Klikk for galleri

Råstølen Park - Ny, innbydende 3-roms toppleilighet med gode kvaliteter og garasjeplass. Privat takhage på 25kvm!

X
Bergen-Fana – Rådal

Steinsvikvegen 272 - GH707

Bergen-Fana – Rådal

Steinsvikvegen 272 - GH707

Prisantydning
7.100.000
Primærrom
92m²
Bruksareal
97m²
Visning
Søndag 24.02.2019 – 12:00-13:00
Visning
Søndag 24.02.2019
12:00 - 13:00
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF / Partner
91 00 11 61
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF / Partner
98 68 67 87
Salgsoppgave
Lukk

Karianne Hovden Igelkjøn

Eiendomsmegler MNEF / Partner
PrivatMegleren Nyeboliger Bergen

Remy Brekke

Eiendomsmegler MNEF / Partner
PrivatMegleren Nyeboliger Bergen
 

Informasjon om prosjektet

Betegnelse

Gnr. 120 Bnr. 500 Snr. 86 i Bergen kommune

Byggeår

2018

Beliggenhet

Råstølen Park får en svært sentral beliggenhet, kun et bybanestopp fra Lagunen storsenter. Fra Råstølen vil noen sykle til de store arbeidsplassene på Sandsli og Kokstad, men de fleste vil nok spasere de få meterne til Bybanen for å komme seg på jobb, sjekke inn på Flesland, shoppe på Lagunen, dra på Brann stadion eller kose seg i Bergen by night.
Eiendommen ligger solrikt til, med utsikt over nærområdet samt skog og fjell. Området vil bli pent opparbeidet med beplanting, og det vil bli lagt opp til sosiale møtepunkter som skaper et godt bomiljø.

Sentral beliggenhet med gangavstand til alt du måtte trenge av servicetilbud. Det er flere matbutikker i gangavstand, og den nærmeste er REMA1000 butikken i 1. etasje i trinn 2 (Hus I). Det ligger flere barnehager i nærheten og det er kort vei til nærmeste barneskole, ungdomsskole og videregående skole. Med bybanen like utenfor døren er det en kort tur til alt du måtte trenge av servicetilbud i Laguneparken. Råstølen Park ligger nært både by- og friluftslivet, med kort vei unna arbeidsplassene på Sandsli og Kokstad og friområdet på Siljustøl. Beboerne kan også velge mellom bil, sykkel eller kollektivtransport nå som Råstølen har fått sitt eget bybanestopp, rett utenfor døren. Av aktivitetstilbud i området kan det nevnes at det er kort vei til Fana Golfklubb. I tillegg er det 2,5 km til EVO Nordås som er nærmeste treningssenter. Det er også kun 1,8 km til Fana Stadion hvor Fana IL har friidrett og fotball.

Kort fortalt:
Romslig og svært attraktiv 3-roms selveier.
Takhøyde på 2,8 meter i stuen
Trappefri adkomst
Romslig terrasse med god ettermiddagssol
Privat takhage på ca 25 kvm
Rett ved Bybane trasé som tar deg dit du ønsker
Inkludert fast p-plass i garasjeanlegg
Kjøkken og stue i moderne åpen løsning.
Svært godt lysinnslipp fra store vinduer.
Bod på ca. 5 kvm i garasjeanlegg
Sikringsskapet har automatsikringer.
Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
10 års reklamasjonsfrist med bolig i Råstølen

10 års reklamasjonsfrist - bare hos Skanska!

I Råstølen Park får du hele 10 års reklamasjonsfrist. Dette gir deg mer sikkerhet i forhold til ditt boligkjøp enn du noen gang har hatt tidligere - og Skanska er den eneste boligutvikleren som tilbyr dette i det norske markedet.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

På Råstølen, bare noen minutters gange fra prosjektet, finner man også museet Siljustøl som var hjemmet til komponisten Harald Sæverud. Siljustøl ligger i flotte omgivelser med stier og vann, og er et svært populært turområde. Fra Råstølen Park er det også gangavstand til Fana stadion og Fana Golfklubb, så her ligger forholdene til rette for en aktiv fritid!

Bygninger

Hus GH
U. etasje består av garasjeanlegg og boder
1.etasje består av næringsareal, boder og sykkelparkering
2-7 etasje, 85 leiligheter
7.etasje har felles takterrasse for beboerne i hus GH

Byggemåte

Arbeidene er utført etter gjeldende Plan og bygningslov (TEK 10), Byggeforskrifter iht. anbefalte toleranseklasser som vist i NBI 520.008 for utførelse for de enkelte konstruksjoner. Byggene fundamenteres på faste masser til fjell.

Innhold

Heis, garasje, matvarebutikk, bybanestopp og turområder! Enklere kan det nesten ikke bli! Trinn 5 består av Hus GH, som ligger lett tilbaketrukket i Råstølen Park.

Prospekt, plantegninger, leveransebeskrivelse, prisliste og kjøpstilbud finner du på prosjektets hjemmeside: www.rastolen-park.no

Byggetrinn 5 er siste byggetrinn i prosjektet. Femte byggetrinn går over ett bygg -Hus GH. Huset, som inneholder 85 leiligheter og næringsareal i 1.etasje, går over 6/7 etasjer og har takterrasse på den delen som kun har 6 etasjer. Prosjektet anlegges med felles garasjekjeller hvor majoriteten av boligene har 1 stk parkeringsplass i felles garasjeanlegg. Alle oppganger er tilknyttet heis og vil ha adkomst direkte via garasjekjeller. Leilighetene leveres nøkkelferdige med en variert miks av gode 2-roms til romslige 3-roms leiligheter tilpasset en variert beboersammensetning. Alle med balkong eller terrasse.

Standard

Leiligheten ligger i 7.etasje vendt mot parken og vil få flott ettermiddag-, kveldssol. Boligen har romslig terrasse og en egen privat takhage på 25 kvm med plass til flere sittegrupper og spisebord.

Denne leiligheten bør sees! Den store takhøyden på hele 2,8 meter gir leiligheten en enorm romfølelse og luftig preg.
En innbydende entré med tre stavs hvitmattlakket eikeparkett og downlights i tak ønsker deg velkommen inn. Stuen er svært innbydende og har åpen løsning mot klassisk og funksjonelt kjøkken fra Sigdal. Hvitevarer fra Siemens er inkludert. Mye skapplass og godt med arbeidsplass på benken. Kjøkken er oppgradert og får en naturlig tilknytning til stue. Man har god plass til spisebord hvor du kan ha mange gjester. Hele stuen er vendt mot vest og herfra kan du nyte mange fine solnedganger og fin utsikt. Fra stuen er det utgang til en terrasse på ca 12 kvm og fra kjøkkenet har du utgang til takhagen på 25 kvm. Perfekt til grilling og middagsselskaper.

Leiligheten har to romslige soverom, og hovedsoverom er på hele 14kvm. Hovedsoverom har inngang til privat bad med dusjløsning.
Badene har gulvarme og flislagte overflater, og hovedbadet har praktisk innredning med vaskemuligheter skjult bak skyvedører av speil. Det er gode lagringsmuligheter i innvendig bod og i boden i garasjeanlegget.

Velkommen til visning!

Oppvarming

Bygget er tilknyttet fjernvarmeanlegget og leilighetene varmes opp med radiator. På badet er det vannbåren varme i gulv fra fjernvarme. Hver leilighet er utstyrt med egne energimålere for å kunne lese av og betale for reelt forbruk. Det er balansert ventilasjon for komfortabelt inneklima.

For ordens skyld gjøres det oppmerksom på at det ikke leveres varmekilder i alle rom.

Parkering / Garasje

1 stk parkeringsplass i garasjeanlegg er inkludert i prisen.

Adkomst

Når du kjører langs Steinsvikvegen i retning Søreide, ligger tomten hvor vi bygger Råstølen Park på høyre hånd. Fellesvisninger vil bli skiltet med Skanska visningsskilt.

Visninger vil i all hovedsak foregå i visningsleiligheten vår i Steinsvikvegen 272(Hus GH) i 6.og 7. etasje.

Ta gjerne kontakt med Remy Brekke tlf: 98 68 67 87 eller Karianne H. Igelkjøn tlf: 91 00 11 61 for for å få mer informasjon om prosjektet og salgsprosessen. Ønsker du en visning i hus GH så kan dette avtales direkte med megler.

Beskrivelse av tomt/hage

Selveierleiligheter organisert i et eierseksjonssameie. Parkeringskjeller er skilt ut som egen anleggseiendom som er skilt ut som eget gnr/bnr. Det er opprettet et eget garasjesameie. For Hus I, D, E og GH er det felles parkeringsanlegg under byggene, samt under parken.

Uteområde er pent opparbeidet med grøntområder og sosiale møtepunkt. Utomhusanlegget er felles for hele Råstølen Park. Det er etablert en velforening som bl.a. skal ivareta drift og vedlikehold av utomhusarealet. Det er pliktig medlemskap for alle sameiene i velforeningen. Det er utarbeidet vedtekter til utomhusanlegget.
Se utbyggers salgsbrosjyre for informasjon om området og tomten.

Nærområdet er i dag bebygget med en kombinasjon av nye og eldre boligkomplekser, samt noen næringsbygg. Ny barneskole på naboeiendommen ble ferdigstillet august 2018.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 25. Pantekravet kan ikke overstige 1 G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig avløpsnett og vann via private stikkledninger. Adkomst til prosjektet skjer via kommunal vei, ifølge Bergen kommune.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Midlertidig brukstillatelse garasjeanlegg, utearealer, va-anlegg og oppføring av boligblokk, hus GH datert 09.11.18 kan sees hos megler. Hele tiltaket skal være ferdigstilt innen 24.07.2019, jf. byggesaksforskriften § 8-1

Ligningsverdi

Ligningsverdi er p.t. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om fastsettelse av ligningsverdi.

Reguleringsforhold

Området er regulert ihht. reguleringsplan med planid:: 61010000, YTREBYGDA. GNR 120 BNR 5 M.FL., FAGERHEIM, BARNESKOLE M.M. saksnr: 200914130 stadfestet 25.09.2013, berøringsgrad 100%
Og planid 5015500 YTREBYGDA. GNR 120, NORDÅS VEST, DEL 1, FELT B15
Saksnr. 190411550 ,stadfestet 14.01.1985 berøringsgrad < 0,1 % (0,0 m²)

Se nærmere info i salgsoppgaven.

Beskrivelse av sameiet

OBOS StorBergen er engasjert som forretningsfører.

Råstølen Park Eierseksjonssameie 4 består av 85 boligseksjoner i Hus GH og næringsarealer i 1.etasje. Hver leilighet får tildelt eget seksjonsnummer. Uteplass (terrasse/balkong) er definert som tilleggsdeler til eierseksjonene.
Trapper, heiser og korridorer er fellesareal i eierseksjonssameiet.
Utomhusarealet i reguleringsfelt BB1 og BB2 vil bli felles for alle eierseksjonssameiene i prosjektet. Det er etablert en velforening som bl.a. skal ivareta drift og vedlikehold av utomhusarealet. Det er pliktig medlemsskap for alle eierseksjonssameiene i velforeningen.

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av egen boligseksjon, jf. eierseksjonsloven § 1.

Ingen kan erverve mer enn 2 boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 22, 3. ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m.

Faste, løpende kostnader

Avgift er ikke fastsatt pr. dags dato da byggene nylig er ferdigstilt. Oppgitte fellesutgifter er stipulert. Kjøperne må delta andelsmessig i felleskostnad.
Fellesutgiftene dekker driftsutgifter, (grunnpakke TV og grunnpakke bredbånd kr. 400,-) og felleskostnader for garasjeplass kr. 200,-. Driftsutgifter er stipulert til kr. 20,- pr. kvm/mnd. Driftsutgiftene innbefatter bl.a. boligforsikring, strøm i fellesarealer, normale drifts- og vedlikeholds utgifter, honorarer til styret, vaktmestertjenester (herunder snømåking), forretningsfører og revisor. Det understrekes at dette er stipulerte anslag. Størrelsen påvirkes av hvilket servicenivå sameiet beslutter.

Utgifter til oppvarming/v.vann og strøm (eget abonnement) kommer i tillegg. Det er målere for hver enkelt leilighet, og man betaler for reelt forbruk. Kommunale avgifter kommer i tillegg.

Oppgjør

Kjøper er forpliktet til å betale kjøpesummen etter følgende betalingsplan:
100% oppgjør ved overtagelse.
Beløpet vil stå på meglers klientkonto inntil overtagelse og overskjøting har funnet sted.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Boligen selges etter hele Avhendingsloven

Planlagt overtagelse

Leilighetene ferdigstilt og leilighetene er klar til overtakelse. Overtagelsestidspunkt avtales ved budaksept

Garantier

Selgeren stiller garanti etter avhl. § 2-11 for oppfyllelsen av sine forpliktelser etter kontrakten i samsvar med buofl. § 12. Forbrukeren er ikke forpliktet til å betale noen del av vederlaget før han har mottatt dokumentasjon for at entreprenøren har stilt slik garanti.
Den garantien som selgeren stiller, skal utgjøre minst 5 % av vederlaget. Garantien skal stilles i en periode på fem år regnet fra overtakelsen.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.

Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.

Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.