Klikk for galleri

Fjellhamar: Herskapelig prosjektert villa fra Riis Bygg - høy standard og klassisk stil - Mulighet for dobbelgarasje

Fjellhamar: Herskapelig prosjektert villa fra Riis Bygg - høy standard og klassisk stil - Mulighet for dobbelgarasje

Som kunde hos PrivatMegleren får du en skreddersydd prosess tilpasset dine behov og ønsker

Viken - Lørenskog

Høyboveien 1B

Prisantydning14.500.000,-Primærrom214.6m2Bruksareal214.6m2Soverom4Rom6
bilde fra galleri
VisningEtter avtale!
bilde fra galleri

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

123-22-0014

Betegnelse

Gnr. 107 Bnr. 2922 i Lørenskog kommune

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 744 kvm

Velkommen til Høyboveien 1B!

Privatmegleren Brustad & Partnere har gleden av å presentere Høyboveien 1B! En prosjektert villa i herskapelig stil fra den anerkjente husleverandøren Riis Bygg AS.

Eiendommen ligger i et attraktivt boligområde øverst i Grønlia/Fjellhamar. Tomten ligger høyt og fritt med nydelig utsikt og solforhold. Området har umiddelbar nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud.

Boligen leveres med høy kvalitet og moderne standard. Det leveres 1-stavs eikeparkett på alle oppholdsrom. Store, delikate og moderne fliser av type Glade 60x60  leveres i hall og bad. Takhøyde i 1.etasje på hele 260 cm og terrassedører med høyde på 240 cm skaper en fantastisk romfølelse og atmosfære. Boligen bygges etter TEK17.

Inneholder bl.a. en tiltalende stue med store vindusflater og direkte utgang til stor terrasse på hele 51,2 kvm via tofløyede terrassedører med høyde på 240 cm. Moderne peisløsning av type Visionline i65F eller lignende leveres fra Peisselskapet eller annen anerkjent leverandør.
Romslig kjøkkenløsning med god plass til et stort spisebord, samt direkte utgang til terrassen. Inkludert i leveransen er kjøkkeninnredning inkludert hvitevarer fra en av Riis Bygg sine utvalgte leverandører til en verdi av nettoinnkjøpspris til Riis Bygg AS for kr 225.000,- inkl. mva., frakt og montering. Her kan man skape sitt drømmekjøkken! Representativ hall med god plass til garderobeløsning. Videre får boligen en romslig ekstra stue i andre etasje med utgang til flott balkong, og 4 gode soverom hvor hovedsoverommet får masteravdeling med eget bad og omkledningsrom/walk-in garderobe. Boligen får totalt to delikate bad, separat WC-rom og et praktisk vaskerom. Det leveres varmekabler i alle oppholdsrom i første etasje, samt på våtrom i andre etasje.

Eiet tomt på 744,7 kvm. Gårdsplass leveres ferdig med singel der hvor det er merket gult på situasjonskart. Tomten grovplaneres med stedlige masser der det er merket grønt på kart.

Det er mulighet for å kjøpe dobbelgarasje på 37,3 kvm BRA for kr. 400.000,- i tillegg.

Det er mulighet for å sette personlige preg på boligen ved tilvalg eller endring av planløsning.
Boligen kan ferdigstilles etter avtale. Estimert overtagelse er 10-12 måneder etter byggestart.

Riis Bygg

Riis Bygg AS ble etablert i 2005, og er kjent for sine herskapelige boliger av faglig godt håndverk og høy standard.

Boligene fra Riis Bygg er for mange en drøm som går i oppfyllelse. Alle husene baserer seg på symmetri i arkitekturen med gjennomgang av klassiske linjer. Inspirasjonen til byggestilen er boliger bygd på 1930 tallet og blant annet den gamle jernbanebygningen i Lillestrøm. Riis Bygg AS har oppført i alt 200 "klassiske hvite boliger" på Romerike. Boligene blir bygd av egne håndverkere som har arbeidet for Riis Bygg i mange år. Dette skaper trygghet både for leverandør og for kunden.

Se http://riisbygg.no/ for mer informasjon

Hvorfor kjøpe nytt?

- Boligen er i forskriftsmessig stand med 5 års reklamasjonsfrist.
- Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.
- Du har god tid til å forberede flyttingen og eventuelt salg av egen bolig.
- Mulighet for å sette personlige preg på boligen ved tilvalg og endring av planløsning.
- Lave omkostninger da dokumentavgiften kun er av tomteverdi.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et populært og barnevennlig boligområde øverst i Grønlia på Fjellhamar i Lørenskog kommune.
Umiddelbar nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, flotte rekreasjonsområder, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Det er kort vei til lekeplass, flere ballplasser, ishall på Solheim, Fjellhamar svømmestasjoner og tennisbane ved Kjenn, samt flerbrukshall på Fjellsrud.

Det er gangavstand til Fjellhamar barneskole som ligger 1,2 km fra boligen. Boligen sokner videre til Fjellsrud ungdomsskole som ligger 1,7 km fra boligen. Det er gangvei til begge skolene. Kommunen har ikke skolekretser, men det er definert "veiledende inntaksområder" for hver barneskole.

Det er flere barnehager i nærområdet. Den nærmeste heter Grønlia barnehage og ligger kun 450 meter fra eiendommen. Barnehagen har fem avdelinger i alderen 1-5 år. Det er nærhet til både Lørenskog videregående skole (2,2 km) og Mailand videregående skole (3,3 km).

Nærmeste bussholdeplass er Solvangveien og ligger ca. 1,3 km fra eiendommen. Nærmeste togstasjon er Fjellhamar og ligger kun 12 minutters gangavstand fra boligen. Herfra går det tog mot Oslo sentrum med avganger 4 ganger i timen. Toget bruker 20 min til Oslo S. Med bil bruker man ca. 25 minutter inn til Oslo sentrum, 10 min til Lillestrøm, 7 min til Strømmen og ca. 30 min til Gardermoen.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi Fjellhamar (1,1 km) og Coop Prix Strømmen (1,3 km). Fra boligen er det kort vei til både Lørenskog Storsenter Triaden og Metro Senter. Her finner man et rikt utvalg av forretninger, kaféer og restauranter. Et av landets mest innholdsrike senter Strømmen Storsenter med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter ligger kun en liten kjøretur unna.

Losby Gods og golfbane 10 km unna er et meget populært tur- og rekreasjonsområde. Gården er utgangspunkt for turer innover i Østmarka, samt målet for tur- og skigåere som starter i det sentrale Lørenskog. Mange tar seg innover i marka på sykkel, eller benytter kano fra Mønevann og videre innover vassdragene. I tillegg kun ca. 10 min gange til nærliggende skogsarealer. Lørenskog kommune driver Losby besøksgård og kafé, hvor de besøkende kan oppleve ulike husdyr på nært hold. I tillegg har Losby Golfklubb et meget flott golfanlegg med bl.a. 9 og 18-hulls golfbane, driving range, putting green og nærspillsområde.

Langvannet ligger ca. 30 minutters spasertur fra eiendommen og er en populær badeplass på sommerstid. Her er det egen liten sandstrand og flotte grøntarealer hvor man kan nyte varme sommerdager. For de turinteresserte er det også en flott tursti rundt hele Langvannet. På nedsiden av Rådhusplassen mot Langvannet er det flotte uteområder med bla. volleyballbane.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 214,60 kvm, Bruksareal: 214,60 kvm

1.Etasje:
P-rom: (107,3 kvm): Hall, stue, kjøkken, vaskerom og WC samt bod under trapp.

2.Etasje:
P-rom: (107,3 kvm): 4 soverom, 2 bad, stue, gang og omkledningsrom

Beskrivelse

Hall
Boligen vil få inngang til boligen gjennom en tofløyet inngangsdør av typen Ekeby malt hvit med høyde på 240 cm. Boligen får en romslig og innbydende hall som vil gi et meget godt førsteinntrykk. På gulvet leveres delikate fliser av typen Glade 60x60 fra Fagflis med elektriske varmekabler. Veggflater leveres sparklet og malt.  Veggene males i fargen klassisk hvit. Rommet får meget god plass for garderobeløsning. En praktisk bod er etablert under trapp for ekstra lagringsplass. Rommet leveres med flis på gulv som i hall, delvis uten lister og med synlig stender.

Separat wc-rom
Det separate wc-rommet er praktisk tilknyttet hallen. Rommet leveres med flislagt gulv av typen Glade 60x60 fra Fagflis med elektriske varmekabler. Vegger leveres sparklet og malt. Rommet leveres med innredning fra Kvik, type Noro Single hvit iht. tegning. Videre leveres det vegghengt toalett av typen Villeroy og Boch O- Nova m/soft close sete og Geberit Sigma 01 betjeningsplate, Geberitt duofix sigma innbyggingssisterne, samt opplegg med vann og avløp til servant med Gustavsberg Nautic servantbatteri m/pop up ventil.

Kjøkken
Boligen vil få et meget romslig og innbydende kjøkken med god plass til et stort spisebord samt direkte utgang til stor terrasse. Dette blir et rom som innbyr til hyggelige stunder og gode måltider. Rommet får rikelig med innredning, noe som vil gi godt med skap- og benkeplass. Inkludert i leveransen er kjøkkeninnredning inkludert hvitevarer fra en av Riis Bygg sine utvalgte leverandører til en verdi av nettoinnkjøpspris til Riis Bygg AS for kr 225.000,- inkl. mva., frakt og montering. I tillegg medfølger 1 stk. Gustavsberg Nautic kjøkkenbatteri m/ avstenging for oppvaskmaskin, 1 stk. tilkobling av oppvaskmaskin og 1 stk. waterguard føler ved oppvaskmaskin. Kjøkkenet leveres videre med 1-stavs eikeparkett fra Opus eller lignende hvit matt lakkert på gulv med varmekabler og sparklede malte veggflater.

Stue
Hovedstuen vil oppleves som et sosialt og åpent rom. Rommet får ekstra takhøyde på 260 cm og terrassedør på 240 cm, samt sprossevinduer som gir rikelig med lys og en luftig følelse. Stuen får utgang til en hyggelig terrasse på ca. 51,2 kvm! Boligen leveres med 1-stavs eikeparkett fra Opus eller lignende hvit matt lakkert på gulv. Stuen får en lekker peisovn av typen Visionline i65F eller lignende fra Peisselskapet eller annen anerkjent leverandør,  for ekstra hygge og komfort. Stuen er romslig og gir god plass for møblement og god fleksibilitet med tanke på møblering. I andre etasje vil det være en koselig ekstra stue på ca. 19,9 kvm med plass for både sofagruppe og tv-løsning.

Bad
Delikat flislagt bad med varmekabler i gulv. På gulv og vegger leveres det store og moderne fliser av type Glade 60x60 fra Fagflis. Det legges mosaikk i dusj sone for fall. Rommet leveres med baderomsinnredning fra Kvik, type Mano matt hvit/Mano grå med speil iht. tegning. Bredde 80 cm på lite bad, og bredde 120 cm. på hovedbad. Videre leveres det vegghengt toalett fra Villeroy og Boch O- Nova m/soft close sete og med Geberit Sigma 01 betjeningsplate og Geberitt duofix sigma innbyggingssisterne, Gustavsberg Nautic Square dusjsett, 2 stk. 90 cm nisje dør Gustavsberg, 1 stk. opplegg av vann og avløp til servant med Gustavsberg Nautic servantbatteri, samt 1 stk. sluk i gulv.

Bad tilknyttet hovedsoverom
Delikat flislagt bad med varmekabler i gulv. På gulv og vegger leveres det store og moderne fliser type Glade 60x60 fra Fagflis. Det legges mosaikk i dusj sone for fall. Rommet leveres med baderomsinnredning fra Kvik, type Mano matt hvit/Mano grå med speil iht. tegning. Bredde 80 cm på lite bad, og bredde 120 cm. på hovedbad. Videre leveres det vegghengt toalett fra Villeroy og Boch O- Nova m/soft close sete og med Geberit Sigma 01 betjeningsplate og Geberitt duofix sigma innbyggingssisterne, Gustavsberg Nautic Square dusjsett, 2 stk. 100 cm nisje dør Gustavsberg, 1 stk. opplegg av vann og avløp til servant med Gustavsberg Nautic servantbatteri med pop up ventil, samt 1 stk. sluk i gulv.

Vaskerom / Teknisk
Boligen får et romslig og praktisk vaskerom med flis av Glade 30x30 på gulv fra Fagflis med sokkelflis. Det leveres varmekabler på gulv. Videre leveres vaskerommet med vegghengt vaskekum av typen Intra inkl. Gustavsberg armatur på vegg med tilkobling for vaskemaskin. Dersom det velges å kjøpe Vaskeromsinnredningen som tilvalg leveres det nedfelt vaskekar av typen HTM fra Intra, og armatur montert på benkeplate.. Boligen leveres med 300 liters varmtvannsbereder og ekspansjonstank plassert på vaskerommet.

Soverom og garderobe
Eneboligen får fire gode soverom - alle plassert i andre etasje. Hovedsoverommet plasseres i egen masteravdeling som gir en ekstra luksusfølelse med eget bad og omkledningsrom som gir gode muligheter for en walk-in garderobe. Det er plass for garderobeskap på hvert av soverommene.

Teknisk

Oppvarming og Ildsted
Det leveres varmekabler på alle rom i 1. etg. (ikke i kott under trapp) samt på våtrom i 2. etg. Termostatstyrte elektriske ovner på alle soverom. Vedpeisinnsats av type Visionline i65F eller lignende leveres fra Peisselskapet eller annen anerkjent leverandør.

Ventilasjonsanlegg
Balansert ventilasjonsanlegg med varmeveksler. Tilluft i alle oppholdsrom og utluft fra alle våtrom. Ventilasjonsanlegget plasseres iht. tegning. Ventiler leveres i vegg/tak iht. prosjektering.

Elektrisk anlegg
Boligen leveres med 125 elektriske punkter som plasseres etter egen beskrivelse inkludert sikringsskap med automatsikringer, 2 seriekoblede brannvarslere, opplegg for radio/tv, telefon/ringeklokkeanlegg og utelys mv. Kunde bestemmer selv plassering av punkter i møte med elektriker før oppstart. Innvendig er det medregnet totalt 25 stk. downlights som plasseres etter eget ønske. I tillegg kommer egen belysning under kjøkkeninnredning (iht. egen beskrivelse fra kjøkkenleverandør).  Det er totalt medregnet 4 stk. dimere til lys på boligen. Som utebelysning er det 6 utelys av typen Sg Sorento - hvit. 

Sentralstøvsuger
Sentralstøvsuger inkl. slangepakke med av/på bryter på slange med uttak i begge etasjer. Motor plasseres iht. tegning.

Diverse
- Det leveres 1 stk. brannslokningsapparat som kunden selv monterer på valgfritt sted.
- Det leveres sponplategulv i bredde på 120 cm. på loft i en lengde på ca. 7 meter.
- Frostfri utekran med kaldt vann plasseres iht. plantegning.

Byggemåte

Konstruksjoner
Boligen bygges iht. de nye energikravene i TEK 17. Utvendig leveres huset med liggende panel som er grunnet ett strøk fra fabrikk. Yttervegger leveres med isolasjonstykkelse på 20 cm hvor det benyttes Glava som isolasjon samt asfaltflate og Vindsperreduk på ytterside for tetthet, avstivning og ekstra isolering. Huset trykktestes 5 ganger i byggeperioden av uavhengig kontrollør for å sikre ekstra god tetthet og kvalitet. Ved overlevering av boligen følger testresultatene i en egen rapport. Innervegger levers i trekonstruksjon i tykkelse 10 eller 15 cm med 7 cm isolasjon. I etasjeskille benyttes bjelker som konstruksjon med 15 cm isolasjon. Takrenner og vindusbeslag i hvitt metall. Takstein leveres som Benders Brilliant Skifer.

Vinduer og dører
Sidehengslede hvitmalte trevinduer iht.  tegning med avtagbare sprosser fra anerkjent leverandør. Vinduene leveres med avrundete kanter, aluminium på utsatte steder, aluminium i sprosser som kan demonteres for vasking. Barnesikring på alle åpningsvinduer samt vrider som kan låse vinduet i valgt posisjon, når det står åpent. Høyde overkant vinduer og balkongdører er 240 cm i 1.etg. Hoveddør leveres som dobbeltdør type Ekeby malt hvit utvendig og innvendig i ekstra høyde på 240 cm.

Trapp innvendig i bolig
Innvendig trapp leveres som tett trapp i hvitmalt heltre furu med hvite HDF trinn (ekstra harde trinn) fra anerkjent norsk fabrikk. Meglere leveres 100 x 100 m.m. med freste spor og sprossene leveres i 35 x 35 m.m. med freste spor. Trappetrinn leveres med en frest bue i fremkant.

Innerdører
Innvendige dører leveres som massiv speildør 4 speil i hvitmalt utførelse type GK Oden 4. Høyde på dørene er 210 cm. bortsett fra på bad og våtrom i 2.etg hvor de leveres i høyde 200 cm med høy terskel. Dørkarmer leveres hvitmalte med gummilist inne i karm for bedre tetting. Dørvridere leveres i stål utførelse i Riis Bygg sin standard.

Overflater tørre rom (stue, soverom, kjøkken og boder)
Alle innervegger leveres med gips, sparklet og malt. Veggene males i fargen klassisk hvit. Vaskerom males med våtromsmaling. Ved valg av mørke farger, kan det komme tillegg fra maler. Det betales tillegg for flere farger og matte farger på vegger. Bod under trapp leveres delvis uten lister, med flis som hall og med synlig stender).

Gulv leveres med 1-stavs eikeparkett fra Opus eller lignende hvit matt lakkert.

Innvendige tak i gips, sparklet og malt.

Gulvlist: 70 m.m. hvitmalt med profiler. Taklist i stue, kjøkken og hall: 80 mm hvitmalt med profiler. Taklist i resten av huset leveres i 40 mm hvitmalt med profiler. Alt listverk sparkles, fuges og overmales med Lady Suprime 15 i fargen S0502Y, bomull før ferdigstillelse. Tak males med Jotaproff Primadekk 2, i fargen S-500, klassisk hvit

Overflater bad
På gulv og vegger leveres fliser type Glade 60x60 fra Fagflis. Det legges mosaikk i dusj sone for fall. Flisprøver av de forskjellige flisene finnes hos Riis Bygg og hos Fagflis. Det er også mulig å velge andre fliser fra Fagflis som tilvalg/endring.

Overflater hall og wc
På gulv på hall og wc leveres fliser type Glade 60x60 fra Fagflis

Overflater vaskerom
På vaskerom leveres flis type Glade 30x30 på gulv fra Fagflis med sokkelflis.

Parkering / Garasje

Det er mulighet for kjøp av garasje til kr. 400.000,- i tillegg

Ved kjøp av garasje, vil denne leveres med petring samt panel som boligen grunnet fra fabrikk. På innsiden er vegger åpne. Gulvet leveres i grovstøpt betong. Garasjeport leveres som isolert stålport, farge hvit, med elektrisk portåpner. Det leveres elektrisk opplegg til garasjeport, 1 stk. dobbelt stikkontakt samt 3 downlights i tak over garasjeport.

Ellers parkering i innkjørsel.

Beskrivelse av tomt / hage

Eiendommen har en eiet tomt på ca. 744 kvm.

Gårdsplass leveres ferdig med singel der hvor det er merket gult på situasjonskart. Tomten leveres grovplanert der det er merket grønt på kart. Tomten leveres grovplanert, hekk og tujaer inngår ikke i standardleveransen.

Terrasse på ca. 51,2 kvm leveres i impregnert trevirke, flytende på grunn. Terrassegulv leveres som Møre Royal rillet farge grå med synlige skruer. Panel/rekkverk på eventuelle balkong leveres som impregnert eller kledning grunnet et strøk.

Platting utenfor inngangsdør leveres ihht tegning flislagt med flis av typen Mirage Quarzit 2.0 Qr 05 30*30v fra Fagflis

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

1915/900107-1/8 BESTEMMELSE OM VEG TINGLYST
06.12.1915
Bestemmelse om vannrett
Bestemmelse om generende virksomhet
Overført fra gnr 107 bnr 884
OVERFØRT FRA: 3029-107/476
Gjelder denne registerenheten med flere
Servitutten hefter tilbake fra hovedbølet, og anses ikke å ha betydning for eiendommen i dag.

1969/1559-2/8 BESTEMMELSE OM KLOAKKLEDN TINGLYST
22.04.1969
:Knr:3029 Gnr:107 Bnr:270
Bestemmelse om solidarisk ansvar for fellesledninger
OVERFØRT FRA: 3029-107/476
Gjelder denne registerenheten med flere
Servitutten hefter tilbake fra hovedbølet, og anses ikke å ha betydning for eiendommen i dag.

1975/7932-1/8 BESTEMMELSE OM VEG TINGLYST
17.12.1975
Bestemmelse om vedlikehold
OVERFØRT FRA: 3029-107/476
Gjelder denne registerenheten med flere
1979/1436-1/8 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
15.02.1979
:Knr:3029 Gnr:107 Bnr:1444
Bestemmelse om vedlikehold av garasje fra denne eiendom
OVERFØRT FRA: 3029-107/476
Gjelder denne registerenheten med flere
Servitutten hefter tilbake fra hovedbølet, og anses ikke å ha betydning for eiendommen i dag.

1979/6377-1/8 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
13.09.1979
Rett for kommunen til areal for vedlikehold
OVERFØRT FRA: 3029-107/476
Gjelder denne registerenheten med flere
Servitutten hefter tilbake fra hovedbølet, og anses ikke å ha betydning for eiendommen i dag.

1980/6592-2/8 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
10.11.1980
:Knr:3029 Gnr:107 Bnr:1869
Bestemmelse om solidarisk ansvar for fellesledninger
OVERFØRT FRA: 3029-107/476
Gjelder denne registerenheten med flere
Servitutten hefter tilbake fra hovedbølet, og anses ikke å ha betydning for eiendommen i dag.

1997/16956-1/8 BESTEMMELSE OM VANNLEDN. TINGLYST
30.10.1997
:Knr:3029 Gnr:107 Bnr:270
SOLIDARISK ANSVAR
OVERFØRT FRA: 3029-107/476
Gjelder denne registerenheten med flere
Servitutten gjelder etablering og vedlikehold av vannledninger for eienommene med Gnr.107 Bnr 1869 og Gnr.107 Bnr:1648 , utstedt ra Lørenskog Ingeniørvesen. Eierne er solidarisk ansvarlig for vedlikehold og reparasjon av felles vann og kloakkledninger.

2022/220147-2/200 BESTEMMELSE OM ADKOMSTRETT TINGLYST
25.02.2022 21:00
KAN IKKE SLETTES UTEN SAMTYKKE FRA:LØRENSKOG KOMMUNE
Org.nr: 842566142
:Knr:3029 Gnr:107 Bnr:476

2022/220147-4/200 BESTEMMELSE OM VANN/KLOAKK TINGLYST
25.02.2022 21:00
KAN IKKE SLETTES UTEN SAMTYKKE FRA:LØRENSKOG KOMMUNE
Org.nr: 842566142
:Knr:3029 Gnr:107 Bnr:476
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Bestemmelse om solidaransvar

2022/220147-6/200 BESTEMMELSE OM FIBER-, DATA- OG TELEKABEL TINGLYST
25.02.2022 21:00
KAN IKKE SLETTES UTEN SAMTYKKE FRA:LØRENSKOG KOMMUNE
Org.nr: 842566142
:Knr:3029 Gnr:107 Bnr:476
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger

Vei / Vann / Avløp

Vann og avløp er offentlig tilknyttet.

Eiendommen er tilknyttet kommunal veg.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Selger er ansvarlig for at det foreligger ferdigattest på boligen senest på overtakelsesdagen. Det kan imidlertid bli aktuelt at overtagelse skjer på bakgrunn av midlertidig brukstillatelse fordi arbeider på utomhus og fellesarealer ikke er ferdigstilt. Av midlertidig brukstillatelse skal det fremgå hvilke arbeider som må ferdigstilles før ferdigattest kan gis. For å sikre ferdigstillelse av gjenstående arbeider har kjøper rett til å deponere en tilpasset andel av kjøpesummen på meglers klientkonto inntil ferdigattest foreligger. Dette følger av bustadoppføringsloven § 31. Det kan ikke holdes tilbake mer enn det som er nødvendig for å sikre ferdigstillelse av avtalte arbeider.

Kjøper kan ikke ta boligen i bruk dersom ferdigattest/midlertidig brukstillatelse ikke foreligger og har rett til å nekte overtagelse frem til den er utstedt.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i et regulert område.

Avsatt i kommuneplanen til: Boligformål

Kommuneplanbestemmelser for 2015-2026 følger vedlagt.

Eiendommen ligger i henhold til kartlag fra NVE innenfor område med mulighet for sammenhengende forekomster av marin leire.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Faste, løpende kostnader

Boligen er under oppføring og selger har således ikke grunnlag for å svare på strømforbruk.

Kommunale avgifter og eiendomsskatt - Disse er ikke fastsatt ennå da boligen ikke er bygget. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

Forsikring - Bygg og eiendom vil være forsikret av utbygger frem til overtakelse, deretter tegnes fullverdiforsikring av kjøper.

Oppgjør

Følgende betalingsplan gjelder:
• A konto 1:
Tomt kr. 6.500.000,- + omkostninger for dokumentavgift og tinglysingsgebyr betales innen 4 uker etter signering av kontrakt, forutsatt at kommunen har gitt byggetillatelse .

• A konto 2:
25% av rest kontraktsummen for prosjektering, byggemelding, utgravd byggegrop og støpt plate for hus men ikke planert tomt og gårdsplass.

• A konto 3:
25% av rest kontraktssummen ved tett bygg med folie på vegger og tak utvendig. Gjelder ikke vindu, takstein, panel m.m.

• A konto 4:
30% av rest kontraktssummen ved klart for maling og flisleging innvendig (bolig ikke ferdig utvendig).

• A konto 5:
20% av rest kontraktssummen ved overlevering sammen med eventuelle tilvalg.

Dokumentavgift ved tinglysing av skjøte utgjør 2,5 % av tomteverdien. I tillegg betaler kjøper tinglysningsgebyr for skjøte/hjemmelsdokument
kr.  525,- og tinglysingsgebyr pr.  panterettsdokument kr. 585,- samt kr. 172,- for pantattest.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

14 500 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 162 500,- (Dokumentavgift (2,5% beregnet av andel av tomteverdi på kr. 6 500 000-))
163 842,- (Omkostninger totalt)
14 663 842,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Annen nyttig informasjon

Utbygger tar forbehold om igangsettingstillatelse fra kommunen.

Alle perspektiver og illustrasjoner og møblerte planskisser i alt salgsmateriell er ment å gi et inntrykk av en ferdig bebyggelse og det kan ikke meldes inn krav basert på disse. Det tas forbehold om eventuelle feil i prospektet.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er ca. angivelser basert på boligens byggetegninger. Avvik kan forekomme.

Bruksareal (BRA) Det vil si areal innvendig målt ved boligens omsluttede vegger inklusive innvendige vegger. Det tas forbehold om at mindre arealavvik kan forekomme. De oppgitte romstørrelser på tegninger samsvarer ikke med boligens totale BRA som følge av at innvendige vegger ikke er medtatt i denne sammenheng. Det er på prosjekterte boliger ikke mulig å oppgi P-ROM da dette er avhengig av den faktiske bruken av hvert enkelt rom.

Er det motsetninger mellom tegninger og leveransebeskrivelsen, gjelder beskrivelsen foran tegninger. Det tas forbehold om justering og endringer av fasader, planering og utenomhusplanen. Alle illustrasjoner, 3D animasjoner, skisser, "møblerte" plantegninger m.m. er kun ment å danne et inntrykk av den ferdige bebyggelsen, og kan ikke anses som endelig leveranse. Inntegnet utstyr/inventar medfølger ikke, og det kan derfor fremkomme elementer i presentasjonsmaterialet som ikke inngår i leveransen.

Selgeren har rett til, uten at kjøperen kan kreve endring i pris, å foreta mindre endringer i oppgitte spesifikasjoner og beskrivelser som anses hensiktsmessige og/eller nødvendige og som ikke forringer prosjektets eller boligenes kvalitet og funksjon i vesentlig grad. Selgeren forbeholder seg også retten til å bestemme endelig utforming av utomhus arealer, fellesarealer, materialvalg i og på bygningene. Vindusplasseringen i boligen kan avvike fra de generelle planer, blant annet som følge av den arkitektoniske utforming av byggene.

Boligen leveres rengjort innvendig i form av "bygg vask". Boligen leveres uten utvendig rengjøring. Tomten leveres ryddet.

Følgende er ikke med i leveransen:
• Tilknytningsavgifter for tv og telefon.
• Garderobeskap.
• Badekar med garnityr og eventuelt fremføring av vann og avløp til badekar.
• Om kunde endrer til kjøkkenarmatur uten avstenging for vann til oppvaskmaskin må det monteres egen kran for avstenging i kjøkkenbenk.
• Beising.
• Behandling av impregnert trevirke.
• Finplanering, plen, hekk, kantstein, asfalt mv.
• Komplett vannopplegg til kjøleskap.
• Postkasse.
• Lys på loft.
• Husnummerskilt.

Prising av endringer og tilvalg

Det vil bli mulighet for å gjøre endringer eller tilvalg. Adgangen til å gjøre endringer og tilvalg begrenses til 15% av kontraktsverdi, jf. buofl. §9.

Muligheter for tilvalg vil være avhengig av hvor langt man er kommet i byggeprosessen når kjøpstilbudet aksepteres. Selger gjør oppmerksom på at tilvalgs prosessen kan blir overtatt av utførende entreprenør, og at oppgjør gjøres direkte mellom kjøper og entreprenør.

Dersom forfall på faktura er forut for overtakelse, må selger stille garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47.

Ved prising av endringsarbeider vil Riis Bygg AS utarbeide tilbud på dette. Pris beregnes etter netto innkjøpspris til Riis bygg AS inkl. mva. + 30% påslag. På tilvalg/oppgradering avregnes nettopris inkl. mva. mot nettopris inkl. mva. til Riis Bygg AS + 30% påslag. Ved eventuelt fratrekk er det nettopris inkl. mva. som kommer til fratrekk.  Påslaget til Riis Bygg As er pga. merarbeid knyttet til endringen, logistikk, prosjektering, eventuelt ekstra svinn samt økt risiko for feil samt garantiansvar.

Adgang til utleie (boligformål)

Det er ingen egen utleiedel i boligen. Hele boligen kan normalt leies ut i sin helhet.

Konsesjon / Odel

Ikke relevant for denne eiendommen.

Planlagt overtagelse

Boligen kan ferdigstilles etter avtale. Estimert overtagelse er 10-12 måneder etter byggestart.

Dette gjelder ikke som en bindende frist for å ha boligen klar for overtakelse, herunder ikke grunnlag for å kreve dagmulkt.
En senere igangsetting og/eller en lengre byggetid enn forventet kan medføre en senere overtakelse.

Dersom eiendommen har mangel eller selgeren ikke overleverer eiendommen til avtalt tid, kan kjøperen på de vilkår som følger av bustadoppføringslova kreve oppfyllelse, retting, prisavslag, erstatning, dagmulkt, heving og/eller holde tilbake en forholdsmessig del av kjøpesummen.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Det er tatt forbehold om blant annet igangsettingstillatelse, og det er da tilstrekkelig at selger stiller garanti straks etter at forbeholdene er bortfalt, jf §12 (9). Det samme gjelder dersom kjøper har tatt forbehold med tilsvarende virkning. Garanti skal uansett stilles før fysisk oppstart av grunnarbeider.

Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Unntatt fra dette er dersom kjøper er å anse som profesjonell part/næringsdrivende, da stilles det ikke garanti ihht buoft. §12.

Garanti etter §47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Unntatt fra dette er dersom kjøper er å anse som profesjonell part/ næringsdrivende; da stilles det ikke garanti.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.        
 
Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.
 
Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Meglers vederlag og utlegg

Provisjon (forutsatt salgssum: 14 500 000,-) (Kr.145 000) Godtgjørelse oppgjør (Oppgjørskostnad) (Kr.6 900) Info fra kommunen (Kr.5 000) Markedspakke (Kr.19 900) Klikk (Kr.7 500) Relansering finn.no (Kr.4 500) Totalt kr. (Kr.188 800)

Dersom eiendommen ikke omsettes, faktureres selger for avtalte utlegg og markedsføring.

Vedlegg til salgsoppgaven

Budskjema Egenerklæringsskjema selger Energiattest Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse Reguleringsplaner og bestemmelser Informasjon og eventuelle vedtekter fra velforening eller liknende Viktig informasjon til kjøper og selger

Finn.no: Lokalområde

Fjellhamar på Lørenskog