Klikk for galleri

Stilren 2-roms selveier m/ garasjeplass - Balkong på 11 kvm - Estimert ferdig Q3 2022- Salg av kontrakt

Stilren 2-roms selveier m/ garasjeplass - Balkong på 11 kvm - Estimert ferdig Q3 2022- Salg av kontrakt

Som kunde hos PrivatMegleren får du en skreddersydd prosess tilpasset dine behov og ønsker

Viken - Ullensaker - Jessheim

Gotaasalleen 3-7, leilighet A405

Prisantydning3.890.000,-Felleskostnader2.532,-Primærrom48m2Bruksareal49m2Soverom1Rom2
bilde fra galleri
VisningEtter avtale!
bilde fra galleri

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

123-22-0012

Eiendomstype

Selveierleilighet

Eierform

Eierseksjon

Etasje

4

Byggeår

2022

Antall rom

2

Tomtetype/areal

Fellestomt / 7111 kvm

Arealer og fordeling pr. etasje

Primærrom: 48 kvm, Bruksareal: 49 kvm

4.Etasje:
P-rom (48 kvm): Entré, gang, stue/kjøkken, 1 soverom og bad.
Balkong: 11 kvm.

Velkommen til Gotaasalléen 3-7, Leilighet A405!

Privatmegleren Brustad & Partnere har gleden av å presentere leilighet A405, en 2-roms selveier leilighet under oppføring i det populære boligprosjektet Gotaasalléen, i Hagehuset! Estimert ferdigstillelse Q3 2022.

Flott 2-roms leilighet med effektiv planløsning, samt store vindusflater og solrik balkong på 11 kvm. Det medfølger 1 garasjeplass til leiligheten. Videre medfølger det 1 sportsbod i felles garasjeanlegg med heis fra garasjeanlegget og opp til alle leilighetsplan. Her finner du også sykkelrom, samt et verksted hvor du kan skru på sykkelen og smøre ski.

Leiligheten har en lys stue, med åpen løsning til et stilrent kjøkken med integrerte hvitevarer. Utgang fra stuen til en hyggelig balkong på 11 kvm. Delikat bad med flislagte overflater, smakfull innredning samt opplegg og plass for vaskemaskin. Det er valgt mørkt fargekonsept for leiligheten, som setter et tidsriktig og smakfullt preg på boligen.

Leiligheten er utformet med hensyn til høy bokvalitet - Store vindusflater som skaper strålende innvendige lysforhold. Nyt roen og utsikten samtidig som du er midt i byen, et steinkast unna Herredshuset. Det er lagt stor vekt på den gode følelsen av komfort og tidsriktig standard.  Den rause takhøyden gir god romfølelse.

Hagehuset 1. salgstrinn består av 52 flotte leiligheter, fordelt på over 8 etasjer. Det er lagt stor vekt på den gode følelsen av komfort og tidsriktig standard i leilighetene og du som kjøper har gode muligheter til å sette ditt eget preg på ditt nye hjem.

Besøk prosjektets hjemmeside her:
https://www.gotaasalleen.no/

Salg av kontraktsposisjon

Det gjøres oppmerksom på at dette er salg av kontrakt. Det betyr at kjøper trer inn i den allerede etablerte kontrakten med Step Eiendom AS og overtar kjøper 1s rettigheter og forpliktelser i henhold til kjøpekontrakt datert 25.10.2019.

Prisantydningen som er oppgitt gjelder opprinnelig kjøpesum + merverdi til selger (første kjøper). Merverdi til selger kr. 425.000,- utgjør prisantydningen på kjøp av avtalen. Ny kjøper overtar betalingsforpliktelsene iht. kjøpekontrakten av 25.10.2019, der forskudd på kr 346.500,- innbetales til kontraktsmøte, og resten av kjøpesummen inkl. omkostninger og merverdi innbetales i forbindelse med sluttoppgjøret av boligen (jfr. original kjøpekontrakt). Det påløper også et administrasjonsgebyr til opprinnelig selger på kr 55.000,- som må betales av kjøper 2 i forbindelse med sluttoppgjøret. Det er stilt garantier ihht. opprinnelig kjøpesum. Det vil ikke bli stilt garantier for merverdien. Merverdien vil ikke utbetales til kjøper1 før ferdigstillelse av boligen, og beløpet beror på meglers klientkonto frem til utbetaling. Opptjente renter tilfaller kjøperen.

Beliggenhet - Et fredfullt blikk over horisonten

Gotaasalléen ligger på et høydedrag i sentrum av Jessheim og kan derfor by på strålende solforhold og en vidstrakt utsikt. Her kan du finne roen på din egen uteplass etter en lang dag - eller ved begynnelsen på en ny.

Gotaasalléen er stedet for deg som ønsker å leve et liv i sentrum, og være en del av det.

Jessheim har både urbane og landlige kvaliteter. Det gir byen trygge oppvekstsvilkår, samtidig som det er et veldig hyggelig sted å bo. Jessheim har blitt en sjarmerende liten storby med alle fordeler som følger. Byen er et koselig og folkelig sted - lite nok til at alt er i gangavstand, og stort nok til at du kan være den du vil.

Storgata er bare et steinkast unna, med alt du trenger - sjarmerende butikker, koselige caféer, varierte spisesteder, alle storsenterets forretninger og kulturhuset med sitt rike kulturtilbud.

Takket være sin raske vekst kan Jessheim by på et rikt utvalg av aktiviteter og arrangementer. Uansett om du er gammel eller ung, rask eller rolig, skjer det ofte noe spennende i byen. Et bredt utvalg innenfor både kultur, shopping, friluftsliv og idrett.

Kun 40 minutter med toget til Oslo eller 10 minutter med bilen til Gardermoen. Mulighetene er mange, og det er akkurat derfor så mange velger å flytte til Jessheim!

Beskrivelse av leilighet

Arealeffektiv 2-romsleilighet i 4. etasje med god plass til garderobeløsning i både entré og soverom. Nordvendt soverom med to skyvedører ut mot kjøkken. Bad med dusj og opplegg for vaskemaskin. Delvis åpen kjøkken-/stueløsning i vinkel, med store vindusflater på to sider. Fra stuen er det utgang til en stor vestvendt balkong.

Noen høydepunkter:
- Delikat kjøkken med integrerte hvitevarer fra anerkjent leverandør.
- Lekkert og velutstyrt baderom med 60x60 cm flis på både vegger og gulv, downlights og gulvvarme.
- Vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon med varmegjenvinning.
- Lys 1-stavs eikeparkett på gulv.
- Store vindusflater på stue/kjøkken og på soverom kombinert med god takhøyde bidrar til at leiligheten blir lys og romslig, med godt utsyn.
- Planløsningen er utformet med tanke på fleksibilitet i bruk, og boligen får en hyggelig balkong, slik at du kan nyte solen i rolige omgivelser på din private uteplass eller eiendommens hyggelige fellesarealer.

Trekledning, oppbrutte volumer og nedtrapping av fasaden på de to byggene skaper helhet og gjør at arkitekturen tilpasser seg omgivelsene.

Mørkt fargekonsept
Det er valgt mørkt fargekonsept for leiligheten, som setter et gjennomgående delikat og tidsriktig preg på boligen.

Kjøkkenet leveres med fronter i koksgrått og benkeplate i grå marmorfinish. Veggene males i en varm gråtone som både er lun og skaper et fint bakteppe for øvrig interiør. På gulvene er det valgt enstavs eikeparkett i en lys tone som er nøye avstemt til øvrige fargevalg. Stilen trekkes videre inn på badet, som har store fliser på gulv og vegg. Gulvflisene har steintekstur og veggene har fliser i en lysgrå tone. Baderomsinnredningen følger fargen på kjøkkenet og leveres med koksgrå grepsløse fronter. For å fullføre stilen og understreke det klassiske uttrykket, har dette konseptet mørke innvendige dører.

Rom for rom
Kjøkken:
Kjøkken med glatt malt front med klikk-push på overskap og grep på underskap fra anerkjent leverandør, i grå utførelse. Referansemodell: Sigdal Uno eller tilsvarende leverandør. Se romskjema for farger. Farge på kjøkken er av type Koksgrå S7500-N. Grep i antrasitt på overskap. Benkeplate i laminat av type Sort Marmor 20 mm eller tilsvarende. Nedfelt vask av type Omnia i stål eller tilsvarende.

Alle skuffer leveres med fullt uttrekk og demping. Det leveres 20 mm laminat benkeplate med rett forkant og nedfelt oppvaskkum. Kjøkkenarmatur leveres som ettgreps armatur med uttrekk. Referansemodell Grohe Minta. Under overskapene leveres lysskinne med LED belysning eller innfelt downlight. Kjøkkenventilator leveres i type slimline, tilknyttet ventilasjonsaggregat. Det leveres energieffektive hvitevarer som omfatter integrert kombiskap, komfyr, helintegrert oppvaskmaskin og induksjonstopp, av anerkjent merke (Siemens eller tilsvarende leverandør).

Bad:
Badet leveres med gulv fliser av type Mirage Norr Vit 60x60 cm eller likeverdig. I nedsenket dusjsone med mosaikk leveres det fliser av typen Mirage Norr Vit RR 01 mosaikk 26T eller likeverdig. På vegger leveres det fliser av type Vitra VIT Ral 7047 60x60 cm eller likeverdig.
Det leveres innsvingbare dusjvegger i herdet glass, alternativt dusjhjørne der dette er hensiktsmessig. Dusjarmatur av kjent merke monteres på vegg.

På bad leveres heldekkende hvit servant. Servantarmatur av kjent merke, type Grohe Essence New eller tilsvarende. Servantskap med skuffer i bredde som vist på salgstegninger. Grepsløst variant i farge grå eller hvit med vannrett gripelist. Det leveres utenpåliggende speil med bakgrunnsbelysning over servanten, i samme bredde som servant. Over speilet leveres en stikkontakt. Det leveres opplegg for vaskemaskin/tørketrommel med vann, avløp og stikkontakt, der hvor det er vist plassering av vaskemaskin på tegningene. Det leveres hvite downlights i tak. Vegghengt toalett type Villeroy & Boch Subway med skjult sisterne og soft-close sete eller tilsvarende. Trykkplate i kromutførelse. Alt sanitærutstyr blir levert i hvit utførelse. Mindre ansamlinger av vann kan forekomme, da det kun er fall i dusjhjørnet.

Stikk i innredning. Elektriske varmekabler på bad samt radiatorer med vannbåren varme.

Tilvalg

Det er ikke foretatt tilvalg på leiligheten.

Fristen for å gjøre ytterligere tilvalg er utgått.

Garasje / Parkering / Sportsbod

Det vil bli garasjekjeller over to plan med heis opp til leilighetsplan. Kjelleren går under begge bygg i prosjektet Gotaasalléen. Det legges opp til gjennomkjøring til fremtidig prosjektet på naboeiendommen i Felt K2 i byplanen med ca. 80 parkeringsplasser som skal ha felles innkjøring med
Gotaasalléen og adkomstrett gjennom garasjeanlegget.

Det medfølger 1 garasjeplass til leiligheten til en verdi av kr. 275 000,-.

Det tas forbehold om at parkeringsplassene ikke er ferdigstilt ved overlevering av boligene. Det vil i så tilfelle tilbys midlertidige plasser.

Leverandør av El-bil lader til sameiet vil bli Ohmia Charging. Med Ohmia skal alle med garasjeplass få mulighet til å lade. Alle P-plasser vil bli klargjort for lading, ved at det legges opp strømtilførsel og dette blir forsegler med et deksel, slik at det er klargjort for montering  av ladeboks og lading. Ladeabonnement bestilles på Ohmia Charging sine nettsider.

Utbygger fordeler parkeringsplasser i forbindelse med seksjoneringen. Det er etter offentlige krav tilrettelagt for parkering for personer med nedsatt funksjonsevne i garasjeanlegget. Eventuelle kjøpere som får tildelt slik plass uten å dokumentere behov, må i henhold til vedtektene akseptere at styret pålegger å bytte plass, dersom det kommer en beboer som kan dokumentere behov for parkering for personer med nedsatt funksjonsevne og som eier en annen parkeringsplass i sameiet.

Sportsbod:
Til alle leiligheter leveres sportsbod forskriftsmessig iht. TEK 17. Tildeling av bod vil skje etter bodplan, som er utarbeidet av utbygger. Boden  plasseres i parkeringsanlegg eller felles bodanlegg.

Utbygger vil beholde eiendomsretten til og fritt disponere over eventuelle usolgte parkeringsplasser og boder.

Utbygger forbeholder seg retten til å avgjøre hvordan organisering av garasjeanlegget med parkeringsplasser og boder vil bli utformet. Videre tas det forbehold om at garasje- og bodanlegget kan bli organisert som næringsseksjoner i de overliggende eierseksjonssameiene, evt. som egen eiendom med eget bnr. Det vil utformes vedtekter for evt. garasjesameie.

Sykkelparkering / Sykkelreparasjon / Smørebod:
Det er avsatt god plass til sykler i garasjekjeller. I eget fellesrom finner man også praktisk plass til enkel sykkelreparasjon og smøreplass for de som er glade i å gå på ski.

(Informasjonen er innhentet fra leveransebeskrivelsen i prosjektets prospekt - følger vedlagt.)

Oppvarming / Teknisk

Oppvarming og tappevann.
Prosjektet leveres med fjernvarme. Det leveres vannbåren gulvvarme i entré, kjøkken/stue og på soverom, i de leiligheter som har mer enn ett soverom. Dvs. at det ikke leveres vannbåren gulvvarme på hovedsoverommet, men på øvrige soverom. Bad leveres med elektriske varmekabler. Forbruk av varmt tappevann og gulvvarme måles pr. leilighet. Kostnaden kommer i tillegg til sameiets stipulerte felleskostnader.

Ventilasjonsanlegg
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.

Tv/bredbånd
Utbygger vil besørge tilkobling til TV- og bredbåndsleverandørInstallasjonen vil være klar til innflytting. Kostnadene kommer i tillegg til de stipulerte felleskostnadene for sameiet. Det leveres signal til ett punkt i hver leilighet. For leiligheter over 70 kvm leveres i tillegg et punkt til hovedsoverommet.

Porttelefon
Det monteres ringetablå med videokamera ved hovedinngangsdør. Svarapparat med fargeskjerm og automatisk låsåpner monteres på vegg i hver enkelt leilighet. Det leveres også ringeknapp utenfor hver leilighetsdør. Porttelefon/ dørløsning skal være tilrettelagt for digital plattform på mobil.

Elektrisk anlegg
Elektrisk anlegg leveres iht. NEK 400:2018 og ligger generelt skjult i leiligheten, bortsett fra enkelte fremføringer til lys og stikk under overskap på kjøkken og i boder, samt eventuelt  andre nødvendige synlige kabelføringer langs lyd- og betongvegger. Alle elektriske punkter er plassert på vegg, takpunkt monteres ikke så langt ikke annet er spesifisert. For lyspunkt ved betonghimling leveres et elektrisk punkt på vegg ved himling. Det leveres downlights i rom med nedforet himling i gang og på bad. På balkonger leveres det belysning på vegg og stikkontakt. Innvendig bryter.

Sanitærutstyr/rørlegger
Det monteres ettgreps blandebatterier. Det monteres opplegg for vaskemaskin på bad. Dersom kjøper setter inn tørketrommel må det benyttes kondenstørketrommel. Varmtvann til leilighetene leveres fra felles anlegg.

Brann
Brannsluknings- og brannalarmutstyr leveres i henhold til forskrifter. Bygget vil ha sprinkleranlegg med synlige sprinklerhoder der himling ikke er nedforet.

FDV:
Hver kjøper vil ved overtakelse få tildelt FDV-informasjon som viser hvilke materialer, produkter og fargevalg som er benyttet i leiligheten, med tilhørende adresselister over kontaktpersoner/bedrifter som er ansvarlig for det utførte arbeidet.

(Informasjonen er innhentet fra leveransebeskrivelsen i prosjektets prospekt - følger vedlagt.)

Byggemåte

Konstruksjon:
- Bygningene utføres med bærekonstruksjon i betong og stål. For store skyvedører til balkong eller andre dører som ikke er rømningsvei, vil åpningskraft kunne bli mer enn 30 N. Fasadeveggene utføres som isolerte stendervegger alt. leveres som prefabrikkerte elementer.

Hagehuset:
- Utvendig blir veggene i boligetasjene kledd med tremateriale.
- Balkongdekker utføres i betong/stål med tremmegulv, med synlig betongoverflate på underside av balkonger.
- Det tas forbehold om at enkelte balkonger støydempes på undersiden.
- Rekkverk på balkong oppføres i lakkert metall eller glass med brystning av tre. Det tas forbehold om at enkelte balkonger utføres med tette innvendige felt grunnet lydkrav.
- Balkongdekker er å anse som en utvendig konstruksjon. Mindre ansamlinger av vann vil derfor kunne oppstå på gulvflaten etter regnvær.
- På sammenkoblede balkonger/terrasser vil det bli levert skillevegger i metall, tre, frostet glass eller plantekasser mellom boenhetene.
- Innvendige vegger av tre-/stålstendere og mineralull, og er kledd med gipsplater. Mineralull i vegger mot bad/wc/dusjbad/vaskerom.
- Skillevegger mellom leilighetene er i betong eller av stål/tre/gips/mineralull.
- Himling vil i hovedsak bli sparklet og malt.
- Den generelle himlingshøyden vil være ca. 2,5 m.
- Det vil kunne bli sprang i himling i stue eller andre rom, der det i etasjen over er terrasse. Laveste høyde under sprang vil være 2,5 m. Bad og entré vil kunne få nedforet himling der dette er nødvendig, grunnet tekniske føringer eller innfelt ventilasjonsaggregat. Det vil ingen steder bli lavere himling enn 2,2 m.
- I leiligheter der ventilasjonsaggregatet er plassert over himling, vil det være inspeksjonsluke i himlingen.
- Yttertak utføres i betong/elementer eller tre, belagt med isolasjon og takpapp. Enkelte partier vil være dekket av sedum.

(Informasjonen er innhentet fra leveransebeskrivelsen i prosjektets prospekt - følger vedlagt.)

Beskrivelse av tomt/hage

Takterrasse til felles bruk for alle boligene i Gotaasalléen opparbeides på taket til Torghuset. Fellesområder vil bli utført med belyste gangveier, lekeplass, m.m. Det vil bli beplanting og opparbeidet grøntarealer.

Gårdsrommet mellom Bankbygget, Torghuset og Hagehuset blir et felles møtested for beboerne. Gangveiene krysses i et lite, sosialt torg med hyggelige oppholdssteder og lekeplass. Den store plenen blir beboernes felles hagerom, til lek og aktivitet eller piknik og soling.

Kjøper aksepterer at utomhusareal først ferdigstilles samtidig med siste byggetrinnet.

Inntil hele byggeprosjektet er ferdigstilt, har utbygger rett til å ha stående anleggsmaskiner og utstyr, eventuelle brakker, m.v., samt ha stående skilt på den solgte eiendom. Eventuelle skader som dette måtte påføre eiendommen, skal utbygger snarest utbedre.

Utbygger forplikter seg til å gjøre ferdig disse så snart som mulig etter at bebyggelsen/feltet er ferdig utbygget. Avhengig av årstiden kan ferdigstillelse av utomhusarealene bli utført etter overtakelse av leilighetene. Blir ferdigstillelse på høsten er det naturlig at beplantning og plen blir ferdigstilt våren etter. I så fall vil kjøper ha rett til å holde tilbake en forholdsmessig andel av kjøpesummen for uferdig utomhusareal pr. overtakelsen. Fellesarealene overtas formelt når man overtar boligen. Styret vil ha fullmakt til å gå ferdigbefaring av fellesarealene samt fullmakt til å frigi eventuelt tilbakeholdt beløp som tjener som sikkerhet for uferdig arbeid.

(Informasjonen er innhentet fra vedtektene i leveransebeskrivelsen, for prosjektets prospekt - følger vedlagt.)

Beskrivelse av sameiet

Eiendommen Gotaasalléen 3-7 vil bli seksjonert iht. eierseksjonsloven av 16. juni 2017 nr. 65. Endelig adresse og seksjonsnummer fastsettes av
kommunen innen overtakelse.  Hver seksjon utgjør en sameieandel med tilknyttet enerett til bruk av en bruksenhet og rett til sameiets felles tomt/arealer.

Selger forbeholder seg retten til å beslutte endelig organisering av byggene, herunder antall seksjoner, type seksjoner (næring eller bolig), tomteareal, antall sameier, avgrensning og størrelse på sameier, m.m.

Det er utarbeidet utkast til vedtekter for sameie(ne). Kjøper plikter å rette seg etter de til enhver tid gjeldende vedtekter. Utbygger tar forbehold om endringer som er hensiktsmessige eller nødvendige i perioden frem til overtakelse. Vedtektene regulerer forholdet mellom seksjonseierne, herunder ansvar for drift og vedlikehold samt fordeling av drifts- og vedlikeholdskostnader. Utkast kan fås ved henvendelse til megler.

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. 

(Informasjonen er innhentet fra leveransebeskrivelsen i prosjektets prospekt - følger vedlagt.)

Fellesarealer

Inngangsforhold / Heis:
- Fra garasje og hovedinngangsdører går det heis til alle etasjer. Det er én heis pr. oppgang. To av heisene avsluttes i 8. etasje, med direkte tilgang til leilighet.
- Heisen leveres med taleanrop og alarm.
- Postkasser plasseres i inngangsparti etter Postens henstilling.
- Hovedinngangsparti og rom foran heis i kjeller får fliser på gulv, dimensjon 60 x 60 cm. Trapper utføres med fliser/belegg/terazzo i inntrinn. Reposer i trapperom får tilsvarende utførelse som trapp. Spilerekkverk av metall.
- Rømningstrapper leveres i galvanisert stål eller tilsvarende.
- Himlinger leveres som systemhimling eller fast himling.

Sportsboder:
- Bodene leveres med tett vegg mot gangsonen, med spalte og nettingvegger mellom bodene. Overflatene leveres lakkert i farge.

Garasje / bodareal:
Gulv: Oljet betong/asfalt, biloppstillingsplassene merkes.
Vegger: Malt betong.
Søyler: Malt betong med kontrastfarge opp til 1 m høyde.
Himling: Malt betong / garasjehimling.
- Laveste frie etasjehøyde er ca. 2,1 m. Høyden kan stedvis være lavere, langs veggene i kjøresoner og på deler av biloppstillingsplassene.
- Det leveres lås på dører mellom garasjeanlegget og innvendige trapperom/fellesareal.

Sykkelparkering:
- Det blir etablert stativ for sykkelparkering ulike steder utomhus og felles innvendig sykkelbod i underetasjen.

P-plasser:
- Ventilasjonssystem, brannslukningsanlegg og rømningsveier for garasjeetasjen leveres iht. forskriftene.
- Bredder p-plaser: min 2,4 meter fri lysåpning.
- Det tas et forbehold om at parkeringsplassene ikke er ferdigstilt ved overlevering av boligene. Det vil i så tilfelle tilbys midlertidige p-plasser.

Utomhusarbeider:
- Takterrasse til felles bruk for alle boligene i Gotaasalléen opparbeides på taket til Torghuset. Fellesområder vil bli utført med belyste gangveier, lekeplass, m.m. Det vil bli beplanting og opparbeidet grøntarealer. Tekniske installasjoner kasses inn og dekkes.
- Utbygger forbeholder seg her spesielt retten til å bestemme endelig utforming og materialvalg.
- Det tas et forbehold om at dette arealet, samt øvrige utomhusarealer ikke er ferdig opparbeidet ved overlevering av boligene.

Renovasjon:
- Boligene får renovasjonsløsning i henhold til Ullensaker kommunes retningslinjer, med nedgravde avfallsbrønner.
- Plassering fremgår av foreløpig utomhusskisse.
- Midlertidig renovasjonsanlegg må påregnes inntil prosjektet er tilstrekkelig opparbeidet for anlegges drift.

Trafo:
- Plassering ikke avklart. Det tas forbehold om at endelig plassering avklares på et senere tidspunkt.

(Informasjonen er innhentet fra leveransebeskrivelse / salgsoppgave i prosjektets prospekt - følger vedlagt.)

Utkast til vedtekter for realsameierne

Det er utarbeidet utkast til vedtekter for sameie(ne). Kjøper plikter å rette seg etter de til enhver tid gjeldende vedtekter. Utbygger tar forbehold om endringer som er hensiktsmessige eller nødvendige i perioden frem til overtakelse.

Sameiet skal holde utvendige og innvendige fellesarealer, inkludert bygningen og  felles installasjoner, forsvarlig ved like. Vedlikeholdet skal utføres slik at skader på fellesarealene og de enkelte bruksenhetene forebygges, og slik at seksjonseierne slipper ulemper. Vedlikeholdsplikten omfatter alt som ikke faller inn under den enkelte seksjonseiers vedlikeholdsplikt, jf. punkt 5-1. Vedlikeholdsplikten omfatter også reparasjon og utskiftning når det er nødvendig, og utbedring av tilfeldige skader.

Forbehold knyttet til organiseringen:
Utbygger forbeholder seg retten til å beslutte endelig organisering av byggene, herunder antall seksjoner, type seksjoner (næring eller bolig), tomteareal, antall sameier, avgrensning og størrelse på sameier, m.m.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Tinglyst 31.08.2017
Veirett for prosjektet i eiendommen gnr. 135, bnr. 856.

Tinglyst 02.12.1935
Skydelingsforretning ved salg av gnr. 135, bnr. 6 til
Ullensaker Sparebank.

Tinglyst 10.09.1937
Ullensaker sparebank eier av gnr. 135, bnr. 177 har fått
veivesenets tillatelse til å legge vannledning/kloakkledning
gjennom Trondheimsveien, m.m.

Tinglyst 09.05.1989
Avtale mellom Sparebankgården og Gotaasgården som gjelveirett, vedlikehold av vei samt beplantning/skjerming.
Rettighetshavere: 135/6 og 177.

Tinglyst 31.08.2017
Tinglyst kjøpekontrakt. Gotaasgården Handel AS har rett
til å kjøpe næringsareal samt garasjer som er planlagt på eiendommen.

Tinglyst 04.05.1942
Bestemmelse ifgl. skjøte ved overdragelse av gnr. 135, bnr. Gjelder vedlikehold og deling av kloakkledning, m.m.

Tinglyst 26.01.1978
Bestemmelser om at Televerket har rett å ha linje/kabel feste på
bygninger. Gjelder gnr. 135, bnr. 243.

Kontakt megler for oversendelse av nevnte servitutter.

Utbygger tar imidlertid forbehold om å tinglyse rettigheter og forpliktelser som er nødvendige for gjennomføring av prosjektet Gotaasalléen og utbygging av naboprosjekt på Felt K2 i byplanen, herunder vedrørende rett til innkjøring og adkomst gjennom garasjeanlegget til Gotaasalléen  for fremtidig prosjekt på Felt K2 i byplanen. Kjøper kan ikke motsette seg eller kreve prisavslag/erstatning for tinglysning av nødvendige erklæringer/bestemmelser.

Vei / Vann / Avløp

Vann og avløp er offentlig tilknyttet.

Eventuelt privat vann- og avløpsnett mellom det offentlige tilknytningspunktet og frem til bygningskroppen skal driftes og vedlikeholdes i fellesskap av de sameier som er tilknyttet dette.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Utbygger er ansvarlig for at det foreligger ferdigattest på bygget senest på overtakelsesdagen. Det kan imidlertid bli aktuelt at overtagelse skjer på bakgrunn av midlertidig brukstillatelse fordi arbeider på utomhus og fellesarealer ikke er ferdigstilt. Av midlertidig brukstillatelse skal det fremgå hvilke arbeider som må ferdigstilles før ferdigattest kan gis. For å sikre ferdigstillelse av gjenstående arbeid har kjøper rett til å deponere en tilpasset andel av kjøpesummen på meglers klientkonto inntil ferdigattest foreligger. Dette følger av bustadoppføringsloven § 31. Det kan ikke holdes tilbake mer enn det som er nødvendig for å sikre ferdigstillelse av avtalte arbeider.

Kjøper kan ikke ta leiligheten i bruk dersom ferdigattest/midlertidig brukstillatelse ikke foreligger og har rett til å nekte overtagelse frem til den er utstedt.

Kjøper plikter å overta boligen mot midlertidig brukstillatelse, selv om seksjoneringen ikke er tinglyst. Utbygger vil i så fall besørge seksjonering så snart som mulig etter overtakelsen.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til bolig/forretning/kjørevei/fortau og kontor for Gotaasalléen 3C, 5 og 7, Jessheim sentrum. Revidert 27.06.2019. Reguleringsplanen er ikke endelig stadfestet. Iht. byplan (kommunedelplan) vedtatt 16.06.14 er området avsatt til kombinert bebyggelse og anlegg. Nabotomten er solgt og er under regulering. Det vil her mest sannsynlig komme et boligprosjekt.

Faste, løpende kostnader

Stipulerte felleskostnader er estimert til kr 2.532,- pr. mnd.

Månedlige felleskostnader er gjennomsnittlig stipulert til ca. kr 31,- pr. m2 BRA. Dette inkluderer bygningsforsikring, vedlikehold og drift av felles anlegg, trappevask/renhold, forretningsførsel, strøm i fellesarealer, m.m. Felleskostnader vil avhenge av hvilke tjenester sameiet ønsker utført i felles regi.

Forbruk av varmt tappevann og gulvvarme avregnes etter forbruksmåler pr. leilighet og kommer i tillegg til stipulerte felleskostnader. De er stipulert til ca. kr 12,- pr. m2. Strøm betales iht. eget forbruk. TV/Internett kommer også i tillegg til felleskostnadene.

Vann/avløpskostnader/renovasjon faktureres den enkelte seksjonseier direkte fra kommunen.

Det henvises til prisliste samt budsjett som viser ett stipulert gjennomsnitt over felleskostnadene pr. leilighet for første driftsår.

30 % av felleskostnadene fordeles med like store beløp på hver seksjon, mens øvrige 70 % av kostnadene fordeles på hver seksjon etter sameiebrøken.

Driftskostnad for parkeringsplass er stipulert til kr 250,- pr. mnd. første driftsår og skal betales av de som disponerer plass i garasjeanlegget. Dette er kostnad til f.eks. lys, løpende vedlikehold, e.l.

Det tas forbehold om sameiets endelige fastsettelse av felleskostnadene.

Andel fellesgjeld / formue

Andel fellesgjeld kr. 0,- / Andel fellesformue kr. 0,-  ifølge forretningsfører.
Andel fellesgjeld og evt. formue overtas av kjøper.

Oppstartskapital

Det gjøres oppmerksom på at forretningsfører vil innkreve innbetaling av oppstartskapital for Eierseksjonssameiet Gotaasalléen tilsvarende 3 måneders felleskostnader. Det vil også tilkomme evt. etableringsgebyr for Gotaasalléen Garasjesameie tilsvarende 3 måneders driftskostnader pr. plass for garasjeplasseiere. Ifbm. seksjonering kan det tilkomme dok. avgift ved tinglysning av bod.

Oppgjør

Betalingsforpliktelser i henhold til transportavtalen:

1) Beløp kr 346.500,- (tilsvarende kjøper 1 sin forskuddsbetaling) innbetales til meglers (Privatmegleren Brustad & Partnere) klientkonto til kontraktsmøte. Denne innbetalingen skal være fri egenkapital. Beløpet vil således bli utbetalt til selger så snart gyldig forskuddsgaranti foreligger etter Bustadoppføringslova. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

2) Merverdi til selger (kjøper 1) kr. 425.000,- som utgjør prisantydningen for kjøp av denne avtalen/kontraktposisjonen (innbetales til Privatmegleren Brustad og Partnere ihht transportavtalen). Merverdien innbetales samtidig som resterende kjøpesum i henhold til opprinnelig kjøpekontrakt. Merverdien vil ikke utbetales til kjøper1 før ferdigstillelse av boligen, og beløpet beror på meglers klientkonto frem til utbetaling. Opptjente renter tilfaller kjøperen.

3) Administrasjonsgebyr til opprinnelig selger på kr 55.000,- må betales av kjøper 2 i forbindelse med sluttoppgjøret (innbetales til Privatmegleren Brustad & Partnere ihht transportavtalen).

Betalingsforpliktelser i henhold til originalkontrakten:

1) Beløp kr 3 118 500,- (rest innbetaling hovedkontrakt) + Omk kr 24 858,-. (innbetales til Privatmegleren Brustad & Partnere ihht. originalkontrakt).

Totalsum inkl. omkostninger utgjør ved prisantydning kr. 3 969 858,-

Selger har stilt garantier i samsvar med budstadoppføringslova § 12, ihht. opprinnelig kjøpesum. Innbetaling av ovennevnte beløp skal ikke foretas før denne garantien er transportert på kjøper 2. Det vil ikke bli stilt garantier for merverdien.

Kjøper 2 sin plikt til å betale merverdien til kjøper1 iht. transportavtalen, bortfaller dersom utbygger ikke ferdigstiller.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

3 465 000,- (Opprinnelig kjøpesum)
425 000,- (Merverdi for salg av kontrakten)


Omkostninger
55 000,- (Administrasjonsgebyr til utbygger)
7 596,- (Oppstartskapital 3 mnd. felleskostnader - sameiet Gotaasalléen)
15 920,- ( Dokumentavgift leilighet - 2,5% beregnes ihht. eierbrøk av tomteverdi)
585,- (Tinglysningsgebyr skjøte)
585,- (Tinglysningsgebyr pantedokument)
172,- ( Panteattest kjøper)

79 858,- (Omkostninger totalt)

3 969 858,- (Totalpris inkl. omkostninger)


NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Det tas forbehold om endringer av satsene for offentlige avgifter og gebyrer, og økning av beregningsgrunnlaget for dokumentavgift som følge av at eiendomsverdien har økt fra salgstidspunktet og frem til tinglysningstidspunktet.

Annen nyttig informasjon

Det tas forbehold om at utbygger må godkjenne transport av kontrakt.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra opprinnelig prospekt.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen. Det er ikke foretatt undersøkelse av det elektriske anlegget.

Alle opplysninger i denne beskrivelse er gitt med forbehold om rett til, uten forutgående varsel, å gjøre endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, eksempelvis som et resultat av offentlige pålegg, for forsvarlig gjennomføring uten å forringe den generelle standard. Tegninger og bilder i illustrasjonsbok er kun illustrasjoner og kan avvike i forhold til plan- og fasadetegninger som vedlegges kjøpekontrakten, herunder teknisk beskrivelse. Beplanting og blomster, innredninger, hvitevarer, tepper, møbler, markiser, og annet tilbehør utover det som er beskrevet ovenfor, leveres ikke. Det tas forbehold om at sjakter og føringsveier for tekniske installasjoner ikke er inntegnet. Innkassinger vil ha varierende størrelse avhengig av leilighetstype og etasjeplan.

Det tas forbehold om eventuelle feil i beskrivelsen.

Bruksareal (BRA) for en bruksenhet er det arealet av bruksenheten som ligger innenfor omsluttende vegger. I BRA medregnes areal som opptas av vegger, rør og ledninger, sjakter, søyler, innredningsenheter, o.l. innenfor bruksenheten (NS3940). NTA er arealet mellom innsidevegger for omsluttende bygningsdel (Takstbransjens retningslinjer).

P-rom areal er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet av innvendige vegger mellom disse, minus boder og tekniske rom (Veileder NS3940).

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager

Konsesjon / Odel

Det foreligger ikke konsesjon eller odel på eiendommen.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Byggetid - antatt tidspunkt for overtagelse

Utbygger tar sikte på å overlevere boligene Q3 2022. Dette gjelder ikke som en bindende frist for å ha boligen klar for overtakelse, herunder ikke grunnlag for å kreve dagmulkt.

En senere igangsetting og/eller en lengre byggetid enn forventet kan medføre en senere overtakelse.

Etter at utbyggers forbehold er bortfalt skal utbygger skriftlig meddele til kjøper dagmulktsbelagt ferdigstillelsesintervall.

Utbygger skal med minst 3 måneders varsel angi overtakelsesmåneden til kjøper, innen den første måneden for tidligere varslet intervall. Det eksakte overtakelsestidspunktet skal gis med minst 6 ukers varsel.

Utbygger kan kreve overtakelse inntil 5 måneder før den opprinnelige ferdigstillelsesdatoen. Utbygger skal i så fall skriftlig varsle om dette minimum 2 måneder før den nye overtakelsesdatoen. Ved forsinkelse beregnes det dagmulkt fra den nye overtakelsesdatoen.

Endringer i fremdrift pga. kjøpers endrings- eller tilleggsbestilling skal varsles kjøperen umiddelbart.

Det tas forbehold om at stipulert overtagelse vil kunne endres som følge av utbruddet av koronavirus (Covid-19).

Informasjonen er innhentet fra leveransebeskrivelse / salgsoppgave i prosjektets prospekt - følger vedlagt.

Boligselgerforsikring

Selger kan ikke tegne boligselgerforsikring.

Budgivning

Boligene selges til fastpris.        
 
Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.
 
Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Viktig informasjon om salg av kontraktsposisjon

Bygget er p.t. under oppføring og leiligheten vil få tildelt et seksjonsnummer av utbygger. Leiligheten blir p.t. omtalt som leilighet A405.

Salget gjelder en kontraktsposisjon. Kjøper overtar samtlige rettigheter og forpliktelser tilhørende kontrakten og det oppfordres til å sette seg godt inn i opprinnelig salgsmateriell og inngått kjøpekontrakt. Kontraktsforholdet reguleres av bakgrunnsretten ihht. Kjøpsloven og Avhendingsloven § 1-1, fjerde ledd.

Kontrakten ligger som vedlegg til salgsoppgaven. Alle vedlegg til opprinnelig kjøpekontrakt vil være bindende for ny kjøper. Dette samt, kopi av opprinnelig salgsmateriale, følger vedlagt til salgsoppgaven. Dokumentene må gjennomgås før eventuell budgivning.

Kontrakten som ligger til grunn for kjøp av bolig under oppføring reguleres av bestemmelsene i bustadoppføringsloven. Fullførelses- og reklamasjonsgaranti jf. bustadoppføringslova § 12 som også er stilt av utbygger er basert på den opprinnelige kjøpesummen mellom utbygger og kjøper 1 i henhold til inngått kontrakt. Garanti kan gjøres gjeldende av kjøper 2, og garantist kan ikke ta forbehold som begrenser denne retten.

Selgers opprinnelige garanti etter bustadoppføringslovens §12 gjelder også for kjøper av kontraktsposisjonen, men er da begrenset til kjøpesummen i det opprinnelige avtaleforholdet, slik at kjøpesummen for kontraktsposisjonen ikke inngår i beregningsgrunnlaget for garantien. Garantien skal være pålydende 3% av opprinnelig kjøpesum i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om utbygger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av utbygger.

Interessenter oppfordres til å gjøre seg godt kjent med opprinnelige kjøpekontrakt og tekniske beskrivelser fra utbygger. Dersom utbygger ikke fullfører arbeidet iht. kontrakten, herunder misligholder, eller gjør gjeldende forbehold som medfører at boligen aldri blir overlevert, vil kjøper 2 ha krav på tilbakebetaling av kjøpesummen for kontraktsposisjonen.

Alle opplysninger i denne beskrivelse er gitt med forbehold om rett til uten forutgående varsel å gjøre endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, eksempelvis som et resultat av offentlige pålegg, forsvarlig gjennomføring uten å forringe den generelle standard.

Tegninger og bilder i prospektet er kun illustrasjoner og vil avvike noe i forhold til plan - og fasadetegninger og den ferdige bebyggelsen.

Det tas forbehold om at det kan forekomme små justeringer på nåværende tegninger/plantegning jmf. originalt salgsprospekt.

Alle arealhenvisninger er hentet fra prosjektets salgsoppgave og vedleggsett til kjøpekontrakt. Dette følger vedlagt til salgsoppgaven.

Megler tar forbehold om mindre areal avvik da eiendommen ikke er ferdig oppført og kontrollmålt.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper". Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Meglers vederlag og utlegg

Godtgjørelse oppgjør (Oppgjørskostnad) (Kr.6 900)
Markedspakke (Kr.10 900)
Provisjon (Kr.61 615)
Totalt kr. (Kr.84 415)

Dersom eiendommen ikke omsettes, faktureres selger kr 25 800,- (Markedspakke + kr 14 900,-) + evt. avtalte utlegg.

Vedlegg til salgsoppgaven

Budskjema
Reguleringsplaner og bestemmelser
Utkast til vedtekter for borettslaget og sameiet
Utomhusplan
Opprinnelig kjøpekontrakt
Opprinnelig prospekt

Areal

Primærrom: 48 kvm, Bruksareal: 49 kvm

Betegnelse

Gnr. 135 Bnr. 177 i Ullensaker kommune

Finn.no: Lokalområde

Gotaasalléen på Jessheim