Siri Lyseng Solberg

Eiendomsmegler MNEF

PrivatMegleren Valdres

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2017 PrivatMegleren Valdres

Eiendomsmegler

2012-2015 Quality Hotel og Resort Fagernes

Resepsjonist

2010-2012 Quality Hotel Tønsberg

Resepsjonist

2015-2017 Høgskolen på Vestlandet - Sogndal

Eiendomsmegling - Bachelor

2007-2010 Bø i Telemark

Reiseliv - Bachelor

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Jeg er opptatt av at kundene skal føle seg ivaretatt og inkludert underveis i prosessen ved salg eller kjøp av eiendom. Jeg opplever at gode relasjoner til kunder og interessenter sikrer et vellykket samarbeid, og et godt salg.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi av gode salg og fornøyde kunder. På fritiden får jeg energi av å tilbringe tid sammen med familien min og venner.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Familie og venner er de som er viktigst for meg.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er en inkluderende, raus, og jordnær dame med masse godt humør.

På jobb

Jeg tror både kunder og kollegaer vil beskrive meg som en blid, engasjert og jordnær megler som er både tillitsfull og flittig. Jeg er svært opptatt av at kundene skal føle seg godt ivaretatt gjennom hele prosessen. Foruten å gjennomføre et trygt boligsalg, er min oppgave å være en man kan stole på og rådføre seg med underveis.

Det viktigste for meg i forhold til mine kollegaer er å bidra til et godt samarbeidsmiljø der vi stiller opp for hverandre, skaper god stemning på kontoret og alltid er inkluderende. Overfor kunden er det svært viktig for meg at de føler seg ivaretatt og at de får den hjelpen de har behov for i de forskjellige situasjonene som kan oppstå. Det oppnår jeg med god kundeservice, tuftet på god dialog og tillit.

Jeg får fine tilbakemeldinger fra kundene mine om at jeg er jordnær, lett å prate med og at de føler seg trygge gjennom prosessen med meg som megler.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg som en jordnær, snill og inkluderende person med godt humør. En optimal fridag for meg er en randonee-tur i Jotunheimen i flott påskevær.

Q&A

By eller bygd?

Bygd

Gi eller få?

Liker best å gi

Fine dining eller pizza?

Ja takk, begge deler.

Erfaring og utdanning

Fra 2017 PrivatMegleren Valdres

Eiendomsmegler

2012-2015 Quality Hotel og Resort Fagernes

Resepsjonist

2010-2012 Quality Hotel Tønsberg

Resepsjonist

2015-2017 Høgskolen på Vestlandet - Sogndal

Eiendomsmegling - Bachelor

2007-2010 Bø i Telemark

Reiseliv - Bachelor

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

47617103

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 47 61 71 03
eller epost

Hva sies om meg?