Klikk for galleri

Råholt: Delikat og innholdsrik prosjektert funkisbolig - Garasje - Høy standard - Solcellepanel - Attraktiv beliggenhet

Råholt: Delikat og innholdsrik prosjektert funkisbolig - Garasje - Høy standard - Solcellepanel - Attraktiv beliggenhet

Som kunde hos PrivatMegleren får du en skreddersydd prosess tilpasset dine behov og ønsker

Viken - Eidsvoll - Råholt

Torger Bøhnsdalens veg 15A

Prisantydning6.900.000,-Primærrom145m2Bruksareal173m2Soverom4Rom6
bilde fra galleri
VisningEtter avtale!
bilde fra galleri

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

123-22-0153

Eier

JESSHEIM BYGG OG EIENDOM AS

Eiendomstype

Tomannsbolig

Eierform

Halvpart tomannsbolig

Betegnelse

Gnr. 96 Bnr. 425 i Eidsvoll kommune

Byggeår

2024

Tomtetype/areal

Fellestomt / 929 kvm

Velkommen til Torger Bøhnsdalens veg 15A!

Privatmegleren Brustad & Partnere har gleden av å presentere Torger Bøhnsdalens veg 15A! En lekker og prosjektert halvpart av tomannsbolig i funkisstil med høy kvalitet og moderne standard.

Beregnet ferdigstillelse er 10-12 måneder etter byggestart. Ved tidlig avtaleinngåelse så er det mulighet for å sette personlige preg på boligen ved tilvalg eller endring av planløsning

Eiendommen ligger i et attraktivt boligområde, i nærhet til sentrum av Råholt. Tomten ligger fint til med gode solforhold. Området har gangavstand til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud.

Det vil bli levert solcellepanel på tak med effekt på 5-7 Kw. En svært energibesparende løsning.

Boligen får en svært moderne arkitektur med gode lysforhold, store vindusflater og åpne løsninger. Bygges etter TEK 17!

Boligen vil kunne leveres med flott terrasse som tilvalg.

Boligen leveres med høy kvalitet og moderne standard. Det leveres 1-stavs hvitpigmentert eikeparkett i alle oppholdsrom. Entré og bad leveres med store, delikate og moderne fliser av type Minos Vulcanic 60x60.

Planløsningen blir meget praktisk og sosial med blant annet en romslig stue med gode vindusflater og moderne peisovn. Åpen løsning fra stuen til et lekkert kjøkken. Boligen vil totalt ha 4 gode soverom.

Inngang fra U. etasje, hvor man føres inn i en romslig hall med flislagt gulv og gulvvarme, samt med god plass til garderobeløsning. Boligen får videre et praktisk vaskerom, i nærhet til inngangsparti. Videre går turen opp til boligens 1. etasje, hvor det befinner seg en flott TV-stue, enkel tilgang til tre av soverommene samt et smakfullt og delikat bad. Videre får boligen en stor og åpen stue i 2. etasje, med et moderne og lekkert kjøkken fra Kvik med integrerte hvitevarer, samt enkel tilgang til det fjerde soverommet. Utgang til flott terrasse fra stuen i 2. etasje.

Eiendommen vil bli seksjonert med eksklusiv bruksrett til uteareal til hver av enhetene. Parkering/innkjørsel vil være fellesområde.

Det medfølger stor integrert garasje på ca. 19 kvm BRA med plass til 1 bil, samt 1 biloppstillingsplass på plass utenfor. Intern inngang til garasje, samt stor sportsbod på 8,8 kvm i forkant av garasjen.

Hvorfor kjøpe nytt?

- Boligen er i forskriftsmessig stand med 5 års reklamasjonsfrist.
- Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.
- Du har god tid til å forberede flyttingen og eventuelt salg av egen bolig.
- Mulighet for å sette personlige preg på boligen ved tilvalg og endring av planløsning.
- Lave omkostninger da dokumentavgiften kun er av tomteverdi.

Kort fortalt

- Boligen blir beliggende i et attraktivt og veletablert boligområde på Råholt med nærhet til sentrum.
- Bygges etter TEK 17
- Høy kvalitet og moderne standard.
- Mulighet for tilvalg og endringer.
- Mulighet for terrasse som tilvalg.
- Smakfullt bad og et praktisk vaskerom
- Påkostet kjøkken fra Kvik med integrerte hvitevarer
- Direkte inngang til integrert garasje fra boligen.
- Totalt 4 gode soverom.
- Varmekabler blir lagt på alle flislagte flater.
- Balansert ventilasjonsanlegg med varmeveksler.
- Sentralstøvsuger.
- Solcellepanel på tak med effekt på 5-7 Kw.
- Peisovn av typen Curve 300 eller liknende med stålpipe.

Beliggenhet

Eiendommen har en meget attraktiv og sentral beliggenhet på Råholt i Eidsvoll kommune. Området har kort vei til skoler, barnehager, lekeplass, fotballbane, marka m/flott turterreng, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi Råholt (1,1 km), Coop Extra på Råholt Amfi (1,5 km) og Rema 1000 Råholt (2,1 km). Ønsker du ytterligere servicetilbud har Amfi Eidsvoll over 50 butikker og 3 restauranter. Det er også kort vei til Jessheim Storsenter som er et moderne kjøpesenter med over 140 ulike butikker og tilknyttede virksomheter.

Området gir god mulighet for offentlig kommunikasjon, hvor nærmeste togstasjon er Eidsvoll Verk som ligger ca. 2,2 km fra eiendommen. Eidsvoll verk stasjon har gode pendlermuligheter inn mot Oslo (30 min med tog), Gardermoen (5 min med tog) og Lillestrøm (20 min med tog). Det er også kort vei til Oslo lufthavn Gardermoen og påkjøringen til E6. Med bil tar det ca. 12 min til Eidsvoll, 15 min til Oslo lufthavn, 35 min til Lillestrøm og 44 min til Oslo S.

Eiendommen har gangavstand til Bønsmoen skole med SFO (2,0 km). For elever i ungdomstrinnene sokner boligen til Råholt ungdomsskole (2,0 km). Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Om vinteren har Råholt bad et godt og variert tilbud til både mosjonister og svømmere, så vel som barnefamilier. Vannet er klorfritt og svømmehallen har stupetårn, samt innendørs og utendørs boblebad. På Eidsvoll finner du for øvrig den flotte Eidsvollsbygningen.

Det er også nærhet til flotte tur- og friluftsområder, både sommer og vinter. Eidsvolls høyeste topp heter Mistberget (663 moh) og er et populært turmål. På toppen får du fantastisk utsikt fra utsiktstårnet. Hasleråsen ligger delvis i Eidsvoll og delvis i Ullensaker. Dette er et utgangspunkt for en rekke turmuligheter. På toppen av  Hasleråsen er det også bygget et utsiktstårn.

I vest har Hurdalssjøen flere badeplasser, samt egen småbåthavn med båtslipp, noe som fører til et yrende båt- og badeliv om sommeren. Hurdal alpinanlegg ligger kun 26 minutters kjøring fra boligen. Anlegget har 11 nedfarter fordelt på 3 heiser, samt egne barnebakker og akebakke.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 145 kvm, Bruksareal: 173 kvm

U. etasje:
P-rom (48,8 kvm): Entré, vaskerom og trapp/gang.
S-rom (27,8 kvm): Garasje og sportsbod/teknisk rom

1. etasje:
P-rom (61,6 kvm): Stue, bad, 3 soverom og trapperom.

2. etasje:
P-rom (62,6 kvm): Stue, kjøkken og soverom.

Beskrivelse

Entré/ Hall
Boligen vil få inngang på bakkeplan ved innkjøring til garasje. Boligen får en flott entré/hall som vil gi et meget godt førsteinntrykk. På gulvet leveres delikate fliser av typen Minos Vulcanic 60x60 med elektriske varmekabler. Veggflater leveres sparklet og malt med gipsplater. Veggene i hall og alle oppholdsrom males hvitt. Rommet får god plass for garderobeløsning i nærhet til trapperom. Rask tilgang til alle rom i etasjen samt trapp som tar deg opp til øvrige etasjeplan.

Kjøkken
Boligen vil få et meget romslig og innbydende kjøkken i boligens 2. etasje med god plass til et stort spisebord. Dette blir et rom som innbyr til hyggelige stunder og gode måltider. Rommet får rikelig med innredning, noe som vil gi godt med skap- og benkeplass. Inkludert i leveransen er kjøkkeninnredning fra Kvik - Jessheim, på inntil kr. 150 000,- inkl. mva., frakt og montering. Kjøkkenet leveres videre med 1-stavs hvitpigmentert eikeparkett av type Boen Eik Funk eller lignende på gulv, og malte veggflater bestående av hvitmalte gipsplater.

Stue
Boligen vil få to flotte stuer i henholdsvis 1. etasje og 2. etasje. En innholdsrik og smart planløsning, som sørger for god soneinndeling, perfekt for familier.

Den første stuen befinner seg i 1. etasje, og har god plass til sofainnredning og stoler, samt avsatt plass til å sette inn TV ved veggen. Enkel tilgang til 3 soverom, samt bad. Gulvet vil bli belagt med 1-stavs hvitpigmentert eikeparkett, og veggflater vil bli bestående av hvitmalte gipsplater.

Hovedstuen i andre etasje vil oppleves som et sosialt og åpent rom. Stuen får en lekker peisovn av typen Curve 300 med/stålpipe eller lignende, for ekstra hygge og komfort. Stuen er romslig og gir god plass for møblement og god fleksibilitet med tanke på møblering. Gulvet vil bli belagt med 1-stavs hvitpigmentert eikeparkett, og veggflater vil bli bestående av hvitmalte gipsplater.

Uteområder
Eiendommen vil bli seksjonert med eksklusiv bruksrett til uteareal på hver av enhetene. Her ligger alt til rette for herlige stunder utendørs, samt god plass til å invitere venner og familie til større sosiale sammenkomster. Det vil som evt. tilvalg kunne bli levert flott terrasse med gulv i 28x120 mm impregnert trevirke. Eiendommen leveres grovplanert, med stedlige masser. Innplanting av trær og annen vegetasjon og oppføring av gjerder og andre skjermende tiltak er ikke en del av leveransen.

Bad
Badet ligger i boligens 1. etasje og har en praktisk tilknytning til soveromsfløy og TV-stue. Delikat flislagt bad med varmekabler i gulv. På gulv og vegger leveres det store og moderne fliser av type Minos Vulcanic 60x60 cm på gulv. Veggflis som leveres er av typen Minos Vulcanic 60x60 cm. I dusjsone leveres det Minos Vulcanic 10x10cm. Rommet leveres med baderomsinnredning i hvit utførelse med størrelse 120 cm med speil og lys, eller tilsvarende. Videre leveres det innsvingbare dusjvegger i klart herdet glass med aluminimusprofil, vegghengt toalett, dusjarmatur montert på vegg, ettgreps armatur til vask.

Vaskerom/WC
Vaskerommet er praktisk tilknyttet hallen. Rommet leveres med flislagt gulv av typen Feel Grafite 20x20 cm på gulv med elektriske varmekabler. Vegger leveres sparklet og malt med hvitmalte gipsplater og sokkelflis. Videre leveres det vegghengt toalett i hvit utførelse, vaskekum samt opplegg til oppvaskmaskin. Vannfordelerskap, reduksjonsventil og vannstoppsystem med følerledning. Tekniske rørføringer samles i et rør-i-rør skap som plasseres på vaskerom eller bod.

Soverom
Boligen har 4 store og romslige soverom. Soverommene er plassert med 3 soverom i 1. etasje og ett soverom i 2. etasje. Alle soverommene har god plass til større seng, med tilhørende nattbord på hver side. Gulvet vil bli belagt med 1-stavs hvitpigmentert eikeparkett, og veggflater vil bli bestående av hvitmalte gipsplater. Garderobeskap leveres ikke medfølgende. Det avsettes plass til 1 meter garderobe pr. inntegnet sengeplass.

Teknisk

Oppvarming og Ildsted
Det leveres peisovn Curve 300 eller liknende med stålpipe.
Som standard leveres elektrisk oppvarming med varmekabler i flislagte rom.

Ventilasjonsanlegg
Boligene leveres med balansert ventilasjonsanlegg, prosjektert ihht. gjeldende krav. Kjøkkenventilator er koblet direkte ut med trykkvaktforbindelse til ventilasjonsanlegget. Sentralstøvsuger leveres også. Ventilasjonsaggregat og eventuelt sentralstøvsuger monteres på loft, bod eller vaskerom med kanaler ut gjennom vegg eller tak.

Elektrisk anlegg
Anlegget installeres i henhold til offentlige myndigheters forskriftskrav.
Sikringsskap med automatsikringer og jordfeilbryter.
Alle kontaktpunkter er jordet.
Fortrinnsvis benyttes skjult anlegg så langt det lar seg gjøre.
Antall elektriske punkter i boligen er i henhold til normal standard og NEK 400.
Måler plasseres i utvendig skap.
Trådløs ringeklokke leveres.
Varmekabler leveres i flislagte rom.
Lysarmaturer og hvitevarer inngår ikke i leveransen.

Sanitær
Tekniske rørføringer samles i et rør-i-rør skap som plasseres på vaskerom eller bod. Rørføringer kan være synlige fra gulv og opp til utstyr og som åpent anlegg på yttervegger. Alt sanitærutstyr leveres i hvit eller aluminium utførelse. Dusjarmatur leveres montert på vegg. Lekkasjestopper på vanninntaket som automatisk stopper vanntilførselen ved lekkasje alle de stedene det er trådløse sensorer. Forbehold om at sanitærutstyr må byttes til tilsvarende om våre leverandører ikke kan levere på bestillingstidspunktet.

Følgende leveres fra rørlegger av sanitærutstyr og innredning:
Vaskerom 4,5 m2 (Del A og B)
1 stk. Oso 200 liter beredere med integrert ekspansjonstank
1 stk. Kran og avløp for vaskemaskin
1 stk. Vannfordeleskap
1 stk. Vannstoppsystem med følerledning.
1 stk. Reduksjonsventil.
1 stk. Vannmåler.
1 stk. Hagekran.
1 stk. Toalett veggmontert med hardplast sete med demping
1 stk. A Collection servantarmatur med popp opp ventil
1 stk. Linn Hilde servantskap 60 / 80 cm med speil og lystopp. Ikke stikk.

BAD 1. etg. (Del A)
1 stk. Toalett for veggmontering med hardplast sete med demping
1 stk. A Collection dusjarmatur med dusjgarnityr.
1 stk. Dusjhjørne 90 x 90 cm med klart herdet glass.
1 stk. Gulvsluk
1 stk. A Collection servantarmatur med popp opp ventil
1 stk. Linn Hilde servantskap 60 / 80 cm med speil og lystopp. Ikke stikk.

KJØKKEN 2. etg. (Del A)
1 stk. Kjøkkenarmatur m/ avs for oppvaskmaskin

TV/Data:
Det leveres opplegg for bredbånd og digital telefoni fra innvendig EL-skap og frem til TV kontakt i stuer. Kjøper betaler for tilkobling til dette og er selv ansvarlig for bestilling /abonnement samt å undersøke tilgang fra forskjellige leverandører. Vi anbefaler at kjøper bestiller dette i god tid før overtagelse. Ytterligere TV- og telefonkontakter, med røropplegg og tilknytning kan evt. bestilles gjennom tilvalgs prosess.

Solcelleanlegg:
Det leveres solceller på tak med effekt på 5 - 7 Kw (Direkte koblet til nettet - On Grid). Det tas forbehold om godkjenning fra netteier om godkjenning av anlegget. Utbygger/Selger forbeholder seg retten til å velge leverandør.

Tegninger av tekniske anlegg:
Tekniske anlegg og fremføring til disse blir ikke inntegnet på tegninger som omfattes av kjøpekontrakt. Endelig plassering av disse bestemmes av hva som er hensiktsmessig og nødvendig.

Sikkerhet:
Boligen leveres med 1 stk. pulverapparat. Komfyrvakt over platetopp for sikring mot tørrkoking. Seriekoblede røykvarslere med permanent strømtilkobling og backup-batteri.

Byggemåte

Toleransekrav for utførelse er ihht. NS 3420, siste revisjon. Boligene bygges etter TEK 17.

Konstruksjoner
Boligen bygges iht. energikravene i gjeldende TEK. Gulv på grunn utføres som plass-støpt konstruksjon med radon duk. Bygningen utføres med bærekonstruksjoner i betong, stål, gran limtre samt gran k-virke, prosjektert og dimensjonert ihht gjeldende krav. Yttervegg mot terreng består i hovedsak av isoporelementer med en kjerne av betong. Yttervegg består i hovedsak av plastfolie, 148/198 mm bindingsverk med 48 mm krysslekting på innsiden, 200-250mm isolasjon, vindtette plater, utlekting og utvendig kledning grunnet med ett toppstrøk (etterbehandling må påregnes). Tak dimensjoneres forskriftsmessig for å tilfredsstille krav til snølast. Etasjeskille mellom innredet etasje består av 22mm sponplater, gulvbjelker etter
NBI`s bjelkelagstabeller og nedlekting. Innvendige lettvegger har trestendere med 50mm isolasjon. Boligen leveres isolert i henhold til gjeldende TEK og varmetapsberegninger.

Utvendig belistning
Vinduer og dører er belistet med rektangulær kledning.

Tak:
Yttertak består av dobbeltkrummet takstein i betong i og diffusjonsåpent undertak (kombinert undertak/vindsperre), isolasjon ihht. varmetapsberegning, plastfolie og nedlekting.

Takrenner:
Takrenner og beslag i plastbelagt stål.

Vinduer og dører
Vinduene leveres sorte ferdig behandlet fra fabrikk og i henhold til varmetapsberegning. De leveres med barnesikring og mekanisme for låsing i luftestilling. Det gjøres oppmerksom på, at noen av vinduer er/kan være fastvinduer.

Trapp innvendig i bolig
Det leveres hvitmalt trapp med åpne trinn og runde spiler i rekkverk og returrekkverk.

Innvendige dører
Moderne hvite 1-rams dører med hvite karmer, flat terskel. Dørene leveres behandlet fra fabrikk og med håndtak i børstet stål.

Ytterdør
Ytterdøren leveres i malt sort utførelse fra fabrikk. FG godkjent sikkerhetslås leveres.
Vrider i børstet stål.

Terrasse og platting
Plattinger / terrasser har gulv i 28x120mm impregnert trevirke. Terrassedør leveres sorte ferdig behandlet fra fabrikk og i henhold til varmetapsberegning. Vrider i børstet stål.

Overflater oppholdsrom (stue, soverom, kjøkken)
Det leveres som standard 1-stavs parkettgulv i hvitpigmentert eik på alle tørre rom. Overflate gulv i garasje og sportsbod/teknisk rom vil være i ubehandlet betong.

Overflater vegger
Det leveres hvitmalte gipsvegger i alle tørre rom. Bad leveres med Minos Vulcanic 60x60cm flislagte vegger. Vaskerom/bad u.etg. leveres med hvitmalte gipsplater og sokkelflis.

Overflater tak
Alle tak i boligen leveres med hvitmalte gipsplater. Boligen leveres uten taklister og det fuges tett mellom vegg og tak.

Listverk
Vinduer og tak leveres listefritt. 58mm glatt fotlist. 58mm glatt gerikt. Fabrikkbehandlet i hvit utførelse med synlige spikerhull.

Overflater bad:
- Bad 1. etasje: Bad leveres flislagt på vegger og gulv, flis type Minos Vulcanic 60x60cm. Minos Vulcanic 10x10cm i dusjsoner.

Overflater vaskerom:
- Gulv leveres flislagt med Feel Grafite 20x20 i vaskerom/bad u. etg. Vegger leveres med hvitmalte gipsplater og sokkelflis.

Overflater hall:
- Leveres med varmekabler og fliser, type Minos Vulcanic 60x60cm.

Garderobe:
Garderobe leveres ikke medfølgende. Det avsettes plass til 1 meter garderobe pr. inntegnet sengeplass.

Tilvalg

Prosjektet er forutsatt gjennomført som serieproduksjon, med systematisering av tekniske løsninger og valg av materialer.

Det vil være mulighet for endringer og tilvalg før og under byggeprosessen, etter nærmere avtale med utbygger.
Endringer som foretas etter avtaleinngåelse skal spesifiseres på eget formular og undertegnes av begge parter for å være gyldig.

Parkering / Garasje

Boligen leveres med integrert garasje, med ubehandlede gipsplater på vegger og tak, og ubehandlet betonggulv med sokkel i betong eller blikk.

Ellers parkering på biloppstillingsplass på gårdsplass.

Beskrivelse av tomt / hage

Eiendommen har en felles eiet tomt på ca. 929 kvm.

Eiendommen vil bli seksjonert med eksklusiv bruksrett til uteareal på hver av enhetene, henholdsvis 205 kvm til Hus A og 215 kvm til hus B. Parkering/innkjørsel vil være fellesområde. Det tas forbehold om endring av matrikkel, samt at seksjoneringsbegjæringen godkjennes av Kartverket før overtagelse.

Eiendommen leveres grovplanert, med stedlige masser. Gårdsplass og gangareal leveres med subbus. Slik som innplanting av trær og annen vegetasjon og oppføring av gjerder og andre skjermende tiltak er ikke en del av leveransen.

Nødvendige støttemurer føres opp i betong eller betongelementer etter tegninger og evt. tilpasses terrengets faktiske utforming.

Evt. plattinger / terrasser (tilvalg) har gulv i 28x120mm impregnert trevirke. Terrassedør leveres sorte ferdig behandlet fra fabrikk og i henhold til varmetapsberegning. Vrider i børstet stål.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Følgende servitutter er tinglyst på eiendommen:

1997/8750-1/10
Registrering av grunn
Tinglyst  10.10.1997
Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:3035 Gnr:96 Bnr:314

2020/1333499-1/200
Omnummerering ved kommuneendring
Tinglyst 01.01.2020 00:00

Vei / Vann / Avløp

Vann og avløp vil bli offentlig tilknyttet. Vannmåler installeres.

Jessheim Bygg og Eiendom AS dekker tilknytningsavgifter for vann, kloakk, strøm samt byggesaksgebyrer.

Eiendommen er tilknyttet kommunal veg, med privat innkjørsel med felles vedlikeholdsansvar fordelt på Hus A og Hus B.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Selger er ansvarlig for at det foreligger ferdigattest på boligen senest på overtakelsesdagen. Det kan imidlertid bli aktuelt at overtagelse skjer på bakgrunn av midlertidig brukstillatelse fordi arbeider på utomhus og fellesarealer ikke er ferdigstilt. Av midlertidig brukstillatelse skal det fremgå hvilke arbeider som må ferdigstilles før ferdigattest kan gis. For å sikre ferdigstillelse av gjenstående arbeider har kjøper rett til å deponere en tilpasset andel av kjøpesummen på meglers klientkonto inntil ferdigattest foreligger. Dette følger av bustadoppføringsloven § 31. Det kan ikke holdes tilbake mer enn det som er nødvendig for å sikre ferdigstillelse av avtalte arbeider.

Kjøper kan ikke ta boligen i bruk dersom ferdigattest/midlertidig brukstillatelse ikke foreligger og har rett til å nekte overtagelse frem til den er utstedt.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Eiendommen er ikke regulert.

Avsatt i kommuneplanen til: boligbebyggelse - nåværende vedtatt 13.04.2021.
Delareal: 930 kvm
Områdenavn: a_B

Del av følgende reguleringsplan:

Navn: Øvre Vestenga, Råholt - vedtatt 28.02.1994.
Delareal: 9 kvm
Formål: Annen veigrunn

Navn: Øvre Vestenga, felt B2
Delareal: 921 kvm
Formål: Konsentrert småhusbebyggelse
Feltnavn: B2

Kommuneplanbestemmelser for 2021-2031 følger vedlagt.

Eiendommen ligger over marin grense. Løsmassetype er morenemateriale, usammenhengende eller tynt dekke over berggrunnen. Sikkerhet for kvikkleireskred er ivaretatt jf. NVEs veileder 1/2019 ref. kommunen.

Det foreligger rammetillatelse for oppføring av vertikaldelt tomannsbolig, vedtatt 22.12.2021. Søknad om tomannsbolig er byggemeldt 04.01.2022.

2. stk. boenheter er iflg. Bygningsarkivet godkjent ihht. PBL i hver halvpart.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Beskrivelse av sameiet

Torger Bøhnsdalens vil bli et sameie bestående av 1 stk tomannsbolig med to boenheter.

Kjøper må kunne påregne medlemskap i sameie (ved flere boenheter på samme gårds og bruksnummer), veilag og velforening. Eventuelle krav i forbindelse med sameie, veilag og velforening reguleres i egne vedtekter som vedlegg til kontrakt og leveransebeskrivelse.

Eiendommen vil bli seksjonert med eksklusivt uteareal på hver av enhetene. Parkering/innkjørsel vil være fellesområde. Det tas forbehold om endring av matrikkel, samt at seksjoneringsbegjæringen godkjennes av Kartverket før overtagelse.

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Faste, løpende kostnader

Boligen er under oppføring og selger har således ikke grunnlag for å svare på strømforbruk.

De kommunale avgiftene vil omfatte vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift. Da boligene ikke er ferdigstilt er det ikke eksakte beløp på hvor mye dette vil medføre i månedlige kostnader.

Det er pr. dags dato eiendomsskatt i Eidsvoll kommune.

Ved flermannsbolig omorganiseres de som et boligsameie der hver enkelt bolig vil få tildelt eget seksjonsnummer. Felleskostnadene i sameiet vil reguleres av eiendommens art og av sameievedtekter som vedlegges kjøpekontrakt, og deretter variere avhengig av hvilke avtaler sameiet inngår.

Eksempel på felleskostnader for sameiene kan være: kommunale avgifter, forretningsførsel ved valg av forretningsfører, vedlikehold (langsiktig og kortsiktig), snøbrøyting av adkomstveier og plenklipping m.m. på fellesareal, drift og vedlikehold av felles privat adkomstvei og kabel-tv/ fiber osv.

Forsikring - Bygg og eiendom vil være forsikret av utbygger frem til overtakelse, deretter tegnes fullverdiforsikring av kjøper.

Ved flermannsbolig omorganiseres boligene som et boligsameie der hver enkelt bolig vil få tildelt eget seksjonsnummer. Felleskostnadene i sameiet vil reguleres av eiendommens art og av sameievedtekter som vedlegges kjøpekontrakt, og deretter variere avhengig av hvilke avtaler sameiet inngår.

Andel fellesgjeld / formue

Andel fellesgjeld kr. 0,- / Andel formue kr. 0,-

Oppgjør

Følgende betalingsplan gjelder:
  
  • A konto 1: Tomt kr. 2.500.000,- + omkostninger for dokumentavgift og tinglysingsgebyr betales innen 4 uker etter signering av kontrakt, forutsatt at kommunen har gitt byggetillatelse .
  
  • A konto 2: 25% av rest kontraktsummen for prosjektering, byggemelding, utgravd byggegrop og støpt plate for hus men ikke planert tomt og gårdsplass.
  
  • A konto 3: 25% av rest kontraktssummen ved tett bygg med folie på vegger og tak utvendig. Gjelder ikke vindu, takstein, panel m.m.
  
  • A konto 4: 30% av rest kontraktssummen ved klart for maling og flislegging innvendig (bolig ikke ferdig utvendig).
  
  • A konto 5: 20% av rest kontraktssummen ved overlevering sammen med eventuelle tilvalg.

Dokumentavgift ved tinglysing av skjøte utgjør 2,5 % av tomteverdien. I tillegg betaler kjøper tinglysningsgebyr for skjøte/hjemmelsdokument kr. 525,- og tinglysingsgebyr pr. panterettsdokument kr. 585,- samt kr. 172,- for pantattest.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

6 900 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 62 500,- (Dokumentavgift (2,5% beregnet av andel tomteverdi på 2 500 000,-))
63 842,- (Omkostninger totalt)
6 963 842,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Annen nyttig informasjon

Utbygger tar forbehold om igangsettingstillatelse fra kommunen.

Utbygger tar forbehold om at 1 enhet må selges før byggestart.

Det tas forbehold om offentlig saksbehandling, godkjenning og tilfredsstillende entreprise.

Selgers frist for å gjøre forbehold gjeldende er 6 måneder fra budaksept. 

Dersom Selger gjør forbehold gjeldende, gjelder følgende: Avtale om salget bortfaller med den virkning at ingen av partene kan gjøre krav gjeldende mot den annen part på grunnlag av kontraktens bestemmelser. Beløp som Kjøper har innbetalt skal uten ugrunnet opphold tilbakeføres til Kjøper inkl. opptjente renter. Selger stiller garanti i medhold av bustadoppføringslova § 12 straks etter at samtlige forbehold i dette punkt er løftet.

Eiendommen vil bli seksjonert og hver seksjon vil få bruksrett til et eksklusivt uteareal. Det tas forbehold om endring av matrikkel, samt at seksjoneringsbegjæringen godkjennes av Kartverket før overtagelse.

Alle opplysninger gitt i prospektet er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, uten at den generelle standarden forringes.

Alle opplysninger i denne beskrivelse er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, eksempelvis pga. offentlige pålegg.

Det tas forbehold om eventuelle feil i beskrivelsen.
 
Selger tar forbehold om endringer i forhold til opplysninger gitt i salgsoppgaven og teknisk beskrivelse med hensyn til konstruksjon og materialvalg, fargevalg og arkitektoniske løsninger, herunder bl.a. mindre endringer av planløsninger. Det tas spesielt forbehold om endringer og justeringer som er hensiktsmessige og nødvendige for plassering av sjakter og kanaler, herunder innkassinger av kanaler/føringer som ikke er vist på tegningene. Eventuelle endringer skal ikke forringe kvaliteten på huset.

Kjøper er forpliktet til å godta de endringer for huset som måtte følge av eventuelle krav satt av kommune eller annen offentlig myndighet.

Plantegninger og illustrasjoner som viser ulike innredningsløsninger er ment som illustrasjoner for mulige løsninger og inngår ikke i standardleveransen. Tegningene i prospektet bør ikke benyttes som grunnlag for nøyaktig møbelbestilling, både fordi endringer vil kunne forekomme og fordi målestokkavvik vil kunne forekomme ved trykking/kopiering.

Om det blir nødvendig å gjennomføre vesentlige endringer ut over de forannevnte, plikter selger å varsle kjøper om endringene uten ugrunnet opphold.

Endringer i lov eller forskrift, nye offentligrettslige krav eller vedtak som regulerer forhold knyttet til selgers ytelse, er kjøpers ansvar med mindre selger ved avtaleinngåelse var kjent med, eller burde være kjent med endringene. Ev. økte kostnader dekkes av kjøper. Slike kostnader vil medføre en tilsvarende økning i det  avtalte vederlaget for kjøper. Selger skal uten ugrunnet opphold varsle kjøper om endringene og de konsekvenser dette innebærer.

Selger forbeholder seg retten til å endre priser og betingelser for alle usolgte enheter uten forutgående varsel til øvrige kjøpere. Videre tas forbehold om å leie ut usolgte enheter.

Selger tar forbehold om kommunal godkjenning av prosjektet.

Bruksareal (BRA) Det vil si areal innvendig målt ved boligens omsluttede vegger inklusive innvendige vegger. Alle arealer/størrelser oppgitt på tegninger og i prislister er ca. arealer. Selger tar forbehold om at mindre avvik kan forekomme. De oppgitte romstørrelser på tegninger samsvarer ikke med boligens totale BRA som følge av at innvendige vegger ikke er medtatt i denne sammenheng. Det er på prosjekterte boliger ikke mulig å oppgi P-ROM da dette er avhengig av den faktiske bruken av hvert enkelt rom.

Er det motsetninger mellom tegninger og leveransebeskrivelsen, gjelder beskrivelsen foran tegninger. Det tas forbehold om justering og endringer av fasader, planering og utenomhusplanen. Alle illustrasjoner, 3D animasjoner, skisser, "møblerte" plantegninger m.m. er kun ment å danne et inntrykk av den ferdige bebyggelsen, og kan ikke anses som endelig leveranse. Inntegnet utstyr/inventar medfølger ikke, og det kan derfor fremkomme elementer i presentasjonsmaterialet som ikke inngår i leveransen.

Selgeren har rett til, uten at kjøperen kan kreve endring i pris, å foreta mindre endringer i oppgitte spesifikasjoner og beskrivelser som anses hensiktsmessige og/eller nødvendige og som ikke forringer prosjektets eller boligenes kvalitet og funksjon i vesentlig grad. Selgeren forbeholder seg også retten til å bestemme endelig utforming av utomhus arealer, fellesarealer, materialvalg i og på bygningene. Vindusplasseringen i boligen kan avvike fra de generelle planer, blant annet som følge av den arkitektoniske utforming av byggene.

Entreprenøren foretar byggrengjøring før overlevering. Vi gjør oppmerksom på at kjøper selv må påregne og utføre vanlig rengjøring, støvtørking og vindusvask/finvask før innflytting i tillegg til leverandørens byggrengjøring. Boligen leveres uten utvendig rengjøring. Tomten leveres ryddet.

Følgende er ikke med i leveransen:
- Garderobeskap
- Beising andre strøk.
- Tegning av terrasser, er kun ment som illustrasjon.
- Behandling av impregnert trevirke.
- Innplanting av trær og annen vegetasjon
- Oppføring av gjerder og andre skjermende tiltak

Prising av endringer og tilvalg

Kjøper har mulighet til å gjøre endringer og/eller tilvalg i.h.t. Bustadoppføringslova.
Ved prising av endringsarbeider vil selger (eller Romerike Byggmesterforretning AS) utarbeide tilbud på dette.

Pris beregnes etter netto innkjøpspris til Romerike Byggmesterforretning AS inkl. mva. + 30% påslag. På tilvalg/oppgradering avregnes nettopris inkl. mva. mot nettopris inkl. mva. til selger (eller Romerike Byggmesterforretning AS) + 30% påslag. Ved eventuelt fratrekk er det nettopris inkl. mva. som kommer til fratrekk. Påslaget til selger (eller Romerike Byggmesterforretning AS) er pga. merarbeid knyttet til endringen, logistikk, prosjektering, eventuelt ekstra svinn samt økt risiko for feil samt garantiansvar.

Adgang til utleie (boligformål)

Det er ingen egen utleiedel i boligen. Hele boligen kan normalt leies ut i sin helhet.

Konsesjon / Odel

Det foreligger ikke konsesjon eller odel for eiendommen.

Planlagt overtagelse

Det tas forbehold om igangsettingstillatelse, for å kunne iverksette oppstart av grunnarbeider og byggestart.
Forventet byggetid er ca.12 måneder fra oppstart av grunnarbeider og byggestart.

Dette gjelder ikke som en bindende frist for å ha boligen klar for overtakelse, herunder ikke grunnlag for å kreve dagmulkt.

En senere igangsetting og/eller en lengre byggetid enn forventet kan medføre en senere overtakelse.

Dersom eiendommen har mangel eller selgeren ikke overleverer eiendommen til avtalt tid, kan kjøperen på de vilkår som følger av bustadoppføringslova kreve oppfyllelse, retting, prisavslag, erstatning, dagmulkt, heving og/eller holde tilbake en forholdsmessig del av kjøpesummen.

Entreprenøren foretar byggrengjøring før overlevering. Vi gjør oppmerksom på at kjøper selv må påregne og utføre vanlig rengjøring, støvtørking og vindusvask/finvask før innflytting i tillegg til leverandørens byggrengjøring.

Boligen leveres uten utvendig rengjøring. Tomten leveres ryddet.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Det er tatt forbehold om blant annet igangsettingstillatelse, og det er da tilstrekkelig at selger stiller garanti straks etter at forbeholdene er bortfalt, jf §12 (9). Det samme gjelder dersom kjøper har tatt forbehold med tilsvarende virkning. Garanti skal uansett stilles før fysisk oppstart av grunnarbeider.

Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Unntatt fra dette er dersom kjøper er å anse som profesjonell part/næringsdrivende, da stilles det ikke garanti ihht buoft. §12.

Garanti etter §47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Unntatt fra dette er dersom kjøper er å anse som profesjonell part/ næringsdrivende; da stilles det ikke garanti.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse må eiendommen forsikres gjennom egen byggforsikring tegnet av kjøper. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.        
 
Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. mail, sms eller via vår "Gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.

Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.
 
Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Meglers vederlag og utlegg

Godtgjørelse oppgjør (Oppgjørskostnad) (Kr.7 500) Markedspakke (Kr.23 625) Provisjon (forutsatt salgssum: 6 900 000,-) (Kr.86 250) Info fra kommunen (Kr.3 428) Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (prosjekt) (Kr.540) Totalt kr. (Kr.121 343)

Dersom eiendommen ikke omsettes, faktureres selger for avtalte utlegg og markedsføring.

Vedlegg til salgsoppgaven

Budskjema Egenerklæringsskjema selger Energiattest Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse Reguleringsplaner og bestemmelser Informasjon og eventuelle vedtekter fra velforening eller liknende Viktig informasjon til kjøper og selger

Finn.no: Lokalområde

Råholt/ Eidsvoll