 585,- og tinglysingsgebyr pr panterettsdokument kr. 585,- samt kr. 172,- for pantattest.

Det tas forbehold om endringer i de offentlige gebyrene, og endring av tomteverdien som grunnlaget for beregning av dokumentavgift.

Forsinkes betalingen med mer enn 30 dager, har selger rett til å heve kjøpet og foreta et dekningssalg iht. buofl. Selger vil holde kjøper ansvarlig for selgers eventuelle økonomiske tap som følge av kjøpers mislighold. Selger har rett til dekning av sitt tilgodehavende i kjøpers eventuelle innbetalinger, herunder også for renter og andre omkostninger som påløper på grunn av kjøpers mislighold.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

Kjøpesum og omkostninger:

Prisantydning  - kr 6 390 000,-


Omkostninger
:
30 000,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 200 000,-))
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)

31 342,- (Omkostninger totalt)


Totalpris inkl. omkostninger  - kr 6 421 342,-NB: Regnestykkene forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Selgers forbehold / Annen nyttig informasjon

Selgers forbehold:
- Det tas forbehold om godkjent igangsettingstillatelse fra kommunen.
- Det tas forbeholdom godkjent byggelån.
- Det tas forbehold om 50% salg (Dvs. 2 av 4 enheter solgt i Gamle Gardermoveg 22).

Selgers frist for å gjøre forbehold gjeldende er 6 måneder fra budaksept.
Dersom Selger gjør forbehold gjeldende, gjelder følgende: Avtale om salget bortfaller med den virkning at ingen av partene kan gjøre krav gjeldende mot den annen part på grunnlag av kontraktens bestemmelser. Beløp som Kjøper har innbetalt skal uten ugrunnet opphold tilbakeføres til Kjøper inkl. opptjente renter. Selger stiller garanti i medhold av bustadoppføringslova § 12 straks etter at samtlige forbehold i dette punkt er løftet.

Alle perspektiver, illustrasjoner og møblerte planskisser i alt salgsmateriell er ment å gi et inntrykk av en ferdig bebyggelse og det kan ikke meldes inn et krav basert på disse. Det tas forbehold om eventuelle feil i prospektet.

Tegninger i prospektet viser ikke den reelle leveransen, blant annet er sjakter, evt. innkassinger og vvs-føringer ikke komplett inntegnet. Salgstegningene i prospektet er ikke egnet for måltaking, da det er de ferdig prosjekterte og detaljerte arbeidstegninger det bygges etter. Videre kan vindusplasseringen i den enkelte bolig avvike noe fra de generelle planer, som følge av blant annet den arkitektoniske utformingen av bygget, krav til bæring, isolasjonskrav osv.

Tekniske anlegg og fremføringer av disse blir ikke inntegnet på tegninger som omfattes av kjøpekontrakt. Endelig plassering av disse bestemmes av elektroentreprenør ut i fra hva som er hensiktsmessig og nødvendig. Det tas forbehold om endringer av plantegninger for fremføring av sjakter, ventilasjonsanlegg og elektriske føringer.

Det kan forekomme avvik mellom leveransebeskrivelsen og den øvrige salgsinformasjonen (herunder salgstegninger). I slike tilfeller er det alltid denne leveransebeskrivelsen som er gjeldende. Bildebruk og illustrasjoner i salgsmaterialet vil vise elementer som ikke er i samsvar med faktisk leveranse, så som møblering, kjøkken- og garderobeløsning, dør og vindusform, fasadedetaljer, utomhusdetaljer mv.

Kjøpekontrakten som ligger vedlagt salgsoppgaven er den som ligger til grunn for handelen. Dersom kjøper ønsker endring i kjøpekontrakten må det dette medtas i innlevert budskjema som et forbehold.

Eiendommen vil bli seksjonert med eksklusivt uteareal til hver av enhetene. Innkjørsel vil være fellesområde. Det tas forbehold om endring av matrikkel, samt at seksjoneringsbegjæringen godkjennes av Kartverket før overtagelse.

Selger tar forbehold om eventuelle pålegg fra offentlige myndigheter som kan få betydning for prosjektets utforming og fremdrift.

Selgeren har rett til, uten at kjøperen kan kreve endring i pris, å foreta mindre endringer i oppgitte spesifikasjoner og beskrivelser som anses hensiktsmessige og/eller nødvendige og som ikke forringer prosjektets eller boligenes kvalitet og funksjon i vesentlig grad. Selgeren forbeholder seg også retten til å bestemme endelig utforming av utomhus arealer, fellesarealer, materialvalg i og på bygningene. Vindusplasseringen i boligen kan avvike fra de generelle planer, blant annet som følge av den arkitektoniske utforming av byggene.

Boligen leveres rengjort i form av såkalt" byggvask". Kjøper må påregne nødvendig finrengjøring. Boligen leveres uten utvendig rengjøring. Tomten leveres ryddet.

Det tas forbehold om at garantiavtale stilles fra garantist.

Adgang til utleie (boligformål)

Det er ingen egen utleiedel i boligene.

Eiendommen kan i sin helhet fritt leies ut til boligformål.
Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, så fremt arealet er godkjent for varig opphold iht. plan- og bygningsloven og har forsvarlig radonnivå.

Boligene blir registrert som 1 stk. boenhet hver hos kommunen

Konsesjon / Odel

Ikke relevant for eiendommen.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Planlagt overtagelse

Antatt ferdigstillelse er ca. 6-8 mnd fra byggestart, men dette tidspunktet er foreløpig og ikke bindende og utløser ikke dagmulkt.

Etter at selgers forbehold er bortfalt skal selger skriftlig meddele til kjøper dagmulktsbelagt ferdigstillelsesintervall. Selger skal med minst 1 måneds varsel angi overtagelsesmåneden til kjøper, innen den første måneden for tidligere varslet intervall. Det eksakte overtagelsestidspunktet skal gis minst 4 ukers varsel.

Dersom det er innkalt til overtagelsesforretning, men overlevering ikke kan skje til avtalt tid (dagmulksutløsende fristoversittelse), kan selger kalle inn til overtagelsesforretning med syv dagers varsel, jf. buofl. § 15.

Endringer i fremdrift pga. kjøpers endrings- eller tilleggsbestilling skal varsles kjøperen umiddelbart.

Prising av endringer og tilvalg

Det legges til rette for å tilpasse boligen til den enkeltes individuelle ønsker. Normalt vil dette være avhengig av tidspunktet når ønske om tilpasninger fremmes:
- Fliser
- Lister
- Laminat
- Trapp
- Kjøkken
- Elektriske punkter
- Baderomsinnredning
- Sanitærutstyr
- Fargevalg på overflater
- Innerdører
- Terrasseplatting
- Sentralstøvsuger
- Garasje

Adgangen til å gjøre endringer og tilvalg begrenses til 15% av kontraktsverdi, jf. buofl. §9.

Muligheter for tilvalg vil være avhengig av hvor langt man er kommet i byggeprosessen når kjøpstilbudet aksepteres.

Betaling for ev. endrings- og/eller tilleggsarbeider bestilt gjennom selger, skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.

I tilvalgs avtalen skal angivelse av pris for tilvalg og endringer fremgå, samt eventuell tilleggsfrist. På tilvalg og endringer har selger et påslag på ca. 15% for å dekke risiko, fortjeneste, koordinering, FDV osv.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse.

Selger har tatt følgende forbehold:
- Det tas forbehold om godkjent igangsettingstillatelse fra kommunen.
- Det tas forbehold om godkjent byggelån.
- Det tas forbehold om 50% salg (Dvs. 2 av 4 enheter solgt i Gamle Gardermoveg 22).
Selger skal stille garanti straks etter at forbehold er oppfylt og under enhver omstendighet innen byggearbeidene starter.

Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Unntatt fra dette er dersom kjøper er å anse som profesjonell part/næringsdrivende; da stilles det ikke garanti.

Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.        
 
Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.
 
Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Meglers vederlag og utlegg

Dersom eiendommen ikke omsettes, faktureres selger for avtalte utlegg og markedsføring.