Klikk for galleri

Mylla - Arealeffektiv høykvalitets fritidsbolig i idylliske Lensmannsvika 540 m.o.h.

Mylla - Arealeffektiv høykvalitets fritidsbolig i idylliske Lensmannsvika 540 m.o.h.

Som kunde hos PrivatMegleren får du en skreddersydd prosess tilpasset dine behov og ønsker

Viken - Lunner - Roa

Lensmannsvika

Prisantydning3.900.000,-Bruksareal70m2Soverom3Rom4
Meld interesse
VisningEtter avtale!
bilde fra galleri

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

BRUSTAD & PARTNERE AS / Vegar Volla

Selger/Utbygger

MWC Gruppen AS

Betegnelse

Gnr. 109 Bnr. 181 i Lunner kommune

Tomt

Fritidstomten er ca. 754 kvm.

Arealer og fordeling per etasje

Bruksareal: 70 kvm

Hyttemodell C:
1.Etasje:
BRA (70 kvm): Entre, bad, kjøkken/stue, vask/teknisk og 3 soverom.

Velkommen til Lensmannsvika!

Privatmegleren v/Vegar Volla har gleden av å presentere en arealeffektiv høykvalitets fritidsbolig under oppføring i Lensmannsvika. Et attraktivt og solfylt tomtefelt beliggende øverst ved Lensmansvika, selve indrefileten i Nordmarka.

Tomten ligger høyt og fritt i terrenget ca. 540 moh. i naturskjønne omgivelser. Løypenettet til Nordmarka Nord går like utenfor hytteveggen og byr på et stort utvalg maskin- og scooterpreparerte løyper i et variert terreng.

Tomten er vestvendt og med gode solforhold. Fra Oslo-området er du på tomtefeltet etter en drøy time i bil, oppkjøring til fjellet fra østsiden v/Grua.

Fritidsboligen tegnet av Frogner Arkitektkontor er spesielt tilrettelagt for den aktuelle tomten og leveres med en gjennomgående høy kvalitet og standard i materialvalgene! Det kan bla. nevnes storformatfliser med underliggende gulvvarme i hall og bad, hvitlasert eikeparkett i alle oppholdsrom, peisovn i stue, plassbygget kjøkken, samt store vindusflater fra gulv til tak som slipper inn rikelig med lys. Oppføres etter TEK 17.

Fritidsboligen vil få et en meget smart og arealeffektiv planløsning med BRA på 70 kvm.

Inneholder bla. en innbydende stue med gode vindusflater, unik takhøyde og en flott peisovn. Stilrent kjøkken med alt av integrerte hvitevarer, smakfullt bad, teknisk rom/vaskerom, romslig entre/gang, samt tre tiltalende soverom. Det oppføres i tillegg en isolert utvendig sportsbod, perfekt for ekstra lagringsmuligheter.

Den aktuelle tomten er på 754 kvm med pris fastsatt til kr 3.900.000,- inkl. ferdig oppsatt fritidsbolig! Byggestrøm, avfallshåndtering, transport og kranbil er inkludert i prisen.

Tomten vil få alt av moderne fasiliteter som bla. helårsvei, tilknytning til felles privat vann/avløp og elektrisitet.

Tomten kan fritt besiktiges etter eget ønske, velkommen!

Beliggenhet

Tomtefeltet ligger i et etablert og naturskjønt område øverst ved Lensmannsvika, selve indrefileten i Nordmarka. Tomtene ligger høyt og fritt i terrenget ca. 540 moh. i naturskjønne omgivelser. Området består i all hovedsak av nyere fritidsboliger med gode muligheter for friluftsliv sommer og vinter. Og rett utenfor døra finner du preparerte skiløyper og løypenettet . Det er også gode forhold for tursykling, og bare noen minutters gange til Myllavannet med bade- og fiskemuligheter.

Mylla er et vann nord i Nordmarka, på grensen mellom Lunner og Jevnaker kommune i Oppland. Vannet ligger på 496 moh., nordvest for åsen Bislingflaka og øst for Lamannshaugen og Helgehaugen.

Mylla er et godt utgangspunkt for kanoturer i Nordmarka. Området er et sant eldorado for naturelskere, og her kan du lett finne roen i en ellers hektisk hverdag. Om vinteren byr området på et stort antall av gode skiløyper i variert terreng.

Ved Svea sportshytte kan du ta en pust i bakken under skiturer vinterstid. Et fantastisk flott løypenett, med brede, oppkjørte løyper er en del av hele Nordmarkas løypenett. Ytterligere informasjon om alle mulighetene i området kan finnes på www.skiforeningen.no og www.ut.no.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Rema 1000 på Grua og Kiwi på Roa/Grua. Ønsker du ytterligere servicetilbud dekker hyggelige Roa sentrum de fleste daglige behov. Lunner-tunet kjøpesenter, Gran handelsstand og Mosenteret i Nittedal ligger også godt innen rekkevidde med et utvalg av butikker.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Tog på Lunner og Roa. Ca. 7,7 km til Lunner, 56 km til Oslo og ca. 44 km til Gardermoen.

Av severdigheter kan en tur til Hadelands Bergverksmuseum, Norges eldste, registrerte jerngruve, anbefales. Her har du blant annet mulighet til å få et unikt innblikk i gruvedriften. På Nesbakken ligger også Hadeland Glassverk, Kistefos-museet og et trivelig handelssentrum.

Beskrivelse

Innvendig oppholdsrom:
Stue, kjøkken, gang, soverom og bad. Innvendig panel, tak, vegger, listverk, gulv, farge vinduer og kjøkken er vist i bildene i annonsen. Belysningsplan inneholder ikke innfelte spotter, men fast lyspunkt i hvert tak.

Gulv:
I stue, kjøkken, gang og soverom, leveres eikeparkett Moelven Arctic 13 x 167.
Entre leveres med skiferligende flis 30 x 60 cm NE21 NAT Lumnezia på gulv med varmekabel.

Vegg
Stående furu glattpanel 14x145 mm, gulvlister med buet kant 18x70 mm og synlige bærebjelker blir levert med ett strøk interiørbeis. Farge beis: Skumring 13.

Tak
Furu glattpanel 14x145 mm (IPO 3), hulkil taklist 21x21 mm og synlige bærebjelker blir levert med ett strøk interiørbeis, Farge: Skumring 13.

Dører:
Profilert furudør med inntrukket speil beiset i farge Skumring 13. Dørvrider i moderne design: Rett håndtak i børstet stål.

Lister:
Furulist til dør og vindu med rett kant 18x70 mm, foringer i furu levert beiset interiørfarge Skumring13.

Ildsted:
Sirius 1 høy med vinkeldør malt i samme farge som kjøkkeninnredning.

BADEROM
Gulv:
Fliser på gulv 30 x 60 cm Minos Ash mate og fliser i dusjsone 15x15 cm. Gulvet er støpt med varmekabler, termostat og ett sluk

Vegg:
Stående furu glattpanel 14 x 145 mm levert med ett strøk interiørbeis, farge Skumring 13, gulvlister 7 cm gulvflis.
I dusjsone blir det levert 30 x 60 cm betong look flis lagt horisontalt.

Komplett baderoms innredning samme design som kjøkken, blandebatteri Oras Saga, dusjtermostat Oras Nova og dusjvegger i glass, vegghengt toalett.

MØBLER I STANDARD LEVERANSE

Kjøkken:
Innredning leveres malt i farge NCS S8000-N, enten med a) Slette fronter b) Shaker-stil, et inntrukket speil, Moderne rette skaphåndtak i børstet stål. Kjøkken som på tegning med integrerte hvitevarer fra Electrolux eller tilsvarende (kombiskap, oppvaskmaskin 60 cm, induksjonsplate, stekeovn og ventilator - alt tilpasset 60 cm skap, benkeplate i massiv eik. Skuffer leveres med demping. Tegninger leveres ved kontraktsinngåelse. Liste over hvitevarer se vedlegg. Avvik kan forekomme, hvis modell er utgått/endret.

Bad/WC:
Komplett baderomsinnredning i heltre, med samme design og farge som kjøkken NCS S8000-N. Hvit emaljert topplate, firkantet med støpt servant. Speil over vask med innfelt lys på begge sider. Blandebatteri Oras Saga el. Mora, dusjtermostat Oras Nova og dusjvegger i glass. Vegghengt toalett m/hvit trykknapp på vegg.

Byggemåte

Grunnmuren/sålen:
Ringmursystem leveres fra ferdig planert tomt. Såle med oppstikk vann VA og strøm leveres iht. tegninger.

Utvendig panel:
MWC massive signaturpanel (OP01V) leveres ferdig grunnet i beis, farge kullsort, ett strøk. Alt panel blir beiset før montering. Panelet består av 19x145 mm stående glattpanel. Detaljene blir levert som vist på arkitekttegning som er vedlegg til kontrakt.

Vinduer:
Sorte  vinduer RAL 9005 med 2 lags energiglass. Hvilke vinduer som kan åpnes og åpningsretning er vist på arkitekttegning som er vedlagt kontrakt. Det kan forekomme restriksjoner på åpning ved brannklassifisering. 

Dører:
Sort inngangsdør RAL 9005 blir levert som på tegning. Dette fremkommer av arkitekttegning. Størrelse på dør er vist på arkitekttegning.

Tak:
Torv på tak leveres. Det leveres sorte metalltakrenner med nedløp. Helsveiset membran for underlag til torvtak. Forkantbord og sort raftbeslag.

Utvendig bod:
Utvendig bod leveres isolert. Gulv i bod er pusset betong.

Belysning:
Det leveres 1 stk. utelampe ved inngangsparti, og 1stk. utelampe på terrasse.

Pipe:
Det leveres stålpipe fra Schiedel.

Teknisk

Elektrisk:
Elektrisk installasjon leveres etter NEK400:2018. Det leveres ett takpunkt i alle rom. Sikringsskap blir plassert iht. Tegning. Det leveres elektrisk vifte på bad. Elektrotegninger blir forelagt på kontraktsmøte og man får tilbud fra MWC for gjennomgang og evt. oppgradering.

Oppvarming:
Panelovner i alle rom med parkett på gulv. Under flislagte gulv i hall og bad, legges det termostatstyrte varmekabler.

Brannsikring:
Det leveres med ett brannslukningsapparat plassert i bod. Det leveres røykvarsler. På kjøkken over platetopp leveres komfyrvakt, som automatisk slår av plate- toppen ved overoppheting.

Internett:
Kunden må selv ordne med trådløs internett da det pr. nå ikke leveres internett via kabel i området.

Ventilasjon:
Ventiler på vegg.

Beskrivelse av tomt

Fritidstomten er på ca. 754 kvm.

Tomten overdras med vei, vann, avløp og strøm til tomtegrensen.

Tomten vil få gruset biloppstillingsplass. For øvrig leveres tomten planert slik de fremstår per i dag.

Terrasse på ca. 14 kvm er en del av standardleveransen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

1970/5955-2/20 Best. om byggeforbud 19.10.1970
Gjelder en nærmere best. del av eiendommen
Overført fra: 3054-109/146
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei / Vann / Avløp / Strøm

Privat adkomstvei med felles vedlikeholdsansvar for de husstandene som benytter veien. Bom inn til Lensmannsvika med egen nøkkel.

Innenfor område AVl - vannforsyningsanlegg, er det oppført felles pumpehus for vannforsyningen innenfor planområdet.

Innenfor områdene AAl og AA2 - avløpsanlegg, er det oppført felles pumpekum.

Felles infiltrasjonsanlegg på Brattholt Skog (Lensmannsvika), må være ferdigstilt av utbygger før overdragelse av fritidsboligene.

Velforening

Pliktig medlemskap i feltets velforening. Dette vil bli tinglyst.

Vedtekter og medlemskap følger med overdragelsen av fritidsboligen.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Selger er ansvarlig for at det foreligger ferdigattest på fritidsboligen senest på overtakelsesdagen. Det kan imidlertid bli aktuelt at overtagelse skjer på bakgrunn av midlertidig brukstillatelse fordi arbeider på utomhus og fellesarealer ikke er ferdigstilt. Av midlertidig brukstillatelse skal det fremgå hvilke arbeider som må ferdigstilles før ferdigattest kan gis. For å sikre ferdigstillelse av gjenstående arbeider har kjøper rett til å deponere en tilpasset andel  av kjøpesummen på meglers klientkonto inntil  ferdigattest foreligger. Dette følger av bustadoppføringsloven § 31. Det kan ikke holdes tilbake mer enn det som er nødvendig for å sikre ferdigstillelse av avtalte arbeider.

Kjøper kan ikke  ta fritidsboligen i bruk dersom ferdigattest/ midlertidig brukstillatelse ikke foreligger og har rett til å nekte overtagelse frem  til den er utstedt.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til fritidsbebyggelse i henhold til detaljregulering av Bratholt Skog felt 1. Reg.plan følger vedlagt.

Faste, løpende kostnader

Det vil bli pliktig medlemskap i velforening/sameie for området sammen med Felt 1. Denne er under etablering og vi har p.t. ingen opplysning om årlig kontingent. Velforeningen vil ha ansvar for felles pumpehus for vannforsyning innenfor planområdet, samt felles pumpekum og infiltrasjonsanlegg. I tillegg vil kostnad for måking av felles vei inngå i denne kontingenten ifølge eier.

Renovasjon og eiendomsskatt vil tilkomme.

Se ellers lunner.kommune.no

Bygningsforsikring av fritidsboligen.

MWC sørger for nødvendig brann- og tyveriforsikring for hele byggeperioden.

Engangskostnader

Tilknytningsavgift for vann/avløp er estimert til ca. kr 50.000,-. Faktureres direkte fra utbygger.

Etableringsgebyr til E-verket er estimert til ca. kr 25.000,-. Faktureres direkte fra utbygger.

Oppgjør

Kjøper skal betale forskudd på 10% kontraktinngåelse hvis ikke annet er avtalt. Utbygger kan velge å stille garanti etter bustadoppføringslova § 47 som sikkerhet for forskuddsinnbetalingen. Dette innebærer at utbygger kan disponere forskuddsinnbetalingen fra kjøper fra det tidspunkt garantien foreligger. Eventuelle renter av forskuddsbeløpet tilfaller kjøper frem til garanti er stilt og til selger etter at garantien er stilt. Dersom utbygger ikke velger å stille garanti vil forskuddsbetalingen bero på meglers klientkonto inntil skjøte er tinglyst på kjøper.

Innbetalingen av 10% ved kontraktsinngåelse skal være i form at ubundet egenkapital. Det vil si at det ikke skal etableres pant i boligen (eller i eiendommen hvor  boligen inngår) som sikkerhet for kjøpers finansiering av håndpenger.

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest tre virkedager før avtalt overtagelsesdato.

Før noen del av kjøpesum blir utbetalt selger må hjemmel til fritidsboligen være overført kjøper, jf. bustadoppføringslova §46.

Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted.

Forsinkes betalingen med mer enn 30 dager, har selger rett til å heve kjøpet og foreta et dekningssalg iht. buofl. Selger vil holde kjøper ansvarlig for selgers eventuelle økonomiske tap som følge av kjøpers mislighold. Selger har rett til dekning av sitt tilgodehavende i kjøpers eventuelle innbetalinger, herunder også for renter og andre omkostninger som påløper på grunn av kjøpers mislighold.

Kjøper og selger samtykker til at sluttoppgjør kan foretas før skjøte er tinglyst mot fremlagt §47 garanti tilsvarende hele kjøpesummen. (Forutsetter at kjøpers bank samtykker).

Innbetalingen av 10% ved kontraktsinngåelse skal være i form av ubundet egenkapital. Det vil si at det ikke skal etableres pant i boligen (eller i eiendommen hvor boligen inngår) som sikkerhet for kjøpers finansiering av håndpenger.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Sluttopggjør

Sluttoppgjør (rest kjøpesum og omkostninger) skal innbetales til oppgjørsmedarbeiders klientkonto senest 3 dager før overtagelse.

Tilvalg

Det vil bli gitt mulighet for å gjøre enkelte individuelle tilpasninger. Selger vil i god tid før innredningsarbeidene starter, utarbeide en tilvalgs meny hvor priser og frister for beslutning vil fremkomme. Det er ikke anledning til å flytte på elektriske installasjoner, eller avløp, rørføringer, ventilasjonssjakter og vanntilførsel. Det gis heller ikke anledning til å endre på vindusform eller utvendig fasade.

Adgangen til å gjøre endringer og tilvalg begrenses til 15% av kontraktsverdi, jf. buofl.  §9.

Tilvalg ses som avtalt når både MWC og kunde har signert et tilvalgsdokument.

Betaling for endringer og tilvalg

Betaling for endrings- eller tilleggsarbeider som er avtalt direkte mellom kjøper og selger, skjer enten som forskuddsbetaling mot sikkerhet i form av forskuddsgaranti eller overskjøting, eller i forbindelse med sluttoppgjøret.

Eventuell avtale om endringer og tilvalg som kjøper gjør direkte med underentreprenør gjøres opp partene imellom utenfor denne kontrakt.

Totale kostnader

3 900 000,- (Prisantydning for tomt T5)


Omkostninger
30 000,- (Dokumentavgift av tomteverdien 1.200.000,-)
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)

31 342,- (Omkostninger totalt)

3 931 342,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Annen nyttig informasjon

Endringer på standard leveranse blir avtalt i et eget vedlegg til kontrakt. Møbler og andre installasjoner som vist på arkitekttegning følger ikke med i leveransen, dersom det ikke er spesifisert i leveransebeskrivelsen eller annet vedlegg i kontrakt. Tilvalg er avtalt når både MWC og kunde har signert et tilvalgsdokument.

MWC Gruppen AS er gitt fullmakt til å gjennomføre salget, samt stille alt av garantier i hht. Bustadoppføringsloven.

Adgang til utleie (boligformål)

Det er ikke egen utleiedel i fritidsboligen. Hele fritidsboligen kan normalt leies ut.

Konsesjon / Odel

Nei.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Planlagt overtagelse

Ved byggestart er det estimert en byggetid på ca. 6 mnd., men dette tidspunktet er foreløpig og ikke bindende - og utløser derav ikke dagmulkt.

Dersom eiendommen har mangel eller selgeren ikke overleverer eiendommen til avtalt tid, kan kjøperen på de vilkår som følger av bustadoppføringslova kreve oppfyllelse, retting, prisavslag, erstatning, dagmulkt, heving og/eller holde tilbake en forholdsmessig del av kjøpesummen.

Dersom det er innkalt til overtagelsesforretning, men overlevering ikke kan skje til avtalt tid (dagmulksutløsende fristoversittelse), kan selger kalle inn til overtagelsesforretning med syv dagers varsel, jf. buofl. § 15.

Endringer i fremdrift pga. kjøpers endrings- eller tilleggsbestilling skal varsles kjøperen umiddelbart.

Selgers forbehold

Det tas forbehold om rammetillatelse, byggetillatelse og igangsettingstillatelse.
Søknad om byggetilltalese må sendes inn separat for hver enkelt tomt og saksbehandlingstiden i kommunen kan ta opptil 2 mnd. Estimert byggetid er ca. 4 mnd. etter godkjent byggesøknad.

Det kan forekomme avvik mellom leveransebeskrivelsen og plantegningene. I slike tilfeller er det alltid denne leveransebeskrivelsen som er retningsgivende. Selger har til enhver tid, og uten å informere kjøper i forkant, rett til å foreta endringer basert på offentlige krav og pålegg som selger måtte bli pålagt. Det tas forbehold om trykkfeil i leveransebeskrivelse og prospekt.

Illustrasjoner i tegningsmaterialet kan vise forhold som ikke er i samsvar med leveranse, inkludert, men er ikke bare begrenset til, møblering, kjøkkenløsning, hvitevarer, garderobeløsninger, fargevalg, fliser, tepper, dør og vindusform, bygningsmessige detaljer, f.eks. fasadedetaljer, materialvalg, blomsterkasser, beplantning etc.

Det presiseres spesielt at kjøkken leveres i henhold til egen kjøkkentegning. Stiplet inventar medfølger ikke i standardleveranse.

Kjøper må senest innen signering av kontrakt fremlegge finansieringsbevis. Kontraktsmøte avholdes innen rimelig tid etter aksept på kjøpstilbud.

Det forutsettes at skjøtet tinglyses i kjøpers navn iht. kjøpekontrakten. Ved eventuell endring i eierskap/ navneendring fra kjøpers side etter at bindende avtale er inngått, vil det påløpe et administrasjonsgebyr på kr. 30.000,- inkl. mva. Eventuell endring krever selgers samtykke.
Det tas forbehold om mindre justeringer på tegninger og arealer i forbindelse med utarbeidelse av arbeidstegninger.

Alle perspektiver, modell, illustrasjoner og møblerte planskisser i alt salgsmateriell er ment å gi et inntrykk av en ferdig bebyggelse og det kan ikke bygges et krav på disse.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Det er tatt forbehold om blant annet igangsettingstillatelse, og det er da tilstrekkelig at selger stiller garanti straks etter at forbeholdene er bortfalt, jf §12 (9). Det samme gjelder dersom kjøper har tatt forbehold med tilsvarende virkning. Garanti skal uansett stilles før fysisk oppstart av grunnarbeider.

Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Unntatt fra dette er dersom kjøper er å anse som profesjonell part/næringsdrivende, da stilles det ikke garanti ihht buoft. §12.

Garanti etter §47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Dersom kjøper ikke anses å være forbruker, oppstår det ingen garantiforpliktelse for selgeren.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Fritidsboligene selges til fastpris.        
 
Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.
 
Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Meglers vederlag og utlegg

Dersom prosjektet ikke omsettes, faktureres selger for markedspakke og direkte utlegg.