Søreidgrend i Vestland

Steinsviken - 7 Moderne og barnevennlige prosjekterte eneboliger

Steinsviken - 3 ledige! Moderne prosjekterte eneboliger beliggende like ved Nordåsvannet.

Priser

8.490.000,- til 8.490.000,-

Meld deg på visning
  • Bruksareal
    168m2 - 168m2

Velkommen til Steinsviken Familietun! Boligene vil få en landlig beliggenhet innerst i Nordåsvannet, hvor Steinsviken og Søviken møtes. Her vil du bo langs naturskjønne omgivelser med nærhet til sjøen og kort vei til alt du trenger. Beliggenheten egner seg svært godt for barnefamilier, med nærhet til skole og barnehager, samt flotte tur og friluftsområder.

Fra boligene er det kort vei til flotte turområder i skog og mark, med turstier som passer både den aktive og for mosjonistene. For de turglade kan det være verdt å ta turen til blant annet Storrinden, Knappenfjellet eller Skranevatnet. Ønsker du rolige dager langs vannkanten er det verdt å nevne Skjoldabukta og Kyrkjetangen - hvor sistnevnte er en drøm av en sandstrand like ved Nordåsvannet med fasiliteter som svaberg, stupebrett og store gressletter. Området Steinsvikneset, som ligger på nedsiden av veien for prosjektet, er avsatt av Bergen kommune til friområde og det er pågående planleggingsarbeider her for et spennende friområde for allmennheten med både badeplass og turstier. Ifølge kommunen er det planlagt oppstart i 2023.

Det er flere idrettsanlegg i området blant annet Søvikbanen, med flott kunstgressbane og Sandslihallen med utendørs og innendørs hall for de aktive. Sandslihallen har gangavstand fra eiendommen, hvor det tilbys fritidsaktiviteter på klubbnivå. For den treningsglade er det flere treningssentre i området, som Aktiv 365 og SATS.

Fra eiendommen er det kort avstand til flere skoler og barnehager, med bla. Aurdalslia skole, Skranevatnet og Søreide skole -sistnevnte som er en ny og moderne skole som var oppført i 2014. Det er også flere barnehager med gangavstand fra boligene, blant annet Espira Steinsviken, Aurdalslia og Einerhaugen barnehage.

Det er minst like viktig å ha nærhet til alt det praktiske du trenger i hverdagen. Det får du når du bor i Steinsviken Familietun! Med kort vei til Lagunen, har du alt du trenger innen kort avstand. Ønsker du deg ytterligere servicetilbud så er Bergen sentrum bare 18 minutter unna via bil. Området er også godt egnet for offentlig kommunikasjon, med Sandsli bybanestopp ca 1,5 km unna. Videre er det et godt busstilbud, med nærmeste busstopp bare 3 min. unna - herfra kommer du deg til alt fra Bergen sentrum eller videre utover mot Flesland.